singer Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγκατεστησα κι εγω τη νεα ρομ η οποια ειναι υπεροχη αλλα δυστυχως μου "καταπινει" την μπαταρια. Στις 5 το απογευμα θελω φορτιση (χωρις ιδιαιτερη χρηση του τηλεφωνου). Μπορω να κανω κατι γι αυτο? Εξοικονομιση ενεργειας κ αυτοματος φωτισμος, ειναι ενεργοποιημενα!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγκατεστησα κι εγω τη νεα ρομ η οποια ειναι υπεροχη αλλα δυστυχως μου "καταπινει" την μπαταρια. Στις 5 το απογευμα θελω φορτιση (χωρις ιδιαιτερη χρηση του τηλεφωνου). Μπορω να κανω κατι γι αυτο? Εξοικονομιση ενεργειας κ αυτοματος φωτισμος, ειναι ενεργοποιημενα!!! :cry: Λογικά σου τρώει την μπαταρία το media scanner, αν βάλεις το rescan media root θα μπορέσεις να το κλείσεις βελτιώνοντας κατά πολύ την μπαταρία. Αν το χρειαστείς για οποιοδήποτε λόγο το ανοίγεις πάλι για όσο θέλεις και μετά το ξανακλείνεις. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Λογικά σου τρώει την μπαταρία το media scanner, αν βάλεις το rescan media root θα μπορέσεις να το κλείσεις βελτιώνοντας κατά πολύ την μπαταρία. Αν το χρειαστείς για οποιοδήποτε λόγο το ανοίγεις πάλι για όσο θέλεις και μετά το ξανακλείνεις. πως να το κανω αυτο αδερφε? κατεβαζω καποιο προγραμμα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 πως να το κανω αυτο αδερφε? κατεβαζω καποιο προγραμμα? :) Sorry δεν το διευκρίνησα, το "rescan media root" είναι στο market. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) ερωτηση: ειναι σωστο που κανω μετακινηση ολες τις εφαρμογες μου στην sd card μεσω της διαχειρησης εφαρμογων? Sorry δεν το διευκρίνησα, το "rescan media root" είναι στο market. ηθελα να σε ρωτησω τι ακριβως κανει το media scaner??? Ειναι σημαντικο? Edited December 7, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ερωτηση: ειναι σωστο που κανω μετακινηση ολες τις εφαρμογες μου στην sd card μεσω της διαχειρησης εφαρμογων? Δεν έχεις λόγο να το κάνεις. Η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσουν οι εφαρμογές που εγκαθιστάς. Επίσης μεταφέροντας μια εφαρμογή στην sd χάνεις τα widgets που ενδεχομένως έχει η εφαρμογή αυτή. Επίσης δεν είμαι της άποψης να φορτώνουμε το κινητό με πολλές εφαρμογές γιατί έτσι αυξάνεται η πιθανότητα να εγκαταστίσουμε κάποιες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο ''γαλαξία'' μας. Λίγες και χρήσιμες. Εγώ την sd την έχω για τα back up και τις ρομ, τα mods κτλ που θέλω να φλασάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ερωτηση: ειναι σωστο που κανω μετακινηση ολες τις εφαρμογες μου στην sd card μεσω της διαχειρησης εφαρμογων? ηθελα να σε ρωτησω τι ακριβως κανει το media scaner??? Ειναι σημαντικο? Μάλλον είναι το μοναδικό bug αυτής της rom, κάνει συνεχώς scan στα media αρχεία σου με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία, αν είναι κλειστό και βάλεις πχ ένα καινούργιο τραγούδι ή φωτογραφία δεν θα στα δείξει στο gallery. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Μάλλον είναι το μοναδικό bug αυτής της rom, κάνει συνεχώς scan στα media αρχεία σου με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία, αν είναι κλειστό και βάλεις πχ ένα καινούργιο τραγούδι ή φωτογραφία δεν θα στα δείξει στο gallery. αν ξαναπερασω δηλαδη την ρομ και στο σημειο που λεει περι εγκαταστασης Lite, normal ή προσαρμοσμενη, επιλεξω την Lite θα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο μπαταρια, ή θα χασω πολυ σημαντικα πραγματα? (βασικα τι χανω?) Μηπως να ξαναπερασω την 4.0.4 μεχρι να γινει κατι με την μπαταρια? ακομα και το scan media που εκανα disable , τα ιδια κανει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 αν ξαναπερασω δηλαδη την ρομ και στο σημειο που λεει περι εγκαταστασης Lite, normal ή προσαρμοσμενη, επιλεξω την Lite θα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο μπαταρια, ή θα χασω πολυ σημαντικα πραγματα? (βασικα τι χανω?) Μηπως να ξαναπερασω την 4.0.4 μεχρι να γινει κατι με την μπαταρια? ακομα και το scan media που εκανα disable , τα ιδια κανει...:DΗ καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που μπορούν να επέμβουν στο ίδιο το σύστημα όπως η Titanium Backup και να "παγώσεις" εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και σου τρώνε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που μπορούν να επέμβουν στο ίδιο το σύστημα όπως η Titanium Backup και να "παγώσεις" εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και σου τρώνε μπαταρία. 1) εχω βαλει ακριβως τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και με την pulse 2.1 (4.0.4) κι εκει ειχα 2 μερες μπαταρια. 2) Που να ξερω ποιες εφαρμογες μου κανουν την ζημια ωστε να τις "παγωσω"? 3) Δεν καταλαβαινω το νοημα του να στερηθω καποιες εφαρμογες χαριν της οποιας ρομ. Με αυτον τον τροπο εξυπηρετω την ρομ και οχι τις αναγκες μου... Περιμενω λυσεις, προτασεις και ιδεες με φαντασια πανω απ' ολα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις εφαρμογές που μπορούν να επέμβουν στο ίδιο το σύστημα όπως η Titanium Backup και να "παγώσεις" εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι και σου τρώνε μπαταρία. Πώς βρίσκουμε το media scanner με titanium? Ποια εγγραφή είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) 1) εχω βαλει ακριβως τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και με την pulse 2.1 (4.0.4) κι εκει ειχα 2 μερες μπαταρια. 2) Που να ξερω ποιες εφαρμογες μου κανουν την ζημια ωστε να τις "παγωσω"? 3) Δεν καταλαβαινω το νοημα του να στερηθω καποιες εφαρμογες χαριν της οποιας ρομ. Με αυτον τον τροπο εξυπηρετω την ρομ και οχι τις αναγκες μου... Περιμενω λυσεις, προτασεις και ιδεες με φαντασια πανω απ' ολα...:) Θα πρέπει να καταλάβεις πρώτα σε τι rom είσαι. Είσαι σε rom που: έχει πολύ περισσότερα πράγματα απο τις ics ή τις ginger. (smart stay, και γενικά πράγματα που χρησιμοποιούν αισθητήρες, google now και δεν συμμαζεύεται.) Είναι rom η οποία είναι test ή όπως θές να την πείς. Άρα είναι σαν να έχεις ένα αμάξι που σου καίει χ βενζίνη και περιμένεις να καίει το ίδιο φορτώνοντας το 1 τόνο παραπάνω. Αυτή την στιγμή είμαι με omega 16.2. επιλέγοντας κατα την εγκατάσταση να πετάξω όλη την σαβούρα κατα την γνώμη μου (aroma installer), δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα με media scanner και τέτοια. Το βασικότερο ρούφηγμα μπαταρίας είναι απο το google now, το οποιο ψάχνει συνέχεια να βρεί που είμαι, για να μου λέει τι είναι κοντά και τέτοιες βλακείες. Άρα τι θέλουμε? Περισσότερα με ίδια και καλύτερη μπαταρία? Μήπως δεν γίνεται γιατί αυτά τα περισσότερα δουλεύουν συνέχεια απο πίσω? Θέλουμε να συγκρίνουμε? Μήπως θα πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα τότε? Πώς βρίσκουμε το media scanner με titanium? Ποια εγγραφή είναι; απλά κρατήστε στο νού σας ότι παγώνοντας το media scanner (κατα την γνώμη μου κάντε το μόνο αν μπορείτε να δείτε πραγματικά ότι φταίει αυτό για την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας, και όχι απλά επειδή το διαβάσατε κάπου), το κινητό θα σταματήσει να βλέπει ότι νέα φωτο/βιντεο ή ότι άλλο το φορτώσετε ή τραβήξετε. Αυτό μέχρι να το ξεπαγώσετε. Πιο πολύ μπαταρία θα κάψετε στην τελική για να το παγώνετε/ξεπαγώνετε κάθε φορά παρά για να τρέχει μόνο του απο πίσω κατα την γνώμη μου. Αυτό βέβαια εκτός και αν τελικά σας καταναλώνει πάρα πολύ μπαταρία. Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σωστά. Επιστροφή στην 4.04 του Νικ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σωστά. Επιστροφή στην 4.04 του Νικ. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Έχω και την nikpapakos και την pulse σε nandroid backup αλλά πλέων δεν με βλέπω να γυρνάω πίσω. Είμαι με omega και πάει θα έλεγα απίστευτα καλά. Ναι θέλει λίγη δουλειά μέχρι να το φέρεις σε σωστό σημείο. Ίσως τα expandable notifications να μου λείπουν αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Θα πρέπει να καταλάβεις πρώτα σε τι rom είσαι. Είσαι σε rom που: έχει πολύ περισσότερα πράγματα απο τις ics ή τις ginger. (smart stay, και γενικά πράγματα που χρησιμοποιούν αισθητήρες, google now και δεν συμμαζεύεται.) Είναι rom η οποία είναι test ή όπως θές να την πείς. Άρα είναι σαν να έχεις ένα αμάξι που σου καίει χ βενζίνη και περιμένεις να καίει το ίδιο φορτώνοντας το 1 τόνο παραπάνω. Αυτή την στιγμή είμαι με omega 16.2. επιλέγοντας κατα την εγκατάσταση να πετάξω όλη την σαβούρα κατα την γνώμη μου (aroma installer), δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα με media scanner και τέτοια. Το βασικότερο ρούφηγμα μπαταρίας είναι απο το google now, το οποιο ψάχνει συνέχεια να βρεί που είμαι, για να μου λέει τι είναι κοντά και τέτοιες βλακείες. Άρα τι θέλουμε? Περισσότερα με ίδια και καλύτερη μπαταρία? Μήπως δεν γίνεται γιατί αυτά τα περισσότερα δουλεύουν συνέχεια απο πίσω? Θέλουμε να συγκρίνουμε? Μήπως θα πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα τότε? ωραια τοτε! θα με βοηθησεις λιγο να κανω ο,τι εκανες κι εσυ? αν καταλαβα μαλλον θα πρεπει να ξαναπερασω τη ρομ και να πατησω την προσαρμοσμενη εγκατασταση, σωστα? Αν θελεις να με βοηθησεις, γραψε μου αναλυτικα τη σειρα της εγκαταστασης. ευχαριστω προκαταβολικα!!! :) -------------- edit. ανοιξα το κινητο μου στη 1:30 και τωρα που ειναι 2:00 εχω πεσει στο 90% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! Edited December 8, 2012 by singer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μια τέτοια εγκατάσταση με επιλογές θα την ξανακάνω κι εγώ πολύ ευχαρίστως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ωραια τοτε! θα με βοηθησεις λιγο να κανω ο,τι εκανες κι εσυ? αν καταλαβα μαλλον θα πρεπει να ξαναπερασω τη ρομ και να πατησω την προσαρμοσμενη εγκατασταση, σωστα? Αν θελεις να με βοηθησεις, γραψε μου αναλυτικα τη σειρα της εγκαταστασης. ευχαριστω προκαταβολικα!!! :) -------------- edit. ανοιξα το κινητο μου στη 1:30 και τωρα που ειναι 2:00 εχω πεσει στο 90% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! Μια τέτοια εγκατάσταση με επιλογές θα την ξανακάνω κι εγώ πολύ ευχαρίστως! πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο να σας πω τι να κάνετε. Το όλο θέμα κατα εμένα είναι κατα την εγκατάσταση της Omega 16.2 στον aroma installer, να επιλέξετε αυτά που πραγματικά θα χρησιμοποιήσετε. Π.χ. εγώ έχω βγάλει όλα όσα δεν ήθελα, όπως widget, τα hub, samsung services και τέτοια, και τα voices της Samsung. Στην συνέχεια θέλει στήσιμο το google now (εγώ του έχω κλείσει τα πάντα μιας και εγώ δεν τα χρησιμοποιώ). Ωραίο είναι αλλά κατα την γνώμη μου περιττό. Με απλά λόγια φλασάριζα την omega για 4 μέρες συνέχεια μέχρι να δώ τι θέλω και τι δεν θέλω. Αφού σετάρισα και άνοιξα όλες τις εφαρμογές (μα όλες, έτσι ώστε να δώ τις ρυθμίσεις απο όλες), σειρά είχε το πρόγραμμα autostarts, για να σταματήσουν να τρέχουν απο πίσω κάποια πράγματα τις στιγμές που δεν χρειαζόταν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει οδηγός για αυτό που ζητάτε. Αν τα θέλετε έτοιμα αναμονή για official rom. Και ότι σας δώσει η Samsung. Αν έχετε όρεξη να ψαχτείτε (κατα τον aroma installer πχ, ανοίξτε έναν explorer και ψάξτε τι είναι το καθένα και αν το θέλετε). Δεν το θες? Μην το βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Και το σχόλιό σου και μόνο. είναι υοεραρκετο. Εγω προσωπικά δε ζήτησα βήματα. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Και το σχόλιό σου και μόνο. είναι υοεραρκετο. Εγω προσωπικά δε ζήτησα βήματα. Ευχαριστώ! απλά θα σου πρότεινα να πας βήμα βήμα. Μην φορτώσεις την ρομ απο την πρώτη μέρα. Βάλε better battery stats. Κλείσε το ριμάδι το Google now μαν, τρώει πολύ μπαταρία, και λέγοντας κλεισε το μην το αφήσεις να βρίσκει που είσαι. Δυστυχώς οι κάρτες απο κάτω θα σου λένε συνέχεια ότι για να σου δείχνει πιο σωστές πληροφορίες θα πρέπει να ανοίξεις τα location services και τέτοια. Ε εγώ έκλεισα και τις κάρτες :P. Δες με better battery stats ή και πιο χοντρικά (αλλά και πιο απλά) με το Gsam Battery Monitor τι δεν πάει καλά. Αν αυτό που δεν πάει καλά (πχ στην πρώτη εγκατάσταση είχα αφήσει κάποιο απο τα voices της samsung, αν θυμάμαι ήταν 2, και μου έτρωγε 15% μπαταρία σε κάθε φόρτιση για κάποιο λόγο). Επίσης δεν χρησημοποιώ συγχρονισμούς αυτόματους για τίποτα εκτός απο τηλεφωνικό κατάλογο, ημερολόγιο. Όλα τα άλλα τα συγχρονίζω με το χέρι. Θέλω να δω τα mail το κάνω με το χέρι. Αυτό μπορεί να μην βολεύει κάποιους, λόγω εργασίας πχ. Και άνοιγμα όλα τα προγράμματα που θα βάλεις και κοίτα όλες τις ρυθμίσεις για συγχρονισμούς. Πχ το tapatalk για τα notification τρωει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το lag στην οθόνη κλειδώματος φεύγει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το lag στην οθόνη κλειδώματος φεύγει; δεν φεύγει. Είναι bug της τεστ rom και το έχουν και όσες βασίζονται επάνω της. Λογικά στο κανονικό release απο την samsung θα έχει φτιαχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 απλά θα σου πρότεινα να πας βήμα βήμα. Μην φορτώσεις την ρομ απο την πρώτη μέρα. Βάλε better battery stats. Κλείσε το ριμάδι το Google now μαν, τρώει πολύ μπαταρία, και λέγοντας κλεισε το μην το αφήσεις να βρίσκει που είσαι. Δυστυχώς οι κάρτες απο κάτω θα σου λένε συνέχεια ότι για να σου δείχνει πιο σωστές πληροφορίες θα πρέπει να ανοίξεις τα location services και τέτοια. Ε εγώ έκλεισα και τις κάρτες :P. Δες με better battery stats ή και πιο χοντρικά (αλλά και πιο απλά) με το Gsam Battery Monitor τι δεν πάει καλά. Αν αυτό που δεν πάει καλά (πχ στην πρώτη εγκατάσταση είχα αφήσει κάποιο απο τα voices της samsung, αν θυμάμαι ήταν 2, και μου έτρωγε 15% μπαταρία σε κάθε φόρτιση για κάποιο λόγο). Επίσης δεν χρησημοποιώ συγχρονισμούς αυτόματους για τίποτα εκτός απο τηλεφωνικό κατάλογο, ημερολόγιο. Όλα τα άλλα τα συγχρονίζω με το χέρι. Θέλω να δω τα mail το κάνω με το χέρι. Αυτό μπορεί να μην βολεύει κάποιους, λόγω εργασίας πχ. Και άνοιγμα όλα τα προγράμματα που θα βάλεις και κοίτα όλες τις ρυθμίσεις για συγχρονισμούς. Πχ το tapatalk για τα notification τρωει. Πριν 2 χρονια πουλησα το iphone μου επειδη ειχα βαρεθει να ασχολουμαι με προβληματα και γιαυτον τον λογο αποφασισα να παω σε android...επειδη θα απλοποιουσα τη ζωη μου και τις ανεσεις μου!!! Μολις ξαναγυρισα στην 4.0.4 Οταν θα βγει η επισημη ρομ, θα ειμαι ο πρωτος που θα την βαλει!!! Καληνυχτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Πριν 2 χρονια πουλησα το iphone μου επειδη ειχα βαρεθει να ασχολουμαι με προβληματα και γιαυτον τον λογο αποφασισα να παω σε android...επειδη θα απλοποιουσα τη ζωη μου και τις ανεσεις μου!!! Μολις ξαναγυρισα στην 4.0.4 Οταν θα βγει η επισημη ρομ, θα ειμαι ο πρωτος που θα την βαλει!!! Καληνυχτα σας Οποιος βαριεται να ασχολειται με προβληματα... αφηνει το τηλεφωνο του σε οσο πιο official κατασταση γινεται.Νομιζω πως δεν εχει να κανει με android ή με ios...Απλα το τηλεφωνο οσο το πειραζεις θα σε πειραζει και αυτο....Και τοτε γιατι παιδευονται οι devs??? Μα φυσικα για ολους εμας που γουσταρουμε να τα χαλαμε για να τα ξαναφτιαχνουμε...!!!!;);) (Εννοειται οτι αυτη ειναι η δικια μου αποψη) Edited December 8, 2012 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ειχα ρωτησει και παλια και δεν πηρα απαντηση. Τωρα που εγκαταστησατε περισσοτεροι την rom, μηπως εχετε προσεξει αν τα εικονιδια (μπαταρια, σημα, wifi κλπ) στη status bar, σας εμφανιζονται λιγο μεγαλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Φιλε tolis συμφωνω μαζι σου ως το σημειο που δοκιμαζουμε αλλα πανω απ ολα κανουμε πρωτα τη δουλεια μας. Το iphone 3gs που ειχα το ειχα jailbrake οχι για ν ασχολουμαι αλλα για μπορω ν εχω τις δυνατοτητες ενος απλου ΝΟΚΙΑ..(bluetooth,αναφορες sms, flashplayer, κλειδωμενοι φακελοι κλπ). Καλο λοιπον το παιχνιδι, καλη κ η δουλεια που το πληρωσες για να κανει επιλεγοντας το για αγορα κ μαλιστα ακριβη!!! Δικη μου αποψη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts