Jump to content

Προσεχείς συναυλίες και μουσικά events

TrobocopR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχετε ακούσει κάτι για το synch festivaL? Είχε πάει κανείς πέρυσι?\

Το σκέφτομαι, γιατι παιζουν τελειοι djs αλλα ειναι 40€ το εισητηριο για 1 μερα:(

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πήγα κι εγώ Ejekt για να δώ τους New Order, οι οποίοι φυσικά δεν απογοήτευσαν - όλα τα λεφτά οι εκτελέσεις κομματιών Joy Division...

Εντωμεταξύ πρέπει να ηταν η πιο εύκολα προσβάσιμη διχως εισιτήριο συναυλία που έχω πάει... Μπήκαμε απο το πλάι στο γρασίδι μια παρέα 6-7 άτομα σαν κύριοι χωρίς να μας σταματήσει κανένας...:cool:

Στη μέσα σκηνή Vitalic & Miss Kitting τα σπάγανε μέχρι πρωίας απ' ότι έμαθα...

Σήμερα μου ήρθανε με courrier τα εισιτήρια για TOOL στις 19 του μηνός στο Μιλάνο...:w00t:

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Άντε ακόμα να έρθει η 13η Ιουνίου? Δε μπορώ.......

Είπαν πως θα ακούσουμε και νέα κομμάτια απο το νέο album του που βγαίνει τον Αύγουστο ή τα αυτιά μου ακούνε ότι θέλουνε?

Namaste!

Άντε ακόμα να έρθει η 13η Ιουνίου? Δε μπορώ.......

Είπαν πως θα ακούσουμε και νέα κομμάτια απο το νέο album του που βγαίνει τον Αύγουστο ή τα αυτιά μου ακούνε ότι θέλουνε?

oxi den akoune oti theloun...

auto einai alithia, tha akousoume nea komatia apo to neo album...to akousa kai ego:D

εχει ακομη εισητηρια για 50?ποσο παει το μαλι?

50 (όχι cent :p ) euros μέσο όρο ;)

45 στην αρένα και 55 στα καθίσματα

http://img58.imageshack.us/img58/3835/karaiskaki6sp.th.jpg

Απότι άκουσα λίγα έχουν μείνει ακόμα.

πολυ φθηνα ειναι,η ειναι η ιδεα μου?

οπως ειπαν και τα αλλα παιδια,δεν ειναι φθηνα.Δηλαδη επειδη εχει φαει 9 σφαιρες το παληκαρι θα πρεπει οποιος παει να τον δει να πληρωνει την καθε σφαιρα 5 ευρω ???? :lol: :lol: :lol:

τεσπα

ανακοινωθηκε το νεο προγραμμα της περιοδειας των Stones και αυτο περιλαμβανει 21 συναυλιες σε 11 χωρες της ευρωπης, οι 5 εκ των οποιων θα γινουν στην γερμανια.Οσον αφορα την Ελλαδα η συναυλια εχει αναβληθει και δεν ειναι μεσα σε αυτες τις 21 συναυλιες αλλα ελπιζουν οι fans τους να μην ακυρωθει κιολας.Τις επομενες μερες θα υπαρχουν νεοτερα και θα ανακοινωθει και η ημερομηνια για την Αθηνα.

Για όσους θα πάνε στην συναυλία των Depeche Mode την 1η Αυγούστου θα πρέπει να τρέξουν στο merchandise point, να αγοράσουν το ειδικό voucher και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, αν θέλουν να εξασφαλίσουν ένα από τα 5.000 συλλεκτικά cd με το live της μπάντας. Το show των Depehe Mode στην Αθήνα θα ηχογραφηθεί από τους επίσημους τεχνικούς συνεργάτες του συγκροτήματος, θα μιξαρισθεί και το αποτέλεσμα του με ένα ειδικό και όπως πάντα ιδιαίτερο artwork θα αποσταλεί στους τυχερούς.

Τη συναυλία των Depeche Mode στην Αθήνα θα ανοίξουν οι Sciller και οι The Raveonettes, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, από τα καταστήματα Ticket House και το ticketpro.gr.

Ενα καλό κι ένα κακό νέο για την επερχόμενη συναυλία των Massive Attack στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Το καλό νέο λέει πως, μία ώρα πριν την έναρξη του live των Massive Attack, στα decks θα ανέβει η DJ Stella, που ακολουθεί το συγκρότημα στην περιοδεία του, ενώ από την οθόνη matrix του Σταδίου θα προβάλλονται video-clip άλλων καλλιτεχνών, που επέλεξαν οι ίδιοι οι Massive Attack ως τα πιο αγαπημένα τους!

Όσο για το κακό νέο...

"Καθώς περπατούσε αμέριμνος στους δρόμους του Κingston της Τζαμάικα, μια μηχανή συγκρούστηκε με τον Horace Andy, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι, που κάνει αμφίβολη και μάλλον απίθανη τη συμμετοχή του στα δύο show."

Namaste!

η σακιρα νομιζω 8α ειναι στην κοκκινη πλατεια της μοσχας με τισ τατου και τον τυπο της γιουροβιζιον
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κανενα βιντεο εικονα τιποτα εχουμε κλαρκο?o busta is GoD!!!

Άργησαν λίγο αλλά θα τις ευχαριστηθείς! ;)

Pics (& Video) από το live του Busta Rhymes

PS. Άντε δεν αργεί και η Τρίτη! Ελπίζω να περάσουμε καλά όσοι πάμε! :D

της μαντοννα ακυρωθηκε η αναβληθηκε?

για την shakira πωλουντε εισητηρια?

GreekCharmed δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε ζηλευω...

δωστου ενα φιλακι απο μενα...

:)

για την shakira πωλουντε εισητηρια?

Δε νομίζω ακόμα... :O

Η ημερομηνία έναρξης προπώλησης εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα!

8/6/2006 5:23:27 μμ

Επίσης:

"Η Heaven Live και η Detox Promotions ανακοινώνουν επίσημα ότι το ελληνικό group που θα 'ανοίξει' τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού, αυτήν του 50 Cent και των άλλων μελών της G-Unit, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη, είναι το δημοφιλές hip-hop συγκρότημα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ.

Με 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική hip hop σκηνή και 7 άλμπουμ στο ενεργητικό τους, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο album 'Η Απλή Μέθοδος Των Τριών', ήταν τελικά η επιλογή του 50 Cent για τη συναυλία του στο Καραϊσκάκη.

Σημειώνουμε ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00, ενώ τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα εμφανιστούν στη σκηνή στις 19.00, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις παλαιότερες και νέες επιτυχίες τους για μισή ώρα. Θα ακολουθήσει ο DJ του 50 Cent, 'συντηρώντας' την αίσθηση του dance party που πρόκειται να απολαύσουμε, μέχρι την εμφάνιση του απόλυτου superstar της r'n'b/hip-hop παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας on stage!"

>>>[Link]

PS. Εντυπώσεις από Massive Attack κανείς?

Βασικά ο κόσμος τζαντίζεται και με το δίκιο του γιατί βγαίνει εδώ μέσα και σε άλλα 7 χιλιάδες φόρουμς ο κάθε ΜΑΑΚΑΣ και λέει το δικό του, "εγώ ξέρω αυτό, εγώ εκείνο" και πολύ απλά οι περισσότεροι απλά κάπου έχουν ακούσει κάτι από κάποιον and so the story goes....

για την μαντοννα ηταν πολυ περισσοτερα ομως...
Συγκρίνεις την Madonna με τον 50 Cent?!?!?!? :X :wacko: :shock: :blink:

Όσο για Shakira, δεν έχει βγει δελτίο τύπου ακόμα αλλά θα εμφανιστεί στην χώρα μας 20 Ιουλίου. Έχει κλείσει.

Σε περίπτωση αυριανής βροχής (σύμφωνα με προβλέψεις υπάρχει 30% πιθανότητα να βρέξει :X ), τί θα γίνει με 50cent...?? :confused:

PS. GreekCharmed να δω την έκφρασή σου μετά από άλλη μια ακύρωση και τίποτα άλλο...!! :lol: :lol: :p

Βασικά το Καραισκάκη δεν ξέρω τι παίζει και πως είναι...ανοιχτό ή κλειστό? Ή κλείνει?

Απο αργά το απόγευμα θα φτιάξει κάπως και δεν θα βρέχει.

clarco5 θα έρθω εκεί που είσαι και θα σε κάνω να φας την γλώσσα σου με πατάτες στον φούρνο.

ΤΠΤ δεν με σταματάει για αύριο ο κόσμος να χαλάσει!

Namaste!