christs72 Δημοσιεύτηκε August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2003 Θα ήθελα να μου προτείνετε πρόγραμμα για αντιγραφή ταινιών στο σκληρό δίσκο . Χρησιμοποίησα χθες το CloneDVD χωρίς να καταφέρω να εμφανίσω τους υποτίτλους και όλα τα μενού . Για αναπαραγωγή των ταινιών χρησιμοποιώ το PowerDVD XP. Εάν έχει κανείς υπ'όψη του κάτι καλύτερο , τόσο για αναπαραγωγή όσο και για αντιγραφή , οι γνώμες ευπρόσδεκτες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raid_av Δημ. August 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2003 Dokimase to DVDdecrypter egw ayto doyleyw einai arketa kalo kai grhgoro. http://www.dvddecrypter.com Παράθεση Screw you guys i'm going home! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christs72 Δημ. August 31, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2003 Eυχαριστώ Raid-av. Δοκίμασα το link και δεν έπαιζε όλο το Σαββατοκύριακο.Κυριακή βράδυ κατάφερα να κατεβάσω το πρόγραμμα . Ακόμη δεν μπορώ να το λειτουργήσω . Sorry: είμαι κάπως αρχάριος - άσχετος ακόμη. Κάθε βοήθεια δεκτή . Σημείωση έχω WindowsXP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. September 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2003 Ξεκίνα το πρόγραμμα και τσέκαρε απο το mode επιλογή "file". Επίσης στα "settings" στο "file mode" βάλε την επιλογή "Select files: ALL" και στο "Ι/Ο: SPTI NT/2000/XP. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι άλλο. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts