24_11_74 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Eχεις δίκιο για το 8, έκανα λάθος 7.8 ήθελα να πω. Αυτή τέλος πάντων πως μπορώ να τη βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 νομιζω αν πας σε ενα Nokia center μπορουν να στη βαλουν. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 τηλεφωνησα στου πειραια και του κορυδαλλου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσημη η 7.8 και να ξαναπαρω στο τελος του μηνα. καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 τηλεφωνησα στου πειραια και του κορυδαλλου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσημη η 7.8 και να ξαναπαρω στο τελος του μηνα. καποια βοηθεια? Υπάρχει οδηγός στο xda... Κάνε και μια αναζήτηση στο Google.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilag Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Σε Nokia store πήγα κ γω για την αναβάθμιση αλλά η κοπέλα εκεί δεν είχε ιδέα τι της ελεγα...περιμενουμε τέλος του μήνα για τα επίσημα της 7.8. Για το θέμα της σποσυνδεσης του WiFi με το κλείδωμα της οθόνης, έχω παρατηρήσει ότι λύνεται με το που τρέχω την εφαρμογή whatsapp...το έχει δει κάποιος άλλος ή κάτι πάει "στραβά" με το δικό μου; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 τηλεφωνησα στου πειραια και του κορυδαλλου και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσημη η 7.8 και να ξαναπαρω στο τελος του μηνα. καποια βοηθεια? Για παρε και στο ΝΟΚΙΑ Care Κατεχακης ενα τηλεφωνο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 κανενας με 900 που να αναβαθμισε μεσω zune σε 7.8? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposp Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 κανενας με 900 που να αναβαθμισε μεσω zune σε 7.8? εμενα ακομα τιποτα...αρνειται πεισματικα να μου βγαλει την 7.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilag Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το έκανα πριν λίγο με τη μεθοδο force update...που πρέπει να κόβεις το internet...έκανε βέβαια συνολικά 3 update μέχρι να πάρει την 7.8 και στο τέλος μου έβγαλε και ένα Nokia update το οποίο αρνείται πεισματικά να τελειώσει...κατά τα άλλα η 7.8 κάνει ακομα πιο όμορφο κ εύχρηστο το όλο σύνολο! Κάντε google "Nokia Lumia 900 7.8 force update" και θα βρείτε τον τρόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Κι εγω βαρεθηκα να περιμενω και δοκίμασα force update. Καντε το εξης. καντε μια φορα ελεγχο για update και χρονομετρηστε ποσο κανει να σας πει οτι δεν εχει update. Την 2η φορα (αφου συνδεσετε και αποσυνδεσετε το 900) κοψτε το Internet 1 δευτερολεπτο πριν το μετρημενο χρονο. Εμενα εκανε συνολικα 2 update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλημερα, επειδη βρηκα σε προσφορα το 900 και ενδιαφερομαι για την αγορα του, μπορει να με διαφωτισει κανεις τι ελλειψεις θα εχω απο το WP 7.8 σε σχεση με το WP8 και τα υπολοιπα λειτουργικα? Και δε μιλαω για τα tiles αλλα για ουσιαστικες ελλειψεις π.χ. ειδοποιησεις, multitasking κτλ που ειπε καποιος. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio0033 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolstav Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp και εγω εδω 8 μηνες εχω το ιδιο πρόβληα εχω τετοιο κινητο και ειναι μόνο για τηλέφωνα και φώτο για τιποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp και εγω εδω 8 μηνες εχω το ιδιο πρόβληα εχω τετοιο κινητο και ειναι μόνο για τηλέφωνα και φώτο για τιποτα άλλο. Δοκιμάσατε με άλλο email? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 ακουσα ρε παιδια για προβληματα με το μικροφωνο και τον ηχο στις κλησεις? Λυθηκαν ? Θελω να το παρω εχω το trophy τωρα και δεν θελω να εχω τετοια προβληματα . Ξερει καποιος κατι ? στα wp forums της ms ειδα πολλα θεματα για προβλημα στο μικροφωνο ...λυθηκαν ξερει καποιος? ειχατε προβλημα εσεις ? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 ακουσα ρε παιδια για προβληματα με το μικροφωνο και τον ηχο στις κλησεις? Λυθηκαν ? Θελω να το παρω εχω το trophy τωρα και δεν θελω να εχω τετοια προβληματα . Ξερει καποιος κατι ? στα wp forums της ms ειδα πολλα θεματα για προβλημα στο μικροφωνο ...λυθηκαν ξερει καποιος? ειχατε προβλημα εσεις ? Αν έχεις πρόβλημα το πας για σέρβις... Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_gamer Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 παίδες ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση 7.8 επίσημα πλέον; διάβασα για το force update , δοκίμασα μία φορά αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 εμένα μου την πέρασε χθες κανονικά από μόνο του μέσω του zune Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_gamer Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Μόλις ξαναδοκίμασα και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_gamer Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 μου περάστηκε η ενημέρωση πριν λίγες ώρες και το τηλέφωνο δείχνει πολύ πιο ωραίο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1971 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 καλησπερα εχω το παραπανω τηλ κλειδωμενο σε mobilkom austria a1 υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κοιτα για ΙΜΕΙ unlock. μια φορα το δοκιμασα για iPhone κα δουλεψε τώρα για το Lumia δεν ξερω. http://www.cellunlocker.net/nokia-unlock.php Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_gamer Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 πως μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογή από pc στο lumia 900; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) σήμερα το πρωί κ ενω το τ/φ ηταν φορτισμένο κ ανοιχτό,πατώντας power να ανοιξει αρνιοταν πεισματικα!!!αναγκαστικα να πατησω συνεχομενα power+volume down(soft reset?) για να ανοιξει.ξερετε τι μπορει να φταιει;ειναι η πρωτη φορα που το κανει κ δεν μου αρεσει καθολου...το τ/φ φοραει τα 7.8 κ η εκδοση Λ.Σ:7.10.8862.144. το zune ειναι κλειστο απο τη nokia;βαζω τους κωδικους κ γραφει αδυνατη συνδεση απο χθες το πρωι; back up κυριως photo πως κανουμε;μεσω skydrive; σήμερα το πρωί κ ενω το τ/φ ηταν φορτισμένο κ ανοιχτό,πατώντας power να ανοιξει αρνιοταν πεισματικα!!!αναγκαστικα να πατησω συνεχομενα power+volume down(soft reset?) για να ανοιξει.ξερετε τι μπορει να φταιει;ειναι η πρωτη φορα που το κανει κ δεν μου αρεσει καθολου...το τ/φ φοραει τα 7.8 κ η εκδοση Λ.Σ:7.10.8862.144. το zune ειναι κλειστο απο τη nokia;βαζω τους κωδικους κ γραφει αδυνατη συνδεση απο χθες το πρωι; back up κυριως photo πως κανουμε;μεσω skydrive; help anybody???το εκανε παλι... Edited May 17, 2013 by impreza_sti Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με εξυπηρετησει απανωντας στο ερωτημα μου.... 1) 7.8 εχει παρει η ειναι ακομα με την 7.5 ...??? 2) ραδιο εχει...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts