Jump to content

Ασύρματη Σύνδεση στο Ιντερνετ με tablet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τον υπολογιστή στο σπίτι έχω πρόσβαση σε τρία ασύρματα δίκτυα , δύο της forthnet και ένα της hol .Η σύνδεση και στα τρία είναι πολύ γρήγορη .

Πρόσφατα αγόρασα ένα tablet και έχω το εξής πρόβλημα . Όταν σύνδέομαι στο ασύρματο δίκτυο της hol η σύνδεση είναι πολύ γρήγορη , ενώ όταν συνδέομαι στα δίκτυα της forthnet η φόρτωση των σελίδων στο tablet είναι πάρα πολύ αργή . Τι μπορεί να φταίει ; Πρέπει να πειράξω κάτι στα router? Ευχαριστώ .

• 3 weeks later...
Αφού λες πως και στις 3 συνδέσεις που έχεις με τον Η/Υ μπαίνεις μια χαρά, ίσως είναι απλά αργός ο browser του tablet!

Αφού λες πως και στις 3 συνδέσεις που έχεις με τον Η/Υ μπαίνεις μια χαρά, ίσως είναι απλά αργός ο browser του tablet!

Αν ήταν αργός ο Browser του tablet τότε γιατί με το δικτυο της hol μπαίνει σφαίρα ενώ με forthnet καθυστερεί?

Μήπως το δίκτυο της forthnet ήταν φορτωμένο εκείνη την ώρα και σερνόταν?

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως το δίκτυο της forthnet ήταν φορτωμένο εκείνη την ώρα και σερνόταν?

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες.

Αυτό είναι που με προβληματίζει κι εμένα . Δεν μιλάω για μια δοκιμή , μιλάω για τουλάχιστον 20 συνεχόμενες μέρες δοκιμών . Δεν είναι περίεργο?:confused:

Αν ήταν αργός ο Browser του tablet τότε γιατί με το δικτυο της hol μπαίνει σφαίρα ενώ με forthnet καθυστερεί?

Ναι έχεις δίκιο, το διάβασα κάπως βιαστικά! Τότε ίσως κάποιο πρόβλημα έχει στη περιοχή σου το δίκτυο της FORTHnet

Ναι έχεις δίκιο, το διάβασα κάπως βιαστικά! Τότε ίσως κάποιο πρόβλημα έχει στη περιοχή σου το δίκτυο της FORTHnet

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με ένα τηλέφωνο στη Forthnet . Τους είπα το πρόβλημα και μου είπαν ότι μεχρι την επόμενη μέρα θα έχει λυθεί , όπως κι έγινε. Έτσι φτιάχτηκε το πρόβλημα για τη σύνδεση για την οποία πήρα τηλέφωνο . Το πρόβλημα παραμένει στη δευτερη σύνδεση forthnet. Άρα είναι καθαρά θέμα δικό τους. .Ευχαριστώ για τη βοήθεια .