ioathe Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 εγώ πάντως δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος από την 3. Θεωρώ τις προηγούμενες πιο smooth και γρήγορες.το μεγάλο πρόβλημα για μένα είναι το scrolling και μέσα το drawer του touchwiz η μετάβαση μεταξύ των οθονών δεν είναι τόσο καλή,δεν είναι ότι κολλάει αλλά πολλές φορές θέλει 2 3 swipe για να αλλάξεις οθόνη Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν σου έχει κάτσει καλά η ρομ, βάλε την και παλι με full wipe, είναι πολύ πολυ καλύτερη απο τις προηγούμενες χωρις τα προβλήματα που αναφέρεις :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Η εφαρμογή tvme γιατί δε δουλεύει σε ics; Ούτε και καμία άλλη παρόμοιά δουλεύει. .. Περίεργο που δουλεύουν πολύπλοκες εφαρμογές και δε δουλεύει μια τόσο απλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 1. CF-Root LPH - sdmount is not working when installing same apps from market, to solve this umound sdcard - install app from market and then mound sdcard again. αυτο πρεπει να το κανουμε με καθε εφαρμογη που εχει προβλημα!!!! Καλημέρα Αν κατάλαβα θα πρέπει να πάω ρυθμίσεις - χώρος αποθήκευσης - αποσύνδεση κάρτας sd. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλημέρα σ όλους, περιμένω να μου πείτε αν το email έχει το πρόβλημα ή αν διορθώθηκε στην νέα έκδοση και αν το facebook σας συγχρονίζει με τις επαφές. κατά λάθος έσβησα 3-4 απο τα εισερχόμενα Pm μου, αν δεν πάρει κάποιος απαντήσει ας μου στείλει και πάλι pm, sorry :O Γιαννη η 3.0 τι θεματακια εχει γαι να ξερουμε πανω κατω τι παιζει; Η δεν εχει και δουλευουν ολα ρολοι; Εγώ με την χρήση μου δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα. γιαννη μηπως υπαρχει καπου διαθεσιμο το apk της omega kitchen (0.1)? Ναι στο ανέβασα εδω Ποτε αναμένεται η Black Blue ? Θα αργήσει πολύ, για αρχη σε συνεργασία με το big θα κάνουμε port το ICS theme του, αλλά και αυτό θα αργήσει γιατί θέλει πολύ δουλειά. καλησπερα ωμεγαιτες τι κανετε; ερωτηση για την ωμεγα3 κατεβαζουμε κανονικα απο τη κουζινα παιζουν ολα η θα χουμε θεμα; Όλα παίζουν κανονικά :) 1. CF-Root LPH - sdmount is not working when installing same apps from market, to solve this umound sdcard - install app from market and then mound sdcard again. αυτο πρεπει να το κανουμε με καθε εφαρμογη που εχει προβλημα!!!! Ναι μόνο σ όσες εφαρμογές εχουν πρόβλημα, ο stock kernel δεν το έχει αυτό o CF-root το εχει και δεν υπάρχει αλλη επιλογή, ελπίζω οτι θα φτιαχτεί σύντομα. δεν τα δοκίμασα όλα , αλλά ότι υπάρχει είναι όπως πάντα δοκιμασμένο , αλλιώς δεν μπαίνει στην κουζίνα Γιώργο πως σου φαίνεται η νέα v3.0 ?? Μεχρι στιγμης ολα καλα. Μου φαίνεται οτι η μπαταρία μου παει λιγο χειρότερα στη v2 απο τη v10. Επίσης μου λείπει πολυ το Polaris office . Απο ταχύτητα παει σφαιρα παντως οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γιάννη σ ευχαριστώ και απο εδώ πάρα πολύ για το νέο σου donate To polaris office σας δούλευε στην προηγούμενη εκδοση που το ειχα βάλει? παιδια καλημερα ! Μπορει καποιος να μας πει τις εντυπωσεις του απο την ρομ? Ειμαι με την 10.4 κ παει πολυ καλα κ σκεφτομαι να δοκιμασω την πρωτη μου ics.... Να πάρεις την v10.4 nadroidbackup και να την δοκιμασεις :) Η εφαρμογή tvme γιατί δε δουλεύει σε ics; Ούτε και καμία άλλη παρόμοιά δουλεύει. .. Περίεργο που δουλεύουν πολύπλοκες εφαρμογές και δε δουλεύει μια τόσο απλη.. Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι όλες θα αναβαθμιστούν ώστε να είναι συμβατές με 4.0.3 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι όλες θα αναβαθμιστούν ώστε να είναι συμβατές με 4.0.3 παρατηρησα οτι μερικες εφαρμογες αν τις επαναφερουμε με Titanium backup που εχουμε παρει σε 2.3.x δεν παιζουνε σε ICS , αν τις κανουμε unistall και μετα νεο install (ειτε απο market ειτε εχουμε την εφαρμογη) λειτουργουν μια χαρα !!! Εγω θα βαλω την 3 τωρα με hard reset και δεν θα επαναφερω απολύτως τιποτα με titanium απο παλιο backup , ολα παλι απο την αρχη. Edited February 18, 2012 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 γιαννη δοκιμασα την Resurrection Remix ics v9.2 και ειδα οτι στις επαφες ταξινομουνται πρωτα αυτες που ειναι με αγγλικους χαρακτηρες και μετα αυτες με ελληνικους , αλλα δεξια στην καθετη μπαρα αναζητησεις επαφων εχει και αγγλικη και ελληνικη γραματοσειρα και συγκεκριμενα εμφανιζει μονο τα γραμματα απο τα οποια αρχειζουν η επαφες. δηλ. αν εχω μια επαφη ας πουμε αννα και η αμεσως επομενη αλφαβητικα ειναι ελενη το β και το γ δεν μου το βγαζει καθολου παει κατευθειαν απο το α στο γ. αν μπορεις κοιταξε το μπας και μπορεσεις να κανεις τιποτα και για μας. προσπαθησα να κανω copy - paste me rootexplorer αλλα δεν δουλεψε Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 και οι omega 3 οπως και η 1η δεν μου βρισκουν το δικτυο της cosmote.δε ξερω γιατι γινετε αυτο..αλλα με μια αλλη ρομ που εχω περασει μου παιζει μια χαρα..CyanogenMod 9 experimental Build...γιατι με την ομεγκα δε μπορω να βρω δικτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δεν σου έχει κάτσει καλά η ρομ, βάλε την και παλι με full wipe, είναι πολύ πολυ καλύτερη απο τις προηγούμενες χωρις τα προβλήματα που αναφέρεις :) με full wipe την πέρασα και εγώ απορώ γιατί όλοι λένε καλά λόγια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 με full wipe την πέρασα και εγώ απορώ γιατί όλοι λένε καλά λόγια Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και με full wipe μπορεί κατι να μην κάτσει καλά, βάλε την και παλι με full wipe και δοκίμασε την πριν κάνεις ρυθμισεις και βάλεις εφαρμογές. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Και με full wipe μπορεί κατι να μην κάτσει καλά, βάλε την και παλι με full wipe και δοκίμασε την πριν κάνεις ρυθμισεις και βάλεις εφαρμογές. Μήπως να την ξανακατεβαζε κιόλας καλύτερα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoby4 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλημέρα σ όλους, περιμένω να μου πείτε αν το email έχει το πρόβλημα ή αν διορθώθηκε στην νέα έκδοση και αν το facebook σας συγχρονίζει με τις επαφές. κατά λάθος έσβησα 3-4 απο τα εισερχόμενα Pm μου, αν δεν πάρει κάποιος απαντήσει ας μου στείλει και πάλι pm, sorry :O Εγώ με την χρήση μου δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα. Ναι στο ανέβασα εδω Θα αργήσει πολύ, για αρχη σε συνεργασία με το big θα κάνουμε port το ICS theme του, αλλά και αυτό θα αργήσει γιατί θέλει πολύ δουλειά. Όλα παίζουν κανονικά :) Ναι μόνο σ όσες εφαρμογές εχουν πρόβλημα, ο stock kernel δεν το έχει αυτό o CF-root το εχει και δεν υπάρχει αλλη επιλογή, ελπίζω οτι θα φτιαχτεί σύντομα. Γιώργο πως σου φαίνεται η νέα v3.0 ?? Γιάννη σ ευχαριστώ και απο εδώ πάρα πολύ για το νέο σου donate To polaris office σας δούλευε στην προηγούμενη εκδοση που το ειχα βάλει? Να πάρεις την v10.4 nadroidbackup και να την δοκιμασεις :) Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν αλλά είμαι σίγουρος ότι όλες θα αναβαθμιστούν ώστε να είναι συμβατές με 4.0.3 Τη v2 εβαλα πρωτη και δεν το εχει μεσα. Δε ξέρω αν δουλευε στην προηγούμενη. Τι να κανουμε θα περιμένουμε να ειναι συμβατο. Στην εκδοση ics θα εχεις της google contacts calendar και mail; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 θα φλασάρω τώρα αυτην την ρομ για να την δοκιμάσω, έχω κάνει nandroid backup την 10.4, σε περίπτωση που θέλω να επαναφέρω το backup μου θα πρέπει πρώτα να φλασάρω την στοκ ΧΚΚ5 και να περάσω και τον cf-root σωστά; η μπορεί να γίνει απευθείας απο CMW; (κάνοντας και τα wipes εννοείται) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Γιαννη σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες για την εγκατασταση της omega ειχες δικιο ειναι πολυ καλη Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος για να βαλουμε την σωστη APN ? Οι τροποι που εχου περιγραφει πιο πανω δεν δουλευουν. Ουτε μεσω ρυθμισεων , ουτε με τον Root Explorer, Εχει καποιος κατορθωσει να λυσει αυτο το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Μια δυο μικρες παρατηρησεις κι απο μενα. Στην Andyx 5.3 που ειχα μεχρι το πρωι μου δουλευε το viber κανονικα,στην omega δυστυχως οχι..επισης ειχε τα widgets "καιρος και ειδησεις" με διαφανο φοντο και κατα τη γνωμη μου ηταν πιο ωραια..Αν θες κοιτα το...Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα!συγχαρητηρια και παλι.. Sent from another GalaxyII Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 παω να κανω paste μια εφαρμογη μεσα στο system/app με root explorer και μου πεταει αυτο το μην. ξερει καποιος γιατι. το θεμα ειναι οτι υπαρχει ελευθερος χωρος Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Υπαρχει καποιος τροπος για να βαλουμε την σωστη APN ? Οι τροποι που εχου περιγραφει πιο πανω δεν δουλευουν. Ουτε μεσω ρυθμισεων , ουτε με τον Root Explorer, Εχει καποιος κατορθωσει να λυσει αυτο το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων!! σελιδα 9 , Post 122 - 124 Παιδια κατεβασα τους launcers απο την κουζινα , αλλα μονο τον Trebuchet καταφερα να βαλω , σε ολους τους αλλους μου λεει "installation aborted" Τους εκανα και απο recovery αλλα και απο τον CWM με flash update ....... αλλα τιποτα !! Ξερεις κανεις γιατι?? Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε τον TWLauncer 4.5 ? αυτον με τις πολλες ρυθμισεις γιατι ο stock της omega δεν εχει ρυθμισεις , ασε που ο nova και ο apex και ο trebuchet δεν εχουν ταξινομηση εικονιδιων εφαρμογων ... ουτε καν φακελο μπορουμε να φτιαξουμε !!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited February 18, 2012 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 γιαννη δοκιμασα την Resurrection Remix ics v9.2 και ειδα οτι στις επαφες ταξινομουνται πρωτα αυτες που ειναι με αγγλικους χαρακτηρες και μετα αυτες με ελληνικους , αλλα δεξια στην καθετη μπαρα αναζητησεις επαφων εχει και αγγλικη και ελληνικη γραματοσειρα και συγκεκριμενα εμφανιζει μονο τα γραμματα απο τα οποια αρχειζουν η επαφες. δηλ. αν εχω μια επαφη ας πουμε αννα και η αμεσως επομενη αλφαβητικα ειναι ελενη το β και το γ δεν μου το βγαζει καθολου παει κατευθειαν απο το α στο γ. αν μπορεις κοιταξε το μπας και μπορεσεις να κανεις τιποτα και για μας. προσπαθησα να κανω copy - paste me rootexplorer αλλα δεν δουλεψε Αυτη η ρομ έχει phone + contacts google και όχι samsung. Θα κοιταξω οταν βρω χρονο μηπως βρω τρόπο να τα βάζετε απο την κουζίνα. και οι omega 3 οπως και η 1η δεν μου βρισκουν το δικτυο της cosmote.δε ξερω γιατι γινετε αυτο..αλλα με μια αλλη ρομ που εχω περασει μου παιζει μια χαρα..CyanogenMod 9 experimental Build...γιατι με την ομεγκα δε μπορω να βρω δικτυο; Δεν είναι θέμα ρομ κάτι άλλο παίζει. Τη v2 εβαλα πρωτη και δεν το εχει μεσα. Δε ξέρω αν δουλευε στην προηγούμενη. Τι να κανουμε θα περιμένουμε να ειναι συμβατο. Στην εκδοση ics θα εχεις της google contacts calendar και mail; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Η έκδοση ICS θα εχει αλλαγές μόνο στο θεμα, ολα τα αλλα θα είναι ίδια. θα φλασάρω τώρα αυτην την ρομ για να την δοκιμάσω, έχω κάνει nandroid backup την 10.4, σε περίπτωση που θέλω να επαναφέρω το backup μου θα πρέπει πρώτα να φλασάρω την στοκ ΧΚΚ5 και να περάσω και τον cf-root σωστά; η μπορεί να γίνει απευθείας απο CMW; (κάνοντας και τα wipes εννοείται) Μπορεί να γίνει απευθείας από CMW. Γιαννη σε ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες για την εγκατασταση της omega ειχες δικιο ειναι πολυ καλη Χαίρομε που σου αρέσει :) Υπαρχει καποιος τροπος για να βαλουμε την σωστη APN ? Οι τροποι που εχου περιγραφει πιο πανω δεν δουλευουν. Ουτε μεσω ρυθμισεων , ουτε με τον Root Explorer, Εχει καποιος κατορθωσει να λυσει αυτο το προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Διάβασε μερικά post πιο πίσω θα βρεις οδηγίες. Μια δυο μικρες παρατηρησεις κι απο μενα. Στην Andyx 5.3 που ειχα μεχρι το πρωι μου δουλευε το viber κανονικα,στην omega δυστυχως οχι..επισης ειχε τα widgets "καιρος και ειδησεις" με διαφανο φοντο και κατα τη γνωμη μου ηταν πιο ωραια..Αν θες κοιτα το...Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα!συγχαρητηρια και παλι.. Sent from another GalaxyII Ευχαριστώ, θα διάφανα widgets κτλ θα μπουν στις νέες ρομ που θα έχουν άλλο theme. σελιδα 9 , Post 122 - 124 Παιδια κατεβασα τους launcers απο την κουζινα , αλλα μονο τον Trebuchet καταφερα να βαλω , σε ολους τους αλλους μου λεει "installation aborted" Τους εκανα και απο recovery αλλα και απο τον CWM με flash update ....... αλλα τιποτα !! Ξερεις κανεις γιατι?? Ξερει κανεις αν μπορουμε να βαλουμε τον TWLauncer 4.5 ? αυτον με τις πολλες ρυθμισεις γιατι ο stock της omega δεν εχει ρυθμισεις , ασε που ο nova και ο apex και ο trebuchet δεν εχουν ταξινομηση εικονιδιων εφαρμογων ... ουτε καν φακελο μπορουμε να φτιαξουμε !!! Συμβατά είναι μόνο αυτά που εχω στην κουζίνα, οι launcers γίνονται εγκατάσταση από CWM Recovery. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Γιάννη τα εικονίδια στο quick settings panel μπορούν να αλλάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Γιατί ρε παιδιά το μεταφερατε το θέμα , καθόλου βολικό έτσι, εγώ δεν έμπαινα καν σε αυτό το section του forum και θα είναι πιο δύσκολο για κάποιο νέο στο forum να το βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 [offtopic on] συμφωνω με τον προλαλησαντα... (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι) γιαννη ως moderator για κοιταξε το το θεμα, γιατι μετα το android θα εχουμε fragmentation και στα του sgs2, αφου σκορπιζουν λιγο τα θεματα κατι που δε φαινεται λογικο.. ισως ηταν καλυτερο να γινει ενα sub thread για τις rom μεσα στο ιδιο το thread της συσκευης.. [offtopic off] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 [offtopic on] συμφωνω με τον προλαλησαντα... (οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι) γιαννη ως moderator για κοιταξε το το θεμα, γιατι μετα το android θα εχουμε fragmentation και στα του sgs2, αφου σκορπιζουν λιγο τα θεματα κατι που δε φαινεται λογικο.. ισως ηταν καλυτερο να γινει ενα sub thread για τις rom μεσα στο ιδιο το thread της συσκευης.. [offtopic off] +1..τρόμαξα να το βρω:banghead: Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 για οποιον το θελει.. η και φυσικα και εσυ Γιαννη αν θελεις να το προσθεσεις στην κουζινα η στην επομενη Omega, εδω ειναι το calendar απο τη μαμα google, το οποιο εχει και πανεμορφο scrolable widget! με root explorer αντιγραφουμε τα 2 αρχεια που ειναι μεσα στο rar αρχειο στη διαδρομη system-apps. αν θελετε να σβησετε το calendar το προηγουμενο για να μην εχετε και τα 2 απλα σβηνετε απ την ιδια διαδρομη το αρχειο calendarprovider.apk, αν οχι αφηνετε και τα 2! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoby4 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλημερα παιδια. Ενα feedback απο τη χρηση της v2. Η αναζήτηση στο mail δουλεύει μονο αν βαλεις τα δυο πρωτα γραμματα του email απο μια επαφη που ειναι στον τηλ καταλογο. Αν βαλεις το ονομα της επαφης δεν βρισκει τιποτα. Αλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικα και μετα παλι ελληνικα και δεν εφτιαξε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση tsoby4 yiannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλημερα παιδια. Ενα feedback απο τη χρηση της v2. Η αναζήτηση στο mail δουλεύει μονο αν βαλεις τα δυο πρωτα γραμματα του email απο μια επαφη που ειναι στον τηλ καταλογο. Αν βαλεις το ονομα της επαφης δεν βρισκει τιποτα. Αλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικα και μετα παλι ελληνικα και δεν εφτιαξε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δοκιμασε να ψαξεις οπως εχεις γραμμενα τα ονοματα.. με κεφαλαια μικρα τονους.. εμενα ετσι δουλευει... Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts