Nikos_2878910 Δημοσιεύτηκε January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2012 Γεια σας!!! Είμαι νέος στο φόρουμ και θέλω να ρωτήσω κάτι πράγματα για τον κλώνο του iPhone, το m002l. Είναι εκπληκτικό κινητό! Το έχω εδώ και ένα μήνα και είμαι πλήρως ευχαριστημένος. Όμως θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... Μπορείτε να μου πείτε από πού να κατεβάζω java εφαρμογές, πώς να μετατρέπω από android apps σε java apps ή από iPhone apps σε java apps; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να βάλω android και να μου πείτε από πού μπορώ να αγοράσω διάφορα αξεσουάρ για το συγκεκριμένο μοντέλο (θήκες κλπ). Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 getjar.com πιστυεω να βρεις εκεί εφαρμογές δε μπορείς να κάνεις convert android εφαρμογες σε ios, ούτε το αντίστροφο δε μπορείς να βάλεις android αν είναι εμφανισιακά(και διαστασεις) ΙΔΙΟ με το iphone τότε θα βολευτείς για θήκη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 @ Nikos_2878910 Καλώς ήρθες στο myphone. Για ότι απορίες έχεις μπορείς να τις ρωτάς στο ήδη υπάρχον θέμα που υπάρχει για το κινητό σου, M002L Best Iphone Clone with TV. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts