timos1968 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 συντομα ο Γιαννης απο οτι ειπε στο xda θα εχουμε την omega 16 Downloading now!!! I will soon start Omega v16 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197&page=753) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 συντομα ο Γιαννης απο οτι ειπε στο xda θα εχουμε την omega 16 Downloading now!!! I will soon start Omega v16 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197&page=753) Ανυπομονούμε.. Πρόκειται να δούμε και 4.1 Jelly Bean άραγε?? Μακάρι.. P.S. Να αναφέρω πως το πρόβλημα με την εικόνα στην οθόνη κλειδώματος, διορθώνεται με το "Deluxe Settings" από το Play Store. Απλά γα όσους τυχαίνει να έχουν το ίδιο θεματάκι.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Μπορούμε να βάλουμε και τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Δεν το έχω καταφέρει ακόμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Καλησπερα σε ολους! Μιας και θα γινω root, δεν θελω να εχω εφαρμογες της μαμας sammy τυπου "social hub" , "music hub", "readers hub" "games hub" διοτι αφ ενος δεν τις χρησιμοποιω, αφετερου εχω την εντυπωση οτι καταλαμβανουν εστω και την ελαχιστη μνημη ram. Σε αυτη τη ρομ συμπεριλαμβανονται ή οχι; Η μπαταρια καλη; Γενικοτερες εντυπωσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους! Μιας και θα γινω root, δεν θελω να εχω εφαρμογες της μαμας sammy τυπου "social hub" , "music hub", "readers hub" "games hub" διοτι αφ ενος δεν τις χρησιμοποιω, αφετερου εχω την εντυπωση οτι καταλαμβανουν εστω και την ελαχιστη μνημη ram. Σε αυτη τη ρομ συμπεριλαμβανονται ή οχι; Η μπαταρια καλη; Γενικοτερες εντυπωσεις;; αφού βάλεις την rom στο kitchen application θα βρεις script που τα τρέχεις από recovery mode και σου αφαιρούν ακριβώς αυτά που λες. ξέρει κανείς αν με το jkay μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το overscroll glow? Edited July 7, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ...εδώ και κάποιες ημέρες με την V15 και είναι πολύ περίεργο είναι το εξής: εντελώς ξαφνικά τα εικονίδια αλλάζουν θέση και σελίδα! Το ωραίο είναι ότι ενώ στο μενού έχω μόλις 2 σελίδες, όταν συμβαίνει αυτό, έχω 5 σελίδες με 3-4 εφαρμογές η καθεμία. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ...εδώ και κάποιες ημέρες με την V15 και είναι πολύ περίεργο είναι το εξής: εντελώς ξαφνικά τα εικονίδια αλλάζουν θέση και σελίδα! Το ωραίο είναι ότι ενώ στο μενού έχω μόλις 2 σελίδες, όταν συμβαίνει αυτό, έχω 5 σελίδες με 3-4 εφαρμογές η καθεμία. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν;;; εγώ δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Είμαι όμως με nova launcher premium. Όσο για το overscroll που ρώτησα δουλεύει μια χαρά απλά όχι στον Nova?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Καλησπέρα σε όλους!! Πήρα ένα s2 για τον αδερφό μου και το ρουταρα σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά δεν κρατάει το cwm αφού δεν το βλέπω στις εφαρμογές κι επίσης αν μπω πάλι σε recovery mode βλέπω το περιβάλλον του αρχικό που είδα χωρίς τις επιλογές όπως mount as usb κτλ.. Οπότε λέω να περάσω την Ώ και να του το δώσω. Είναι σταθερή και με καλή μπαταρία? Ποιος launcher είναι καλύτερος? Nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 εγκατέστησα το jkay 14.1 και σε κάθε boot πετάει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με το hardware. Κατά τα άλλα καλά σταμάτησε και το θέμα με το φακό που άναβε κάθε τόσο από το boot screen (το βρήκα αρκετές φορές με το φακό πολύ ώρα αναμμένο). εννοείται ότι χάνεται το θέμα της omega εντελώς (χρώματα σε notifications,ρολογια και άλλα τέτοια). Υπάρχουν θέματα και μπορείτε να το ξαναφέρετε σχεδόν στα μέτρα σας. Εν αναμονή μήπως και δούμε το νέο jkay σωστά βαλμένο στην omega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 εγκατέστησα το jkay 14.1 και σε κάθε boot πετάει ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με το hardware. Κατά τα άλλα καλά σταμάτησε και το θέμα με το φακό που άναβε κάθε τόσο από το boot screen (το βρήκα αρκετές φορές με το φακό πολύ ώρα αναμμένο). εννοείται ότι χάνεται το θέμα της omega εντελώς (χρώματα σε notifications,ρολογια και άλλα τέτοια). Υπάρχουν θέματα και μπορείτε να το ξαναφέρετε σχεδόν στα μέτρα σας. Εν αναμονή μήπως και δούμε το νέο jkay σωστά βαλμένο στην omega Το error message το έχω και εγώ..όσο για τα χρώματα βασικά είναι Οκ για εμένα αν έχεις βάλει το ics themed jkay..ας περιμένουμε όμως τα μαγικά χέρια του Γιάννη για τις περαιτέρω βελτιώσεις:cool: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ...εδώ και κάποιες ημέρες με την V15 και είναι πολύ περίεργο είναι το εξής: εντελώς ξαφνικά τα εικονίδια αλλάζουν θέση και σελίδα! Το ωραίο είναι ότι ενώ στο μενού έχω μόλις 2 σελίδες, όταν συμβαίνει αυτό, έχω 5 σελίδες με 3-4 εφαρμογές η καθεμία. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν;;; Μήπως έχεις βάλει προεπιλεγμένο (default) κάποιον άλλον launcher από αυτόν που νομίζεις πως έχεις, και, κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση, ενεργοποιείται ο προεπιλεγμένος launcher με τις όποιες ρυθμίσεις του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το modded youtube? Με omega v9 θα είναι συμβατό? Στη κουζίνα δεν το βρίσκω πάντως. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλησπέρα! Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το modded youtube? Με omega v9 θα είναι συμβατό? Στη κουζίνα δεν το βρίσκω πάντως. Ευχαριστώ! Youtube_4.0.8E_Wifi+3G_HD : http://db.tt/ma5imsLn Το ιδιο σε Μαυρο : http://db.tt/m36QhVUq Ειναι συμβατα με καθε εκδοση ics απ'οσο γνωριζω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Youtube_4.0.8E_Wifi+3G_HD : http://db.tt/ma5imsLn Το ιδιο σε Μαυρο : http://db.tt/m36QhVUq Ειναι συμβατα με καθε εκδοση ics απ'οσο γνωριζω. Μονο με ics? Γιατι γυρισα σε gingerbread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μονο με ics? Γιατι γυρισα σε gingerbread Μπορεις να δοκιμασεις, στη χειροτερη να μην ανοιγουν κ να περασεις ξανα τη παλια :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μήπως έχεις βάλει προεπιλεγμένο (default) κάποιον άλλον launcher από αυτόν που νομίζεις πως έχεις, και, κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση, ενεργοποιείται ο προεπιλεγμένος launcher με τις όποιες ρυθμίσεις του; ...έχω μόνο τον stock launcher, έχω αφαιρέσει τους άλλους δύο! Στα καλά του καθουμένου συμβαίνει αυτό που περιγράφω... Ενώ όλα είναι normal, αφήνω το κινητό από τα χέρια, περνάει μια ώρα λ.χ. και ξεκλειδώνοντας την οθόνη, αντικρύζω στο menu τον χαμό..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Μπορεις να δοκιμασεις, στη χειροτερη να μην ανοιγουν κ να περασεις ξανα τη παλια :-) σωστο κιαυτο. Thanks! Ο'υτε καν εγκατάσταση δεν μου κάνουν... Δεν πειράζει, τι να κάνουμε... Edited July 9, 2012 by carve21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Να κανω μια ερωτηση. Πως κανω εγκατασταση κατι που κατεβαζω απο την κουζινα? Βασικα θελω να κατεβασω την εφαρμογη που μεγαλωνει τις φωτο απο αυτους που σε καλουν και την εχω βρει (εχω την omega v10.4 black blue) Περιμενω αναλυτικες οδηγιες ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Να κανω μια ερωτηση. Πως κανω εγκατασταση κατι που κατεβαζω απο την κουζινα? Βασικα θελω να κατεβασω την εφαρμογη που μεγαλωνει τις φωτο απο αυτους που σε καλουν και την εχω βρει (εχω την omega v10.4 black blue) Περιμενω αναλυτικες οδηγιες ευχαριστω..... ότι κατεβάζεις από την κουζίνα και είναι σε μορφή *.zip μπαίνεις σε recovery και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί (install zip from internal sd card, πας στον φάκελο downloads, βρίσκεις και διαλέγεις το zip) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loretzos Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Μήπως έχεις βάλει προεπιλεγμένο (default) κάποιον άλλον launcher από αυτόν που νομίζεις πως έχεις, και, κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση, ενεργοποιείται ο προεπιλεγμένος launcher με τις όποιες ρυθμίσεις του; ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 15ΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ DEFAULT ΑΛΛΟΝ LAUNCHER.. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited July 15, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Σε πάρα πολλούς άλλους όμως δεν το κάνει... Άρα, μήπως πρέπει να την εγκαταστήσεις ξανά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) λοιπόν έχω ένα δυσάρεστο θέμα με το jkay 14.1. Το deep sleep δεν δουλεύει πλέων :( Για όσους αναρωτιούνται. Στις ρυθμίσεις του jkay deluxe, στο lock screen settings -> set common options, η τελευταία επιλογή είναι το fast unlock. Αυτό αν το επιλέξετε δεν αφήνει τον επεξεργαστή να μπει σε deep sleep κάνοντας το ξύπνημα του κινητού πιο γρήγορο (μικρότερο lag από στον χρόνο που χρειάζεται ο επεξεργαστής από deep sleep να έρθει σε κανονική κατάσταση, και έτσι ανάβει πιο γρήγορα η οθόνη από την στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί). Αυτό δυστυχώς, ενώ πραγματικά είναι πολύ ωραίο να ανάβει με την μία σχεδόν η οθόνη, καταλήγει σε μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας όταν το τηλέφωνο είναι με την οθόνη σβηστή. Θα εκτιμούσα πραγματικά αν κάποιος που έχει βάλει το jkay 14.1 μπορεί να ρίξει μια ματιά με το cpu spy (free app από το play store), αν ο επεξεργαστής του μπαίνει σε deep sleep. Αν μπαίνει κάτι άλλο δεν αφήνει το κινητό μου να το κάνει. Αν όχι τότε ξαναγυρνάω σε jkay v14.....και περιμένω μήπως και δούμε νέα Omega :D Ευχαριστώ. επίσης να πώ ότι δεν έχω το jkay 14.1 framework εγκατεστημένο απλά έχω κάνει update το jkay deluxe απο το play store. Δεν ήθελα να χάσω το θέμα της Omega rom και έτσι δεν το έβαλα. Μόνο το Deluxe Settings version είναι 14.1, όλα τα άλλα είναι 14.0 Edited July 16, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μας ξεχασε μαλλον ο Γιαννης:wacko:,μειναμε στην 15 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μας ξεχασε μαλλον ο Γιαννης:wacko:,μειναμε στην 15 Δε νομίζω να μας ξέχασε, αλλά, δεν υπάρχουν και άλλες ROM; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Βγήκε έκδοση 4.0.4 για το S2. Ενδεχομένως ο Γιάννης να ασχοληθεί με νέα Omega :) source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts