LEF Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Τελικα τι παιζει με αυτο το κινητο αξιζει για τα λεφτα του?πχ αλλοι στο gsmarena λενε οτι αξιζει και αλλοι οχι.http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_995-reviews-4661.php Πίστεψε με φιλε μου, το κινητό γα.....ει. Το έχω 1 εβδομάδα και πραγματικά γα.. ...ει. αντιφατικές γνώμες θα διαβασεις παντού, σε κάθε φορουμ .Ακομα κ στο iPhone να μπεις. Πάντως στα 200ευρο Κέα hdmi dlan 4.3 οθόνη δεν υπάρχεί. Και από ποιότητα , πολύ κάλο Edited June 8, 2012 by LEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Πίστεψε με φιλε μου, το κινητό γα. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί αυτήν την περίοδο τουλάχιστο δεν βλέπω κάποια άλλη συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή.Δεν είμαι και κανένας πολυ απαιτητικός χρήστης. Αλλάζω συσκευή κάθε 1μισή χρόνο!θα πηγαινα για το defy mini στα 170e που εχει και πολυ καλή αυτονομία αλλά εχει χάλια κάμερα :( .Με βλεπω για το 995 το μαυρο (αν και έχω ακούσει οτι το λευκό ειναι ποιο ωραιο.Γουστα ειναι αυτα!) .Ελπιζω να πεσω σε καλο κομμάτι :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τι να σας πω ρε παιδια τωρα,3 περασαν απο τα χερια μου,και αλλα τοσα τα τσεκαρα στα μεγαλα μαγαζια,και σε ολα δεν ειχα καποια παρατηρηση σοβαρη,ειπα και ποιο πανω οτι δεν μου πολυαρεσε το fil τις οθονης μιας και εχω την αισθηση οτι σαν να ψιλοκαλαει το δαχτυλο(υποκειμενικο βεβαια αυτο....).Απο την αλλη στα λεφτα αυτα απλα δεν υπαρχει κατι αναλογο,βεβαια εαν αναιβεις ενα 50αρικο πας mediamarkt και τσιμπας τπ lg3d,και με ενα 30αρι το sony arc.Ο καθενας μας λοιπον ας πραξη αναλογος.Ειδικα τωρα που βλεπω τι τιμες να πεφτουν.....:pΑ δοκιμασα και το ενα σημερα σαν πλοηγο,πολυ καλο κλειδωμα δορυφορων,και το κυριοτερο δεν το εχασε. @myphonides Εαν φιλε μου νομιζεις οτι δεν παει καλα το κντ σου φυσικα και να το πας πισω!!Ειναι δικαιωμα σου και κανεις δεν θα σου πει το παραμικρο στο καταστημα.Και ρωτα εαν μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω ατοφια.Σε καποια μεγαλα καταστηματα το κανουν αυτο,αρκει βεβαια να ειναι κομπλε το κντ στο κουτι του με τα παντα του! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τι να σας πω ρε παιδια τωρα,3 περασαν απο τα χερια μου,και αλλα τοσα τα τσεκαρα στα μεγαλα μαγαζια,και σε ολα δεν ειχα καποια παρατηρηση σοβαρη ... @myphonides Εαν φιλε μου νομιζεις οτι δεν παει καλα το κντ σου φυσικα και να το πας πισω!!Ειναι δικαιωμα σου και κανεις δεν θα σου πει το παραμικρο στο καταστημα.Και ρωτα εαν μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω ατοφια.Σε καποια μεγαλα καταστηματα το κανουν αυτο,αρκει βεβαια να ειναι κομπλε το κντ στο κουτι του με τα παντα του! ok αλλα Δεν ειμαι μονο εγω το θεμα Το θεμα ειναι (και για τους υπολοιπους που διαβαζουν) αν τα κντ ειναι οτι λαχει ... ...Τελικα το δικο μου γιατι δε βγαζει βιντεο MP4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ok αλλα Δεν ειμαι μονο εγω το θεμα Το θεμα ειναι (και για τους υπολοιπους που διαβαζουν) αν τα κντ ειναι οτι λαχει για αυτό υπάρχει το DOA ...Τελικα το δικο μου γιατι δε βγαζει βιντεο MP4? ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις βίντεο της κάμερας Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 1. ουτε σε μενα γραφει video σε αρχειο mp4. Λογικα θα πρεπε στην ρυθμιση ποιοτητα video 720p- προσαρμοσμενη να τραβαει mp4, ετσι δεν ειναι ; 2. οταν γραφετε video, στην αναπαραγωγη του ειναι και σε αλλους ο ηχος απιστευτα χαμηλος, ( ενω σαν αποδοση ηχειου -κουδυνισμα- τραγουδια- κ.τ.λ. ειναι ικανοποιητικοτατο, μονο στο βιντεο που τραβαει δειχνει να εχει σοβαρο θεμα ) σε σημειο που να ειναι σαν ...βουβος κινηματογραφος ....; 3. σημερα χρειαστηκα εκτενως gps , και μετα απο σχεδον 15 λεπτα πλοηγηση, εχασε το σημα , δεν ξανακλειδωνε δορυφορους με τιποτα ( μαλλον χρειαζετε να χω εναν στον ....ουρανο του αυτοκινητου :lol::lol::lol::lol:)και μεσα στην Αθηνα με 3 διαφορετικα προγραμματα sygic- igo- don't panic παρα τις οποιες προσπαθειες (reboot κλπ) το GPS δεν ξανακλειδωσε.... Φυσικα και θα το παω πισω (πλαισιο), και θα δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 για αυτό υπάρχει το DOA Να το παω για δευτερο DOA!!! ....(αντε και το παω) .... ...Αυτο ειναι το θεμα? ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις βίντεο της κάμερας Δε βλεπω να υπαρχει τιποτα και πουθενα στις ρυθμισεις Τα βιντεο στις πληροφοριες τους η και στις ιδιοτητες τους (σε αλλο πινακακι) , δε μου δειχνει πως εχω βγαλει βιντεο με MP4 οπως στον φιλο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4143475#post4143475 παρα μονο σε 3gp και ξαναρωταω ...Why :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Να το παω για δευτερο DOA!!! ....(αντε και το παω) .... ...Αυτο ειναι το θεμα? Δε βλεπω να υπαρχει τιποτα και πουθενα στις ρυθμισεις Τα βιντεο στις πληροφοριες τους η και στις ιδιοτητες τους (σε αλλο πινακακι) , δε μου δειχνει πως εχω βγαλει βιντεο με MP4 οπως στον φιλο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4143475#post4143475 παρα μονο σε 3gp και ξαναρωταω ...Why :what: Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω,δεν ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση εγω εχω το 2.3.6 κοιτα μην εχεις προγενεστερη τι να πω? θ α σας βαλω και ενα βιντεακι να το δειτε,. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 @joihnja Να πεταχτω:p και να πω πως, ...ναι μονο τους κοντινους σε αυτο ηχους βγαζει, αλλα ειμαι ασχετος απο κουνητα αρα δε μπορω να εχω μετρο συγκρισης....(αρα ας ελπισουμε πως θα απαντησει για αυτο και καποιος αλλος σχετικοτερος)... _Οσο για το gps μου εκανε και εμενα νερα -δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4143014#post4143014 αρα αμα το πας, κανε ενα κοπο να μας πεις τι σου ειπανε... Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω,δεν ξερω αν παιζει ρολο η εκδοση εγω εχω το 2.3.6 κοιτα μην εχεις προγενεστερη τι να πω? θ α σας βαλω και ενα βιντεακι να το δειτε,. :)Ωραιος ... την 2.3.6 εχω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μόνο το Πλαίσο το έχει το 995? αλλος;;; πχ Γερμανος κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) ....και γω την 2.3.6 εχω αλλα mp4 δεν .γραφει με τιποτα !! Μπορεις να μας πεις σε παρακαλω τι ρυθμισεις εχεις οταν κανεις εγγραφη mp4 ? Επισης ο ηχος οταν γραφεις σε mp4 ακουγεται καθολου, η ειναι η ιδια τραγωδια οπως σε 3gp ? Edited June 8, 2012 by joihnja Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μόνο το Πλαίσο το έχει το 995? αλλος;;; πχ Γερμανος κλπ;; Κοιτα εδω φιλε---> http://www.skroutz.gr/s/437143/Alcatel-OT-995.html?keyphrase=Alcatel+One+Touch+995 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΝ κοιταξτε τι ανακαλυψα.Οταν τραβαει βιντεο σε πολυ φως ημερας τραβαει αυτοματα σε mp4.Oταν τραβαει σε πιο λιγο φως η σε κλειστο χωρο τραβαει 3gpp.Επισης οπως θα δειτε στο λινκ με το βιντεο εχει ρυθμιση οταν τραβαει βιντεο να νεταρει συνεχως ο φακος μονος του τα κινουμενα αντικειμενα και να τα καθαριζει.Υπαρχει και λειτουργια που βγαινει οφ.Συγνωμη αλλα αυτην την λειτουργια δεν την εχω συναντησε ουτε σε πανακριβα κινητα..ΑΥΤΑ προς το παρον.Τι κινεζια και πρασινα αλογα χαχαχαχαχα.:lol::lol::lol: Edited June 8, 2012 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) http://imageshack.us/clip/my-videos/209/t88c.mp4/ ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΝ κοιταξτε τι ανακαλυψα.Οταν τραβαει βιντεο σε πολυ φως ημερας τραβαει αυτοματα σε mp4.Oταν τραβαει σε πιο λιγο φως η σε κλειστο χωρο τραβαει 3gpp.Επισης οπως θα δειτε στο λινκ με το βιντεο εχει ρυθμιση οταν τραβαει βιντεο να νεταρει συνεχως ο φακος μονος του τα κινουμενα αντικειμενα και να τα καθαριζει.Υπαρχει και λειτουργια που βγαινει οφ.Συγνωμη αλλα αυτην την λειτουργια δεν την εχω συναντησε ουτε σε πανακριβα κινητα.Το βιντεακι επειδη ειναι μεσω ιματζ σνακ μπορει να χανει καπου αλλα στο κινητο και στην τηλεοραση παιζει τελεια.ΑΥΤΑ προς το παρον.Τι κινεζια και πρασινα αλογα χαχαχαχαχα.:lol::lol::lol: http://img209.imageshack.us/img209/2729/t88c.mp4 ελα βρε :p ελα βρε :p edit εβγαλε το imageshack Video Hosting? _Μηπως θελει κανα url γιατι δε βλεπω τιποτα βρε συ το dvx του μεσα:p Οσον αφορα την καμερα -περα απο τα αστεια- κανει διαφορα... Θα ανεβασω και εγω κανα βιντεο αργοτερα Edited June 8, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 edit εβγαλε το imageshack Video Hosting? _Μηπως θελει κανα url γιατι δε βλεπω τιποτα βρε συ το dvx του μεσα:p Οσον αφορα την καμερα -περα απο τα αστεια- κανει διαφορα... Θα ανεβασω και εγω κανα βιντεο αργοτερα πώς να δεις, το αρχείο ειναι μηδενικο:Ρ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) TΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ παιδια το ανεβασα γιουτουμπ.A ΝΑ συμπληρωσω ο ηχος ειναι μια χαρα και σε 3gpp και σε mp4.Aκουγεται εξαλου!!!!!!!!!!!! Edited June 8, 2012 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 TΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ παιδια το ανεβασα γιουτουμπ. _Το βιντεο να σου πω που εβαλες δεν μου αρεσει Αν και το youtube τα ξανα-μετατρεπει μετα απο μονο του -τα κανει σε flv και δεν ξερω και σε τι αλλο... _Ποιο κινητο ειχες παλιοτερα; / _Τωρα εβαλα και εγω ενα (καποιο με επεξεργασια) δεν ειναι το κανονικο του Αλλα Τεχνικα θελω να μου πει καποιος γιατι απο μονο του το παρακατω αλλαζει θερμοκρασια χρωματος --> ; http:// http://www.youtube.com/watch?v=pqK_5R7PtQE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 @myphonides Δλδ τωρα εσυ θες και καλυτερο video απο αυτο που τραβηξε-αναιβασε το παλικαρι παραπανω? Εδω βρε συ 200 ευρω εδωσες.........:lol: Φιλε αυτο που εβαλες εσυ ειναι τραβηγμενο απο την tv εαν δεν κανω λαθος,οποτε και μεσα στο σπιτι. Λογικο να βγαινει τοσο χαλια,με την αντιθεση τις tv τι περιμενεις να κανει δλδ? Τα ιδια κανει και στο s2 που εχω τωρα εγω. Θεα η ΕΛΕΝΑ........................ @komias2 Φιλε μια χαρα τραβαει το κντ σου!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) _Το βιντεο να σου πω που εβαλες δεν μου αρεσει Αν και το youtube τα ξανα-μετατρεπει μετα απο μονο του -τα κανει σε flv και δεν ξερω και σε τι αλλο... _Ποιο κινητο ειχες παλιοτερα; / _Τωρα εβαλα και εγω ενα (καποιο με επεξεργασια) δεν ειναι το κανονικο του Αλλα Τεχνικα θελω να μου πει καποιος γιατι απο μονο του το παρακατω αλλαζει θερμοκρασια χρωματος --> ; http:// http://www.youtube.com/watch?v=pqK_5R7PtQE Οταν λες δεν σου αρεσει τι ενοεις που θολωνει?αν ναι δεν ηξερα οτι εχει λειτουργια συνεχους νεταρισματος αν και οπως προειπα το βαζεις και σταθερο.Εχω τραβηξει καποια βιντεο σε λαμπρη ημερα που θα τριβεις τα ματια σου απο την καθαροτητα,αλλα δεν μπορω να τα βαλω γιατι φαινονται γνωστα προσωπα.ΟΣΟ GIA to yoytube απο 3gpp το μετετρεψε σε mp4 αλλα η πιστοτητα του βιντεο φενεται στο σμαρτακι,οσο για τον ηχο ακουγεται σχεδον πεντακαθαρα η μουσικη και οι ομιλιες ταυτοχρονα χωρις να συγχεονται.Προηγουμενα κινητα και τωρινα?samsung i8910 hd-htc hd-htc hd2-samsung galaxy r-mio a 501-nokia n97 nokia n95-motorola razr-nokia 6120-nokia x2-lg optimus-samsung 8510 inovv8[the best for me] και στο συνολο 64 απο το 1999 σωτηριον ετος. Για το χρωμα και την θερμοκρασια τι εννοεις?:) @myphonides Δλδ τωρα εσυ θες και καλυτερο video απο αυτο που τραβηξε-αναιβασε το παλικαρι παραπανω? Εδω βρε συ 200 ευρω εδωσες.........:lol: Φιλε αυτο που εβαλες εσυ ειναι τραβηγμενο απο την tv εαν δεν κανω λαθος,οποτε και μεσα στο σπιτι. Λογικο να βγαινει τοσο χαλια,με την αντιθεση τις tv τι περιμενεις να κανει δλδ? Τα ιδια κανει και στο s2 που εχω τωρα εγω. Θεα η ΕΛΕΝΑ........................ @komias2 Φιλε μια χαρα τραβαει το κντ σου!!:) Φιλε Kostast1 το ξερω τι δυνατοτητες εχει το κινητακι παρολο που ειναι φτηνο?κινεζικο?γαλλικο?ποιος ξερει?Εγω βλεπω προς το παρον εχω αλλαξει πολλα ακριβα κινητα οπως ειδες και ξεχασα και το i-fhone 3gs το οποιο ξεχασα να αναφερω πιο πανω.Και διαπιστωνω καθε μερα που περνα οοοοτι σε αυτα τα χρηματα ειναι αξιοπρεπεστατο και επισης στον νταλα ηλιο φενεται η οθονη,ενω σε ακριβοτερα που ειχα εψαχνα ισκιο.Εξαιρηται το SAMSUNG WAVE 3 ΠΟΥ δεν εχει αντιπαλο και δεν το αλλαζω αν δεν τα φτυσει.:) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 9, 2012 by navi55 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Να ενημερώσω μιας και είχα πει να δοκιμάσω usb on the go ότι δυστυχώς δεν υποστηρίζει! :( Επίσης το απόγευμα ενώ το έβγαλα από τη φόρτιση και το badass έδειχνε 100% σε 40-45 λεπτά έδειχνε 19%!! Το ίδιο και από το μενού των ρυθμίσεων. . . Όταν έγινε επανεκκίνηση επανήλθε στο 98%. . . :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Επίσης το απόγευμα ενώ το έβγαλα από τη φόρτιση και το badass έδειχνε 100% σε 40-45 λεπτά έδειχνε 19%!! Το ίδιο και από το μενού των ρυθμίσεων. . . Όταν έγινε επανεκκίνηση επανήλθε στο 98%. . . :confused: ναι και σε εμενα το κανει αυτο Οταν λες δεν σου αρεσει τι ενοεις που θολωνει? Ηθελα και διαφορετικη ληψη δηλαδη δε βλεπω τι σπασιματα σου κανει οπως για πχ σε τουτον εδω ενω ας πουμε σε ληψη σαν αυτη δε δειχνει να κανει Για το χρωμα και την θερμοκρασια τι εννοεις?:) Αμα εχεις παρατηρησει σε βιντεο και φωτο να αλλαζει απο μονο του τα χρωματα (ανοιχτα, φωτεινα: θερμοκρασια) οσο για τον ηχο ακουγεται σχεδον πεντακαθαρα η μουσικη και οι ομιλιες ταυτοχρονα χωρις να συγχεονται ναι αλλα ο ηχος ειναι μεγαλο θεμα, δηλ τα ηχεια να πιανουν και τους μακρινοτερους, -που ουτε αυτο το βλεπω στο βιντεο σου... (ας πουμε δεν ακουω τον ηχο της μηχανης), αλλα αυτο θελει γνωστες να μας πουνε, γιατι ειδικα στα κουνητα παραμενει θεμα ... ....Αν και Τωρα που ειδα και αλλα βιντεο, πειστηκα πως αυτες ειναι οι δυνατοτητες της καμερας, αρα εδω δεν εχω να πω τιποτα παραπανω απο εμενα σε αυτον τον τομεα _Αμα σε καποιον του αρεσουν ok ... Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως το wifi η ληψη σηματος ,και το μεγαφωνο του ακομα θελουν προσοχη απο τους επιδοξους αγοραστες Οσο για την αποκρισημοτητα σε εφαρμογες ice cream hot dog και τετοια που δεν ξερω, ας πουν οι γνωστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Το ηχειο σαν αποδοση ηχου τα πηγαινει μια χαρα. Σε ληψη βιντεο ομως ο ηχος ειναι απιστευτα χαμηλος, σε σημειο που αν το θεμα της ληψης δεν εχει δυνατο θορυβο πρεπει να το κολησεις στ αυτι σου για να ακουσης !! Το δικο μου τουλαχιστον ετσι ειναι. Πηγα και στο media markt και δοκιμασα και αλλο, και ηταν το ιδιο χαλι. Αν το κανει και σε αλλους, η ειναι θεμα παρτιδας, οποτε το αλλαζεις και λιγο το κακο, αλλα αν αυτες ειναι οι δυνατοτητες του τοτε ειναι ενα σοβαρο μειονεκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Το ηχειο σαν αποδοση ηχου τα πηγαινει μια χαρα. Σε ληψη βιντεο ομως ο ηχος ειναι απιστευτα χαμηλος, σε σημειο που αν το θεμα της ληψης δεν εχει δυνατο θορυβο πρεπει να το κολησεις στ αυτι σου για να ακουσης !! Το δικο μου τουλαχιστον ετσι ειναι. Πηγα και στο media markt και δοκιμασα και αλλο, και ηταν το ιδιο χαλι. Αν το κανει και σε αλλους, η ειναι θεμα παρτιδας, οποτε το αλλαζεις και λιγο το κακο, αλλα αν αυτες ειναι οι δυνατοτητες του τοτε ειναι ενα σοβαρο μειονεκτημα. Δλδ φιλε οταν το βαζεις στο pc σου ας πουμε να το δειςψεχει προβλημα ο ηχος? Η μονο οταν το βλεπεις στο κντ σου εχεις θεμα? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) Edited June 9, 2012 by navi55 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper84 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 καλησπερα παιδια!ενω λαμβάνω κανονικά σμσ δεν μπορώ να στείλω!! ο αριθμός κέντρου ειναι σωστός. καμια ιδεα?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 ναι και σε εμενα το κανει αυτο Ηθελα και διαφορετικη ληψη δηλαδη δε βλεπω τι σπασιματα σου κανει οπως για πχ σε τουτον εδω ενω ας πουμε σε ληψη σαν αυτη δε δειχνει να κανει Αμα εχεις παρατηρησει σε βιντεο και φωτο να αλλαζει απο μονο του τα χρωματα (ανοιχτα, φωτεινα: θερμοκρασια) ναι αλλα ο ηχος ειναι μεγαλο θεμα, δηλ τα ηχεια να πιανουν και τους μακρινοτερους, -που ουτε αυτο το βλεπω στο βιντεο σου... (ας πουμε δεν ακουω τον ηχο της μηχανης), αλλα αυτο θελει γνωστες να μας πουνε, γιατι ειδικα στα κουνητα παραμενει θεμα ... ....Αν και Τωρα που ειδα και αλλα βιντεο, πειστηκα πως αυτες ειναι οι δυνατοτητες της καμερας, αρα εδω δεν εχω να πω τιποτα παραπανω απο εμενα σε αυτον τον τομεα _Αμα σε καποιον του αρεσουν ok ... Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως το wifi η ληψη σηματος ,και το μεγαφωνο του ακομα θελουν προσοχη απο τους επιδοξους αγοραστες Οσο για την αποκρισημοτητα σε εφαρμογες ice cream hot dog και τετοια που δεν ξερω, ας πουν οι γνωστες... Τον ηχο της μηχανης δεν τον ακους βεβαια , επειδη το σημειο εχει αποτομη κατηφορα πανε ρολαροντας χωρις να γκαζωνουν,ομως αν προσεξεις καλα θα δεις οτι ενω η μουσικη ειναι αρκετα δυνατη ακουγονται οι ομιλιες της πισω παρεας,και τα κελαιδισματα των πουλιων στα δεντρα της πλατειας,ποσο ποιο λεπτομερεια. Επισης δεν αλλαζουντα χρωματα αλλα η αντιθεση της καμερας λογω εντασης του φωτος στο καθε πλανο.ΟΣΟ ΓΙΑ Τον ηχο μια χαρα τον αποδιδει στο δικο μου κινητο τουλαχιστον,καποια στιγμη θα ανεβασω και αλλο βιντεακι να το δεις.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts