DimitrisAndNiki Δημοσιεύτηκε January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2012 Για όσους γουστάρουν τα σκυλιά, αφιερωμένη στον Duke το Golden Retriever μου Κατηγορίες: - Αλφαβητικά - Ανα ομάδα - Ανα μέγεθος Περιέχει 175 φυλές Πληροφορίες: - Για την φυλή - Για την Ομάδα + Αναζήτηση φυλής + Υπολογισμός ανθρώπινης ηλικίας Screenshots + download links Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ωραίο app :))) για γατες δεν υπάρχει τίποτα ? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ωραίο app :))) για γατες δεν υπάρχει τίποτα ? :happy: Στο PocketPC είχα κάνει και αντίστοιχο για γάτες... Πρέπει να το πάρω απόφαση να το βάλω μπρός (το σκέφτομαι εδώ και μήνες :lol: ) Πολύς χρόνος δεν υπάρχει για coding και εκεί φρενάρω... Κάτσε να περάσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ιανουαρίου και θα το βάλω μπρός (με έπεισες ;) ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τη χρησιμοποιεί ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος! Κάνε και για γάτες, να καλύψεις κι εμένα :p Όπως και να΄χει, ευχαριστούμε Δημήτρη! Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρώτο post, pm me ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τη χρησιμοποιεί ένας φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος! Κάνε και για γάτες, να καλύψεις κι εμένα :p Όπως και να΄χει, ευχαριστούμε Δημήτρη! Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρώτο post, pm me ;) Απο Φεβρουάριο, να περάσει λίγο η φουρτούνα στη δουλεια! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ελληνικά δεν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts