tzehos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 έχω την b229 και μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα. ξεκινάω την εγγραφή βίντεο αλλά δεν μπορώ να την σταματήσω. πατάω το κουμπί και η εγγραφή δεν σταματά. είναι γνωστό πρόβλημα η συμβαίνει μόνο σε μένα; Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα. Είμαι με τη ρομ Β229 και πολλές φορές μου βγάζει σφάλμα στην αναζήτηση τοποθεσίας, πχ δεν ενημερώνει την τοποθεσία του καιρού παρα μόνο με επανεκκίνηση. Καμιά ιδέα από κανένα για το πως λύνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εχει παραγγειλει καποιος την συγκεκριμενη ζελατινα προστασιας για το Ρ1 ? οπως λεει δεν αφηνει καθολου δαχτυλιές στην οθονη... http://www.ebay.com/itm/3X-Matte-Anti-Glare-Screen-Protector-For-Huawei-Ascend-P1-U9200-/360604110882?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item53f5ae1022 νομιζω καπου διαβασα οτι με την τοποθετηση της "χανει" σε ποιοτητα εικονας η οθονη... ισχυει? οποιος την εχει παρει ας μας πει γιατι θελω να την τσιμπησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illicit7 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εχει παραγγειλει καποιος την συγκεκριμενη ζελατινα προστασιας για το Ρ1 ? οπως λεει δεν αφηνει καθολου δαχτυλιές στην οθονη... http://www.ebay.com/itm/3X-Matte-Anti-Glare-Screen-Protector-For-Huawei-Ascend-P1-U9200-/360604110882?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item53f5ae1022 νομιζω καπου διαβασα οτι με την τοποθετηση της "χανει" σε ποιοτητα εικονας η οθονη... ισχυει? οποιος την εχει παρει ας μας πει γιατι θελω να την τσιμπησω :) Γενικά οι Matte-Anti-Glare ζελατίνες είναι για χρήση σε εξωτερικό χώρο, ειδικά για την AMOLED που πάσχει κιόλας. Για καθημερινή χρήση θα σου κακοφαίνονται σίγουρα (έχουν τεράστια διαφορά). Είχα δοκιμάσει αντίστοιχη σε x5pro και την έβγαλα στις 2 μέρες. Στα μόνα θετικά των Matte είναι όντως το ότι δεν αφήνει δαχτυλιές και ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχετικά ικανοποιητικά το κινητό σε πλήρη ηλιοφάνεια. Αυτό το είδος που φορούσε το κινητό όταν το έβγαλες από το κουτί ψάξε το σαν "Ultra clear". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ψήνομαι να βάλω την κινέζικη 704+1.6 ui ,έχω την b229 σχεδόν ένα χρόνο χωρίς root , ίσως το μόνο bug είναι αυτό που διάβασα και από άλλους χρήστες για την βίντεο εγγραφή σε full ανάλυση αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σε ποιο σημείο αναφέρεται η εν λόγο rom στο xda για να μπορέσω να διαβάσω κριτικές προβλήματα διαδικασίες κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 λοιπον παιδια εχουμε πλεον Νοεμβρη και δεν εχω ασχοληθει ιδιατερα με το θεμα του rooting στην κινηταρα απο τοτε που εβαλα την Β229! Απο αυτες που υπαρχουν τωρα υπαρχει καποια που να ξεχωριζει ή να μην μπω καν στην διδικασια? η 1.6 αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightstrike Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Γεια σας παιδια εχω την εκδοση b102 και εχω κανει root...σκεφτομαι να βαλω την eu1.0,4.0.3 εκτος αν πιστευεται οτι αξιζει να βαλω την καινουρια με jb... θελω να ρωτησω λοιπον τωρα που εχω κανει root μπορω να περασω κατευθιαν τις εκδοσεις πηγενοντας στο android system recovery->apply update from external storage?και αν ναι θα εχω ακομη δικαιοματα root? επησης περασα το rom manager αλλα δεν μου κανει backup current rom... Edited November 7, 2013 by lightstrike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Ρε παιδια βηθηστε λιγο να κανουμε root την Β2209 και εμεις οι νουμπαδες! :( Φτανω στο βημα 8 και εκει χαλανε τα πραγματα.... ROOT σε Β229 (Windows 7 tested) 1) Πηγαίνουμε στον φάκελο Android που βαλαμε στον C: 2) Bάζουμε το Zip αρχειο SuperSU-Busybox-Installer όπως είναι στην εξωτερικη SD του κινητου. 3) Συνδέουμε το κινητό με USB και με ενεργοποιημένο τον Εντοπισμό Σφαλμάτων 4) Πατάμε στο πληκτρολόγιο “start+r” για να ανοίξει το παράθυρο της εκτέλεσης. Εναλλακτικά πάμε «Έναρξη» και μετά Εκτέλεση. 5) Στο παράθυρο της Εκτέλεσης γράφουμε cmd για να ανοίξει το παράθυρο της γραμμής εντολών και Πηγαίνουμε στον φάκελο (c:\Android) 6) Γράφουμε adb devices. Πρέπει να μας βγάλει μια συσκευή. http://dc617.4shared.com/img/nSTqrGns/s7/0.6243181031955786/android-sdk-tutorial-07_zpsb1b.jpg 7) Μετά γράφουμε adb reboot bootloader και το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και μένει κολλημένο στο λογότυπο της Huawei. Tα Windows εντοπίζουν μια συσκευή BLAZE και δεν μπορούν να την εγκαταστήσουν. Πάμε να το εγκαταστήσουμε χειροκίνητα - Πατάμε αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου. - Επιλογή από μια λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών στον υπολογιστή μου 8) Μετά πατάμε κάτω δεξιά που λέει «Από δίσκο…» και επιλέγουμε το φάκελο C:\andoid\usb_driver 9) Από τις 3 επιλογές επιλέγουμε την πρώτη που λέει “ADB driver” κ περιμένουμε να γίνει η εγκατάσταση. 10) Όταν τελειώσει επιστρέφουμε στη γραμμή εντολών και γράφουμε fastboot devices. Πρέπει πάλι να μας γράφει μια συσκευή. http://dc617.4shared.com/img/fGMBEsq1/s7/0.23107225532115683/android-sdk-tutorial-08_zps2eb.png 11) Γράφουμε fastboot boot cwm_touch_recovery_viva_beta.img . Το κινητό κάνει reboot και μπαίνει πλέον σε recovery mode. Η recovery είναι όμοια με την CW απλά λειτουργεί με touchscreen. 12) Πατάμε “Flash zip from External SD Card κ επιλεγούμε το SuperSU-Busybox-Installer.zip 13) Μόλις τελειώσει, με το κουμπι "πισω" παμε ενα επιπεδο πίσω και επιλέγουμε reboot now. Μολις δειτε στο μενου σας το εικονιδιο που θα γραφει SuperSU ή Διαχειριστής , τo τηλέφωνο είναι root. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα στο βήμα 8 με τον Driver. Πάτε μέσα στο φάκελο C:\android\usb_driver\ Εκεί θα δείτε 2 αρχεια zip - android_winusb64 & android_winusb86 Αποσυμπιέζεται κ αντικαθιστάτε το αρχείο που περιέχει ανάλογα το Λειτουργικού σας 64 or 32bit στο φάκελο C:\android\usb_driver & προσπαθείτε ξανά. Credit goes to Nyo_one & atsimeri επειδη δεν μου αναγνωριζει τιποτα ακολουθω την συμβουλη και κανω unzip το σωστο zip και δεν μου βγαζει 3 επιλογες αλλα παει κατευθειαν και κανει το update!! και μετα παω στην γραμμη εντολων και μου λεει access denied! κατι εκανα λαθος προφανως....πειτε λιγο εσεις που εχετε κανει root! Edited November 10, 2013 by PAKIS54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightstrike Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 περασα την eu 1.0 και εχω παρα πολυ λιγη ελευθερη ram,κολαει σηνεχως το κινητο και αργει παντου..μπορειτε να μ πειτε τον λογο και αν ειναι και σε εσας ετσι και να μου προτινετε τιποτα? Μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 help παιδιά , έχω την b229 οχι root και είχα βάλει lock pattern ,το πήρε η κόρη μου όταν κοιμόμουν και προφανώς προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει ,και κλειδώθηκε ! το θέμα μας είναι ότι τώρα μου ζητάει το google account αλλά δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο ίντερνετ ,αφού ούτε στις επιλογές wifi έχω πρόσβαση ,ούτε στο 3g η μόνη λύση που βλέπω είναι hard reset αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω πρώτα backup επαφες κτλ και μετά να προβώ σε αυτές τις ενέργειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 help παιδιά , έχω την b229 οχι root και είχα βάλει lock pattern ,το πήρε η κόρη μου όταν κοιμόμουν και προφανώς προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει ,και κλειδώθηκε ! το θέμα μας είναι ότι τώρα μου ζητάει το google account αλλά δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο ίντερνετ ,αφού ούτε στις επιλογές wifi έχω πρόσβαση ,ούτε στο 3g η μόνη λύση που βλέπω είναι hard reset αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω πρώτα backup επαφες κτλ και μετά να προβώ σε αυτές τις ενέργειες Μπορεις να κανεις backup,ευκολα κι ολας αρκει να εχεις και καρτα μνημης.Σημερα εκανα εγω για hard reset και ολα μια χαρα..:cool: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ωραία και πως κάνω backup σε κλειδωμένο τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 μπαίνω στο android system recovery utility με volume up + power αλλά δεν μου έχει επιλογή για backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 λοιπόν volume - και power μένει στο logo huawei συσκευή blade κτλ μετά εγκαθιστώ τους drivers από δίσκο χειροκίνητα ,όλα καλά ,αλλά όταν γράφω την εντολή fastboot devices ,δεν παίρνω καμιά απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 λοιπόν volume - και power μένει στο logo huawei συσκευή blade κτλ μετά εγκαθιστώ τους drivers από δίσκο χειροκίνητα ,όλα καλά ,αλλά όταν γράφω την εντολή fastboot devices ,δεν παίρνω καμιά απάντηση Κ μένα σε αυτή την εντολή το κινητό δεν ανταποκρίνεται:mad: Ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος σε όλα τα μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Ο bootloader έχει κάποια σχέση με την έκδοση που φοράει το κινητό ? δλδ εάν αναβαθμίσουμε σε ui 1.5 αλλάζει ο bootloader ? edit: βρήκα κάποιες οδηγίες εδώ http://www.huaweidevice.com/worldwide/servicePolicy.do?method=getUnlockStep Edited November 21, 2013 by chrismarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ο bootloader έχει κάποια σχέση με την έκδοση που φοράει το κινητό ? δλδ εάν αναβαθμίσουμε σε ui 1.5 αλλάζει ο bootloader ? edit: βρήκα κάποιες οδηγίες εδώ http://www.huaweidevice.com/worldwide/servicePolicy.do?method=getUnlockStep Δεν ξέρω να το απαντήσω αυτό,αλλά έτσι κ αλλιώς δεν ανταποκρίνεται στο fastboot και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να ξεκλειδώσουμε τον bootloader.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 αυτό που σκέφτομαι είναι να αναβαθμίσουμε σε ui1.5 jb που μπορεί να έχει ξεκλείδωτο btloader και μετά να περάσουμε 229 ρουταρισμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) αυτό που σκέφτομαι είναι να αναβαθμίσουμε σε ui1.5 jb που μπορεί να έχει ξεκλείδωτο btloader και μετά να περάσουμε 229 ρουταρισμενη Μα εγώ έχω περασμένη την κινέζικη B704 με το EMui 1.6.:O Υ.Γ.:Κάποιος πιο έμπειρος να βοηθήσει μάγκες?:wacko: Edited November 22, 2013 by original911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Μα εγώ έχω περασμένη την κινέζικη B704 με το EMui 1.6.:O Υ.Γ.:Κάποιος πιο έμπειρος να βοηθήσει μάγκες?:wacko: έχεις μήπως δοκιμάσει να το βάλεις σε fastboot συνδυασμό πλήκτρων volume up + volume down + power ? Υ.Γ :την 704+ui1.6 με ποιον τρόπο την πέρασες ? Edited November 22, 2013 by chrismarine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 έχεις μήπως δοκιμάσει να το βάλεις σε fastboot συνδυασμό πλήκτρων volume up + volume down + power ? Υ.Γ :την 704+ui1.6 με ποιον τρόπο την πέρασες ? Ορίστε φίλε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075028 Δεν ξέρω αν έχει διαφορά αλλά αυτό το κάνω μέσω του cmd γιατί με τα πλήκτρα δεν μπαίνει σε fastboot mode.Πάντως ενώ στην εντολή adb devices ανταποκρίνεται στην εντολη fastboot devices δεν:( Και η βλακεία είναι ότι είναι πολύ σταθερή έκδοση.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 τελικά βρέθηκε η λύση αν και αργά γιατί ήδη είχα χάσει όλες τις επαφές μου εφαρμόζοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις :( το πρόβλημα πιστεύω ότι υπάρχει στο cmd των 7 x64 που έχω ! κατεβάζουμε το adb toolkit http://www.adbtoolkit.com/ ξε-συμπιέζουμε και στο φάκελο που έχει δημιουργηθεί ρίχνουμε το cwm_touch_recovery_viva_beta.img και fastboot.exe που έχουμε βρει από τις αρχικές οδηγίες για root 229 . Στην συνέχεια τρέχουμε το ADB Toolkit GUI.exe και πηγαίνουμε στο tab shell όπου ανοίγει μια κονσόλα εκεί πληκτρολογούμε στο manual commands τις εντολές που έχουν δοθεί αρχικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) τελικά βρέθηκε η λύση αν και αργά γιατί ήδη είχα χάσει όλες τις επαφές μου εφαρμόζοντας εργοστασιακές ρυθμίσεις :( το πρόβλημα πιστεύω ότι υπάρχει στο cmd των 7 x64 που έχω ! κατεβάζουμε το adb toolkit http://www.adbtoolkit.com/ ξε-συμπιέζουμε και στο φάκελο που έχει δημιουργηθεί ρίχνουμε το cwm_touch_recovery_viva_beta.img και fastboot.exe που έχουμε βρει από τις αρχικές οδηγίες για root 229 . Στην συνέχεια τρέχουμε το ADB Toolkit GUI.exe και πηγαίνουμε στο tab shell όπου ανοίγει μια κονσόλα εκεί πληκτρολογούμε στο manual commands τις εντολές που έχουν δοθεί αρχικά ! Μακάρι φίλε!!:w00t: Τι κατεβάζω απο την σελίδα που έδωσες?:p Πατάω στο adbtoolkit.rar και το bitdefender χτυπάει κόκκινο:worry: Εντάξει πήγα στο thread των xda και το κατεβάζω απο google drive.:up: Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω αν δούλεψε και για μένα.:) Edited November 22, 2013 by original911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 adb toolkit 1.5.2 rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αφού δεν έχει το τηλέφωνο μας στην λίστα με τα huawei ποιό διάλεξες?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts