Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα , μολις πειρα το sole και το ενεργοποιησα πριν καμια ωρα, κατα την διαρκεια που το χρησιμοποιουσα το αισθανομουν "ζεστο", ειναι λογικο αυτο ? ειναι το πρωτο μου κινητο τετοιου ειδους :p επισης σε μηνυματα που στελνω γιατι δεν μου δεινει αναφορα οταν τα λαμβανουν , το εχω κλικαρει το κουτακι στης ρυθμισεις μηνυματων Edited by tsopan

καλησπερα , μολις πειρα το sole και το ενεργοποιησα πριν καμια ωρα, κατα την διαρκεια που το χρησιμοποιουσα το αισθανομουν "ζεστο", ειναι λογικο αυτο ? ειναι το πρωτο μου κινητο τετοιου ειδους :p επισης σε μηνυματα που στελνω γιατι δεν μου δεινει αναφορα οταν τα λαμβανουν , το εχω κλικαρει το κουτακι στης ρυθμισεις μηνυματων

οχι οταν το 'ζοριζεις' ζεστενετε εγω εχω βαλει battery widget και βλεπω την θερμοκρασια της μπαταριας...μια μερα ειχε παει 42c(μια φορα ετυχε αυτο) αλλα ειχε πολυ ζεστη εξω και επεζα fifa ..Οσο για τα μηνυματα οταν παραδινοντε σου βγαζει ενα ΄τικ' που σημενει οτι παραδοθηκε

Edited by darkstan7

Εχω μια απορεια.Στο elixir η ελευθερη μνημη μου γραφει συνεχεια απο 50 mb -70 mb.Δεν ειναι πολυ λιγο?

Επισης ηθελα να ρωτησω οταν θελω να περασω μια εφαρμογη μεσω usb και το κινητο αρχιζει να φορτιζει, αν το κανω συχνα αυτο (βαζε βγαζε) δεν καταστρεφει τη μπαταρια?

Λογικά θα έπρεπε να έχεις 150-170 αλλά δε μας λες και αν έχεις πολλές εφαρμογές που τρέχουν από πίσω..

Έχει μια μικρή επίπτωση αλλά μην φαντάζεσαι τίποτα τρομερό..

Λογικά θα έπρεπε να έχεις 150-170 αλλά δε μας λες και αν έχεις πολλές εφαρμογές που τρέχουν από πίσω..

Έχει μια μικρή επίπτωση αλλά μην φαντάζεσαι τίποτα τρομερό..

150-170 δεν εχει ελευθερα!!

50-60 εχει συνηθως

150-170 δεν εχει ελευθερα!!

50-60 εχει συνηθως

Το βλέπεις με κάποιο πρόγραμμα αυτό;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

παιδια διαβαστε το 2 post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338178 ετραξα και εγω το Update Service απο το Η/Υ και μου λεει οτι υπαρχει καινουργιο λογισμικο. το κινητο ετσι οπως το πηρα εχει την 2.3.7 αριθμος εκδοσης 6.0.b.1.564. αυτη η καινουργια πια ειναι εχει ακουσει κανενας τιποτα?

παιδια διαβαστε το 2 post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=338178 ετραξα και εγω το Update Service απο το Η/Υ και μου λεει οτι υπαρχει καινουργιο λογισμικο. το κινητο ετσι οπως το πηρα εχει την 2.3.7 αριθμος εκδοσης 6.0.b.1.564. αυτη η καινουργια πια ειναι εχει ακουσει κανενας τιποτα?

εγω το περναω τώρα να δω τι ειναι

ελπιζω να μην ειναι η ics γιατι οποιοι το εβαλαν στο xperia s βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο απο το πολλα bugs και της πολλες ασυμβατοτητες που εχουν.

και εγώ τώρα το περνάω...

ελπιζω να μην ειναι η ics γιατι οποιοι το εβαλαν στο xperia s βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο απο το πολλα bugs και της πολλες ασυμβατοτητες που εχουν.

πιθανον να ειναι ics

γιατι με OTA update δεν βαζει τιποτα νεο!!

πιθανον να ειναι ics

γιατι με OTA update δεν βαζει τιποτα νεο!!

δεν νομιζω να είναι η ics...

τι έγινε ρε παιδιά το εγκατέστησε κανείς;εγώ δυστυχώς τρέχω windows 8 στον υπολογιστή και το update της Sony αλλά και το SEUS δεν είναι συμβατά με τα 8αρια...οπότε θα την κάνω την αναβάθμιση το απόγευμα σε υπολογιστή ενός φίλου...Καλύτερα να ακούσω και κανένα σχόλιο του τι είναι...αν και μάλλον δεν θα είναι το ics...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

δεν νομιζω να είναι η ics...

γιατι δεν την βγαζει ΟΤΑ?

Σε λιγο θα σου πω τι ηταν τελειωνει η αναβαθμιση

γιατι δεν την βγαζει ΟΤΑ?

έλα ντε...αυτό είναι το μόνο που μοιάζει με ics...χαχαχα...τι να πω...μακάρι να είναι το παγωτάκι αλλά δεν θα είχε ακουστεί μωρέ;;;

Τόσο μεγάλη είναι;;;

δεν ειναι ics!!!

6.0.b.3.162 ειναι!!!

ναι η ics θα είναι 6.1....όντως...και τι είναι;;;άλλαξε τίποτα ή να χαμε να λέμε;;;

ναι η ics θα είναι 6.1....όντως...και τι είναι;;;άλλαξε τίποτα ή να χαμε να λέμε;;;

πιος ξερει τι αλλαξε

δεν βλεπω κατι εκ πρωτης οψεως

οχι οταν το 'ζοριζεις' ζεστενετε εγω εχω βαλει battery widget και βλεπω την θερμοκρασια της μπαταριας...μια μερα ειχε παει 42c(μια φορα ετυχε αυτο) αλλα ειχε πολυ ζεστη εξω και επεζα fifa ..Οσο για τα μηνυματα οταν παραδινοντε σου βγαζει ενα ΄τικ' που σημενει οτι παραδοθηκε

ναι εχετε δικιο , ηταν δικο μου λαθος :O ειχε και λιγο ζεστη. ειμαι noobas τι να κανω :p . κατι ακομα στις ρυθμισεις ασυρματου δικτυου-δικτυα κινητης τηλεφωνιας- εκτος απο το να κλικαρω το δεδομενα ενεργα κανω κλικ και στο περιαγωγης δεδομενων?

Μετα το update δειχνει να εχει πιο πολυ διαθεσιμη ραμ!!

Μακαρι γιατι το δικο μου πανω απο 50-60 δεν εχει ποτε ελευθερα !!!

Μετα το update δειχνει να εχει πιο πολυ διαθεσιμη ραμ!!

Σχετικα με το update..

Οταν ερθει η Ice Cream 4.0 παλι θα μπορεις να βαλεις αυτο το νεο firmware; Ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση για την 4.0;

Σου χαθηκαν ολα τα δεδομενα μολις εγινε το firmware update;

Περιμενουμε μηπως ειδες και καποιες ακομη διαφορες μετα την αναβαθμιση.

P30 AURORA

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola