ovelix5 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Να ρωτήσω μήπως τυχόν ξέρουμε γιατί "βγήκε" από τους καταλόγους του πλαίσιο?? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Alcatel&page=1. :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Να ρωτήσω μήπως τυχόν ξέρουμε γιατί "βγήκε" από τους καταλόγους του πλαίσιο?? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Alcatel&page=1. :confused: μηπως ειναι τοσο γαματο που εξαντληθηκε?εμενα παντως εστρωσε η μπαταρια..κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι ενας παραξενος θορυβος(τικ) που κανει η καμερα οταν τραβαω φωτογραφια!το κανει και σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Να ρωτήσω μήπως τυχόν ξέρουμε γιατί "βγήκε" από τους καταλόγους του πλαίσιο?? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Alcatel&page=1. :confused: εξαντλήθηκε:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 .κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι ενας παραξενος θορυβος(τικ) που κανει η καμερα οταν τραβαω φωτογραφια!το κανει και σε καποιον αλλο? νομίζω ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Tο κινητακι το αγορασα πριν 2 ημερες, παρα πολυ καλο... εχω ομως και δυο ερωτησουλες.. Το ακουστικο το εχω στην μεγιστη ενταση και δεν ακουγεται παρα πολυ δυνατα, ετσι ειναι? H μπαταρια με ελαχιστη χρηση εχει αυτονομια max 1 ημερα... 1η και 2η φορτιστη 7 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 καλησπερα.τρομερο για αλκατελ.το ειδα στο μιντια μαρκετ.δε μου αρεσει μονο που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει και ενα μεταλλικο πλαισιο που δε μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 καλησπερα.τρομερο για αλκατελ.το ειδα στο μιντια μαρκετ.δε μου αρεσει μονο που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει και ενα μεταλλικο πλαισιο που δε μου αρεσει. καλησπερα Ναι και σε εμενα που ειχα πριν εως 3" δε μου πολυαρεσε, και ουτε το πλαισιο που λες αλλα δεν εχει τουλ διχρωμιες και μεταλικο στεφανι γυρω απο κουμπια (αμα συμφωνουμε αισθητικα και σε αυτο) Το προτιμησα για τη μεγαλυτερη οθονη απο του neo v (σε αυτη την κατηγορια τιμης) Ακομα μπορει να μη σου αρεσε αργοτερα (λογω μεγεθους και επειδη ειναι λεπτο) και η αισθηση στο χερι... Tο κινητακι το αγορασα πριν 2 ημερες, παρα πολυ καλο... εχω ομως και δυο ερωτησουλες.. Το ακουστικο το εχω στην μεγιστη ενταση και δεν ακουγεται παρα πολυ δυνατα, ετσι ειναι? H μπαταρια με ελαχιστη χρηση εχει αυτονομια max 1 ημερα... 1η και 2η φορτιστη 7 ωρες... σχετικο αλλα για να το λες ετσι θα ειναι ...Οσο το καλυπτει το DOA πηγαινε το για αλλαγη, δε χανεις τιποτα Ναι η μπαταρια εξαντλειται ευκολα, αλλα εχει ισως και αλλο θεμα... γραφω παρακατω Να ρωτήσω μήπως τυχόν ξέρουμε γιατί "βγήκε" από τους καταλόγους του πλαίσιο?? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Alcatel&page=1. :confused: εξαντλήθηκε:p Ναι αλλα αμα πουλουσε γιατι να το βγαλει απο τον καταλογο και να χασει πελατες? Και να μη γραφει ας πουμε το γνωστο μνμ του πλαισιο "αναμενεται συντομα" Μη και ειχαν πολλες επιστροφες, η τα "σπασανε" με την αντιπροσωπεια? ------------------------------------ Προβλημα νο 3 Το κινητο ενω ελεγε πως εχει μπαταρια 40%, μετα απο 10΄ ομιλιας, εσβησε χωρις καμια ας πουμε ηχητικη προειδοποιηση πριν ...Τι συμβαινει βρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ε ναι ισως να εγιναν πολλες επιιστροφες οπως και εγω ηθελα να το παω πισω για ψυλου πηδημα.τελικα το αφησα να σβησει 2 φορες απο μπαταρια και το φορτησα κλειστο και εστρωσε!οσο αφορα την αυτονομια οσο περνανε οι μερες θα ανεβει αισθητα βεβαια με αναβαθμιση σε ics θα φτιαχτει μια και καλη!ολα αυτα τα τραβηξα με το huawei x5 με 1500 μπαταρια και απο 2.2.1. που ειχε του εβαλα 2.2.2 και μου κρατουσε τις διπλασιες μερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 πόσες ώρες ήταν οι πρώτες φορτίσεις? η ενδεικτική λυχνία όταν ολοκληρώνεται η φόρτιση σβήνει, σταματάει και η φόρτιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 μην ακους πολλα πολλα..ενα 7ωρο θελει η πρωτη φορτιση και απλα πρεπει να κανεις 3 πληρης φορτισεις εκφορτισεις..γενικα βεβαια αργη να φορτισει σε σχεση με αλλα..βεβαια να εχεις και τις σωστες ρυθμισεις ετσι ωστε να μην σου τρωνε την μπαταρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδια--->Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση,διαβαστε παρακατω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 :) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) τελικά δεν έβγαλα ακομα συμπερασμα αν θα πρωχωρήσω στην αγορα του κινητου, θα πάρει ics? το πρόβλημα με την μπαταρία είναι μόνιμο? σε βίντεο που είδα αργεί να κανει focus και γενικά δεν με ενθουσίασε η ποιοτητά του, το βγάλαν και απο το πλαισιο νωρις-νωρις δεν ξερω, βοηθήστε γιατι δεν υπάρχει δυνατότηα για κάτι ακριβότερο. ΥΓ. το skype σας δουλεύει κανονικά? Edited June 24, 2012 by tron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 τελικά δεν έβγαλα ακομα συμπερασμα αν θα πρωχωρήσω στην αγορα του κινητου, θα πάρει ics? το πρόβλημα με την μπαταρία είναι μόνιμο? σε βίντεο που είδα αργεί να κανει focus και γενικά δεν με ενθουσίασε η ποιοτητά του, το βγάλαν και απο το πλαισιο νωρις-νωρις δεν ξερω, βοηθήστε γιατι δεν υπάρχει δυνατότηα για κάτι ακριβότερο. Φιλε :)να πας σε ενα mediamarkt να το δεις καλυτερα απο κοντα,μιας και εσυ θα δωσεις 220 σχεδον ευρω....μην σε παρουμε και στον λαιμο μας.....:pΤωρα εαν θα παρει ics,κανεις δεν ξερει με σιγουρια να σου πει νομιζω..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παντως παιδια εγω με την μπαταρια δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα το θεμα που λετε,και αυτονομια 2 μερες με μετρια χρηση και το φορτιζω πριν εξαντληθει τελειως.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Επιτέλους ένά review της. συσκευής. Το παραθέτω για να βοηθηθούν οι πιθανοί αγοραστές . (Ελπίζω να μην ειναι κατά των όρων χρίσης. ) http://www.3g.co.uk/PR/May2012/alcatel-one-touch-995-review-by-3g-co-uk.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παντως παιδια εγω με την μπαταρια δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα το θεμα που λετε,και αυτονομια 2 μερες με μετρια χρηση και το φορτιζω πριν εξαντληθει τελειως.:rolleyes: +1 Καθώς και κανένα απολύτως πρόβλημα !! Το μόνο που έχει αναφερθεί αυτό με το φορτισμα πού θέλω να πιστεύω ότι σε κάποια αναβάθμιση θα διορθωθεί. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 +1 Καθώς και κανένα απολύτως πρόβλημα !! Το μόνο που έχει αναφερθεί αυτό με το φορτισμα πού θέλω να πιστεύω ότι σε κάποια αναβάθμιση θα διορθωθεί. εχουμε και αυτο -> Προβλημα νο 3 Το κινητο ενω ελεγε πως εχει μπαταρια 40%, μετα απο 10΄ ομιλιας, εσβησε χωρις καμια ας πουμε ηχητικη προειδοποιηση πριν ...Τι συμβαινει βρε παιδια??? γιατι αν ειναι να δειχνει αλλα-νταλον και να σε πουλαει επανω που μιλας δεν ειναι και λιγο... _Ακομα δε θα επρεπε να κανει καποιο ηχητικο λιγο προτου τελειωσει η μπαταρια? ...Σε εσας κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Να ρωτήσω μήπως τυχόν ξέρουμε γιατί "βγήκε" από τους καταλόγους του πλαίσιο?? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones.htm?Manufacturer=Alcatel&page=1. :confused: στο Πλαίσιο μου ειπανε οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν!!! και εμεινα με την επιδοτηση στο χερι!!! μου προτειναν να παρω το nexus s στην ιδια τιμη αλλα το σκέφτομαι....πιο μικρη οθονη και μικροτερος επεξεργαστης...αλλα με android 4....τι να κανω;; επισης ειδα το optimus L7 σαν εναλλακτική. Τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafa1919 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) στο Πλαίσιο μου ειπανε οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν!!! και εμεινα με την επιδοτηση στο χερι!!! μου προτειναν να παρω το nexus s στην ιδια τιμη αλλα το σκέφτομαι....πιο μικρη οθονη και μικροτερος επεξεργαστης...αλλα με android 4....τι να κανω;; επισης ειδα το optimus L7 σαν εναλλακτική. Τι μου προτείνετε; Εάν δεν το ξαναφέρουν, η καλύτερη εναλλακτική (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το Sony Xperia U. Είναι το μοναδικό διπύρηνο σε αυτά τα χρήματα, διαθέτει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και άριστη ποιότητα κατασκευής. Όμως, εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι απαιτητικές εφαρμογές, το Sony Ericsson Xperia neo V είναι η δεύτερη καλύτερη εναλλακτική επιλογή σου, γιατί υπερτερεί έναντι του Samsung Nexus S σε αρκετούς τομείς. Τέλος, το LG Optimus L7 δεν θα σου το συνιστούσα, καθώς το hardware που διαθέτει είναι πλέον ξεπερασμένο και με απαιτητικές εφαρμογές ή σε Web Browsing θα lagάρει αρκετά. Edited June 25, 2012 by rafa1919 Παράθεση Ραφαήλ Μητόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) στο Πλαίσιο μου ειπανε οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν!!! και εμεινα με την επιδοτηση στο χερι!!! μου προτειναν να παρω το nexus s στην ιδια τιμη αλλα το σκέφτομαι....πιο μικρη οθονη και μικροτερος επεξεργαστης...αλλα με android 4....τι να κανω;; επισης ειδα το optimus L7 σαν εναλλακτική. Τι μου προτείνετε; Φιλε σε ποια εταιρια εχεις την επιδοτηση.....?Και σε αλλα μεγαλα καταστηματα μπορεις να το παρεις,εγω με επιδοτηση απο βοδαφον το πηρα απο το mediamarkt...........για κανε μια ερωτηση και εκει δεν χανεις τπτ.:) Edited June 25, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εάν δεν το ξαναφέρουν, η καλύτερη εναλλακτική (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι το Sony Xperia U. Είναι το μοναδικό διπύρηνο σε αυτά τα χρήματα, διαθέτει πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και άριστη ποιότητα κατασκευής. Όμως, εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι απαιτητικές εφαρμογές, το Sony Ericsson Xperia neo V είναι η δεύτερη καλύτερη εναλλακτική επιλογή σου, γιατί υπερτερεί έναντι του Samsung Nexus S σε αρκετούς τομείς. Τέλος, το LG Optimus L7 δεν θα σου το συνιστούσα, καθώς το hardware που διαθέτει είναι πλέον ξεπερασμένο και με απαιτητικές εφαρμογές ή σε Web Browsing θα lagάρει αρκετά. ΤΟ neo V μου αρέσει και μενα αλλα μου φαινεται μικρή η οθόνη του...θα ηθελα 4,3 οθόνη!!! δεν ξερω ίσως να περιμένω λιγο καιρό...μπορεί να φέρουν και το OT 986 που θα έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά...το θετικό είναι ότι την επιδότηση που πήρα μπορώ να την χρησιμοποιήσω μεσα σε ενα χρόνο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 στο Πλαίσιο μου ειπανε οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν!!! και εμεινα με την επιδοτηση στο χερι!!! μου προτειναν να παρω το nexus s στην ιδια τιμη αλλα το σκέφτομαι....πιο μικρη οθονη και μικροτερος επεξεργαστης...αλλα με android 4....τι να κανω;; επισης ειδα το optimus L7 σαν εναλλακτική. Τι μου προτείνετε; Άλλο και αυτό πάλι! ! ! :eek: Σε ποιο υποκατάστημα στο είπαν αυτό?? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παντως παιδια εγω με την μπαταρια δεν εχω αντιμετωπισει ως τωρα το θεμα που λετε,και αυτονομια 2 μερες με μετρια χρηση και το φορτιζω πριν εξαντληθει τελειως.:rolleyes: Το ακουστικο το εχω στην μεγιστη ενταση και δεν ακουγεται παρα πολυ δυνατα, ετσι ειναι και σ' εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Άλλο και αυτό πάλι! ! ! :eek: Σε ποιο υποκατάστημα στο είπαν αυτό?? sε κανενα καταστημα δεν υπαρχει!!! μονο αυτο που υπαρχει πανω στον παγκο για δοκιμη....φυσικα αυτο δεν το παιρνω με τιποτα αν και το δινουν φτηνοτερα!!! το κακο ειναι οτι οταν εκανα τη φορητοτητα δεν μου πανε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο και τωρα εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα αλλα το κινητο δεν υπαρχει....οποτε μου μεινε η επιδοτηση ( 250€ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 sε κανενα καταστημα δεν υπαρχει!!! μονο αυτο που υπαρχει πανω στον παγκο για δοκιμη....φυσικα αυτο δεν το παιρνω με τιποτα αν και το δινουν φτηνοτερα!!! το κακο ειναι οτι οταν εκανα τη φορητοτητα δεν μου πανε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο και τωρα εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα αλλα το κινητο δεν υπαρχει....οποτε μου μεινε η επιδοτηση ( 250€ ) Μάλλον δε κατάλαβες τί ρώτησα. . . Σε ποιο κατάστημα σου είπαν ότι μάλλον δε θα ξανάρθει? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts