Darky Δημοσιεύτηκε January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2012 Γεια σας, Έχω δημιουργήσει μια εφαρμογή που μπορεί να φανεί χρήσιμη στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Ονομάζεται Πληροφορίες Ο.Α.Σ.Θ., και όπως μπορείτε να φανταστείτε παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον Ο.Α.Σ.Θ. όπως για παράδειγμα το δρομολόγιο μιας γραμμής, την ώρα άφιξης λεωφορείου σε στάση, κοντινές στάσεις, και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες: https://market.android.com/details?id=com.stonos.oasth :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Χιλια μπραβο σου! την κατεβασω και επανερχομε για εντυπωσεις Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Μπραβο!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πολύ ωραίο!!! Well done!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Χρήσιμη η εφαρμογή, μου αρέσει ιδιαίτερα ή δυνατότητα προσθήκης αγαπημένων, πολύ βολικό. Μπράβο. Μια ερώτηση, πριν κάνεις την εφαρμογή, μίλησες καθόλου με τον ΟΑΣΘ, για τυχόν ανάγκη άδειας χρήσης των δεδομένων τους; Το ρωτάω γιατί μια προσπάθεια που είχαν κάνει κάποια παιδιά παλαιότερα μέσω web app για ios είχε άδοξο τέλος μόλις ο ΟΑΣΘ ενημερώθηκε για την ύπαρξή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Μπράβο! Να μια εφαρμόγη που έψαχνα. Ελπίζω να μην βγεί από τον οασθ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. January 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια :) Μια ερώτηση, πριν κάνεις την εφαρμογή, μίλησες καθόλου με τον ΟΑΣΘ, για τυχόν ανάγκη άδειας χρήσης των δεδομένων τους; Το ρωτάω γιατί μια προσπάθεια που είχαν κάνει κάποια παιδιά παλαιότερα μέσω web app για ios είχε άδοξο τέλος μόλις ο ΟΑΣΘ ενημερώθηκε για την ύπαρξή της. Έχω επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΘ, αλλά ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση. Θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. January 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.1 με δυνατότητα προβολής των ωρών που αναχωρούν οι γραμμές από την αφετηρία ή το τέρμα τους! http://i.imgur.com/gi1pQ.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Μπράβο! Άραγε τι κόλλημα τρώνε και δεν θέλουν εφαρμογή Οασθ; Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 χρήσιμο Update :) και ακόμη πιο χρήσιμη η εφαρμογή ;) με έχει βοηθήσει πολλές φορές! πριν από αυτή έμπαινα από τον browser και δε με "βολευε" να τσεκάρω γρήγορα και εύκολα τα δρομολόγια. τώρα χρησιμοποιώ μόνο την εφαρμογή! για ακόμη μια φορά μπράβο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mexicola Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Πολυ καλη εφαρμογη φιλαρακο.Μπραβο σου μ εχει βοηθησει αρκετα γρηγορη και ευχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Η εφαρμογή είναι απίστευτη! Τη χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε χωρίς κανένα πρόβλημα κι επιτέλους "εισακούστηκα", μιας και ήθελα μια τέτοια εφαρμογή εδώ και καιρό! Συγχαρητήρια φίλε μου :) Και μια μικρή παράκληση... για κάποιο λόγο όταν ανοίγω την εφαρμογή, μου βγάζει πάντα το μήνυμα ότι είναι BETA. Θα μπορούσε μήπως να προστεθεί ένα checkbox, ώστε να το επιλέγουμε αν δε θέλουμε να ξαναεμφανιστεί το μήνυμά αυτό; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. February 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Και πάλι σας ευχαριστώ! :) Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.2 με μικροβελτιώσεις. Και μια μικρή παράκληση... για κάποιο λόγο όταν ανοίγω την εφαρμογή, μου βγάζει πάντα το μήνυμα ότι είναι BETA. Θα μπορούσε μήπως να προστεθεί ένα checkbox, ώστε να το επιλέγουμε αν δε θέλουμε να ξαναεμφανιστεί το μήνυμά αυτό; Χμμμ... περίεργο. Το μήνυμα αυτό κανονικά πρέπει να σταματήσει να εμφανίζεται μετά από 3 φορές που θα εμφανιστεί. Μήπως έκανες ποτέ clear data ή απεγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Η αλήθεια είναι ότι έχω τελευταία ένα θέμα με το κινητό μου κι έχω κάνει κάποια wipes και restores. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή. όταν έχω το data ανοιχτό και θέλω να δω για μια γραμμή πότε φτάνει στη στάση δεν μου βγάζει τα λεπτά ενώ όταν είμαι σε wifi το βγάζει. Τί μπορεί να φταίει; Το κινητό είναι Galaxy Nexus.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Η αλήθεια είναι ότι έχω τελευταία ένα θέμα με το κινητό μου κι έχω κάνει κάποια wipes και restores. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες :) Ok! :) Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή. όταν έχω το data ανοιχτό και θέλω να δω για μια γραμμή πότε φτάνει στη στάση δεν μου βγάζει τα λεπτά ενώ όταν είμαι σε wifi το βγάζει. Τί μπορεί να φταίει; Το κινητό είναι Galaxy Nexus.. Χμμμ... περίεργο αυτό... Όταν είσαι με mobile data σου βγάζει μήνυμα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα, ή σου βγάζει άδεια λίστα; Αν σου βγάζει άδεια λίστα μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια γραμμή που να εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνη την στιγμή. Δοκίμασες να δεις αν δουλεύει με άλλη γραμμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Χμμμ... περίεργο αυτό... Όταν είσαι με mobile data σου βγάζει μήνυμα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα, ή σου βγάζει άδεια λίστα; Αν σου βγάζει άδεια λίστα μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια γραμμή που να εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκείνη την στιγμή. Δοκίμασες να δεις αν δουλεύει με άλλη γραμμή; Μου βγάζει άδεια λίστα σε οποιαδίποτε γραμμή. Μόλις το συνδέσω με wifi τότε μου τις εμφανίζει. Το ίδιο συμβαίνει και σε ένα nexus s με ics.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. February 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μου βγάζει άδεια λίστα σε οποιαδίποτε γραμμή. Μόλις το συνδέσω με wifi τότε μου τις εμφανίζει. Το ίδιο συμβαίνει και σε ένα nexus s με ics.. Πολύ περίεργο :/ Έβαλα CM9 στο SGS2 μου, και δεν είχα πρόβλημα με το mobile data (έχω Wind). Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Πολύ περίεργο :/ Έβαλα CM9 στο SGS2 μου, και δεν είχα πρόβλημα με το mobile data (έχω Wind). Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα; θα ψάξω και θα σου πω. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Η αλήθεια είναι ότι έχω τελευταία ένα θέμα με το κινητό μου κι έχω κάνει κάποια wipes και restores. Θα επανέλθω σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες :) Όλα ok τελικά! Μετά από 3 φορές σταμάτησε να μου βγάζει το μήνυμα :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παρα πολυ καλη η εφαρμογη! Μπραβο κι απο εμενα φιλε μου! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αντε καντην και για ios :-) δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολη η μεταφορα. Απλα ζηλεψε τους αλλους Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Μετά και το τελευταίο update, η εφαρμογή έχει γίνει αρκετά πιο όμορφη στο μάτι και προστέθηκαν και αρκετές καινούριες λειτουργίες! Την χρησιμοποιώ καθημερινά και μ'έχει βολέψει πολύ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darky Δημ. September 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.5.2 με το χειμερινό δρομολόγιο των λεωφορείων! Ερώτηση γι' αυτούς που χρησιμοποιούν την έκδοση 1.5: Πως σας φαίνεται ο καινούργιος τρόπος επιλογής στάσης για τις λειτουργίες «Άφιξη γραμμών σε στάση» και «Πληροφορίες στάσης»; Μερικοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την αλλαγή σύμφωνα με τα reviews, γι' αυτό μάλλον θα επιστρέψω στον παλιό τρόπο επιλογής στην επόμενη έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 παιδια πολυ καλη δουλεια και πολυ χρησιμο εργαλειο για εμας που χρησιμοποιουμε λεωφορειο καθημερινα ευγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts