dimitris2003 Δημοσιεύτηκε January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2012 Με τον υπολογιστή στο σπίτι έχω πρόσβαση σε τρία ασύρματα δίκτυα , δύο της forthnet και ένα της hol .Η σύνδεση και στα τρία είναι πολύ γρήγορη . Πρόσφατα αγόρασα ένα tablet και έχω το εξής πρόβλημα . Όταν σύνδέομαι στο ασύρματο δίκτυο της hol η σύνδεση είναι πολύ γρήγορη , ενώ όταν συνδέομαι στα δίκτυα της forthnet η φόρτωση των σελίδων στο tablet είναι πάρα πολύ αργή . Τι μπορεί να φταίει ; Πρέπει να πειράξω κάτι στα router? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αφού λες πως και στις 3 συνδέσεις που έχεις με τον Η/Υ μπαίνεις μια χαρά, ίσως είναι απλά αργός ο browser του tablet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αφού λες πως και στις 3 συνδέσεις που έχεις με τον Η/Υ μπαίνεις μια χαρά, ίσως είναι απλά αργός ο browser του tablet! Αν ήταν αργός ο Browser του tablet τότε γιατί με το δικτυο της hol μπαίνει σφαίρα ενώ με forthnet καθυστερεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μήπως το δίκτυο της forthnet ήταν φορτωμένο εκείνη την ώρα και σερνόταν? Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μήπως το δίκτυο της forthnet ήταν φορτωμένο εκείνη την ώρα και σερνόταν? Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που λες. Αυτό είναι που με προβληματίζει κι εμένα . Δεν μιλάω για μια δοκιμή , μιλάω για τουλάχιστον 20 συνεχόμενες μέρες δοκιμών . Δεν είναι περίεργο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Αν ήταν αργός ο Browser του tablet τότε γιατί με το δικτυο της hol μπαίνει σφαίρα ενώ με forthnet καθυστερεί? Ναι έχεις δίκιο, το διάβασα κάπως βιαστικά! Τότε ίσως κάποιο πρόβλημα έχει στη περιοχή σου το δίκτυο της FORTHnet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ναι έχεις δίκιο, το διάβασα κάπως βιαστικά! Τότε ίσως κάποιο πρόβλημα έχει στη περιοχή σου το δίκτυο της FORTHnet Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με ένα τηλέφωνο στη Forthnet . Τους είπα το πρόβλημα και μου είπαν ότι μεχρι την επόμενη μέρα θα έχει λυθεί , όπως κι έγινε. Έτσι φτιάχτηκε το πρόβλημα για τη σύνδεση για την οποία πήρα τηλέφωνο . Το πρόβλημα παραμένει στη δευτερη σύνδεση forthnet. Άρα είναι καθαρά θέμα δικό τους. .Ευχαριστώ για τη βοήθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts