bejo Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Όπως ανακοινώθηκε και επιβεβαιώθηκε από τους αρμοδιούς για θέματα συναυλιών, στις 29/06/2006 θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Rolling Stones. Έχει κανείς υπ όψην του τα περι εισητηρίων και πότε αυτά θα αρχίσουν να διατίθενται? Το κόστος των εισιτηρίων έχει ως εξής: Για αγορές με μετρητά: PL1 280,00 € PL2 106,00 € PL3 95,00 € PL4 84,00 € PITCH A 90,00 € PITCH B 78,00 € Για αγορές με πιστωτική κάρτα (μέσω internet, call center ή στα Ticket House): PL1 297,00 € PL2 112,00 € PL3 101,00 € PL4 89,00 € PITCH A 95,00 € PITCH B 83,00 € Προπώληση ΑΘΗΝΑ: Tickethouse– ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42, Τηλ: 210 3608366 http://www.ticketpro.gr ΘΕΣ/NIΚΗ: Tickethouse - ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ Τηλ:2310 253630 Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overlook Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Το κόστος των εισιτηρίων έχει ως εξής: Για αγορές με μετρητά: PL1 280,00 € PL2 106,00 € PL3 95,00 € PL4 84,00 € PITCH A 90,00 € PITCH B 78,00 € Για αγορές με πιστωτική κάρτα (μέσω internet, call center ή στα Ticket House): PL1 297,00 € PL2 112,00 € PL3 101,00 € PL4 89,00 € PITCH A 95,00 € PITCH B 83,00 € Προπώληση ΑΘΗΝΑ: Tickethouse– ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42, Τηλ: 210 3608366 http://www.ticketpro.gr ΘΕΣ/NIΚΗ: Tickethouse - ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ Τηλ:2310 253630 Να σαι πάντα καλά, μου έλυσες τα χέρια !:) :) :) Παράθεση Ο χρόνος νιώθει ένοχος απέναντι στην απουσία και της λέει : " Μην ανησυχείς, εγώ θα σε ονομάσω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη από την παρουσία... " "Δεν θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, αλλά πιο χαρούμενη αν μπορείς!!! " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 λοιπον εχω φοβερα νεα , Ιουλιο ή Αύγουστο αν δεν το ακυρωσει, ερχεται ο blackmore με την candice knight στην Ελλάδα.......Επισης ερχεται ο μεγαλυτερος μπλουζιστας bb king τον Αυγουστο για την τελευταια του περιοδεια.... king diamond τον Μαιο καλα γνωστο....... και για rockwave ΙΣΩΣ δουμε μεταλλικα+system of a down..........το καλοκαιρι προμηνυεται πολυ καυτο συναυλιακα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 απο που εχεις πληροφοριες για SOAD? Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 re paidia na rotiso thelo gia toys acdc... tha erthoyn telika? exo fai ton kosmo den mporo na vro plirofories...to an tha erthoyn i oxi... please opoios xeri as moy pei... THANKS;) :) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 SOAD στο Rockwave??? Πού το είδες αυτό;; Είναι αξιόπιστη πληροφορία ή με τη χαρά θα μείνουμε; Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 re paidia na rotiso thelo gia toys acdc... tha erthoyn telika? exo fai ton kosmo den mporo na vro plirofories...to an tha erthoyn i oxi... please opoios xeri as moy pei... THANKS;) :) Εγώ έχω μάθει από πολύ έγκυρη πηγή ότι έχουν ήδη υπογράψει, αλλά... σίγουρος δεν είμαι αν δεν το δω. Α, και χρόνια πολλά :) dexter_ κυκλοφορεί και αυτή η φήμη. Υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα οι μπάντες ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 για rockwave μεταλλικα και soad τπτ δεν ειναι στανταρ , φυσικα ειναι φημες....... οσο για μεταλλικα να ερθουν στο wave το καλοκαιρι και αυτο δυσκολο γιατι εχουν ευρωπαικο τουρινγκ την περιοδο ιουνιου-ιουλιου,εκτος αν μετατοπιστει , θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ole!O Sting ksana stin ellada stis 16-17/6/2006!opoios einai psagmenos kai mporei na brei tipota parapano plirofories gia times kai propolisi eisitirion as mas enimerosei!! http://www.sting.com/news/news.php?uid=4477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ole!O Sting ksana stin ellada stis 16-17/6/2006!opoios einai psagmenos kai mporei na brei tipota parapano plirofories gia times kai propolisi eisitirion as mas enimerosei!! http://www.sting.com/news/news.php?uid=4477 ΑΘΗΝΑ ΤERRA VIBE ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 IOYNIOY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 IOYNIOY Η προπώληση ξεκινά στις 27 Μαρτίου TICKET HOUSE ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 - Τηλ: 210 3608366 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 20 & ΤΣΙΜΙΣΚΗ - Τηλ: 2310 253630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 thank you jane!to terra vibe einai magazi i sinauliakos xoros?posi xoritikotita exei peripou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 thank you jane!to terra vibe einai magazi i sinauliakos xoros?posi xoritikotita exei peripou?ksefoto :D stin malakasa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Πήγε κανείς εχθές στους H.I.M??Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Πήγε κανείς εχθές στους H.I.M??Θεσσαλονίκη Εγώ:D :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 και εγώ!!!:) :) χαμός ε??οταν πετουσαν τα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 και εγώ!!!:) :) χαμός ε??οταν πετουσαν τα....:lol: Τέλειο ήταν αλλά λίγο.. Τυχερός αυτός που πήρε το μικρόφωνο του Ville :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 thank you jane!to terra vibe einai magazi i sinauliakos xoros?posi xoritikotita exei peripou? για τσέκαρε εδώ :) http://www.avopolis.gr/articles/default.asp?ID=193 Μετράει σαν χώρος πάντως ε και χωράει πολύ κόσμο Εγώ προς το παρόν έχω ακούσει φήμες για Soad, Tool και για Red Hot Chilli Peppers. Πιο πολύ επειδή τις μέρες του Rockwave θα βρίσκονται κάποιοι εδώ γύρω σε tour...Α και για Metallica και AC/DC έχω ακούσει. Άαααντε να δούμε!:dizzy: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Tiesto μόνο 1 φορά φέτος στην Ιbiza (12-8-06, @Cream Amnesia) A lot of destinations where Tiësto wanted to perform during the summer period could never be visited due to the fact that he had his residency on the island of Ibiza every Thursday. This summer he decided to do less gigs on the island so he could do more performances on other islands and other countries as well. Apart from this, he wants to spend more time in the studio during this summer to produce new tracks and remixes. Therefore only one event will be attended by Tiësto at Cream Amnesia this year and that will be during the massive BBC Radio 1 weekend on the 12th of August. It will be a special Magik Muzik night with a long exclusive set from Tiësto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 για τσέκαρε εδώ :) http://www.avopolis.gr/articles/default.asp?ID=193 Μετράει σαν χώρος πάντως ε και χωράει πολύ κόσμο Εγώ προς το παρόν έχω ακούσει φήμες για Soad, Tool και για Red Hot Chilli Peppers. Πιο πολύ επειδή τις μέρες του Rockwave θα βρίσκονται κάποιοι εδώ γύρω σε tour...Α και για Metallica και AC/DC έχω ακούσει. Άαααντε να δούμε!:dizzy: Μακάρι... Soad και Peppers... ΠΡΕΠΕΙ να έχει τελειώσει η εξεταστική μου αλλιώς... Θα τα παρατήσω για Σεπτέμβρη...:ninja: Πέρυσι το Rockwave ξεκίνησε γύρω στις 20κάτι Ιουνίου ε;;;;; Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 Μακάρι... Soad και Peppers... ΠΡΕΠΕΙ να έχει τελειώσει η εξεταστική μου αλλιώς... Θα τα παρατήσω για Σεπτέμβρη...:ninja: Πέρυσι το Rockwave ξεκίνησε γύρω στις 20κάτι Ιουνίου ε;;;;; Πέρσι ήταν 24-26 Ιουνίου και 7-8 Ιουλίου.Φέτος θα είναι 11-13 Ιουλίου! Οπότε θα έχεις τελειώσει...χεχε. Το ευρωπαικό τουρ πάντως των Τοοl τελειώνει στις 9/7,ας ελπίσουμε πως θα περάσουν μια βόλτα από το Rockwave...:worry: Για τους άλλους δεν ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω απεγνωσμένα να δω soad!!:cry: A και οι Massive Attack θα είναι εδώ στις 9 Ιουνίου;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Πέρσι ήταν 24-26 Ιουνίου και 7-8 Ιουλίου.Φέτος θα είναι 11-13 Ιουλίου! Οπότε θα έχεις τελειώσει...χεχε. Το ευρωπαικό τουρ πάντως των Τοοl τελειώνει στις 9/7,ας ελπίσουμε πως θα περάσουν μια βόλτα από το Rockwave...:worry: Για τους άλλους δεν ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω απεγνωσμένα να δω soad!!:cry: A και οι Massive Attack θα είναι εδώ στις 9 Ιουνίου;) Οι Maiden δεν έπαιξαν στα πλαίσια του Rockwave? 21 Ιούνη έπαιζαν. Τεσπα! Μακάρι να δούμε SOAD ρε γμτ... Έχω παρανοήσει με δαύτους, θέλω τρελά να τους δω! Εύχομαι μόνο να ψηλώσω λίγο ακόμα μέχρι τότε:lol: Οι Nevermore είναι λίγο νωρίς να ξαναέρθουν ε;;; Μα γιατί;;; Να έρθουν τώρα κοντά Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι, όταν θα έχω κατέβει Σάμο, να πάνε Αθήνα! Και καπάκι, την επόμενη μέρα, να παίζουν Αθήνα και οι SOAD! Και μετά, όταν ξανανέβω Σαλονίκη, να ξαναπαίζουν εδώ και οι 2! Και μετά... μετά... ξύπνησα!:ninja: :cry: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μέχρι στιγμής μια συναυλία δε πρόκειται να χάσω: Roger Waters :w00t: Αναλογώς βέβαια με τις μπάντες που θα παίξουν στο Rockwave, θα δω πόσες φορές ακόμη θα επισκευτώ την Μαλακάσσα :shifty: :up: btw πολύ ησυχία, ακόμα να ανακοινωθούν έστω και οι headliners:( Όσο για Tool, μάλλον στις φήμες θα μείνουμε, έχουν ελάχιστα κενά ανάμεσα στις εμφανίσεις τους σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη :( Αν και ποτέ δεν ξέρεις...:shifty: //edit:Σύμφωνα με το Blabbermouth Ο Dio θα επισκευτεί την χώρα μας στις 6 Ιουνίου, και μάλιστα με support τους In Flames. WTF? χαμπάρι δε πήρα`~1! Ελπίζω να μην έχει αναφερθεί ξανά εδώ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Λοιποοοόν.... Σας έχω μερικά ακόμα live που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Ημερομηνίες φεστιβάλ: Rockwave στις 11,12,13/7, το Ejekt 2,3/6 και το Synch 6,7,8/7. Bob Dylan,έρχεται τον Ιούλιο. Iggy Pop+the stooges στις 12/7. Madrugada και οι Puressence 19/7. Για Eject ακούγεται ότι θα έρθουν οι Keane, Scissor Sisters,Jamiroquai,Hooverphonic και Underworld. To Gagarin θα φιλοξενήσει τους Roots stis 2/7, Τiger Lilies στις 10 και 11/6, τους Los de abajo 8/6 και Devendra Banhart στις 4/7. Riot 16/4 στο Underworld, 15/4 Rock Bottom Θεσ/κη. Μερικές ακόμα φήμες λένε για Isaac Hayes, Manu Chao, Archive, DJ Shadow, ίσως και Bruce Springsteen. ;) PS: ifrit: όντως οι in flames θα παίξουν στις 6/6 ως support :happy: Dexter: δε νομίζω ότι οι maiden έπαιξαν στα πλαίσια του Rockwave,γιατί ήταν 24/26/6! κι εσύ πρόβλημα με το ύψος στις συναυλίες ε? χεχε ;p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 osoi den katheste,kathiste na min pesete!!! epitelous stin ellada oi TOTO stis 12/7/2006 stin athina.... epitelous..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Bob Dylan,έρχεται τον Ιούλιο Αυτό το άκουσα κι εγώ και ακόμα να συνέλθω :blink: Ισχύει?? Πού μπορούμε να μάθουμε σίγουρα? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts