jastonas Δημοσιεύτηκε January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2012 (edited) HTC Super Tool: The Latest All-in-One for Your HTC Device Νέο εργαλείο για εύκολο root/unroot και άλλες λειτουργίες για συσκευές HTC. Edited January 9, 2012 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 στο sensation παιζει? θα το εχω αυριο και θελω να το κανω ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 ποιες ειναι οι συμβατες συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 στο sensation παιζει? θα το εχω αυριο και θελω να το κανω ροοτ ας απαντησει καποιος...ενδιαφερει και μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Στο link λέει αυτό: Will work for most HTC Devices not just the HTC Evo Design 4g! If it works/doesnt for your HTC device post here and I will add what devices work and don't work! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 εγω παντος δεν καταφερα τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) εγω παντος δεν καταφερα τιποτα!! μία από τα ίδια :( btw κυκλοφόρησε version 3 Edited January 5, 2012 by Muck Smith Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 απο οτι φαινεται δε λειτουργει σε sensation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 για htc desire S λειτουργει?? και κατι ακομα...εμεις που ειμαστε S-ON πρεπει να παμε σε S-OFF και μετα το χρησιμοποιουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 σιγουρα με τα εξης: Evo Design 4G, Evo 4G, Evo 3D, Evo Shift, T-Mobile G2, myTouch 3G and 4G, Inspire, Sensation, Incredible, Wildfire S, και Amaze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts