Jump to content

Προσεχείς συναυλίες και μουσικά events

TrobocopR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υ.γ.Βιντεο απο το rockwave που μπορουμε να δουμε/κατεβασουμε?

http://www.youtube.com/watch?v=d0PKEWFQwPA

Και με ενα search στο you tube βρισκεις οτι θες...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Περα απο τους Metallica (που σκισανε), δεν με χαλασαν ΚΑΘΟΛΟΥ και οι αλλοι θεοι........MASTODON!!!Μου φαινετε το καλυτερο support για Metallica μιας και επεσε πολυυυυ ξυλο....Ειδικα οταν λενε thank you κτλ και λενε να φυγουν εκλαιγα με τα φιλαρακια μου που δεν ειχαν παιξει το Blood & Thunder...

Και μια που κλεινω τα ματια μου, μια που ξεκιναει το Blood & Thunder και μια που βρεθηκαμε ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ!!!

Ολα τελεια με λιγα λογια αν εξαιρεσουμε την "μερικη" ανοργανωσια της Didi Music (ο θεος να την κανει)...Τωρα καταλαβα γιατι καποτε ειχαν βγαλει και μπλουζακια "**** Didi Music..."

A!Και κατι που ξεχασα...Υπηρξε και ενα προβλημα στο μικροφωνο του Hetfield στην αρχη, η μου φανηκε?

blah..

A!Και κατι που ξεχασα...Υπηρξε και ενα προβλημα στο μικροφωνο του Hetfield στην αρχη, η μου φανηκε?

δεν σου φανηκε καθολου! Ο ηχος ηταν απολυτο ξενερωμα στο creeping death! ευτυχως ηταν θεικο το τραγουδι κ η παρουσια του συγκροτηματος που εσωσαν λιγο τα πραγματα...

Περα απο τους Metallica (που σκισανε), δεν με χαλασαν ΚΑΘΟΛΟΥ και οι αλλοι θεοι........MASTODON!!!

οντως καταπληκτικο γκρουπακι. ειδικα ο ντραμερ τους τα σπαει! μηπως εχει καποιος την playlist των mastodon?

http://www.youtube.com/watch?v=d0PKEWFQwPA

Και με ενα search στο you tube βρισκεις οτι θες...

--------------------

ψαχνω μονταρισμενα πλανα. κ αν γινετε ολο το σοου των μεταλικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γύρισα απο Ojos de brujo στον Βύρωνα! Μαγεία! Το πρωί θα ανεβάσω βίντεο στο γιού τιούμπ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

oi Metallica ta espasan, itan fovera,

apisteutoi autoi, apisteutoi kai emeis pou eixame porwthei trela.

itan alli fasi....

ERWTISI: exei vrei kaneis fwtos apo tin synaulia?

traviksa merikes alla psaxnw kai alles

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Περα απο τους Metallica (που σκισανε), δεν με χαλασαν ΚΑΘΟΛΟΥ και οι αλλοι θεοι........MASTODON!!!Μου φαινετε το καλυτερο support για Metallica μιας και επεσε πολυυυυ ξυλο....Ειδικα οταν λενε thank you κτλ και λενε να φυγουν εκλαιγα με τα φιλαρακια μου που δεν ειχαν παιξει το Blood & Thunder...

Και μια που κλεινω τα ματια μου, μια που ξεκιναει το Blood & Thunder και μια που βρεθηκαμε ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ!!!

Ολα τελεια με λιγα λογια αν εξαιρεσουμε την "μερικη" ανοργανωσια της Didi Music (ο θεος να την κανει)...Τωρα καταλαβα γιατι καποτε ειχαν βγαλει και μπλουζακια "**** Didi Music..."

Nai το μικροφωνο του James (to μεσαιο) ειχε προβλημα στην αρχη... ελεος:wacko:

Οσο γαι τους Mastodon και γω γουσταρα πολυ αλλα δεν το ευχαριστηθηκα αφου την ωρα που επαιζαν εδινα μαχη για να παω απο την 5η σειρα στο καγκελο (τα καταφερα):cool:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

videακια απο τους metallica,εχει εδω
http://www.youtube.com/user/yukolos

.To memory remains ειναι απλα καταπληκτικο,οταν σταματανε να παιζουν και τραγουδαει ο κοσμος..:!:

videακια απο τους metallica,εχει εδω
http://www.youtube.com/user/yukolos

.To memory remains ειναι απλα καταπληκτικο,οταν σταματανε να παιζουν και τραγουδαει ο κοσμος..:!:

οκ, συμφωνω. Αλλα απο τις κομματαρες που παιξανε σου εμεινε το πιο "soft"??:confused:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

οκ, συμφωνω. Αλλα απο τις κομματαρες που παιξανε σου εμεινε το πιο "soft"??:confused:

ενοω στο βιντεο...:wacko: Απο την συναυλια μου εμεινε μονο το "The Ecstasy Of Gold" :lol: Αλλωστε,μονο γι'αυτο το κομματι πηγα... :lol: :lol: :lol:

Παρτε και ενα σχολιο απο το site MetOnTour:

WOW!!!

Posted: 7/3/2007 11:45:00 PM

- Posted by : MOT Via Phone

Greece, you guys are sure some loud mother ****ers! At some times you were louder than James singing. Metallica was not allowed to display any pyro this evening but you guys in the crowd brought your own. As you can see Internet still sucks here. By tomorrow night I will have pictures from tonights show and two videos for you to watch. That is all from Greece. See you in Vienna on Thursday.

Παιδιά να σας περικαλέσω για κάτι

όσοι απο εσάς πάνε αύριο στον Snoop Dogg μήπως μπορούν να μοιραστούν μετά με μένα την άμοιρη καμιά φωτογραφιούλα και καμιά εμπειρία γιατί λόγω προβλήματος υγείας δε μπορώ και σκάαααααααωωωωωωωωωωωωω απτο κακό μου?

Thanks!

Namaste!

avril lavigne+the rasmus!!!!!!17 ilouliou fly beyond festival

teleia tha einai!!!!!!

Θα πάω κι εγώ:) Πιο πολύ για την παρέα που βρήκα δηλαδή παρά για τη συναυλία :rolleyes:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Θα πάω κι εγώ:) Πιο πολύ για την παρέα που βρήκα δηλαδή παρά για τη συναυλία :rolleyes:

distixos ego den tha pao:( .......exei ta genethlia tis mia fili mou ekeini ti mera.....telospanton:O

impossible is nothing:happy:

Έμαθε κανείς τι έγινε ακριβώς με την Pink στο Fly Beeyond?

Ξέρω ότι δεν εμφανίστηκε, αλλά δεν άκουσα λεπτομέρειες και απ'ό,τι ξέρω δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Όσο για το φεστιβάλ γενικώς (πήγα την δεύτερη μέρα, με Tori Amos, Air και James) είχε απαράδεκτη διοργάνωση, τρελές ουρές (προφανώς είχαν υπολογίσει καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα λιγότερα), λάθος σειρά εμφάνισης (η Τόρι βγήκε στις 7 μέσα στον ήλιο και πριν από τους Air, που ήταν επιεικώς απαράδεκτοι).

Δεν βλέπω να έχουν καλή τύχη τα φέστιβαλ στην Ελλάδα, μετά από τα φετινά γεγονότα (ξύλο, επεισόδια, ακυρώσεις κλπ)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Και πότε είχαν :(?

Είπαμε, μόνο για σκυλάδικα είναι εδώ, δυστυχώς. Φαντάσου κάποιος να πρέπει να κάνει 7 ώρες δρόμο, χωρίς να είναι καν σίγουρος αν θα γίνει καποια συναυλία, αφού οι περισσότερες ακυρώνονται.

Anyway, here you are:

Ακύρωσε τελευταια στιγμή η P!nk

H προγραμματισμένη εμφάνιση της P!nk στο Fly BEEyond Festival ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν

Στις 21:45 και ενώ οι Sugababes κατέβαιναν από τη σκηνή, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι η P!nk είναι στο ξενοδοχείο με συμπτώματα στομαχικής διαταραχής και οι γιατροί δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί ζωντανά. Η ίδια αισθάνεται πολύ λυπημένη για την απρόοπτη αυτή εξέλιξη και υπόσχεται στους Έλληνες fan της ότι θα επανορθώσει το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, θα μάθουν την Παρασκευή όλες τις λεπτομέρειες από το επίσημο site των διοργανωτών, http://www.hotbeez.gr, και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Και πότε είχαν :(?

Είπαμε, μόνο για σκυλάδικα είναι εδώ, δυστυχώς. Φαντάσου κάποιος να πρέπει να κάνει 7 ώρες δρόμο, χωρίς να είναι καν σίγουρος αν θα γίνει καποια συναυλία, αφού οι περισσότερες ακυρώνονται.

Anyway, here you are:

Ακύρωσε τελευταια στιγμή η P!nk

H προγραμματισμένη εμφάνιση της P!nk στο Fly BEEyond Festival ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν

Στις 21:45 και ενώ οι Sugababes κατέβαιναν από τη σκηνή, η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι η P!nk είναι στο ξενοδοχείο με συμπτώματα στομαχικής διαταραχής και οι γιατροί δεν της επιτρέπουν να εμφανιστεί ζωντανά. Η ίδια αισθάνεται πολύ λυπημένη για την απρόοπτη αυτή εξέλιξη και υπόσχεται στους Έλληνες fan της ότι θα επανορθώσει το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι όσοι από το κοινό ενδιαφέρονται να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, θα μάθουν την Παρασκευή όλες τις λεπτομέρειες από το επίσημο site των διοργανωτών, http://www.hotbeez.gr, και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το site δεν εχει βγαλει καποια ενημερωση για την εξαργυρωση των εισιτηριων, αλλα αν προσεξει καποιος, στην πισω πλευρα του εισιτηριου γραφει: "Σε περιπτωση ματαιωσης της συναυλιας για λογους ανωτερας βιας, 90 τουλαχιστον λεπτα μετα την εναρξη της, θεωρειται ολοκληρωμενη και δεν επαναλαμβανεται, ουτε επιστρεφονται χρηματα." !!!

Επισης στην ανακοινωση για την ακυρωση των The Rasmus, οσον αφορα την επιστροφη χρηματων γραφει οτι επιστρεφονται χρηματα μονο για εισιτηρια που δεν ειχαν ακυρωθει (δηλ. σκιστει στην εισοδο), προφανως επειδη ειχε ανακοινωθει νωριτερα οτι δε θα παιξουν οι The Rasmus... Αρα δε βλεπω το λογο να κανουν κατι διαφορετικο για τα εισιτηρια της P!nk, ασχετα που ακυρωθηκε επιτοπου...

Το τηλεφωνο των διοργανωτων ειναι 210-8178068

:protest: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ :protest:

edit: Πηρα τηλ στους διοργανωτες (επιασα γραμμη δηλαδη...) και ειπαν απο Δευτερα στην TICKETNET - Λεωφορος Κηφισιας 46 θα επιστρεφονται τα χρηματα της P!nk και μαλιστα εξ' ολοκληρου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.rocking.gr/article3673.php

Εγω παντως απο του χρονου μαζευω λεφτα για συναυλιες εξωτερικου...Αν και το συγκεκριμενο live δεν με αφορουσε, το θεωρω πολυ χαζο να καθομαι να πληρωνω μεγαλα ποσα για να βλεπω(ΑΝ δω:p ) ενα αγαπημενο μου συγκροτημα/καλλιτεχνη με το μισο show απο αυτο που θα ειχε σε αλλη χωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, κι εγώ μετά το προχθεσινό χάλι, αποφάσισα να μην ξαναπάω σε φεστιβάλ.

Είναι ντροπή να δίνεις 60 ευρώ και να μην σε σέβονται (ούτε το κοινό αλλά ούτε καν τους ίδιους τους καλλιτέχνες πολλές φορές, όποιος πήγε προχθές στην Tori Amos ξέρει τι εννοώ).

@wildgirl, δεν ξέρω αν η περίπτωση της πινκ εμπίπτει στην έννοια της ανωτέρας βίας. Κανονικά θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα (εννοείται) αλλά δεν θα μου έκανε πλέον καμία εντύπωση αν έβρισκαν τρόπους να μην το κάνουν.

edit: Πηρα τηλ στους διοργανωτες (επιασα γραμμη δηλαδη...) και ειπαν απο Δευτερα στην TICKETNET - Λεωφορος Κηφισιας 46 θα επιστρεφονται τα χρηματα της P!nk και μαλιστα εξ' ολοκληρου :)

Full refund? Τι εννοεις, ολο το εισητηριο;:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 60 ευρώ λογικά.

Φαντάζομαι ότι αυτοί που είχαν των δύο ή τριών ημερών θα πάρουν πίσω μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην μία μέρα.

Τα 60 ευρώ λογικά.

Φαντάζομαι ότι αυτοί που είχαν των δύο ή τριών ημερών θα πάρουν πίσω μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην μία μέρα.

Ναι αλλα δεν νομιζω να επιστραφει ολο το ποσο, παιξαν κι αλλα συγκροτηματα εκεινη την μερα...Θα μπουν μεσα αγριως ετσι.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 60 ευρώ λογικά.

Ναι αλλα δεν νομιζω να επιστραφει ολο το ποσο, παιξαν κι αλλα συγκροτηματα εκεινη την μερα...Θα μπουν μεσα αγριως ετσι.:p

Στο τηλεφωνο η κυρια ηταν ευγενεστατη και ειπε για full refund. Τωρα επειδη δεν ειμαστε χανοι...νομιζω παιζει να κανουν καμια πουστι@ και να μην γινει και καθολου επιστροφη... Σε αυτη την περιπτωση :rtfm: τηλεφωνο στο συνηγορο του πολιτη και ολη η παρεα τηλεφωνα διαμαρτυριας στους διοργανωτες. Μπορει να μη βγει κατι, αλλα τουλαχιστον θα εχουμε προσπαθησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]