sallax Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 βανδή, σήμερα, θεσσαλονίκη, τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παγκόσμια τουρνέ των DURAN-DURAN. Εχουν ξεκινήσει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παγκόσμια τουρνέ των DURAN-DURAN. Εχουν ξεκινήσει ήδη.το θέμα είναι...εδώ να έρθουν :p :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 το θέμα είναι...εδώ να έρθουν :p :OΜακάρι αλλα δεν... :( (εχω την λίστα των πόλεων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 βανδή, σήμερα, θεσσαλονίκη, τέλος! Μόλις γύρισα από κει :yahoo: :music: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 off topic . Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 1η Απριλιου,οι alphaville στο Club 22.Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 1η Απριλιου,οι alphaville στο Club 22.Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...... Το είδα σε αφίσα,αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση για το πρωταπριλιάτικο βράδυ. :) Να ξαναθυμηθούμε τα Big In Japan...Sounds Like A Melody.. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Σαββατο 2 Απριλιου στο ΑΝ club η υπεργκρουπαρα CONVERGE!!! Οι fun του λιγο πιο ακραιου ηχο θα το ξερουν ηδη. :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Παιδιά κατι ακουσα για Marilyn Manson;;; ειναι αληθεια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Μακάρι αλλα δεν... :( (εχω την λίστα των πόλεων) duran-duran==>23 Ιουνίου,Λυκαβηττό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 line up για rockwave: 24 JUNE Marilyn Manson + More Acts To Be Announced 25 JUNE Black Sabbath Velvet Revolver Black Label Society Wastefall 26 JUNE Moby +More Acts To Be Announced 8 JULY Slayer Accept Candlemass Dismember +More To Be Announced JULY 9 Twisted Sister Dio Anthrax Katatonia Zyklon +More Acts To Be Announced :up: εγώ είμαι μέσα στάνταρ για τις 24/6 και 8/7.για τα υπόλοιπα βλέπουμε! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 εγώ είμαι μέσα στάνταρ για τις 24/6 και 8/7.για τα υπόλοιπα βλέπουμε! 8/7? Νόμιζα ότι δεν ακούς κλασσικό metal... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 8/7? Νόμιζα ότι δεν ακούς κλασσικό metal... όντως,αλλά ακούω candlemass και εξάλλου θα πάω και με άλλους.εσύ για τι μέρες λες?τελικά θα πάω και στις 9/7 so με βλέπω να παίρνω εισητήριο διαρκείας και να μείνω εκεί. :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 1η Απριλιου,οι alphaville στο Club 22.Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...... Eιδα και εγώ την αφίσσα. Μα καλά, δεν είχαν διαλυθεί; Πάντως στην αφίσσα είδα μια μορφή. Λέτε να ειναι ο τραγουδιστής τους; Αχχχ, τα χρόνια περνάνε και φαίνωνται στην καμπούρα όλων μας. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 garbage και sonic youth... :p κι αλλα λεφτα :( αλλα χαλαλι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 έρχονται οι Love για τρίτη φορά στην Ελλάδα (15/04) και οι Fuzztones για πολλοστή φορά αλλά μαζί με Bellrays και Nashville Pussy (16/04) για live που υπόσχεται μεγάλο κέφι. επίσης έρχονται Kraftwerk, Archive και Madrugada... Παράθεση The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 erxetai o ozzzzzzzzzzy!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 erxetai o ozzzzzzzzzzy!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :w00t: εγκαιρη διαπιστωση! παντως κι εγω το παθαινω ποτε ποτε...ειναι που δεν το εχω ακομα συνειδητοποιησει... :p ozzzzzzzzzzy Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 akrivws auto!!!to kserw edw kai kairo kai den mporw na to suneidhtopoihsw akoma...alla ti enthousiazomai?afou mporei na mhn exei teleiwsei h eksetastikh mou... :sorry: :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 erxetai o ozzzzzzzzzzy!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :w00t: den erxetai o Ozzy, oi Black Sabbath erxontai... o Ozzy einai apla o tragoudistis tou sigkrotimatos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 akrivws auto!!!to kserw edw kai kairo kai den mporw na to suneidhtopoihsw akoma...alla ti enthousiazomai?afou mporei na mhn exei teleiwsei h eksetastikh mou... :sorry: :fool: και εγω εξεταστικη θα εχω αλλα who cares? μια φορα γινονται κατι τετοια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 den erxetai o Ozzy, oi Black Sabbath erxontai... o Ozzy einai apla o tragoudistis tou sigkrotimatos :p Το γνωρίζω αυτό και μάλιστα είμαι μεγάλη φαν του γκρουπ.Όμως επιτρεψέ μου να έχω ΤΗΝ αδυναμία στον Οzzy :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 και sonic youth στο rockwave ε?τέλεια! νομίζω πως θα πάρω διαρκείας για όλες τις μέρες τελικά.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 WU TANG EUROPEAN TOUR στο ΡΟΔΟΝ RAEKWON, CAPPADONNA, INSPEKTAH DECK, MMO Παρασκευή 20 Μαΐου 2005 Προπώληση: 30 € Ταμείο: 35 € MEGADETH στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ MEGADETH plus special guests Τιμή Εισιτηρίου:... Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts