christos279 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 συγνωμη ρε φιλαρακι αν σε ενοχλησα με την ερωτηση μου εγω εχω το 995 και το topic του galaxy s ειναι κλειδωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 συγνωμη ρε φιλαρακι αν σε ενοχλησα με την ερωτηση μου εγω εχω το 995 και το topic του galaxy s ειναι κλειδωμενο τίποτα δεν είναι κλειδωμένο ρε φιλαράκι.... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=121 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ειναι κλειδωμενο στο hacks/αναβαθμισεις/βελτιωσεις.. τεσπα κατι αλλο θα βρω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 One Touch Upgrade Q 2.5.8, εμφανιστηκε στο site της alacatel Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 One Touch Upgrade Q 2.5.8, εμφανιστηκε στο site της alacatelΌχι στο ελληνικό όμως!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 έχει ελληνικά αλλά παραμένει να είναι 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδια! Μόλις εγκατέστησα την ics stripped & tweaked. Α-ΨΟ-ΓΗ! Το κινητό αλλάζει κλάση. Όσο για τη Ram... 80 με 144 free εώς τώρα, ανάλογα τη χρηση. Γράφω "εώς τώρα", γιατί με την 2.3 υπήρχαν φορές που από νούμερα κοντά στο 100, άνοιγα το κινητό μου το πρωί και ξαφνικα έβλεπα 170-180. Επειδή έφαγα αρκετή ώρα μέχρι να δω αποτέλεσμα με τις διάφορες μεθόδους (ειδικά μέχρι να περάσω το cwm), θα ποστάρω την τελική και πιο απλή οδό που δούλεψε για μένα. Για αρχή όπως ξερουμε, κατεβάζουμε όοοολα τα αρχεία απο τον κυριοCheese... http://d-h.st/users/mistercheese Με το SuperoneClick root λοιπόν,κάνουμε το απλούστατο rootάρισμα. Ανοίγουμε το πρόγραμμα, συνδέουμε το κινητό και πατάμε.... ROOT. (καλό ειναι να έχει εγκατασταθεί το Alcatel software πρώτα για να υπάρχουν οι απαραίτητοι οδηγοι για android device). Ήρθε λοιπόν η στιγμή να περάσουμε το Recovery Mod στο κινητό. Αποσυμπιέζουμε το ΟΤ_995 zip στον σκληρό μας και από εκεί παίρνουμε το αρχείο recovery.img και το ρίχνουμε χύμα, στη ριζά δλδ της sd card. Επειτα κατεβάζουμε από το μάρκετ την εφαρμογή android terminal emulator. Την ανοίγουμε και πληκτρολογουμε με την εξής σειρά αυτές τις τρεις εντολές: su dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18 reboot recovery Το 995 θα μπουτάρει σε recovery λοιπόν και απο εκεί στο μενου backup/restore, κανουμε backup την παλια ρομ σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιεί η νέα ή απλα νοσταλγούμε τις παλιές καλες και απλές GB εποχές. Τώρα παμε πάλι στο κεντρικό μενού του clockwork mod recovery και μπαινουμε στο mount κτλ... απο εκεί ενεργοποιούμε τη usb storage, ωστε να βλέπουμε την sd card (όπως καταλαβαίνετε τα παρακατω βήματα μπορούν να γίνουν και εκτός cwm, χρησιμοποιώντας απλά εναν file explorer). Για παμε τώρα να αποσυμπιεσουμε το αρχείο OT_995-Stripped&Tweaked4.0.4.zip στο pc μας και να παρουμε τον φακελο 2012-10-16.06.21.30 Κανουμε αντιγραφη του στην SD στον φακελο Clockworkmod/backup και είμαστε σχεδον έτοιμοι. Στη συνεχεια απο το μενού του CWM κάνουμε wipe data και wipe cache. Απο το μενου advanced,κανουμε wipe την dalvik cache. Τελος, μπαίνουμε στο μενού backup & restore και κανουμε restore την νεα μας ics ρομ επιλέγοντας απλά τον φάκελο 2012-10-16.06.21.30. Αυτό ηταν λοιπον.... Reboot και είμαστε έτοιμοι! Edited November 13, 2012 by djtron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 παιδια το 995 απο μαμα δεν εχει cwm. αν πατησεις με κλειστο το τηλ το πληκτρο αυξησης εντασης και το πληκτρο power σου βγαζει τον ''κυριο'' android με ενα τριγωνο και τιποτα αλλο. οποτε αν θελουμε cwm κατεβαζουμε το αρχειο ΟΤ-995 CWM τον αποσυμπιεζουμε και ανοιγουμε το αρχειο Install Or Boot CWM-Recovery το οποιο ειναι bat. κλεινουμε το τηλ μας και αφου κλεισει εντελως παταμε το πληκτρο μειωσης της εντασης και το πληκτρο power τα κραταμε πατημενα και τα αφηνουμε μονο οταν ανοιξει η οθονη με την ενδειξη alcatel one touch. συνδεουμε το τηλ μας με το pc μεσω usb. τωρα αν θελουμε απλα να μπουμε σε recovery παταμε στην εντολη στο pc μας ''boot'' και enter ενω αν θελουμε να εχουμε μονιμα το cwm recovery στο τηλ μας επιλεγουμε ''flash''και enter. στο τελος αυτης της ενεργειας μας ζηταει να πατησουμε το πληκτρο ''r'' το παταμε και το τηλ μας κανει επανεκινηση. οποτε αν θελουμε να μπουμε σε recovery κλεινουμε το τηλ μας και παταμε τα πληκτρα αυξησης εντασης και το power και μπηκαμε σε recovery...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Kαλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. το βρηκα μεταχειρισμενο 2 μηνων στα 120 ευρω, αξιζει σαν συσκευη? Τα συν-πλην του κινητου αν μπορει καποιο παιδι να αναφερει. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Kαλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. το βρηκα μεταχειρισμενο 2 μηνων στα 120 ευρω, αξιζει σαν συσκευη? Τα συν-πλην του κινητου αν μπορει καποιο παιδι να αναφερει. Ευχαριστω :) Θα στο πω απλα,για 120 ευρω,μια χαρα ειναι!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Kαλησπερα. Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο. το βρηκα μεταχειρισμενο 2 μηνων στα 120 ευρω, αξιζει σαν συσκευη? Τα συν-πλην του κινητου αν μπορει καποιο παιδι να αναφερει. Ευχαριστω :)Το έχω δύο μήνες. Θα αρχίσω από τα συν: Πάρα πολύ καλή σχέση τιμής αξίας, τεράστια οθόνη πολύ καλή για multimedia και ιδανική για σερφάρισμα, γρήγορος επεξεργαστής απροσδόκητα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, dlna, θύρα hdmi. Πλυν: Μικρή ram, πολύ μέτριος ήχος (είχα το nokia 5800 express music πριν από αυτό πραγματικα αξεπέραστο στον ήχο), ανύπαρκτη υποστήριξη από αξεσουάρ κ.τ.λ.π. Φαντάσου, ακόμα δεν έχω βρεί θήκη να του πάρω! Πάντως κατά κοινή ομολογία ίσως το καλήτερο σε αυτά τα χρήματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yourgosh Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Έχεις περάσει και τον kernel ? δεν γνωρίζω εαν θα διορθωθεί η διάρκεια της μπαταρίας παρ'όλα αυτά. Κ εγώ τρέχω την h1n1 (χωρίς το update για τον kernel) και με ελαφριά χρήση το φορτίζω κάθε 2η μέρα.. μα, απο πού αλλού :).. xda-developers ναι, τον περασα αμεσως μετα το restore. λες αυτο να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 ναι, τον περασα αμεσως μετα το restore. λες αυτο να φταιει; για εσας που βαλατε την ics. Η ενδειξη της μπαταριας ανταποκρινεται πλεον στην πραγματικοτητα ή ειναι οπως στο δικο μου οπου απο το 25% παει στο 0 σε χρονο dt? btw ευχαριστω πολυ για τον αναλυτικο οδηγο. σωτηριος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 για εσας που βαλατε την ics. Η ενδειξη της μπαταριας ανταποκρινεται πλεον στην πραγματικοτητα ή ειναι οπως στο δικο μου οπου απο το 25% παει στο 0 σε χρονο dt? btw ευχαριστω πολυ για τον αναλυτικο οδηγο. σωτηριος! φιλαρακι εγω εχω βαλει την h1n1 και το κινητο ειναι μια χαρα καλυτερο για εμενα απο την FR.. το δουλευω ολη μερα με το bt ανοιχτο εχω περιπου 20 με 25 κλησεις, sms αν τυχη και χρηση του 3g οταν το χρειαστο για email.. στο τελος της ημερας εχω περιπου στο 70% μπαταρια.... αν ομως εχω ολη μερα το 3g ανοιχτο φτανει στο 45% με 50%. εχω δοκιμασει και cm-10-20121026-UNOFFICIAL-cocktail, το τηλ πεταει αλλα εχει αρκετα θεματα οπως το bt το 3g και το mass storage... αλλα η ram δεν επεφτε κατω απο το 150 ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) για εσας που βαλατε την ics. Η ενδειξη της μπαταριας ανταποκρινεται πλεον στην πραγματικοτητα ή ειναι οπως στο δικο μου οπου απο το 25% παει στο 0 σε χρονο dt? btw ευχαριστω πολυ για τον αναλυτικο οδηγο. σωτηριος! Να'σαι καλά φίλε,αυτός ειναι ο σκοπός. Το πάθημα και ο πειραματισμος του καθενος μας, να βγαινει σε καλο για όλους!! :lol: Όσο για το battery issue του 995, σε εμενα δεν υπαρχει πλέον. 'Οταν το είχα με την GB 2.3 και εβλεπα 25%... ηξερα ότι σε κανενα τεταρτακι το κινητο θα σβησει. Πλεον φτάνει ομαλά μεχρι πολυυυυυυ χαμηλα levels. Μην λεμε ομως μόνο τα θετικά. Σταθεροτατη η ICS, με αλλη φινέτσα, αλλά καταναλωνει καπως περισσοτερη μπαταρια και ειναι λιγο πιο βαρια. Δεν λέω ότι είναι απαγορευτική, απλα όπως ειναι λογικό... Οι περαιτέρω παροχές, έχουν και περισσοτερες απαιτήσεις. Τεσπα, αξίζει 100% η μεταβαση σε ICS και ας ελπιζουμε οτι θα βγουν και άλλες custom roms για το Alcatelάκι! Edited November 13, 2012 by djtron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 εγω εχω προβλημα συνεχεια με τους drivers και δεν μπορω να κανω root με το superoneclick.Ζηταει συνεχεια τους οδηγους και κολλαει στο step 3.To εχω δοκιμασει σε 3 υπολογιστες και εχω το ιδιο προβλημα.Βαζω κανονικα το android manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 εγω εχω προβλημα συνεχεια με τους drivers και δεν μπορω να κανω root με το superoneclick.Ζηταει συνεχεια τους οδηγους και κολλαει στο step 3.To εχω δοκιμασει σε 3 υπολογιστες και εχω το ιδιο προβλημα.Βαζω κανονικα το android manager. εχεις το OT995_OneClick_ROOT? αν ναι πρεπει να αλλαξεις το παραθυρο που λεει'' exploit'' απο auto σε alcapwn.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 εχεις το OT995_OneClick_ROOT? αν ναι πρεπει να αλλαξεις το παραθυρο που λεει'' exploit'' απο auto σε alcapwn.... το εχω κανει και αυτο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Δοκιμασε να περασεις τους adb drivers απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1467676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 το usb debug πρεπει να ειναι ενεργο τελικα?mount πρεπει να πατησω η οχι?απλα βαζω το usb και παταω root?τα εχω δοκιμασει ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 το usb debug πρεπει να ειναι ενεργο τελικα?mount πρεπει να πατησω η οχι?απλα βαζω το usb και παταω root?τα εχω δοκιμασει ολα. debug-> NAI Mount ->OXI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 το εκανα.κολλαει στο step 3 kai not responding to oneclick.στο device manager φαινονται μια χαρα installed οι drivers.τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 μου πεταει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 το εκανα.κολλαει στο step 3 kai not responding to oneclick.στο device manager φαινονται μια χαρα installed οι drivers.τι αλλο να κανω? pffff, εκτος απο το android manager, εχεις περασει το one touch upgrade? Περνα το και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) το εχω βαλει και αυτο αλλαξα και θυρα παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωση να μην εκατσε σωστα η 4.0.4??????να την ξαναπερασω? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts