caliber30 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Go to settings -> About phone Then press Build number (at the bottom) multiple times to enable bothΟμολογώ ότι αυτό δεν το ήξερα :cry: Κάποια στιγμή θα την ξαναβάλω και θα σας ενημερώσω Πάντως και αυτή δεν είχε radio :mad: Τι γίνεται και δεν βάζουν έχουν προηγούμενα :lol: Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 το ραδιο δουλευει αν βρεις και κατεβασεις το spirit FM Unlocked..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 το ραδιο δουλευει αν βρεις και κατεβασεις το spirit FM Unlocked.....Είσαι Θεός :music::respect: Το κατέβασα και λειτουργεί στην εντέλεια και stereo παρακαλώ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos_argyris Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά είχε σπάσει η οθόνη του κινητού μου και την άλλαξα. Τράβηξα την όλη διαδικασία με video αλλά σε ένα σημείο απελπίστηκα μιας και τα έκανα όλα στα τυφλά. Τελικά , μετά από μισή περίπου ώρα κατάφερα να το συναρμολογήσω σωστά! Βέβαια στα πλάγια το πλαίσιο δεν κούμπωσε σωστά και δεν έχω βρει λύση ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τελικά κατέληξα στην cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail και μπορώ να πω ότι δυο μέρες που την δουλεύω είμαι ευχαριστημένος Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα πάει πολύ καλά Διαφορά με την προηγούμενη που είχα σε θέμα μπαταρίας δεν είδα Σε αυτήν νομίζω ότι κλειδώνει πιο γρήγορα το Gps αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά Ακολούθησα και τις οδηγίες του φίλου inetbox και εμφάνισα την λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές" και "επιδόσεις" έβαλα και το spirit FM Unlocked που πρότεινε ο καλός άνθρωπος inetbox και όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από ένα μικρο πρόβλημα στο radio που νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης αλλά επειδή αυτό το ρημάδι έχει πάρα πολλές κάποια στιγμή θα την πετύχω Το πρόβλημα είναι στο όταν ακούω ραδιόφωνο αν δεχτώ κλήση σταματάει αλλά το κουδούνι δεν χτυπάει έχει μόνο δόνηση και όταν απαντήσω στην κλήση ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούν Αν ξέρει κάποιος κάτι ίσως βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τελικά κατέληξα στην cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail και μπορώ να πω ότι δυο μέρες που την δουλεύω είμαι ευχαριστημένος Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα πάει πολύ καλά Διαφορά με την προηγούμενη που είχα σε θέμα μπαταρίας δεν είδα Σε αυτήν νομίζω ότι κλειδώνει πιο γρήγορα το Gps αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά Ακολούθησα και τις οδηγίες του φίλου inetbox και εμφάνισα την λειτουργία "Επιλογές για προγραμματιστές" και "επιδόσεις" έβαλα και το spirit FM Unlocked που πρότεινε ο καλός άνθρωπος inetbox και όλα λειτουργούν μια χαρά εκτός από ένα μικρο πρόβλημα στο radio που νομίζω ότι είναι θέμα ρύθμισης αλλά επειδή αυτό το ρημάδι έχει πάρα πολλές κάποια στιγμή θα την πετύχω Το πρόβλημα είναι στο όταν ακούω ραδιόφωνο αν δεχτώ κλήση σταματάει αλλά το κουδούνι δεν χτυπάει έχει μόνο δόνηση και όταν απαντήσω στην κλήση ούτε ακούω αλλά ούτε με ακούν Αν ξέρει κάποιος κάτι ίσως βοηθήσει Σου αναγνωρισε την sim φιλε μου? το προσπαθω 2 ωρες τωρα και δεν μου την αναγνωριζει,και αν ναι τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Σου αναγνωρισε την sim φιλε μου? το προσπαθω 2 ωρες τωρα και δεν μου την αναγνωριζει,και αν ναι τι εκανες?Έκανα τα βήματα που αναφέρω στην απάντηση 1697 μερικά ποστ πιο πάνω αλά αντί για την cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail που μου πρότεινε ο φίλος inetbox και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 εβαλες και το PATCH για gb bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Έκανα τα βήματα που αναφέρω στην απάντηση 1697 μερικά ποστ πιο πάνω αλά αντί για την cm-10.1-20130819-UNOFFICIAL έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail που μου πρότεινε ο φίλος inetbox και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα εβαλες και το PATCH για gb bootloader?δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 εβαλες και το PATCH για gb bootloader?δεν μπορω να το βρω να το κατεβασω Ναι το εβαλα Πραγματικα δεν ανοιγει η σελιδα που το εχει Στιλε μου ενα πμ με το e-mail σου να σου το στειλω οταν θα παω σπιτι το απογευμα Αλλα μην κανεις λαθος εχω μονο για την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail Πρεπει να βαλεις αυτη την rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 το PATCH ειναι το ιδιο και για τις 2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim_xtr Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Έχει κάνει κάποιος το update από τη σελίδα της Alcatel; Ναι , έκανα πριν 2 ημέρες ... Τελικά η stock GB έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Και ποια είναι η έκδοση που εγκαταστάθηκε; Σβήστηκαν επαφές, εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ.; Άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο; Είδες καμιά διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uplifter Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδιά έβαλα την cm-10.1-20130908-UNOFFICIAL-cocktail δούλεψαν όλα εκτός από το usb που δεν βλέπω στο pc το κινητό ενώ φορτίζει και το πιο σημαντικό είναι πως αναγνωρίζει 343 mb ram αντί 512 γιατί ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Uinstall druvers on pc, install it again restart PC. Connect telephone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Τελικά τι λέει συνολικά η 10.1 σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitehed Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Τελικά τι λέει συνολικά η 10.1 σε σχέση με το εργοστασιακό λογισμικό; Η μέρα με την νύχτα χωρίς υπερβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Η μέρα με την νύχτα χωρίς υπερβολή Παίρνει overclock ο επεξεργαστής; από μπαταρία τι λέει; παίρνει συχνά ενημερώσεις; η διαδικασία εγκατάστασης είναι δύσκολη; η επιστροφή σε εργοστασιακή κατάσταση; ευχαριστώ για τη βοήθεια... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα. Να σας κάνω μια ερώτηση: όταν έχετε το τηλέφωνο σε λειτουργία 3G, στο σημείο που δείχνει τις μπάρες του σήματος γράφει 3G ή Η? Ή απλά είναι όπως και σε λειτουργία 2G και απλά είναι λιγότερες οι μπάρες του σήματος (ανάλογα με την ισχύ του 3G)? [Εργοστασιακή rom - λειτουργία δικτύου: αυτόματα GSM/WCDMA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim_xtr Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 To 3G δείχνει 3G, το Η είναι το 3G+ (μεγαλύτερη ταχύτητα από το 3G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδια πειτε μου για οσους φορανε 10,1 αν εχουν την ιδια καθυστερηση κολλημα.Αν εχω παραδειγμα ανοικτο το browser η καποια αλλη εφαρμογη ανοικτη και πατησω το πληκτρο home (το σπιτακι εννοω ) για να επιστρεψει στην αρχικη εχει μια μεγαλη καθυστερηση.Αρχικα φερνει τη ταπετσαρια μπροστα χωρις μενου και πληκτρα (τηλεφωνο,επαφες κτλ) και στη συνεχεια μετα απο αρκετα δευτερολεπτα επανερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 παιδια πειτε μου για οσους φορανε 10,1 αν εχουν την ιδια καθυστερηση κολλημα.Αν εχω παραδειγμα ανοικτο το browser η καποια αλλη εφαρμογη ανοικτη και πατησω το πληκτρο home (το σπιτακι εννοω ) για να επιστρεψει στην αρχικη εχει μια μεγαλη καθυστερηση.Αρχικα φερνει τη ταπετσαρια μπροστα χωρις μενου και πληκτρα (τηλεφωνο,επαφες κτλ) και στη συνεχεια μετα απο αρκετα δευτερολεπτα επανερχεται. Ναι το κάνει και σ έμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι το κάνει και σ έμενα Αυτό με έχει ξενερωσει πολύ.δεν θυμάμαι αν το έκανε στη 2.3.6!!!θυμασαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά η Ρομ που αφήνει διαθέσιμη περισσότερη Ραμ απ όλες ποια είναι?έχουμε πρόβλημα με Ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caliber30 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτό με έχει ξενερωσει πολύ.δεν θυμάμαι αν το έκανε στη 2.3.6!!!θυμασαι?Οχι δεν το έκανε αλλά ούτε και στην ICS Και μπορώ να σου πω ότι η ICS ήταν καλύτερη Περιμένουμε να βγει κάποια άλλη μπας και είναι καλύτερη Περιμένω την 10.2 αλλά έχει πρόβλημα με την μπαταρία Αδειάζει πολύ γρήγορα Έχει βγει και η 11 αλλά είναι ακόμα σε τεστ Δες ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω το ακουστικο του τηλ γιατι μου χαλασε και δεν μπορω να βρω πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts