konv Δημοσιεύτηκε May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2004 Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση Java στον υπολογιστή μου και μου βγάζει το εξής μηνυμα. "Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα αυτού του πακέτου εγκατάστασης. Βεβαιωθείτε ότι το πακέτο υπάρχει και ότι έχετε πρόσβαση σε αυτό ή επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής, για να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για έγκυρο πακέτο του Windows Installer." Πρέπει μήπως να κατεβάσω όλο το πακέτο;;; Παρακαλώ βοηθείστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Υποθέτω ότι δεν έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του windows installer γι'αυτό και λαμβάνεις αυτό το μήνυμα. Μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από εδώ: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cebbacd8-c094-4255-b702-de3bb768148f&displaylang=en Αν δεν μπορείς μετά απ'αυτό να κάνεις install, υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει σωστό download (να έχει κοπεί ή να έχει "κατέβει" με προβλήματα) οπότε καλό θα ήταν να ξανακατεβάσεις το πακέτο. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Φίλε Μιχάλη ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κατέβασα λοιπόν το αρχείο και μόλις πήγα να κάνω την εγκατάσταση μου εμφάνισε οτι ειναι το ίδιο OS με αυτό που έχω, οπότε μάλλον δεν είναι αυτό. Καμιά αλλη ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argonaftis Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Όταν λες ότι προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση τη Java εννοείς το JDK? Παράθεση Argonaftis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Σου απάντησα σε PM. Αν δεν πετύχει κι αυτό πες μου. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts