Jump to content

Alcatel OT-995

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα 179 ευρω το ειχε σημερα ο Κωτσοβολος.Η τιμη αυτη ειναι πλεον κελεπουρι για το κντ αυτο!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για όποιον ενδιαφερόμενο στο xda κυκλοφόρησε η H1N1 v4 ROM

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα 179 ευρω το ειχε σημερα ο Κωτσοβολος.Η τιμη αυτη ειναι πλεον κελεπουρι για το κντ αυτο!!:)

που το βρηκες τοσο? γιατι online δεν το εχει...

dum spiro spero

που το βρηκες τοσο? γιατι online δεν το εχει...

Ναι φιλε το ειδα οτι δεν το εχει στο site......ειπαμε βρε,δεν γραφω οτι θελω....:)Στο καταστημα τους στο The Mall στο Μαρουσι το ειχε.

Ρωτησα και ενα πωλητη,μηπως ηταν το εκθεσιαακο,αλλα μου ειπε πως οχι.Μαλιστα ειχαν διπλα ακριβως και το mls sta 209 euro.:rolleyes:

Τωρα εαν ηταν καποια προσφορα για το Σαββατο και μονο,αυτο δεν το ξερω,ενα τλφ εκει θα λυση τις οποιες αποριες εχεις.

Αυτα.

@nick1983

Φιλε nick1983 πρεπει να βγει για το κντ σου κατι,διαφορετικα μπορει να brickαρη το δικο σου............

Edited by kostast1

Ναι φιλε το ειδα οτι δεν το εχει στο site......ειπαμε βρε,δεν γραφω οτι θελω....:)Στο καταστημα τους στο The Mall στο Μαρουσι το ειχε.

Ρωτησα και ενα πωλητη,μηπως ηταν το εκθεσιαακο,αλλα μου ειπε πως οχι.Μαλιστα ειχαν διπλα ακριβως και το mls sta 209 euro.:rolleyes:

Τωρα εαν ηταν καποια προσφορα για το Σαββατο και μονο,αυτο δεν το ξερω,ενα τλφ εκει θα λυση τις οποιες αποριες εχεις.

Αυτα.

@nick1983

Φιλε nick1983 πρεπει να βγει για το κντ σου κατι,διαφορετικα μπορει να brickαρη το δικο σου............

thanks man, δεν ειπα πουθενα βρε οτι γραφεις οτι θες,απλα το θελει ενας φιλος μου και ρωτησα να του πω που να παει.. peace..:)

dum spiro spero

thanks man, δεν ειπα πουθενα βρε οτι γραφεις οτι θες,απλα το θελει ενας φιλος μου και ρωτησα να του πω που να παει.. peace..:)

Ναι βρα κανενα προβλημα!!!Δεν εχουμε τπτ χωραφια να χωρισουμε αλλωστε!!!:)Για να βοηθα ο ενας τον αλλο ειμαστε εδω αλλωστε!!!Εαν παντως το παρει θα το καταχαρει ο φιλος σου,ειδικα σε αυτην την τιμη ειναι ειναι ενα εξειρετικο κντ!!!!Εαν το αναβαθμιζαν και επισημα σε παγωτακι............εκει στην alcatel..........:)

Καλημέρα,

προσπαθώ κι εγώ βρε παιδιά να το αναβαθμίσω με το

ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8

και μου σταματάει στο 25%

όπως και σε άλλους.

Κάποιος καμιά λύση ?

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά !

επιτελους ηρθε το ''παγωτο'' στην ελλαδα........:D upgrade ΤΩΡΑ''''''''

ΟΤΑ ή μέσω pc ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μεσω pc..

με το προγραμμα της alcatel

το είχες ρουτ το τηλ? Πως πάει γενικά τώρα, πρόλαβες να το ψαχουλέψεις ?

το είχες ρουτ το τηλ? Πως πάει γενικά τώρα, πρόλαβες να το ψαχουλέψεις ?

το ειχα με cm10 το γυρισα σε 2.3.6 με το backup που ειχα κανει και τωρα περναω εφαρμογες θα το δοκιμασω και αυριο και θα σας πω..

Τζάπα η χαρά. Την 2.3.6 μου ξαναπέρασε !!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι ρε φιλαρακι??????:confused: εμενα πως μου περασε ics?

το εκανα με ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου εκανε αναβαθμιση...

γιατι ρε φιλαρακι??????:confused: εμενα πως μου περασε ics?

το εκανα με ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 και μου εκανε αναβαθμιση...

παίζει μήπως ρόλο το αν είναι ή όχι ρουτ?

Για πες εντυπωσεις ( αν εχεις ) από ics

παίζει μήπως ρόλο το αν είναι ή όχι ρουτ?

Για πες εντυπωσεις ( αν εχεις ) από ics

δεν ξερω ρε φιλε θα το ψαξω...

δεν βλεπω διαφορες απο το (ics FR) εμενα μεχρι στιγμης το ιδιο μου φαινεται...

και κατι αρνητικο που ειδα απο το πρωι που το εβγαλα απο το φορτιστη μπηκα για 5 λεπτα στο play store κατεβασα 2 εφαρμογες και τωρα εχω 50% μπαταρια

Μάλον παίζει να έγινε επειδή είναι ρουτ. Ξαναπροσπάθησα με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 αλλά και πάλι την 2.3.6 μου πέρασε. Ας κάνει και κάποιος άλλος καμία προσπάθεια να μας πεί τι γίνεται. Πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο!!!:wacko:

Μάλον παίζει να έγινε επειδή είναι ρουτ. Ξαναπροσπάθησα με το ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 αλλά και πάλι την 2.3.6 μου πέρασε. Ας κάνει και κάποιος άλλος καμία προσπάθεια να μας πεί τι γίνεται. Πάντως μου φαίνεται λίγο παράξενο!!!:wacko:

αφού έκανες που έκανες την προσπάθεια, δεν ξηλώνεις το ρουτάρισμα να κάνεις άλλη μία να δούμε τι παίζει τελικά ?

αφού έκανες που έκανες την προσπάθεια, δεν ξηλώνεις το ρουτάρισμα να κάνεις άλλη μία να δούμε τι παίζει τελικά ?

Για δοκιμαστε 2 φορες upgrade. Ενα για να καθαρισει το κινητο απο ρουτ και ενα δευτερο μηπως το αναβαθμισει... Ξερουμε αν αυτη η εκδοση εχει ελληνικα?

Το τηλεφωνό μου δεν είναι ρουτ !!!

Το τηλεφωνό μου δεν είναι ρουτ !!!

sorry αλλά αν κατάλαβα καλά έγραψες παραπάνω ότι είσαι ρουτ

Το παράξενο είναι ότι κανένας άλλος, και στο net που έψαξα δεν έχει αναφέρει κάτι. Λογικά θα είχε βουήξει ο τόπος!!!

Όχι, εννοούσα ότι το παιδί που το έκανε ήταν ρουτ!!!

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Όχι, εννοούσα ότι το παιδί που το έκανε ήταν ρουτ!!!

ρε παιδια μηπως σε εμενα εγινε γιατι η συσκευη μου δεν προοριζεται για ελλαδα? εμενα το τηλ μου δεν εχει ελληνικα..

• The title was changed to Alcatel OT-995