hraklhs57 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Επανερχόμενος στο παραπάνω φαινόμενο, έχει παρατηρήσει κανείς από όσους το είχαν στην stable 9.0.0 εάν έχει διορθωθεί με την τελευταία stable 9.1.0; Ναι Μακη, δυστυχως μου το εκανε χθες για πρωτη φορα στην 9.1 Ενταξει, δεν ειναι και τοσο σημαντικο, κανω πως δεν το βλεπω :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ευχαριστώ Ηρακλή, την περνάω λοιπόν και βλέπω. Όντως μικρό το κακό :) Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μακη πιο σοβαρο ειναι το θεμα της επαναφορτωσης του trebuchet που συμβαινει συχνα μολις το ζορισω λιγο, αλλα κι αυτο το παραλειπω...θα γινω τυφλος μου φαινεται :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ηρακλή μου αυτό δεν είναι τίποτα. Που να δεις τα redraw που τραβάει ο tw στο s3 με τέσσερις πυρήνες και 1gb ram. Κάτι παίζει με την ics, τόσο σε επίπεδο launcher όσο και σε επίπεδο dialer και contacts. Είναι μάλλον θέμα στον κώδικα. Τεσπά, όπως λένε απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα :p Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ηρακλή μου αυτό δεν είναι τίποτα. Που να δεις τα redraw που τραβάει ο tw στο s3 με τέσσερις πυρήνες και 1gb ram. Κάτι παίζει με την ics, τόσο σε επίπεδο launcher όσο και σε επίπεδο dialer και contacts. Είναι μάλλον θέμα στον κώδικα. Τεσπά, όπως λένε απ' το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα :p Πες το ψεμματα, δικιο εχεις, το δουλευα προχθες το s3 και εαν ειναι δυνατον με τετοιο hardware να γινεται redraw, πραγματικα αξιο αποριας το γεγονος αυτο !!! Παντως Μακη οσο ημουν σε slim4.2 +zeam launcher δεν συνεβη ποτε redraw :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fu_Manchu Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Καλημέρα ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.... Πηγα να κάνω flash σε cyanogenmod9. Κατέβασα την τελευαταία έκδοση ακολούθησα τα βήματα που έλεγε και όταν πήγε να κάνει εγκατάσταση το zip της έκδοσης εκανε επανεκκίνηση και τώρα κολλάει στην αρχική οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τιποτε. Ούτε σε CWM recovery μπορώ να μπω....... Τι έχει γίνει... Το κατέστρεψα το κινητό; Ευελπιστώ σε κάποια βοήθεια..... Ευχαριστω Edited September 5, 2012 by Fu_Manchu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα, μην πανικοβάλλεσαι. Έτυχε να πάει κάτι στραβά. Πέρνα μία επίσημη ROM με τρία αρχεία, repartition και pit σύμφωνα με τον οδηγό για να ανοίξει το κινητό και ακολούθα πάλι την διαδικασία της CM9 αν θες να την περάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fu_Manchu Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ΟΚ... Το έκανα ήδη... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ξαφνικο προβλημα με τον εσωτερικο δισκο του γαλαξια. οταν συνδευω το usb μου δειχνει στον υπολογιστη μου μονο την SD Card, δεν εχω προσβαση στο σκληρο δισκο του τηλεφωνου. ενω με το file explorer βλεπω ολα τα αρχεια του σκληρου (8gb) καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Να κάνω μία μάλλον χαζή ερώτηση: Με την έκδοση 2.3.6 που είχα και τις προηγούμενες (έχοντας δηλαδή TouchWiz) στο ρολόι είχα την επιλογή να προσθέσω και ώρες από άλλες πόλεις, να έχω χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση. Με την CM9, έχω μόνο ξυπνητήρια και ένα ρολόι. Ήταν του touchWiz το προηγούμενο ρολόι; Τώρα πρέπει να βάλω εφαρμογή που να έχει χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Να κάνω μία μάλλον χαζή ερώτηση: Με την έκδοση 2.3.6 που είχα και τις προηγούμενες (έχοντας δηλαδή TouchWiz) στο ρολόι είχα την επιλογή να προσθέσω και ώρες από άλλες πόλεις, να έχω χρονόμετρο και αντίστροφη μέτρηση. Με την CM9, έχω μόνο ξυπνητήρια και ένα ρολόι. Ήταν του touchWiz το προηγούμενο ρολόι; Τώρα πρέπει να βάλω εφαρμογή που να έχει χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση κτλ; Εδώ δεν έχει file manager χρονόμετρα ψάχνεις?:p Εγώ έβαλα το Timers4Me - Timer & Stopwatch Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Στην 9.1 εκτός από το συρτάρι ειδοποιήσεων με το power widget που αναφέρθηκε παραπάνω μου κάνει και τα παρακάτω: 1. Πολλές φορές όταν πατήσω να ανοίξει o όπερα εμφανίζεται το λογότυπο για 2-3 δεύτερα και κλείνει, ξαναπατώντας το ανοίγει μια χαρά. 2. Πολλές φορές χρειάζεται να πατήσω δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο για να έρθει στην αρχική οθόνη (ξεκλειδώματος) με την πρώτη φορά δεν γίνεται τίποτα. Σας έχει τύχει τίποτα από αυτά? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Στην 9.1 εκτός από το συρτάρι ειδοποιήσεων με το power widget που αναφέρθηκε παραπάνω μου κάνει και τα παρακάτω: 1. Πολλές φορές όταν πατήσω να ανοίξει o όπερα εμφανίζεται το λογότυπο για 2-3 δεύτερα και κλείνει, ξαναπατώντας το ανοίγει μια χαρά. 2. Πολλές φορές χρειάζεται να πατήσω δύο φορές το κεντρικό πλήκτρο για να έρθει στην αρχική οθόνη (ξεκλειδώματος) με την πρώτη φορά δεν γίνεται τίποτα. Σας έχει τύχει τίποτα από αυτά? Αυτό με τον όπερα συνέβαινε απο την αρχή της cm9 και συνεχίζει να συμβαίνει και στις cm10 νομίζω. Το δεύτερο δεν το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Επαληθευω κι εγω, με τον opera συμβαινει το ιδιο και σε εμενα ... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ρε παιδιά αν θέλω να στείλω μια επαφή με bluetooth (στην cm9.1) πως γίνεται??:confused: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ρε παιδιά αν θέλω να στείλω μια επαφή με bluetooth (στην cm9.1) πως γίνεται??:confused: Βρισκεις την επαφη-αριστερο menu button-κοινη χρηση-bluetooth... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Βρισκεις την επαφη-αριστερο menu button-κοινη χρηση-bluetooth... Ευχαριστώ. Είχα δοκιμάσει τα πάντα εκτός της Κοινής χρήσης:rolleyes: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα , μολις εγκατεστησα την CM9 ολα καλα αλλα εχασα τις επαφες τις SIM !!Μου λεει δεν υπαρχουν επαφες καμια ιδεα τι λαλακια εκανα ,τα οποια ηταν πανευκολα χαρη στους οδηγους των παιδιων , και κατι αλλο αυτον το launcer μπορουμε να το βγαλουμε καπως .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πληροφοριες που μας δινετε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δεν έχω ακούσει πάλι να διαγράφονται οι επαφές από την SIM όταν περνάς την CyanogenMod. Μπορείς να βάλεις κάποιον άλλον από το Play Store αλλά μην αφαιρέσεις αυτόν που έχει μέσα η CM9 γιατί μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leflyg Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δεν έχω ακούσει πάλι να διαγράφονται οι επαφές από την SIM όταν περνάς την CyanogenMod. Μπορείς να βάλεις κάποιον άλλον από το Play Store αλλά μην αφαιρέσεις αυτόν που έχει μέσα η CM9 γιατί μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Ενταξει τις βρηκα :O και παλι ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Από CM10 πως περνάμε σε CM9; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Επειδή διαφέρουν τα partitions μεταξύ CM9 και CM10 θα πρέπει να περάσεις ένα επίσημο Firmware (τρία αρχεία, re-partition και pit) και μετά να περάσεις την CM9. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. EDIT: Το έψαξα λίγο ακόμα και φαίνεται πως τα διαφορετικά partitions που έχουν παίζουν ρόλο όσο αφορά την επαναφορά από Nandroid Backup. Πρέπει δηλαδή να φλασάρεις την CM9 ή την CM10 αν θες να επαναφέρεις τα αντίστοιχο Nandroid Backup που έχεις διαφορετικά δε θα σου γίνει επαναφορά. Επομένως λογικά μπορείς να φλασάρεις την CM9 από την CM10 κάνοντας data/factory reset + cache partition + dalvik cache. Edited September 16, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αρκετα συχνα, στην αλλαγη των οθονων στον στοκ launcher της 9.1stable παρατηρηται εντονο τρεμουλιασμα των εικονιδιων, ειναι νορμαλ αυτο..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Νικο εισαι σιγουρος? Ενταξει δεν λεω, ο installer θα φτιαξει τα partitions που θελει , αλλα αν τα data (εφαρμογες) ειναι σε διαφορετικο partition πως θα πανε στο αλλο κατα την εγκατασταση της ρομ? Νομιζω πως δε θα bootαρει καν γιατι θα γινει μπαχαλο. Edit: τωρα ειδα οτι λες και για factory reset :lol: (ειναι αργα μη βαρατε :p) αρα ολα οκ με wipe data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλησπερα, Ειπα και εγω να βαλω την cm9 μετα απο 11 μηνες που εχω το κινητο. Ειχα την 2.3.6 (αν θυμαμαι καλα η 2.3.3). Αυτο που παρατηρω ειναι το κινητο πλεον παει σφαιρα, ειναι γρηγορο ανταποκρινεται πολυ καλα και γενικοτερα καμια σχεση με πριν. Ο ενας λογος που εβαλα cm9 ηταν για να ανταποκρινεται πιο γρηγορα το κινητο (τα καταφερα :) ) και ο αλλος γιατι ηξερα οτι με root κτλπ ισως η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Ομως με 8 ωρες standbuy και με λιγο παιξιμο fb με 3g ανοιχτο και wifi (sleep) εχει καταναλωσει 90%. Σε 8 ωρες να μεινω με 10 % μπαταρια δεν το περιμενα :O υποψιν το cpu governor ειναι στο ondemand. Την Τριτη με την ιδια χρηση αλλα με 2g καταναλωσε σε 8ωρες 50 % μπαταρια. Σημερα δοκιμαζω 3g με το cpu governor στο conservative. Σε ολες τις περιπτωσεις η φωτεινοτητα ειναι στο 50% και αυτοματο. Τι να κανω για να κραταει περισσοτερο. Θα ηθελα με 3g ανοιχτο να βγαζω την μερα μου :cry: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts