Jump to content

Alcatel OT-217 Dual Sim

jakektm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

alcatel ot-217 dual sim

το εχει δοκιμασει κανεισ??

παρινει καλωδιο handsfree??

το περιμενα πως και πως αυτο το ποστ.λοιπον το κινητακη το βρηκα http://www.birdphone.gr/gr/prdid/85219f1bef32437f8aad1508f3850e9d/productinfo.aspx και ειναι στα 16,30ε δεν το εχω παρει ακομα αλλα ειναι το πιο φτηνο με 2 σιμ κινητο χωρις τπτ αλλο. το μονο που εχει ειναι ραδιο και φακος.το μονο που θελω να μαθω αν καποιος το εχει παρει ειναι αν παιζη ραδιο χωρις τα ακουστικα και ποσο κραταη η μπαταρια του??

• 10 months later...
το περιμενα πως και πως αυτο το ποστ.λοιπον το κινητακη το βρηκα http://www.birdphone.gr/gr/prdid/85219f1bef32437f8aad1508f3850e9d/productinfo.aspx και ειναι στα 16,30ε δεν το εχω παρει ακομα αλλα ειναι το πιο φτηνο με 2 σιμ κινητο χωρις τπτ αλλο. το μονο που εχει ειναι ραδιο και φακος.το μονο που θελω να μαθω αν καποιος το εχει παρει ειναι αν παιζη ραδιο χωρις τα ακουστικα και ποσο κραταη η μπαταρια του??

Ξέρουμε αν γράφει στα sms 160 χαρακτήρες;

TCL 40 NXTPAPER

Ξέρουμε αν γράφει στα sms 160 χαρακτήρες;

Στους 71 χαρακτήρες σε χρεώνει για 2 sms. Μονό με αγγλικούς χαρακτηρες μπορεις στα 160 να εχεις ενα sms.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

• 2 months later...

μετα απο σχεδον 2 μηνες που το εχω ως βασικη συσκευη πλεον μπορω να πω οτι ειναι τα καλυτερα χρηματα που εχω δωσει για συσκευη εδω και πολλα πολλα χρονια..:D

δεν κολλαει δεν επανεκκινει χωρις λογο και πολυ βασικο δεν χανει το σημα σε μια απο τις δυο sim και να μην επανερχετε μεχρι να το επανεκκινησεις...

δηλαδη οτι μου καναν 2 samsung που ειχα αλλαξει αντιστοιχης τιμης..:p

κραταει 3 μερες χαλαρα η μολις 500mha μπαταρια του...το ραδιο κλασης ανωτερη ληψη απο smartphone που τα πληρωσα 150 και 160 ευρω..και ο φακος ειναι εκει στην δυσκολη στιγμη...α και τα 62 γραμμαρια σε αυτο το μεγεθος..τι να πω..

εχει οντως δυο μικροαρνητικα για τα οποια απλα δεν με απασχολουν ιδιαιτερα..το ενα οτι δεν μπορεις να στειλεις sms πανω απο 70 χαρακτηρες (το οποιο με αφηνει παντελως αδιαφορο με τα 15 sms που εχω στειλει απο το 2005:lol:)

και ενα δευτερο οτι θα ηθελα το κουδουνισμα λιγο πιο δυνατο...αλλα το εχω συνηθησει μια χαρα ηδη..

με βλεπω να το κραταω 5-6 χρονια ακομα για πλακα:)

• 3 months later...
ρε παιδιά εδώ και τόσο καιρό που έχω πάρει το τηλέφωνο, δεν μπορώ να βρω handsfree (τα οποία θα έπρεπε να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία και απορώ γιατί δεν είναι!!). Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να ψάξω για να βρω;;;

• The title was changed to Alcatel OT-217 Dual Sim