myphonides Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) @memostrikas βλεπω βρισκεις αρκετα Της alcatel εισαι; :lol: Τεσπα _Το πλαισιο γιατι το εβγαλε το τηλεφωνο ...μπορει να μας απαντησει κανεις; Και κατι ακομα Με το HDMI εχει κανενας αλλος θεμα...? :confused: Edited June 26, 2012 by myphonides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 @memostrikas βλεπω βρισκεις αρκετα Της alcatel εισαι;:lol: Mακρια μακρια, απλα ενεκα που δεν υπαρχει χρημα και τα εφτυσε το παλιο μου, αρκεστηκα σε αυτο! Αλλιως ουτε με σφαιρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Mακρια μακρια, απλα ενεκα που δεν υπαρχει χρημα και τα εφτυσε το παλιο μου, αρκεστηκα σε αυτο! Αλλιως ουτε με σφαιρες! Ε ναι!!! ...Η το ενα θα συμβαινει η το αλλο:happy: _Αμα το παω στο πλαισιο που δεν το εχει τωρα θα μου το αλλαξουν; ...η τι θα κανουν ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ΡΕ παιδια τι ειναι αυτο το root?[ασχετος μα τελειως?]:):):):):):):):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εφαρμογες πως τις αφαιρουμε? Και ποιες αφαιρεσατε? Θελω και εγω να το ελαφρυνω το κινητο. Ολο με 50ΜΒ RAM ειμαι... (το κινητο ειναι rooted) Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 έλεος, κανε μια αναζήτηση στο play store Για να σε ρωτώ σημαίνει ότι δε βρήκα κάτι που να δουλεύει σε αν-ρουτ συσκευή! Αν δε κάνεις κέφι να πεις οκ αλλά μη το "παίζεις" έτσι. . . Καλή σου τύχη! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εφαρμογες πως τις αφαιρουμε? Και ποιες αφαιρεσατε? Θελω και εγω να το ελαφρυνω το κινητο. Ολο με 50ΜΒ RAM ειμαι... (το κινητο ειναι rooted) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4130809#post4130809 με το dohkoos root uninstaller. δεν χρειάζεται να βγάλεις πολλά πολλά, εκτός κι αν ξέρεις σίγουρα τι κάνεις. μπορείς να βγάλεις πχ τον ot-launcher, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ εγκαταστήσεις έναν άλλο (πχ nemus launcher). και μην κοιτάς την ram, όταν χρειαστείς θα έχεις αυτόματα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Εφαρμογες πως τις αφαιρουμε? Και ποιες αφαιρεσατε? Θελω και εγω να το ελαφρυνω το κινητο. Ολο με 50ΜΒ RAM ειμαι... (το κινητο ειναι rooted) root uninstaller αλλα θελει προσοχη στο τι σβηνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Για να σε ρωτώ σημαίνει ότι δε βρήκα κάτι που να δουλεύει σε αν-ρουτ συσκευή! Αν δε κάνεις κέφι να πεις οκ αλλά μη το "παίζεις" έτσι. . . Καλή σου τύχη! ;) τότε ανέφερε ότι θέλεις για μη-rooted κινητό. και αυτό δεν γίνεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Για να σε ρωτώ σημαίνει ότι δε βρήκα κάτι που να δουλεύει σε αν-ρουτ συσκευή! κανε κι εσυ λοιπον root το κινητακι σου να δεις την υγεια σου και να μπορεις να κανεις τα παντα;)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) root uninstaller αλλα θελει προσοχη στο τι σβηνεις! Δεν το εχει το ΟΤ Launcher στο Root Uninstaller :wacko: Edited June 26, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ΡΕ παιδια τι ειναι αυτο το root?[ασχετος μα τελειως?]:):):):) Αγαπητέ Komias2 για να σου λυθεί ορθά η απορία εδώ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 στο 5ο ποστ θα βρεις την απάντησή σου! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δεν το εχει το ΟΤ Launcher στο Root Uninstaller :wacko: Ν Φιλαρακι ψαξτο λιγο καλυτερα... Κι εγω απο κει το εσβησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Δεν το εχει το ΟΤ Launcher στο Root Uninstaller :wacko: ψαξτο λιγο καλυτερα... Κι εγω απο κει το εσβησα! Δοκιμασε και το sysytem app remover, αλλα με αυτο μονο απεγκατασταση κανεις τιποτα παραπανω! Edited June 27, 2012 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Το ζήτημα της ένδειξης μπαταρίας, εδω κ δυο ημέρες μου δουλεύει κανονικά. Δεν έκανα κατι για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 κάπου διάβασα 'οτι δεν παίζει σελίδες flash ισχύει? Με το skype τι γίνετε ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) κάπου διάβασα 'οτι δεν παίζει σελίδες flash ισχύει? Με το skype τι γίνετε ρε παιδιά? Το Flash το κατεβάζεις κ παίζει απροβληματιστα και skype, oovoo, nimbuzz , fring, Tango, που υποστηρίζουν βίντεο κλήση δουλεύουν μια χαρα. Ολα δοκιμασμένα. ps. Δεν ξέρω γιατί αλλα υπάρχει τρελή παραπληροφόριση για το κινητό. Εχω διαβάσει τα άπειρα αρνητικά από μη χρήστες που υποθέτω οτι δεν το έχουν πιάσει καν στα χέρια τους αφού αυτά που γράφουν δεν ισχύουν. πχ οτι δεν παίζει flash όπως διαβασε κ ο φιλος πιο πάνω. Edited June 27, 2012 by LEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Το θεμα της μπαταριας... μου το εκανε κι εμενα εχτες αργα το βραδυ και με μια επανεκκινηση που εκανα επανηλθε και μεχρι τωρα παει καλα (ελπιζω). Θα ηθελα να πω για το GPS του μιας και σημερα το δοκιμασα για τα καλα. ανταποκριθηκε αποψογοτατα σε ΟΛΑ ΤΟΥ (με navigon,igo,sygic,ndrive,co pilot)!! Και ενα περιεργο που ειδα ηταν πως στη αττικη οδο (περιφερειακο υμητου) σε ολα μα σε ολα τα τουνελ που περασα, παρολο που δεν ειχε σημα (και λογικο), δουλευαν κανονικοτατα οι οδηγιες, και στο εκατοστο που εβλεπε ουρανο επανερχονταν αψογοτατα και η κινηση του στιγματος στον χαρτη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Λοιπον η διαδικασια με καθε λεπτομερεια οπως την εκανα εγω: 1) Κατεβαζουμε το super one click και το ξεζιπαρουμε σε εναν φακελο 2) στο κινητο παμε : εφαρμογες και τικαρουμε το αγνωστες προελευσεις μετα παμε αναπτυξη και τικαρουμε το εντοπισμος σφλματων usb και το επιτρεπονται εικον θεσεις. 3) παμε πισω στο super one click και στο κουτι που λεει exploit διαλεγουμε alcapwn 4) συνδεουμε το κινητο με το pc και παταμε προσαρτηση στο κινητο (να γινει πορτοκαλι το robot). 5) μετα παταμε root και περιμενουμε να μας γραψει οτι ολα οκ! αν ζητησει drivers να εγκαταστησει του λεμε ναι! αν παρολα αυτα καθε φορα ζηταει drivers, καντε μια επανεκκινηση στο pc και το κινητο και μετα θα ειναι ολα οκ!;) Αν ολα εχουν παει καλα το app superuser θα ειναι εγκατεστημενο στο κινητο μας! Τοσο απλο ειναι:) στο 3ο βημα εμένα στο κουτάκι exploit μου βγάζει 2 ενδείξεις psneuter και zergrush πουθενά το alcapwn:mad: τι έχω κάνει λάθος άραγε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) στο 3ο βημα εμένα στο κουτάκι exploit μου βγάζει 2 ενδείξεις psneuter και zergrush πουθενά το alcapwn:mad: τι έχω κάνει λάθος άραγε ? Κατεβασετο απο εδω! το εχει ενσωματωμενο... και απλα το επιλεγεις!;) http://www.mediafire.com/?6dloaixc31oggn2 Edited June 27, 2012 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Κατεβασετο απο εδω! το εχει ενσωματωμενο... και απλα το επιλεγεις!;) http://www.mediafire.com/?6dloaixc31oggn2 ολα οκ, το έκανα root ! Δεν μπορώ όμως να κάνω απεγκατάσταση το ot launcer δεν μπορώ να το βρω μέσα από το unistaller pro. ( edit , το έσβησα τελικα αυτό καθώς και το antivarius που ειχε, δεν πείραξα τίποτα άλλο....ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ !!! ) Kατά τα άλλα το τηλ είναι μία χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα αυτές τις ώρες χρήσης που εχω κάνει και συγκρινόμενο με arcs s και xperia mini δεν βρήσκω καμιά ουσιαστική διαφορά πέραν των δεδομένων σε σχέση με το arc ( την κάμερα ). Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής:) Edited June 27, 2012 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 όταν θα αφαιρέσω το τηλέφωνο από το αυτί μου, η οθόνη δεν ανάβει παντα.. πρεπει να πατησω το power για να τερματισω την κληση.. τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) ολα οκ, το έκανα root ! Δεν μπορώ όμως να κάνω απεγκατάσταση το ot launcer δεν μπορώ να το βρω μέσα από το unistaller pro. ( edit , το έσβησα τελικα αυτό καθώς και το antivarius που ειχε, δεν πείραξα τίποτα άλλο....ΣΚΙΑΖΟΜΑΙ !!! ) Kατά τα άλλα το τηλ είναι μία χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα αυτές τις ώρες χρήσης που εχω κάνει και συγκρινόμενο με arcs s και xperia mini δεν βρήσκω καμιά ουσιαστική διαφορά πέραν των δεδομένων σε σχέση με το arc ( την κάμερα ). Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής:) Οταν γραφεις βιντεο και μετα πας να το δεις ο ηχος ακουγεται δυνατα η χαμηλα? όταν θα αφαιρέσω το τηλέφωνο από το αυτί μου, η οθόνη δεν ανάβει παντα.. πρεπει να πατησω το power για να τερματισω την κληση.. τι παιζει? Κολλαει καμια φορα και σε εμενα. Επισης την ωρα που αρχιζε να χτυπαει, εκανε επανεκκινηση, και μου εβγαζε σφαλμα με τον launcher pro, και τον ξηλωσα και προς το παρον εφτιαξε. Ειδωμεν Edited June 27, 2012 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Ειδα σημερα στην wind το HUAWEI HONOR και ειναι ανωτερο (αποψη μου) απο αυτο! Θα φερει ενας φιλος αυριο στο μαγαζι του HONOR (καινουργια), και αν αυτο μου το παρει σε καλη τιμη θα το σκοτωσω αμεσα διοτι με εχει χαλασει το θεμα... με το βιντεο πολυ ασχημα! Edited June 27, 2012 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Οταν γραφεις βιντεο και μετα πας να το δεις ο ηχος ακουγεται δυνατα η χαμηλα? Κολλαει καμια φορα και σε εμενα. Επισης την ωρα που αρχιζε να χτυπαει, εκανε επανεκκινηση, και μου εβγαζε σφαλμα με τον launcher pro, και τον ξηλωσα και προς το παρον εφτιαξε. Ειδωμεν Οταν βγαζεις το κινητο απο το αφτι σου δεν αναβει η οθονη ωστε να κανεις τερματισμο κλησης? ? Αυτο τωρα ειναι θεμα λογισμικου η μηχανικο? Edited June 27, 2012 by xrpana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts