deepdish Δημοσιεύτηκε May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2004 παιδια εχω ενα λαπτοπ ντελ σελερον στα 2.3 με 256 μνημη και με καρτα γραφικων ατι mobility 7500. το προβλημα ειναι το εξης:δοκιμασα να παιξω το battefield 1942 και κολλαει τρομερα.ολες οι ρυθμισεις στο low και ομως κολλαει.. τι παιζει??ειναι προβλημα της cpu η της καρτας??τι directx υποστηριζει αυτη η καρτα?μηπως χρειαζομαι παραπανω μνημη?? p.s:ξεχασα να πω οτι η καρτα ειναι 32 mb.. λιγη help να μου φυγει η περιεργεια ..... Παράθεση so close no matter how far... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Απλα το συστημα σου δεν σηκωνει το παιχνιδι Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deepdish ( 8 Μάι. 2004 , 03:10) παιδια εχω ενα λαπτοπ ντελ σελερον στα 2.3 με 256 μνημη και με καρτα γραφικων ατι mobility 7500. το προβλημα ειναι το εξης:δοκιμασα να παιξω το battefield 1942 και κολλαει τρομερα.ολες οι ρυθμισεις στο low και ομως κολλαει.. τι παιζει??ειναι προβλημα της cpu η της καρτας??τι directx υποστηριζει αυτη η καρτα?μηπως χρειαζομαι παραπανω μνημη?? p.s:ξεχασα να πω οτι η καρτα ειναι 32 mb.. λιγη help να μου φυγει η περιεργεια ..... Το παιχνίδι (όπως και όλα) απαιτούν κάποια υπολογιστική ισχύ, άλλα μικρή και άλλα μεγάλη, όλα κάπου (συνήθως στο install instructions) γράφουν την μικρότερη δυνατή υπολογιστική ισχύ του pc που θα επαρκούσε για να "τρέξουν". Τσέκαρέ το λοιπόν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ 128 ΜΒ ΚΑΙ RAM 512 ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepdish Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 thanks se olus paidia...telika tha ftiaksw kai ena desktop gia games... Παράθεση so close no matter how far... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deepdish (13 Μάι. 2004 , 16:35) thanks se olus paidia...telika tha ftiaksw kai ena desktop gia games... Και για οποιαδήποτε απορία / συμβουλή εδώ είμαστε εμείς :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts