kostast1 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Στα 179 ευρω το ειχε σημερα ο Κωτσοβολος.Η τιμη αυτη ειναι πλεον κελεπουρι για το κντ αυτο!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 για όποιον ενδιαφερόμενο στο xda κυκλοφόρησε η H1N1 v4 ROM Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Στα 179 ευρω το ειχε σημερα ο Κωτσοβολος.Η τιμη αυτη ειναι πλεον κελεπουρι για το κντ αυτο!!:) που το βρηκες τοσο? γιατι online δεν το εχει... Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1983 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 σας παρακαλω βοηθηστε να κανω root το 985d σας παρακαλω καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) που το βρηκες τοσο? γιατι online δεν το εχει... Ναι φιλε το ειδα οτι δεν το εχει στο site......ειπαμε βρε,δεν γραφω οτι θελω....:)Στο καταστημα τους στο The Mall στο Μαρουσι το ειχε. Ρωτησα και ενα πωλητη,μηπως ηταν το εκθεσιαακο,αλλα μου ειπε πως οχι.Μαλιστα ειχαν διπλα ακριβως και το mls sta 209 euro.:rolleyes: Τωρα εαν ηταν καποια προσφορα για το Σαββατο και μονο,αυτο δεν το ξερω,ενα τλφ εκει θα λυση τις οποιες αποριες εχεις. Αυτα. @nick1983 Φιλε nick1983 πρεπει να βγει για το κντ σου κατι,διαφορετικα μπορει να brickαρη το δικο σου............ Edited November 26, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ναι φιλε το ειδα οτι δεν το εχει στο site......ειπαμε βρε,δεν γραφω οτι θελω....:)Στο καταστημα τους στο The Mall στο Μαρουσι το ειχε. Ρωτησα και ενα πωλητη,μηπως ηταν το εκθεσιαακο,αλλα μου ειπε πως οχι.Μαλιστα ειχαν διπλα ακριβως και το mls sta 209 euro.:rolleyes: Τωρα εαν ηταν καποια προσφορα για το Σαββατο και μονο,αυτο δεν το ξερω,ενα τλφ εκει θα λυση τις οποιες αποριες εχεις. Αυτα. @nick1983 Φιλε nick1983 πρεπει να βγει για το κντ σου κατι,διαφορετικα μπορει να brickαρη το δικο σου............ thanks man, δεν ειπα πουθενα βρε οτι γραφεις οτι θες,απλα το θελει ενας φιλος μου και ρωτησα να του πω που να παει.. peace..:) Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 thanks man, δεν ειπα πουθενα βρε οτι γραφεις οτι θες,απλα το θελει ενας φιλος μου και ρωτησα να του πω που να παει.. peace..:) Ναι βρα κανενα προβλημα!!!Δεν εχουμε τπτ χωραφια να χωρισουμε αλλωστε!!!:)Για να βοηθα ο ενας τον αλλο ειμαστε εδω αλλωστε!!!Εαν παντως το παρει θα το καταχαρει ο φιλος σου,ειδικα σε αυτην την τιμη ειναι ειναι ενα εξειρετικο κντ!!!!Εαν το αναβαθμιζαν και επισημα σε παγωτακι............εκει στην alcatel..........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigalpigal Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλημέρα, προσπαθώ κι εγώ βρε παιδιά να το αναβαθμίσω με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου σταματάει στο 25% όπως και σε άλλους. Κάποιος καμιά λύση ? Ευχαριστώ για άλλη μια φορά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 επιτελους ηρθε το ''παγωτο'' στην ελλαδα........:D upgrade ΤΩΡΑ'''''''' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 επιτελους ηρθε το ''παγωτο'' στην ελλαδα........:D upgrade ΤΩΡΑ'''''''' ΟΤΑ ή μέσω pc ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ποιός, που, πότε;;;;;;;;;;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ΟΤΑ ή μέσω pc ? μεσω pc.. με το προγραμμα της alcatel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 μεσω pc.. με το προγραμμα της alcatel το είχες ρουτ το τηλ? Πως πάει γενικά τώρα, πρόλαβες να το ψαχουλέψεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 το είχες ρουτ το τηλ? Πως πάει γενικά τώρα, πρόλαβες να το ψαχουλέψεις ? το ειχα με cm10 το γυρισα σε 2.3.6 με το backup που ειχα κανει και τωρα περναω εφαρμογες θα το δοκιμασω και αυριο και θα σας πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Τζάπα η χαρά. Την 2.3.6 μου ξαναπέρασε !!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Τζάπα η χαρά. Την 2.3.6 μου ξαναπέρασε !!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι ρε φιλαρακι??????:confused: εμενα πως μου περασε ics? το εκανα με ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου εκανε αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 γιατι ρε φιλαρακι??????:confused: εμενα πως μου περασε ics? το εκανα με ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου εκανε αναβαθμιση... παίζει μήπως ρόλο το αν είναι ή όχι ρουτ? Για πες εντυπωσεις ( αν εχεις ) από ics Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παίζει μήπως ρόλο το αν είναι ή όχι ρουτ? Για πες εντυπωσεις ( αν εχεις ) από ics δεν ξερω ρε φιλε θα το ψαξω... δεν βλεπω διαφορες απο το (ics FR) εμενα μεχρι στιγμης το ιδιο μου φαινεται... και κατι αρνητικο που ειδα απο το πρωι που το εβγαλα απο το φορτιστη μπηκα για 5 λεπτα στο play store κατεβασα 2 εφαρμογες και τωρα εχω 50% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μάλον παίζει να έγινε επειδή είναι ρουτ. Ξαναπροσπάθησα με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 αλλά και πάλι την 2.3.6 μου πέρασε. Ας κάνει και κάποιος άλλος καμία προσπάθεια να μας πεί τι γίνεται. Πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μάλον παίζει να έγινε επειδή είναι ρουτ. Ξαναπροσπάθησα με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 αλλά και πάλι την 2.3.6 μου πέρασε. Ας κάνει και κάποιος άλλος καμία προσπάθεια να μας πεί τι γίνεται. Πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο!!!:wacko: αφού έκανες που έκανες την προσπάθεια, δεν ξηλώνεις το ρουτάρισμα να κάνεις άλλη μία να δούμε τι παίζει τελικά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 αφού έκανες που έκανες την προσπάθεια, δεν ξηλώνεις το ρουτάρισμα να κάνεις άλλη μία να δούμε τι παίζει τελικά ? Για δοκιμαστε 2 φορες upgrade. Ενα για να καθαρισει το κινητο απο ρουτ και ενα δευτερο μηπως το αναβαθμισει... Ξερουμε αν αυτη η εκδοση εχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 αφού έκανες που έκανες την προσπάθεια, δεν ξηλώνεις το ρουτάρισμα να κάνεις άλλη μία να δούμε τι παίζει τελικά ?Το τηλεφωνό μου δεν είναι ρουτ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Το τηλεφωνό μου δεν είναι ρουτ !!! sorry αλλά αν κατάλαβα καλά έγραψες παραπάνω ότι είσαι ρουτ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Το παράξενο είναι ότι κανένας άλλος, και στο net που έψαξα δεν έχει αναφέρει κάτι. Λογικά θα είχε βουήξει ο τόπος!!! Όχι, εννοούσα ότι το παιδί που το έκανε ήταν ρουτ!!! Edited December 5, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Όχι, εννοούσα ότι το παιδί που το έκανε ήταν ρουτ!!! ρε παιδια μηπως σε εμενα εγινε γιατι η συσκευη μου δεν προοριζεται για ελλαδα? εμενα το τηλ μου δεν εχει ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts