original911 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 adb toolkit 1.5.2 rar ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!(Συγγνώμη για τα κεφαλαία είναι από την χαρά μου):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 εντάξει τα κατάφερες ?! αυτό που υποψιάζομαι ότι έφταιγε ,αλλά δεν έκατσα μετά να πειραματιστώ πρέπει να είναι το UAC (user account control settings) των windows ,μάλλον μπλοκάρει την εφαρμογή fastboot.exe μέσα από cmd όταν είναι ρυθμισμένο από προεπιλογή υψηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εντάξει τα κατάφερες ?! αυτό που υποψιάζομαι ότι έφταιγε ,αλλά δεν έκατσα μετά να πειραματιστώ πρέπει να είναι το UAC (user account control settings) των windows ,μάλλον μπλοκάρει την εφαρμογή fastboot.exe μέσα από cmd όταν είναι ρυθμισμένο από προεπιλογή υψηλά Ναι ναι τα κατάφερα:D Αφού ξέρουμε τον τρόπο σου προτείνω να περάσεις την b704 είναι πολύ σταθερή;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα. Πάντως και η Β336 που έχω εδώ και δύο εβδομάδες παρουσιάζεται αρκετά σταθερή και με πολύ βελτιωμένο GPS. ps : πρέπει να αλλάξω και την υπογραφή μου :D Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα. Πάντως και η Β336 που έχω εδώ και δύο εβδομάδες παρουσιάζεται αρκετά σταθερή και με πολύ βελτιωμένο GPS. ps : πρέπει να αλλάξω και την υπογραφή μου :D Χαχαχα σωστός!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 η b336 από ότι διαβάζω έχει υψηλή κατανάλωση μπαταρίας ,η 704 είναι κινεζική παραμετροποιημενη ,και εάν κάνεις factory reset λογικά θα βγουν όλα κινέζικα ,τελικά δεν βλέπω κάτι καλύτερο από b229 root ,δεν ξέρω τώρα από custom τι παίζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 η b336 από ότι διαβάζω έχει υψηλή κατανάλωση μπαταρίας ,η 704 είναι κινεζική παραμετροποιημενη ,και εάν κάνεις factory reset λογικά θα βγουν όλα κινέζικα ,τελικά δεν βλέπω κάτι καλύτερο από b229 root ,δεν ξέρω τώρα από custom τι παίζει ! Εάν κάποιος μπορεί να ζήσει χωρίς bluetooth υπάρχει 4.3 η οποία δουλεύει άψογα (αυτό χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411958 και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν 4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47499766#post47499766 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 η b336 από ότι διαβάζω έχει υψηλή κατανάλωση μπαταρίας ,η 704 είναι κινεζική παραμετροποιημενη ,και εάν κάνεις factory reset λογικά θα βγουν όλα κινέζικα ,τελικά δεν βλέπω κάτι καλύτερο από b229 root ,δεν ξέρω τώρα από custom τι παίζει ! Ναί είναι κινέζικη,έχει αγγλικά και άλλες 3 γλώσσες (όχι ελληνικά) αλλά αφότου την φλασάρεις,φλασάρεις gapps και ένα zip με όλες τις γλώσσες(και ελληνικά) και μετά έχεις μια stable rom.:) Συν οτι με TWPR κάνεις και Root.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Εάν κάποιος μπορεί να ζήσει χωρίς bluetooth υπάρχει 4.3 η οποία δουλεύει άψογα (αυτό χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411958 και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν 4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47499766#post47499766 το ραδιόφωνο λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 κανονικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysyfos1 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Γεια σας παιδες εχω βρει ενα used P1 LTE (στα 120€) εκτος οτι ειναι 4G εχει καμια αλλα διαφορα σαν αξιοπιστια και δυνατοτητες απο το κανονικο P1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Εάν κάποιος μπορεί να ζήσει χωρίς bluetooth υπάρχει 4.3 η οποία δουλεύει άψογα (αυτό χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2411958 και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν 4.4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47499766#post47499766 Είναι Έλληνας και συνφορουμίτης ο μάγειρας, οπότε αξίζει να τον υποστηριξουμε !!! Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Γεια σας παιδες εχω βρει ενα used P1 LTE (στα 120€) εκτος οτι ειναι 4G εχει καμια αλλα διαφορα σαν αξιοπιστια και δυνατοτητες απο το κανονικο P1; Άμα δείς εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4410&idPhone2=5022 η διαφορά τους είναι στις διαστάσεις,στον επεξεργαστή και φυσικά το 4G.Άν και νομίζω ότι το P1 LTE έχει πιο δυνατό επεξεργαστή δεν ξέρω τι υποστήριξη έχει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 θέλω να φλασσαρω την TWRP recovery αλλά χρειάζεται να κρατήσω την παλιά stock recovery σε περίπτωση που έχω κάποιο θέμα με το τηλ να την επαναφέρω για να ισχύει η εγγύηση ,διάβασα από εδώ την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33621360&postcount=310 αλλά λέω μήπως την έχει κάποιος σε zip έτοιμη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει την γνώμη του για την 706? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 προσπαθώ να περάσω την 706 από την 229 που έχω ,αλλά μου γράφει fail ,έχω περάσει κανονικά το build.prop στο system μήπως θέλει κανα downgrade σε άλλη έκδοση ,και μετά να προσπαθήσω σε upgrade 706 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 προσπαθώ να περάσω την 706 από την 229 που έχω ,αλλά μου γράφει fail ,έχω περάσει κανονικά το build.prop στο system μήπως θέλει κανα downgrade σε άλλη έκδοση ,και μετά να προσπαθήσω σε upgrade 706 ? Μήπως πρέπει να φλασάρεις πρώτα το intermediate pack? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) ναι αυτό έκανα ,μετά έκανα root πέρασα ,το build.prop της b706 και μετά upgrade sd εγκαταστάθηκε κανονικά ,αλλά δεν μπορώ με τίποτα να περάσω GAPPS και να κάνω rooting ,ακολούθησα όλες τις οδηγίες στους xda ,αλλά τζίφος στο μεταξύ χωρίς root δεν μπορώ να γυρίσω σε άλλη έκδοση HELP ! Edited November 30, 2013 by chrismarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ναι αυτό έκανα ,μετά έκανα root πέρασα ,το build.prop της b706 και μετά upgrade sd εγκαταστάθηκε κανονικά ,αλλά δεν μπορώ με τίποτα να περάσω GAPPS και να κάνω rooting ,ακολούθησα όλες τις οδηγίες στους xda ,αλλά τζίφος στο μεταξύ χωρίς root δεν μπορώ να γυρίσω σε άλλη έκδοση HELP ! Έχεις φλασάρει custom recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ναι την TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ναι την TWRP Όταν τελειώνει η διαδικασία φλασαρίσματος της TWPR σε ρωτάει άν θες root εσυ τι επέλεξες?Περνάς τις σωστές GAPPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 επιλέγω root me swype ,και μετά κάνει reboot , αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο su, δεν ξέρω τι να κάνω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_SV Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ......mayday........... φλασαρα την TWRP...... και μόλις κλεινω το τηλέφωνο επανεκκινήται μόνο του στην Recovery memory. Έβαλα και CM 10.2 kai Gapps αλλά δεν ξέρω τι εχει γίνει. Υπάρχει καποια ρύθμιση που αγνοώ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 ποια twrp εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_SV Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 τη 2.4.4 και κατι. αισίως το εκοψε απο μόνο του τώρα................. αρα ειμαστε κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts