ntontos Δημοσιεύτηκε May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2004 ρε παιδια προσπαθω να κανω ενα image ta windows και να τα βαλω σε ενα dvd.εχω το norton ghost αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.ξερει κανεις να μου πει τι πρεπει να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckck20 Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Κάνε τις startup disks του Νορτον (την πρώτη με MS-DOS και όχι PC-DOS) και ξεκίνα τον υπολογιστή σου με την 1η μέσα. Μετά είναι παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntontos Δημ. May 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 απο οτι καταλαβα εχω κανει μια boot δισκετα...με αυτην να κανω startup και θα γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Εχω κανει εδω δυο "οδηγους" για κοιτα λιγο!!!!! http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11214 http://briefcase.pathfinder.gr/contents/polot/11225 :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Για μας που δεν έχουμε floopy driver δεν παίζει τίποτα, έτσι? :o Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR (11 Μάι. 2004 , 17:51) Για μας που δεν έχουμε floopy driver δεν παίζει τίποτα, έτσι? :o Φυσικα και παιζει...Κι εγω στο φορητο δεν εχω flopy.Με τη δισκετα του ghost σε ενα αλλο pc φτιαξε ενα bootcd με το nero με τα περιεχομενα της δισκετας και μπουταρε με αυτο. :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts