Jump to content

Όταν ήμουν παιδί...

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Samsung E700: SAMSUNG-SGH-E700/BSI UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0)

Ego pali pou tora eimai paidi thelo na spoudaso mixanologos mixanikos kai ilektronikos ipologiston kai na doulepso gia megali etairia kinitis tilefonias!

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θέλω να γίνω γιατρός κατα προτίμηση χειρουργός ή να ασχοληθώ με κάτι που σχετίζεται άμεσα με υπολογιστές...

Ακόμα παιδί είμαι...

Έχουμε καιρό ακόμα... :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (16 Μάι. 2004 , 15:15)

Εγώ θέλω να γίνω γιατρός κατα προτίμηση χειρουργός ή να ασχοληθώ με κάτι που σχετίζεται άμεσα με υπολογιστές...

Ακόμα παιδί είμαι...

Έχουμε καιρό ακόμα... :)

Τι λες ρε???Με αντιγράφεις?ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!Δε θα τα πάμε καλά....Φροντισε να πας κατι που σχετίζεται άμεσα με υπολογιστές και όχι γιατρός και μάλιστα χειρουργος γιατι δε θέλω να σε εχω συμφοιτητη στα 25! :p :p :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (18 Μάι. 2004 , 12:45)

Οταν ημουν παιδι...ηθελα να γινω Moderator :P :P

Το καλύτερο απ' όλα! :p :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (18 Μάι. 2004 , 19:20)

Όταν ήμουν παιδί...ήθελα να γίνω νεκροθάφτης! :D

Εγω παλι καντηλαναφτης!! :p Ανοιγουμε γραφειο?? :lol:

Εγώ οταν ήμουν παιδί (στο δημοτικό) -εκτος από ηλί8ιο- δεν ηταν λιγες φορες που επαιζα ξύλο γιατί κάτι συμμαθητές της αδερφής μου (μεγαλύτεροι) με πειράζανε.

Επίσης από μικρή ήθελα να γίνω αρχιτεκτων μηχανικός. Αυτό θα το δούμε φετος αν γίνει πραγματικότητα.

Ακόμη, δεν ξέρω γιατί αλλα στις περισσότερες φωτο που ειμαι μικρή κλαίω...

Αλλά τα χρόνια περασανε, μεγάλωσα (γερασα!), διαμόρφωσα ενα διαφορετικό χαρακτήρακαι σίγουρα ο τωρινός μου εαυτός has nothing to do με αυτά τα χρόνια, που δε θελω να θυμάμαι!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (18 Μάι. 2004 , 12:45)

Οταν ημουν παιδι...ηθελα να γινω Moderator :P :P

na k enas pou ekplirose ta oneira tou

alithia 78 xronon pou sai d kourazonte ta matakia sou toses ores brosta apo tp pc ? :o :p

ego h8ela na gino kthniatros....meta afou megalosa ligoulaki h8ela na gino dikhgoros..telika egina odontiatros...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (18 Μάι. 2004 , 19:20)

Όταν ήμουν παιδί...ήθελα να γίνω νεκροθάφτης! :D

Εγώ πάλι ιερέας... :p

ο Γρηγόρης καντηλανάφτης...

Ανοίγουμε επιχείρηση? :p

Egw epidi mikros sixenomoyn to sxoleio ithela na ginw kati to opio den ithele diavasma gia na to katafereis!

Hthela na ginw skoypidiarhs ! :) :)

Kai meta irthe i megalh apogoitefsh...

.... :(

Otan ematha oti prepei na exeis apolitirio gimnasioy h kai likioy moy fenete, ta evapsa mavra....

Twra eimai se TEI plhroforikhs...

... Asxeto vevaia, alla kamia fora moy erxete na petaksw to PC sta skoypidia....

Afta :)

Nokia n800 user! :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lovehacker (29 Μάι. 2004 , 12:15)

Egw epidi mikros sixenomoyn to sxoleio ithela na ginw kati to opio den ithele diavasma gia na to katafereis!

Hthela na ginw skoypidiarhs ! :) :)

Kai meta irthe i megalh apogoitefsh...

.... :(

Otan ematha oti prepei na exeis apolitirio gimnasioy h kai likioy moy fenete, ta evapsa mavra....

Twra eimai se TEI plhroforikhs...

... Asxeto vevaia, alla kamia fora moy erxete na petaksw to PC sta skoypidia....

Afta :)

http://www.mplampla.gr/forum/images/smiles/rofl.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Μάι. 2004 , 16:07)

ego h8ela na gino kthniatros....meta afou megalosa ligoulaki h8ela na gino dikhgoros..telika egina odontiatros...

Αυτό δείχνει και πόσο αποφασιστική ήσουν από μικρή βρε! :p :p :p

[O υποφαινόμενος δηλωνει πως ούτε ο ίδιος ξέρει τι σκ*τ* θα κάνει με τη ζωή του επομένως για τα περι αποφασιστηκότητας ας αναλάβει κάποιος άλλος :p )

εγω απο μικρη ημουν ψωναρα.εβαζα τα ρουχα της μαμας μου και τα παππουτσια της και το παιζα μεγαλη....επαιρνα τα κραγιον της και εδινα φιλακια στον καθρεφτη μου για να αφησω σημαδι οπως ειχα δει να κανει μια μεγαλυτερη ξαδερφη μου.βεβαια εγω δεν εμενα μονο στους καθρεφτες αλλα φιλουσα τους τοιχους,το κομοδινο μου,τα τραπεζια κτλ..Η μαμα μου ετρεχε απο πισω μου με ενα πανι να καθαριζει η καημενη...οπως ειπα ημουν και ειμαι ψωναρα ετσι το επαγγελμα που θελω να ακολουθησω ειναι ηθοποιος...μου αρεσει να υποδιομαι διαφορους χαρακτηρες και ιδιαιτερα να κανω την κακια..χιχιχι! επισης ειχα και εχω τρομερο κολλημα με τις φωτογραφιες...εβαζα τον καημενο τον αδερφο μου να με βγαζει φωτογραφιες αφου πρωτα ντυνομουν στην τριχα και χτενιζα τα μαλλια μου.ποοοο ειμαι πολυ ψωναρα! τελικα η αναδρομη στα παλια σε κανει να ανακαλυπτεις τον εαυτο σου...

Frozen inside without your touch

without your love darling

only you are the life among the death!

Θυμηθηκα κι αλλα...εχουμε μια σοφιτα στο σπιτι μας και οπως καθε κοριτσακι μου αρεσε παρα πολυ να παιζω με τις κουκλες στην σοφιτα μας...ειχα γεμισει την σοφιτα με ρουχα, κουκλες, χτενες, τσαντακια, σπιτακια,κομμωτηρια, πισινες και ολα τα σχετικα....εβαζα με το ζορι την μαμα μου να μου τις ντυνει και να καθετα να παιζει μαζι μου...Τελικα ημουν πολυ δυστροπο μωρο... :) επισης ηθελα παντα να γινεται το δικο μου,αλιμονο σε οποιον μου πηγαινε κοντρα...δεν ημουν κανενα μαμοθρεφτο να λεω "ολα στην μαμα μου"...οοοοχι...εγω καθαριζα μονη μου...και ξυλο επαιζα..μια φορα θυμαμαι ενας αμοιρος συμμαθητης μου εβρισε την μαμα μου και την ειπε "τσοκαρο'..ε τα πηρα αγρια και τον εδειρα και δεν μπορουσε να ουρησει 3 μερες απο τον πονο του "εκει"..ημουν τεταρτη δημοτικου τοτε.εχω δειρει κι αλλους ομως αλλα παντα για θεματα οικογενειας..δεν ανεχομαι να βριζει κανενας ασχετος την οικογενεια μου και ιδιαιτερα την μαμα μου.αυτα.αμα θυμηθω κι αλλα θα σας πω.

Frozen inside without your touch

without your love darling

only you are the life among the death!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Evanescence_Oly (30 Μάι. 2004 , 14:28)

Θυμηθηκα κι αλλα...εχουμε μια σοφιτα στο σπιτι μας και οπως καθε κοριτσακι μου αρεσε παρα πολυ να παιζω με τις κουκλες στην σοφιτα μας...ειχα γεμισει την σοφιτα με ρουχα, κουκλες, χτενες, τσαντακια, σπιτακια,κομμωτηρια, πισινες και ολα τα σχετικα....εβαζα με το ζορι την μαμα μου να μου τις ντυνει και να καθετα να παιζει μαζι μου...Τελικα ημουν πολυ δυστροπο μωρο... :) επισης ηθελα παντα να γινεται το δικο μου,αλιμονο σε οποιον μου πηγαινε κοντρα...δεν ημουν κανενα μαμοθρεφτο να λεω "ολα στην μαμα μου"...οοοοχι...εγω καθαριζα μονη μου...και ξυλο επαιζα..μια φορα θυμαμαι ενας αμοιρος συμμαθητης μου εβρισε την μαμα μου και την ειπε "τσοκαρο'..ε τα πηρα αγρια και τον εδειρα και δεν μπορουσε να ουρησει 3 μερες απο τον πονο του "εκει"..ημουν τεταρτη δημοτικου τοτε.εχω δειρει κι αλλους ομως αλλα παντα για θεματα οικογενειας..δεν ανεχομαι να βριζει κανενας ασχετος την οικογενεια μου και ιδιαιτερα την μαμα μου.αυτα.αμα θυμηθω κι αλλα θα σας πω.

Εμένα μου άρεσε εκεί που λει ότι τον χτίπισες στα @@ του και δεν μπορούσε να κατουρίσει απο το πόνο.

Αλλά και εγω ετσι και βρισουν σοι ι εμενα πολι αγρια θα τισ μασουν!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (23 Μάι. 2004 , 16:07)

Μάλλον σ'άυτην την σχολή κατάφερες να περάσεις τελικά.Είδες φως και μπήκες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

mpa..ellada eimoun 3h desmh...gia nomikh phgaina..perasa omos se mia asxeth sxolh,kai efyga eksoteriko ...http://www.mplampla.gr/forum/images/smiles/new_jump.gif

sou eipa oti sthn ellada eimoun 3 desmh--->nomikh...eixa perasei omos se sxolh maieytikhs...

kai apofasisa na spoudaso odontiatrikh sto eksoteriko...EPEIDH TI H8ELA!!!

http://www.langkawi.dk/a1098.gif

• 3 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Evanescence_Oly (30 Μάι. 2004 , 14:28)

Εμας παλι, τα αγορακια, μας αρεσει να παιζουμε τον γιατρο με τα κοριτσακια στις σοφιτες.... :whistle: :p :D
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (22 Ιούν. 2004 , 03:41)

Εμας παλι, τα αγορακια, μας αρεσει να παιζουμε τον γιατρο με τα κοριτσακια στις σοφιτες.... :whistle: :p :D

Χιχιχιχιχιχ :cool: :D :D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

...δούλευα,πήγαινα σχολείο,οι μέρες κυλούσαν ανέμελα μαζί με τους φίλους της γειτονιάς παίζοντας κρυφτό,εφτάπετρο,μπάλα και άλλα ωραία παιχνίδια,έπαιζα μανιωδώς με τον πρώτο μου υπολογιστή(έναν Amstrad 6128 Color με δισκέττα!!)

Μικρός σκεφτόμουν πως ήθελα με τρέλα να γίνω πυγμάχος(Boxer έλεγα σε όλους :lol: ),μετά ήθελα να γίνω γιατρός για να γιατρεύω την νονά μου όταν αρρωσταίνει !!!! και τελικά κατέληξα να ασχολούμαι με την πρώτη μου αγάπη... Τους υπολογιστές.

Τώρα οι μέρες,οι μήνες,τα χρόνια κυλάνε εκνευριστικά γρήγορα...

Μεγαλώνουμε και δεν παίρνουμε πρέφα τίποτα!

Οι παλιές αναμνήσεις σβήνουν απο το μυαλό σιγά σιγά και προστίθονται καινούργιες από το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν...

Ώρες ώρες τρώω κάνα κόλλημα πως θα ήθελα πολύ να μείνω για πάντα νέος(όχι ότι τώρα περνάω άσχημα. Ίσα ίσα αλλά έτσι λέμε κουβέντα να γίνεται! :) ) κάπου εκεί στην ηλικία των 20...

Εκεί που ονειρεύεσαι πως μπορείς να αλλάξεις όλη τη ροή του κόσμου!

Εκεί που έχεις ατελείωτα όνειρα για το παρόν και το μέλλον

Κλείνω για μια στιγμή τα μάτια,παίρνω μια βαθειά ανάσα και συνειδητοποιώ πως τελικά η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή...

Χύμα στο κύμα για πάντα! ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]