nikospot Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 φιλαρακι τιποτα απολυτος...... ξεχνα το παμε για αλλα το τηλ παρεδωσε πνευμα... ευχαριστω για το χρονο σου:cool: Λόγω του ότι δεν έχει ΙΜΕΙ το παρατάς; Δώστο σε μένα θα βρω άκρη δε με πειράζει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Λόγω του ότι δεν έχει ΙΜΕΙ το παρατάς; Δώστο σε μένα θα βρω άκρη δε με πειράζει :lol: αφου δεν δουλευει τη να το κανω?...... αν βρω απο καπου απο κανενα διαλυμμενο την motherboard και την αλλαξω...(λεμε τωρα):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 αφου δεν δουλευει τη να το κανω?...... αν βρω απο καπου απο κανενα διαλυμμενο την motherboard και την αλλαξω...(λεμε τωρα):p Ε δε γίνεται να μην φτιάχνεται έστω και με ψεύτικο ΙΜΕΙ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Ε δε γίνεται να μην φτιάχνεται έστω και με ψεύτικο ΙΜΕΙ :worry: φιλαρακι αυτο θελει πολυ ψαξιμο και δεν εχω χρονο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paltas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλησπέρα παιδία. Έχω το galaxy s και μόλις έβαλα την εν λόγο rom. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι η μνήμη τησ συσκευής γέμισε. Μάλλον ότι εφαρμογή είχα από παλία δεν διαγράφτηκε. Πως να κάνω καθαρή εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Αν ακολούθησες τον οδηγό στην αρχή θα έπρεπε να έχουν σβηστεί τα πάντα από την μνήμη του κινητού (εκτός της SDCard). Μπες πάλι στο Recovery και κάνε Full Wipe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paltas Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έλεγα για τα αρχεια από τις εφαρμογές που μένουν στην SD card. Όπως για παράδειγμα οι χάρτες από το Sygic ή κάποια παιχνίδια. Αυτά μόνο με διαγραφή της Sd θα σβηστούν μάλλον? Επίσης με την βιντεοκλήση δεν έχει γίνει κάτι ? Δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Τα αρχεία στην κάρτα τα διαγράφεις μόνος σου αν θες. Δυστυχώς με την βιντεοκλήση δεν γίνεται κάτι γιατί ούτε το Vanilla Android υποστηρίζει και η CyanogenMod βασίζεται πάνω του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπερα σας και καλη χρονια! Επανερχομαι παλι στο θεμα μου εχω στο galaxy s 9000 CyanogenMod 9 και απο τον Σεπτεμβρη που το εχω περασει συνεχιζουν τα προβληματα με την αναγνωριση κλησεων :( Οποτε του ερθει μου δειχνει το ονομα που με καλει και αλλες φορες αμεσως. Αν δεν το δειξει αμεσως το ονομα οταν το απαντησω το εμφανιζει. Θα μου προτεινετε να αλλαξω rom η να ξανα περασω αυτην..δεν θα το ηθελα διοτι δεν το εχω και πολυ το θεμα. Υπαρχει τροπος να κανω refresh την rom ή καποιο reset ? Σας εχει τυχει παρομοιο προβλημα ? Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις από πάνω κάνοντας ένα wipe cache/dalvik cache. Φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις ένα Nandroid Backup πριν ξεκινήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το ειχα και με την cm9, το εχω και με την cm10. Εγω το βλεπω σαν θεμα lag. Λιγο πολυ το εχουμε ολοι αναλογα με το ποσο φορτωμενο εχουμε το κινητο. No big deal, απλα μου θυμιζει την ηλικια της συσκευης μου:( Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DreadLord Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά την CM9 μπορώ να τη φλασάρω σύμφωνα με τον οδηγό σε galaxy ace s5839i ή θα έχω θέμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδιά την CM9 μπορώ να τη φλασάρω σύμφωνα με τον οδηγό σε galaxy ace s5839i ή θα έχω θέμα??? Μην το επιχειρησεις, θα εχεις προβλημα καθως η διαδικασια και η ρομ αυτη αφορα το gt i9000 galaxy s και μονο!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Ο φάκελος efs περιέχει σημαντικά στοιχεία του κινητού μας (όπως το IMEI) που αν διαγραφούν ή καταστραφούν δεν μπορούμε να τα επαναφέρουμε με κανέναν τρόπο και γι' αυτό είναι σημαντικό να κρατήσουμε ένα αντίγραφο. Για όσους λοιπόν δεν ξέρουν να κάνουν backup τον φάκελο efs έφτιαξα έναν μικρό οδηγό με την πιο απλή μέθοδο κατά την άποψη μου. Πρώτα πρέπει να αποκτήσεις root δικαιώματα στο κινητό σου ακολουθώντας τον οδηγό. Κατεβάζεις από το Market τον Root Explorer ή κάποιον αντίστοιχο Explorer που να σου δίνει πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος. Ανοίγεις τον Root Explorer ή τον αντίστοιχο Explorer που έχεις και βρίσκεις τον φάκελο efs στον αρχικό κατάλογο. Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W και αντέγραψε τον φάκελο efs στην εσωτερική SDCard. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή ως mass storage και αντέγραψε τον φάκελο efs στον υπολογιστή σου. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη μόνο μια φορά και έτσι αν κάτι πάει στραβά μπορούμε να επαναφέρουμε τον φάκελο efs στο κινητό μας. Καλησπέρα, στον παραπάνω οδηγό πως μπορώ να δω ότι έχω κάνει mount το σύστημα ως R/W;; Επίσης, ο φάκελος efs σε ποιο path ειναι; Βρήκα λύση στην ερώτηση μου. Από το πρόγραμμα root explorer μπορείς να κάνεις Mount το σύστημα ως R/W;) Edited February 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) πως μπορο να εχω προσβαση root σε galaxy s andoid 2.3.3? επειδη δεν βρικα σχετικο θεμα γινεται να κανετε μια εξερεση και να μου πειτε? αν δεν κανω λαθος το titanium backap ζηταει προσβαση root ετσι? Edited February 14, 2013 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 πως μπορο να εχω προσβαση root σε galaxy s andoid 2.3.3? επειδη δεν βρικα σχετικο θεμα γινεται να κανετε μια εξερεση και να μου πειτε? αν δεν κανω λαθος το titanium backap ζηταει προσβαση root ετσι? Ναι θέλει root permissions. Πρέπει να είσα cf root αλλιώς πρέπει να βάλεις άλλον κερνελ. Θα σου απαντήσει και κάποιος που να ξέρει καλύτερα. Αλλά δες κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328579 Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ναι θέλει root permissions. Πρέπει να είσα cf root αλλιώς πρέπει να βάλεις άλλον κερνελ. Θα σου απαντήσει και κάποιος που να ξέρει καλύτερα. Αλλά δες κι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328579 αμα εγκαταστησω Semaphore θα υπάρχει ραδιωφονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Root θα αποκτήσεις με τον Semaphore και κάποιες άλλες επιλογές. Δεν αλλάζει τίποτα άλλο στο Firmware που έχεις. Με λίγα λόγια ναι, θα έχεις κανονικά ραδιόφωνο όπως είχες και πριν. Το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι το κατάλληλο για την συνέχεια αυτής της συζήτησης. Για γενικές ερωτήσεις τροποποιήσεων στο θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S ή στο θέμα Galaxy S : Πως να κάνετε Root για ερωτήσεις πάνω στο Root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 προχωρησα σε αναβαθμιση ακολουθωντας τη παρακατω διαδικασια http://forum.xda-developer....php?t=1852546 το πρωτο προβλημα που διαπιστωσα ειναι οτι το κινητο δεν βλεπει kies και δε μπορω να φορτωσω τις επαφες μου. το δευτερο προβλημα εχει να κανει οτι δε μπορω να εναλλασω απο ελληνικο σε αγγλικο πληκτρολογιο και αναποδα. το τριτο προβλημα ειναι οτι δεν εχω πλεον βιντεοκλησεις. καποιος να βοηθησει; στα θετικα ειναι οτι το οτι ο χειρισμος του Γαλαξια εγινε πιο smooth και το τηλεφωνο βελτιωθηκε ως τηλεφωνο δε κρεμιεμαι στα καγκελα της βεραντας ψαχνοντας σημα. επισης καποιος moderator να διαγραψει το αντιστοιχο μου post απο το νημα samsung galaxy 9000 part3. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Το Kies αναγνωρίζει μόνο τα επίσημα Firmwares. Έχεις ενεργοποιήσει την Ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο; Το Vanilla Android δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις. Edited March 17, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Νικο ελληνικου χαρακτηρες μου βγαζει στα μηνηματα αλλα δε μπορω να γυρισω σε αγγλικους οταν θελω. οταν σερφαρω σε sites μου βγαζει αγγλικο πληκτρολογιο και δε με αφηνει να αλλαξω σε ελληνικους. για τις βιντεοκλησεις εχεις να προτινεις καποια καλυτερη ρομ; μετις επαφες τι μπορω να κανω; ευχαριστω Νικος Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Αν δεν είχες σώσει τις επαφές σε .vcf αρχείο ή δεν τις είχες περάσει στο Gmail δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Πρέπει να περάσεις πάλι επίσημο Firmware ώστε να τις επαναφέρεις με το Kies και μετά να τις σώσεις σε μία από τις παραπάνω μορφές αν θες να περάσεις Custom και να τις περάσεις πάλι. Σε καμία Custom δεν υπάρχει βιντεοκλήση παρά μόνο σε επίσημα Firmwares. Μπορείς πάντα να βάλεις εφαρμογές όπως το Skype. Στο πληκτρολόγιο από τις ρυθμίσεις έχεις βάλει τα Αγγλικά; Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και να περάσεις το Swype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Επέστρεψα σε CM9 και βρήκα την υγεία μου! (Ετσι για να είμαστε συνεπείς μ'αυτά που γράφουμε:lol::lol: ) Αφαίρεσα αρκετό bloatware για να έχω χώρο στην internal sd. Μόνο πρόβλημα ήταν το Google Currents που μου έβγαζε "not enough memory..." έστω κι αν είχα >35mb διαθέσιμα στην internal sd. Κατεβασα το Datafix by Zatta και μετακίνησα μόνο το cache του chrome και τώρα όλα παν ρολόι. Η μοναδική απορία: η επιλογη backupfollowsymlinks στο titanium που βρίσκετε? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paltas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Συγνώμη αν υπάρχει το θέμα αλλά μέσα από την μηχανή αναζήτησης δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω. Έχω βάλει την CM9 στο galaxy i9000 αλλά δεν θυμάμαι ποια ROM. Το πρόβλημα είναι πως έκανε επανεκκίνηση στην τσέπη μου μόνο του και τώρα μένει εκεί δεν προχωράει. Νομίζω δηλαδή είναι σε bootloop. Τι πρέπει να κάνω και βασικότερο πως θα το κάνω αυτό. Είχα ακολουθήσει τις οδηγίες από εδώ και δεν είχα πρόβλημα κανένα ποτέ. Ευχαριστώ και συγνώμη αν το θέμα έχει ξανά δημοσιευθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπες στο CWM (Home - Volume Up - Power) και κάνε Wipe cache partition/dalvik cache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts