Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ Ανδρέα. Ξέρουμε κάποιο τηλ που να παρέχει αυτή την υπηρεσία σε φυσιολογικά χρηματα?
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν μιλάμε μόνο για Android κινητά, νομίζω ότι το Viewsonic V350 είναι Dual Active, αλλά είναι λίγο παλιό μοντέλο με Android 2.2

Από εκεί και πέρα πας Κίνα (πολλά από αυτά γνωστών εταιριών ΖΤΕ, HTC, Huawei) που όμως δε κυκλοφορούν Ελλάδα και τα φέρνεις από εκεί με τα ρίσκα που όλο αυτό προϋποθέτει.

Εγκατέστησα τη νέα έκδοση firmware S6102XXMA1 (Ιανουαρίου 2013) με το ODIN αφού την κατέβασα από εδώ.

Επανέρχομαι στο θέμα αυτό για κάτι πολύ σημαντικό που αφορά τους κατόχους του Y Duos που δε διαθέτει η συσκευή τους ελληνικό πληκτρολόγιο. Σήμερα εγκατέστησα στο Y Duos κολλητού την παραπάνω έκδοση μέσω του ODIN. Το κινητό είχε πριν firmware Ρουμανίας (COA) και δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Είχε αναγκαστεί λοιπόν να κατεβάσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το play (Go Keybοard). Με το που εγκαταστήσαμε την ΧΧΜΑ1 η οποία είναι Μεγάλης Βρετανίας (XEU) εμφανίστηκε το ελληνικό πληκτρολόγιο κανονικότατα και με το T9...!!! Απίστευτο και όμως αληθινό...

SOS.......

Επιχείρησα φλασάρισμα της ρομ μου....

Συνέδεσα το κινητο στον υπολογιστή αφού πρώτα έκανα οτι έπρεπε στο odin.. Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει κίτρινο στο ID:COM στο odin??? όλα τα υπόλοιπα τα έχω όπως πρέπει... εχω μείνει με συνδεδεμένο κινητό στο pc......

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.. ευχαριστω.....

SOS.......

Επιχείρησα φλασάρισμα της ρομ μου....

Συνέδεσα το κινητο στον υπολογιστή αφού πρώτα έκανα οτι έπρεπε στο odin.. Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει κίτρινο στο ID:COM στο odin??? όλα τα υπόλοιπα τα έχω όπως πρέπει... εχω μείνει με συνδεδεμένο κινητό στο pc......

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.. ευχαριστω.....

Φανταζομαι εχεις εγκαταστησει ολους τους drivers του κινητου ετσι?

Ε τοτε δεν ξερω... Ψαξε κατα xda μερια. Εγω οταν τι ειχα φλασαρει δεν ειχα καποιο προβλημα :/

Ε τοτε δεν ξερω... Ψαξε κατα xda μερια. Εγω οταν τι ειχα φλασαρει δεν ειχα καποιο προβλημα :/

τι να πω.. δεν ξέρω... θα δω τι θα κανω.. σε ευχαριστω..

Επανέρχομαι στο θέμα αυτό για κάτι πολύ σημαντικό που αφορά τους κατόχους του Y Duos που δε διαθέτει η συσκευή τους ελληνικό πληκτρολόγιο. Σήμερα εγκατέστησα στο Y Duos κολλητού την παραπάνω έκδοση μέσω του ODIN. Το κινητό είχε πριν firmware Ρουμανίας (COA) και δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Είχε αναγκαστεί λοιπόν να κατεβάσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το play (Go Keybοard). Με το που εγκαταστήσαμε την ΧΧΜΑ1 η οποία είναι Μεγάλης Βρετανίας (XEU) εμφανίστηκε το ελληνικό πληκτρολόγιο κανονικότατα και με το T9...!!! Απίστευτο και όμως αληθινό...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον AndreasQTEK για όλα.....

Edited by Tseli

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον AndreasQTEK για όλα.....

Δε κάνει τίποτα. Σημασία έχει ότι πήγαν όλα καλά με την εγκατάσταση της νέας έκδοσης.

Ενημερωτικά, παρήγγειλα αυτές τις μπαταρίες. Είναι χωρητικότητας 1800mAh τη στιγμή που η "μαμά" μπαταρίες είναι 1300mAh.

Εχθές παρέλαβα τις μπαταρίες. Τις φόρτισα και έβαλα τη μία σήμερα το πρωί. Μετά από μερικές φορτίσεις θα ενημερώσω για το εάν τελικά κέρδισα καθόλου σε αυτονομία. Ενημερωτικά, είναι ελάχιστα πιο χοντρές σε πάχος και το πίσω καπάκι κλείνει με μία απειροελάχιστη δυσκολία, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή, απλά καταλαβαίνεις ότι η νέα μπαταρία είναι λιιιιιιιιιιιιιιιιιγο μεγαλύτερη σε μέγεθος σε ότι έχει να κάνει με το πάχος της...

eεβαλα το apps2sd η καταναλωση "πηγε στο Θεο"

γιατι αυξανει τοσο πολυ η καταναλωση της μπαταριας

τοσοσ που σκεφτομαι να το ξαναβγαλω....

ειναι τοσο μπαταριοφαγο??

καλημέρα σε ολους!! Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!

Δεν ξερω αν το εχει αντιμετωπισει και αλλος αυτο το προβλημα σαν το δικο μου...

Προσπαθώ να συνδεθω στο goolge play και δεν με αφηνει.....λεει για λαθος κωδικους και κατι επαιξε με την πιστωτικη και δεν την βλεπει....να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...? τι θα διαγραφει.....επαφες? ξερω πως η sim παραμένει αθικτη σε τετοια διαδικασία?

Μπορει κάποιος να βοηθήσει?

Μπορω να κανω και αναβάθμιση λογισμικού ?

Ευχαριστω

:worry:

Καλησπερα!!! Μπορεις να μου αναφερεις τους τροπους πριν φτασω στο factory reset? Δεν συνδεεται στο google play δεν αναγνωριζει τους κωδικους και μαλλον πρεπει να κανω factory reset....εχεις καμια ιδεα για βοηθεια? Σε ευχαριστω!!!!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ναι factory reset ειναι μια γνωστη λυση που λυνει τετοιου ειδους προβληματα. Χανεις οτιδηποτε υπαρχει στην εσωτερικη μνημη κ αρα χανεται κ οποιαδηποτε επαφη βρισκεται μεσα σε αυτη. Για να μη χασεις τις επαφες σου μπορεις να κανεις εξαγωγη (των επαφων) στην καρτα sd. Υπαρχει στις επιλογες σου οταν πας στις επαφες.

Απο κει και περα καποια νεα αναβαθμιση δεν εχει γινει γνωστη (ή τουλαχιστον εγω δεν ξερω καποια) οποτε το factory reset ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη επιλογη. Μπορεις να κανεις backup ο,τι χρειαζεσαι απο εφαρμογες, δεδομενα κλπ και μετα προχωρα ;)

Να προτείνω κάτι πριν μπεις στη διαδικασία να επιστρέψεις το κινητό και ταλαιπωρηθείς; Κατέβασε από εδώ το τελευταίο firmware (GT-S6102_XXLL1_XXLL1_OXXLK1_multi_XEU.7z). Είναι το πλέον πρόσφατο firmware. Κάνε εγκατάσταση μέσω ODIN, εάν χρειαστεί μετά την εγκατάσταση κάνε πάλι wipe data/factory reset και wipe cache και δούλεψέ το λίγο να δεις.

Σχετικά με το Link2SD, εάν προσπάθησες να κάνεις αποσύνδεση των εφαρμογών ΜΕΤΑ ΤΟ UNROOT, τότε λογικά θα σου έβγαλε αυτό το μήνυμα αφού το Link2SD λειτουργεί μόνο σε root συσκευές...

παιδια μια βοηθεια με το ODIN όταν λες μεσω αυτού πως δηλαδή? βοηθήστε με λίγο ευχαριστω:)

O Γούγλης είναι φίλος μας...

http://www.solaandroid.com/how-to-flash-samsung-duos-gt-s6102.html

καλημερα ευχαριστω πολυ θα το δοκιμάσω και θα σου πω

αλήθεια αναβάθμιση σε εκδοση android 4 μπορουμε να κανουμε?

O Γούγλης είναι φίλος μας...

http://www.solaandroid.com/how-to-flash-samsung-duos-gt-s6102.html

μετα απο μια εγκατασταση ενος προγραμματος μεσα απο το PLAY το τηλεφωνο εφαγε χοντρο κολλημα

τωρα ειμαι σε μια οθονη samsung με ενα μπλε animation που επναλαμβανεται

εκανα τα βηματα για να ξαναβαλω original firmware μεσω ODIN αλλα ειμαι παλι στο ιδιο loop

προσπαθησα να το φλασαρω απο sdcard , κανενα φως

αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι μεσα απο το CWM δεν κανει mount το data

καμμια οδεα ??

μετα απο μια εγκατασταση ενος προγραμματος μεσα απο το PLAY το τηλεφωνο εφαγε χοντρο κολλημα

τωρα ειμαι σε μια οθονη samsung με ενα μπλε animation που επναλαμβανεται

εκανα τα βηματα για να ξαναβαλω original firmware μεσω ODIN αλλα ειμαι παλι στο ιδιο loop

Να υποθέσω ότι το original firmware εγκαταστάθηκε επιτυχώς (PASSED) από το ODIN, σωστά; Εάν η έναρξη γίνεται με το λογότυπο της Samsung να εμφανίζεται αλλά χωρίς ήχο πρέπει: να μπεις στο recovery (Volume up + Home button + power button). Μετά θα πας: wipe data/factory reset --> Yes-Delete all users, μετά wipe cache --> Yes, μετά reboot και λογικά θα δουλέψει. Θα παίξει και ο ήχος της εκκίνησης όταν βγάλει το λογότυπο της Samsung.

αλήθεια αναβάθμιση σε εκδοση android 4 μπορουμε να κανουμε?

Επίσημα δεν έχει βγει κάτι αλλά δε νομίζω και ότι πρόκειται να βγει...

Να υποθέσω ότι το original firmware εγκαταστάθηκε επιτυχώς (PASSED) από το ODIN, σωστά; Εάν η έναρξη γίνεται με το λογότυπο της Samsung να εμφανίζεται αλλά χωρίς ήχο πρέπει: να μπεις στο recovery (Volume up + Home button + power button). Μετά θα πας: wipe data/factory reset --> Yes-Delete all users, μετά wipe cache --> Yes, μετά reboot και λογικά θα δουλέψει. Θα παίξει και ο ήχος της εκκίνησης όταν βγάλει το λογότυπο της Samsung.

Επίσημα δεν έχει βγει κάτι αλλά δε νομίζω και ότι πρόκειται να βγει...

το ODIN μου λεει passed , αλλα μεχρι εκει , δεν καταφερα τπτα , μαλλον θα παρει το δρομο του service

Εφόσον σου το πέρασε με επιτυχία κανε τη διαδικασία που σου ανέφερα και λογικα θα δουλέψει...

Εφόσον σου το πέρασε με επιτυχία κανε τη διαδικασία που σου ανέφερα και λογικα θα δουλέψει...

μπα..τιποτα , δε βρισκει data λεει

error mont data

Μπορείς να περιγράψεις βήμα βήμα τι κανείς και ποια πλήκτρα και ποιες επιλογές πατάς και σου βγάζει αυτό το μήνυμα;

Μπορείς να περιγράψεις βήμα βήμα τι κανείς και ποια πλήκτρα και ποιες επιλογές πατάς και σου βγάζει αυτό το μήνυμα;

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον , το εστειλα στο service , δεν αντεξα αλλο....

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)