kostas_skyline Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ WMA ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ MP3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη πτήση προς το computing forum :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Μάι. 2004 , 01:46) ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη πτήση προς το computing forum :p ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 deleted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_skyline ( 7 Μάι. 2004 , 02:35) ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ WMA ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ MP3?? δεν γινεται Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 7 Μάι. 2004 , 09:41) δεν γινεται εννοείς ότι τα wma δεν γίνονται mp3?ή τα κλειδωμένα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Tα κλειδωμένα προφανώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Τα wma γίνονται mp3.αυτό είναι το encode. Για τα κλειδωμένα πραγματικά δε ξέρω... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 τα κλειδωμενα εννοω, δεν γινεται τιποτα.... σας μιλαω εκ πειρας εκτος απο αυτον που τα εφτιαξε, ειναι αχρηστα για ολους τους αλλους Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Το εχω προσπαθησει και εγω.Δεν γινεται.Ουτε με επαγγελματικα για συνθετες απο οσο ξερω. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 7 Μάι. 2004 , 10:08) Τα wma γίνονται mp3.αυτό είναι το encode. Για τα κλειδωμένα πραγματικά δε ξέρω... :o Αυτό δεν είναι το encode, αλλά μετατροπή από ένα φορμά στο άλλο που γίνεται αφού γίνει το συμπιεσμένο αρχείο (wma) decode σε wav κι έπειτα ξανά encode σε mp3. Encode είναι η μετατροπή από ασυμπίεστο αρχείο ήχου ή βίντεο στο αντίστοιχο συμπιεσμένο :) Τα κλειδωμένα wma είναι για πέταμα κι ένας πολύ σοβαρός λόγος να μην κάνετε encode τα cd σας σε wma ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Εγω δεν μπορω να καταλαβω το γιατι θελει καποιος να κανει μετατροπη απο ενα φορμα απωλεστικης συμπιεσης (wma, mp3, mp3PRO, ogg) σε ενα αλλο φορμα απωλεστικης συμπιεσης. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 η διαφορά encoding και transcoding δε νομίζω ότι είναι σημαντική για κάποιον που απλά προσπαθεί να ξεκλειδώσει κάποια wma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 ενα κλειδωμένο wma μπορεί να το παιξει ο υπολογιστής? αν μπορεί τοτε γίνεται να αντιγραφεί δείτε κι αυτο http://www.zittware.com/Products/CDMaster32/Tutorials/CopyProtected_WMA_to_MP3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Υπαρχει και το προγραμμα ****it Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthtikos Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Άστα,την έχω πατήσει κι εγώ και έκανα backup από άλλο υπολογιστή μουσική σε μορφή wma και μετά πήγα στο δικό μου και δεν μου διάβαζε τίποτα.Η μόνη λύση που ξέρω είναι να πάς στον υπολογιστή που τα έκανες encoding να τα κάψεις σε audio cd και μετά να τα κάνεις πάλι mp3!!! Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts