Jump to content

Alcatel OT-995

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Go to settings -> About phone

Then press Build number (at the bottom) multiple times to enable both

Ομολογώ ότι αυτό δεν το ήξερα :cry:

Κάποια στιγμή θα την ξαναβάλω και θα σας ενημερώσω Πάντως και αυτή δεν είχε radio :mad: Τι γίνεται και δεν βάζουν έχουν προηγούμενα :lol:

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:respect:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ραδιο δουλευει αν βρεις και κατεβασεις το spirit FM Unlocked.....
Είσαι Θεός :music::respect:

Το κατέβασα και λειτουργεί στην εντέλεια και stereo παρακαλώ

Ευχαριστώ

Παιδιά είχε σπάσει η οθόνη του κινητού μου και την άλλαξα. Τράβηξα την όλη διαδικασία με video αλλά σε ένα σημείο απελπίστηκα μιας και τα έκανα όλα στα τυφλά. Τελικά , μετά από μισή περίπου ώρα κατάφερα να το συναρμολογήσω σωστά! Βέβαια στα πλάγια το πλαίσιο δεν κούμπωσε σωστά και δεν έχω βρει λύση ακόμη...

Τελικά κατέληξα στην cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail και μπορώ να πω ότι δυο μέρες που την δουλεύω είμαι ευχαριστημένος

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα πάει πολύ καλά Διαφορά με την προηγούμενη που είχα σε θέμα μπαταρίας δεν είδα

Σε αυτήν νομίζω ότι κλειδώνει πιο γρήγορα το Gps αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά Ακολούθησα και τις οδηγίες του φίλου inetbox και εμφάνισα την λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές" και "επιδόσεις" έβαλα και το spirit FM Unlocked που πρότεινε ο καλός άνθρωπος inetbox και όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από ένα μικρο πρόβλημα στο radio που νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης αλλά επειδή αυτό το ρημάδι έχει πάρα πολλές κάποια στιγμή θα την πετύχω

Το πρόβλημα είναι στο όταν ακούω ραδιόφωνο αν δεχτώ κλήση σταματάει αλλά το κουδούνι δεν χτυπάει έχει μόνο δόνηση και όταν απαντήσω στην κλήση ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούν

Αν ξέρει κάποιος κάτι ίσως βοηθήσει

Τελικά κατέληξα στην cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail και μπορώ να πω ότι δυο μέρες που την δουλεύω είμαι ευχαριστημένος

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα πάει πολύ καλά Διαφορά με την προηγούμενη που είχα σε θέμα μπαταρίας δεν είδα

Σε αυτήν νομίζω ότι κλειδώνει πιο γρήγορα το Gps αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά Ακολούθησα και τις οδηγίες του φίλου inetbox και εμφάνισα την λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές" και "επιδόσεις" έβαλα και το spirit FM Unlocked που πρότεινε ο καλός άνθρωπος inetbox και όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από ένα μικρο πρόβλημα στο radio που νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης αλλά επειδή αυτό το ρημάδι έχει πάρα πολλές κάποια στιγμή θα την πετύχω

Το πρόβλημα είναι στο όταν ακούω ραδιόφωνο αν δεχτώ κλήση σταματάει αλλά το κουδούνι δεν χτυπάει έχει μόνο δόνηση και όταν απαντήσω στην κλήση ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούν

Αν ξέρει κάποιος κάτι ίσως βοηθήσει

Σου αναγνωρισε την sim φιλε μου? το προσπαθω 2 ωρες τωρα και δεν μου την αναγνωριζει,και αν ναι τι εκανες?

Σου αναγνωρισε την sim φιλε μου? το προσπαθω 2 ωρες τωρα και δεν μου την αναγνωριζει,και αν ναι τι εκανες?
Έκανα τα βήματα που αναφέρω στην απάντηση 1697 μερικά ποστ πιο πάνω αλά αντί για την cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail που μου πρότεινε ο φίλος inetbox και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα

Έκανα τα βήματα που αναφέρω στην απάντηση 1697 μερικά ποστ πιο πάνω αλά αντί για την cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail που μου πρότεινε ο φίλος inetbox και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα

εβαλες και το PATCH για gb bootloader?δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω

εβαλες και το PATCH για gb bootloader?δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω
Ναι το εβαλα

Πραγματικα δεν ανοιγει η σελιδα που το εχει

Στιλε μου ενα πμ με το e-mail σου να σου το στειλω οταν θα παω σπιτι το απογευμα

Αλλα μην κανεις λαθος εχω μονο για την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail Πρεπει να βαλεις αυτη την rom

Έχει κάνει κάποιος το update από τη σελίδα της Alcatel;

Ναι , έκανα πριν 2 ημέρες ... Τελικά η stock GB έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Και ποια είναι η έκδοση που εγκαταστάθηκε; Σβήστηκαν επαφές, εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ.; Άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο; Είδες καμιά διαφορά;

• 2 weeks later...
παιδιά έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail δούλεψαν όλα εκτός από το usb που δεν βλέπω στο pc το κινητό ενώ φορτίζει και το πιο σημαντικό είναι πως αναγνωρίζει 343 mb ram αντί 512 γιατί ??

• 2 weeks later...
Τελικά τι λέει συνολικά η 10.1 σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικά τι λέει συνολικά η 10.1 σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό;

Η μέρα με την νύχτα χωρίς υπερβολή

Η μέρα με την νύχτα χωρίς υπερβολή

Παίρνει overclock ο επεξεργαστής; από μπαταρία τι λέει; παίρνει συχνά ενημερώσεις; η διαδικασία εγκατάστασης είναι δύσκολη; η επιστροφή σε εργοστασιακή κατάσταση; ευχαριστώ για τη βοήθεια...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημέρα. Να σας κάνω μια ερώτηση: όταν έχετε το τηλέφωνο σε λειτουργία 3G, στο σημείο που δείχνει τις μπάρες του σήματος γράφει 3G ή Η? Ή απλά είναι όπως και σε λειτουργία 2G και απλά είναι λιγότερες οι μπάρες του σήματος (ανάλογα με την ισχύ του 3G)?

[Εργοστασιακή rom - λειτουργία δικτύου: αυτόματα GSM/WCDMA)

παιδια πειτε μου για οσους φορανε 10,1 αν εχουν την ιδια καθυστερηση κολλημα.Αν εχω παραδειγμα ανοικτο το browser η καποια αλλη εφαρμογη ανοικτη και πατησω το πληκτρο home (το σπιτακι εννοω ) για να επιστρεψει στην αρχικη εχει μια μεγαλη καθυστερηση.Αρχικα φερνει τη ταπετσαρια μπροστα χωρις μενου και πληκτρα (τηλεφωνο,επαφες κτλ) και στη συνεχεια μετα απο αρκετα δευτερολεπτα επανερχεται.

παιδια πειτε μου για οσους φορανε 10,1 αν εχουν την ιδια καθυστερηση κολλημα.Αν εχω παραδειγμα ανοικτο το browser η καποια αλλη εφαρμογη ανοικτη και πατησω το πληκτρο home (το σπιτακι εννοω ) για να επιστρεψει στην αρχικη εχει μια μεγαλη καθυστερηση.Αρχικα φερνει τη ταπετσαρια μπροστα χωρις μενου και πληκτρα (τηλεφωνο,επαφες κτλ) και στη συνεχεια μετα απο αρκετα δευτερολεπτα επανερχεται.
Ναι το κάνει και σ έμενα

Αυτό με έχει ξενερωσει πολύ.δεν θυμάμαι αν το έκανε στη 2.3.6!!!θυμασαι?
Οχι δεν το έκανε αλλά ούτε και στην ICS Και μπορώ να σου πω ότι η ICS ήταν καλύτερη

Περιμένουμε να βγει κάποια άλλη μπας και είναι καλύτερη

Περιμένω την 10.2 αλλά έχει πρόβλημα με την μπαταρία Αδειάζει πολύ γρήγορα

Έχει βγει και η 11 αλλά είναι ακόμα σε τεστ Δες ΕΔΩ

• The title was changed to Alcatel OT-995