isolove Δημοσιεύτηκε January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2012 Yπαρχουν κίνδυνοι υγείας απο εκπομπη wi-fi? Χρονια ειχα ενσυρματο το ιντερνετ στο pc. Eχοντας ενα νοικιαρη φοιτητη αποφασισα να κανω συνδεση με μεγαλυτερη ταχυτητα για να περνει και αυτος μεσω wi-fi. To ρουτερ το εχω στο υπνοδωματιο οπου ειναι και το pc σχεδον διπλα απο το κρεβατι.....ανοιγω σποραδικα και τωρα το wlan,αλλα καπου διαβασα οτι δεν ειναι οτι καλυτερο στο υπνοδωματιο,οποτε το εκλεισα. Τη νεα συνδεση την περιμενω μεχρι 15/2/12 και θα την εγκαταστησω στο χωλ,διπλα απο υπνοδωματιο-κρεββατι οπου μεσολαβει τοιχος και ντουλαπα. Υπερχει κινδυνος,πρεπει να λαβω καποια μετρα? Υπαρχει τροπος να γινει συνδεση σε 2 pc ενσυρματα? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Εχει υποθει και εχει αποδειχτει απο ερευνες οτι η ακτινοβολια του router ειναι αμελητεα. Τα κινητα που εχουμε ολη την ωρα πανω μας εκπεμπουν περισσοτερη ακτινοβολια απο ενα απλο wifi. Μπορεις να συνδεσεις 2 pcs με καλωδιο αλλα ή θα πρεπει να τραβηξεις το καλωδιο απο τον router στον υπολογιστη που θες ή αν θες περισσοτερους μπελαδες (οικονομικους & ηλεκτρολογικους) να φτιαξεις νεα καλωδιωση μεσα στο σπιτι και να βαλεις μπριζακια δικτυου. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Θελω να συνδεσω το pc μου και το pc του νοικιαρη για να αποφυγω ασυρματες ακτινοβολιες....(μολις σημερα "κρεμασα" το ασυρματο τηλεφωνο και εβαλα κλασικο σταθερο)τι θα χρειαστω,ενα spliter? Σε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Πρεπει απο τον router σου να φυγουν δυο καλωδια δικτυου, ενα θα παει πανω στο pc σου και ενα πανω στο αλλο. Δεν θες splitter. Τωρα πως θα καταφερεις να τραβηξεις καλωδιο απο το ενα σπιτι που ειναι ο router στο αλλο ειναι αλλο σπιτι ειναι ενα θεμα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Eνας τοιχος χωριζει τα δυο σπιτια,και ειναι 3 μετρα απο εκει που θα μπει το ruter......:-) εχω διαμπερες τριπανι,με την μια βγαινει απο την αλλη...! To νεο ρουτερ που μου φερανε(zte) εχει πισω 5 υποδοχες η μια line και 4 lan(lan1,lan2,lan3,lan4) Edited January 31, 2012 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Eνας τοιχος χωριζει τα δυο σπιτια,και ειναι 3 μετρα απο εκει που θα μπει το ruter......:-) εχω διαμπερες τριπανι,με την μια βγαινει απο την αλλη...! To νεο ρουτερ που μου φερανε(zte) εχει πισω 5 υποδοχες η μια line και 4 lan(lan1,lan2,lan3,lan4) τρύπα τον τοίχο λοιπόν, πάρε καλώδιο δικτύου και βάλτο επάνω στον ρούτερ σε μία από τις υποδοχές wlan. Το ίδιο κάνε και στον δικό σου υπολογιστή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts