Jump to content

[Εφαρμογή] Cinemattica - Τα πάντα για τους κινηματογράφους

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Cinemattica - Ότι παίζει σήμερα

Το Cinemattica παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που παίζονται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους της Αττικής.

Λαμβάνοντας πληροφορίες και αξιολογήσεις από τους μεγαλύτερους παροχείς υλικού για σινεμά (IMDB, Περιοδικό Σινεμά, Αθηνόραμα, Εφημερίδα Καθημερινή, Athens City Guide κ.α) μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά τις αίθουσες (χάρτης της περιοχής, κοντινές στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς, τιμή εισιτηρίων) και τις ταινίες (σενάριο, αξιολόγηση, ηθοποιοί, trailer). Όλα αυτά μόνο με ένα κλικ στο Android κινητό σας.

Η εφαρμογή χρειάζεται σύνδεση μόνο για την ενημέρωση των προγραμμάτων, κατόπιν μπορεί να λειτουργήσει offline.

5TIkKCh3wGn3aPnjaK6MHcMA0U3MjEHrA0XwugJgxCVCRbW5aI5_02TfBS0fLLIm6RccZIVrRUN2CFe9AMG5nGURoAnAhse2jfqQ1mhJmnOaeWDU-raMPNiiIFHxbc59lrFRdEPVPmSCkPgy17ZLwoAY5r8SqVlnIHfqODMMix_8pWjAD0f_Zzc6OadQBuLcpX7Znr3gD7uZbZDE2fPNEZiZ595GbL5e_9072Az26uFrRHgPWeetYXgUn7pDlnptVWDg_0jcNA

Android Market: https://market.android.com/details?id=adamioan.cinemattica.com

Homepage: http://cinemattica.blogspot.com/

Όχι φίλε μου, ακόμα δεν έχω φτιάξει για Θεσσαλονίκη, επειδή δε μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες από τους κινηματογράφους. Αν έχεις όμως κάποιο καλό ελληνικό site που να μπορώ να πληροφορούμαι, παρακαλώ πρότεινε το για να το εισάγω. Φαντάζομαι τότε πρέπει να αλλάξω και το όνομα της εφαρμογής.

Ένα site με πρόγραμμα κινηματογράφων, τι προβάλλεται κλπ είναι αυτό http://www.cine.gr και για Θεσ/νίκη συγκεκριμένα αυτό http://www.cine.gr/prog.asp?display=Cine.the ;)
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Ένα site με πρόγραμμα κινηματογράφων, τι προβάλλεται κλπ είναι αυτό http://www.cine.gr και για Θεσ/νίκη συγκεκριμένα αυτό http://www.cine.gr/prog.asp?display=Cine.the ;)

Φίλε Λάζαρε, ευχαριστώ πολύ για το link. Το Cine.gr το γνωρίζω, μα δεν περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τους κινηματογράφους. Δηλαδή δεν αναφέρει πουθενά χάρτη περιοχής, τιμή εισιτήριου, κάρτα μέλους κλπ. Δίνει πολύ έμφασή στις ταινίες, αλλά οχι στις αίθουσες. Παρόλα 'υτα θα προσπαθήσω συνδυαστικά με στοιχεία από αλλά site να δημιουργήσω μια λειτουργική βάση δεδομένων ετσι ώστε το Cinemattica να απευθύνεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Βέβαια με 4 πιτσιρίκια να τριγυρίζουν στο σπίτι μου φαίνεται άκρως απίθανο να το έχω υλοποιήσει σε λιγότερο από 1 μήνα.

Βεβαίως, δες την τέταρτη εικόνα

Ωραια! Απο σημερα ειναι στο κινητο μου! Ευχαριστω πολυ!:)

Μόλις μπήκε και στο δικό μου κινητό.

Εξαιρετική δουλειά! :)

Ένα πρόβλημα που εντόπισα.

Βλέπω το Village Παγκράτι και πατάω να πάω στον χάρτη.Ανοίγει ο Opera Mobile, μου βγάζει τον χάρτη. Πατάω πίσω να γυρίσει στο πρόγραμμα και αρχίζουν και σκάνε μηνύματα λάθους ότι η λειτουργία του προγράμματος διακόπηκε και η εφαρμογή θέλει σύνδεση και επανεκίννηση και κάτι java.lang.nullpointerexception κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις μπήκε και στο δικό μου κινητό.

Εξαιρετική δουλειά! :)

Ένα πρόβλημα που εντόπισα.

Βλέπω το Village Παγκράτι και πατάω να πάω στον χάρτη.Ανοίγει ο Opera Mobile, μου βγάζει τον χάρτη. Πατάω πίσω να γυρίσει στο πρόγραμμα και αρχίζουν και σκάνε μηνύματα λάθους ότι η λειτουργία του προγράμματος διακόπηκε και η εφαρμογή θέλει σύνδεση και επανεκίννηση και κάτι java.lang.nullpointerexception κλπ

Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δε συμβαίνει στο δικό μου κινητό. Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις τα χαρακτηριστικά της συσκευής σου και ακριβώς τη διαδικασία που προκύπτει το πρόβλημα στο adamioan.cinemattica@gmail.com.

Μπορεί να το αναπαράγει κάποιος άλλος με τη δίκη του συσκευή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δε συμβαίνει στο δικό μου κινητό. Μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις τα χαρακτηριστικά της συσκευής σου και ακριβώς τη διαδικασία που προκύπτει το πρόβλημα στο adamioan.cinemattica@gmail.com.

Μπορεί να το αναπαράγει κάποιος άλλος με τη δίκη του συσκευή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Desire Hd με Revolution 6.1.0

Τι άλλο χρειάζεσαι;

Amazon Fire stick 4k max

Desire Hd με Revolution 6.1.0

Τι άλλο χρειάζεσαι;

Ευχαριστώ junklist, πες μου σε παρακαλώ τι ακριβώς κάνεις. Δηλαδή, ανοίγεις το Village Παγκράτι από τις αίθουσες, πηγαίνεις χάρτης και όταν ανοίγει το Opera απλώς το κλείνεις; Μήπως περιστρεφεις την οθόνη; Όταν είσαι στον κινηματογράφο η οθόνη είναι portrait ή landscape?

Κάτι που πιστεύω ότι λείπει είναι τα αγαπημένα cinema.

Δηλαδή να πηγαίνω στην ταινία που μου αρέσει, αλλά να μην μου βγάζει δίπλα ένα κατεβατό από σινεμά που δεν με ενδιαφέρουν.

Μπορείς να βάλεις κάτι σαν favorites λογικά.

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι που πιστεύω ότι λείπει είναι τα αγαπημένα cinema.

Δηλαδή να πηγαίνω στην ταινία που μου αρέσει, αλλά να μην μου βγάζει δίπλα ένα κατεβατό από σινεμά που δεν με ενδιαφέρουν.

Μπορείς να βάλεις κάτι σαν favorites λογικά.

+1 junklist

Η εφαρμογή διαθέτει "αγαπημένα". Είναι το εικονίδιο της καρδιάς που βρίσκεται στην οθόνη του κάθε κινηματογράφου. Όταν είναι φωτισμένο σημαίνει ότι το σινεμά έχει προστεθεί στα αγαπημένα και ταξινομείται ψηλά-ψηλά στο μενού των αιθουσών. Η ταξινόμηση δυστυχώς δε λειτουργεί στην οθόνη των ταινιών, εκεί πρέπει σίγουρα να προστεθεί. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Ανέβηκε η νέα έκδοση που περιλαμβάνει αλλαγές σχετικά με τους αγαπημένους κινηματογράφους και την προβολή των trailer των ταινιών.

Πολλές ευχαριστίες στους χρήστες που προτείνουν διορθώσεις και βελτιώσεις του προγράμματος.

Μπράβο που βελτιώνεσαι συνεχώς.

Απλά το nick μου είναι junglist και όχι junkist

Amazon Fire stick 4k max

Πωπω, με συγχωρείς! Το έχω γράψει παντού λάθος ( εφαρμογή, forum, blog, νέα, Facebook). Στην επομένη έκδοση θα διορθωθεί.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογία. Αν χρειαστείς κάτι να προστεθεί στην εφαρμογή μη διστάσεις να το ζητήσεις.

Ευχαριστώ και πάλι.

Προσθήκη Πρεμιέρας για την χώρα μας για να ξέρουμε πότε βγήκε η κάθε ταινία.

Επίσης στο ταμπλετ μου τα γράμματα για το είδος το είδος της ταινίας και την διάρκεια είναι πολύ μικρά.

Τέλος η περίληψη της κάθε ταινίας είναι αρκετά μικρή.Μπορείς να βρεις λίγο πιο αναλυτική;

Amazon Fire stick 4k max

• 4 weeks later...

Πολυ αξιολογη προσπαθεια. Ευγε.

Παρατηρησεις:

1) Στις ταινιες πολλες φορες δεν φαινεται ολοκληρος ο τιτλος, νομιζω θα επρεπε να αλλαξει η διαμορφωση ωστε να φαινεται τουλαχιστον ολοκληρος ο τιτλος της ταινιας. Το poster της ταινιας θα μπορουσε να φαινεται και μετα, αφου μπεις στην ταινια.

2) Με χαλαει το μπλε θεμα της ερφαρμογης, θα μπορουσε να γινει customizable?

3) Επιβεβαιωνω το προαναφερθεν bug. Μπαινω σε ενα κινηματογραφο, και παταω 'Χαρτης Περιοχης'. Ανοιγει κανονικα ο χαρτης στον browser, οταν πατησω back να παω στην εφαρμογη, μου βγαζει το εξης:

"Η λειτουργια του προγραμματος διακοπηκε. Παρακαλω επανεκκινηστε την εφαρμογη με ενεργη συνδεση στο internet. Συγνωμη για την αναστατωση"

Μηνυμα λαθους: java.lang.NullPointerException

4) Θα ηθελα πιο μεγαλο το top menu, που λεει Ταινιες, Αιθουσες, Αναζητηση, Νεα.

5) Οταν κανω clear cache, και επανεκκινω την εφαρμογη, θα ηθελα την επομενη φορα να ειναι απενεργοποιημενο, και να μην πρεπει να παω εγω να το ξετικαρω.

Ολα αυτα σε Sony Ericsoon Neo V.

Οι παρατηρησεις ολες ειναι καλοπροαιρετες, keep up the good work!

• 1 month later...
Πότε να περιμένουμε την επόμενη έκδοση?

Amazon Fire stick 4k max

Η νέα έκδοση έχει προετοιμαστεί κατά το 50%. Την έχω καθυστερήσει λίγο γιατί μου έχει καρφωθει η ιδέα να κάνω το Cinemattica πιο lite. Δηλαδή δουλεύω πάνω σε ένα web interface έτσι ώστε να μη γίνεται λήψη τίποτα στο κινητό, αλλά όλο το περιβάλλον και τα δεδομένα να εμφανίζονται δυναμικά μέσα σε προκαθορισμένο web view. Φυσικά, όλες οι επιλογές που αναφέρονται παραπάνω θα είναι διαθέσιμες και το μόνο που δε θα ισχύει είναι η offline λειτουργία. Πρώτα ο Θεός, μέσα στο Πάσχα θα είναι και οι δυο εκδόσεις έτοιμες, η online και η offline.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.