JustMe Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Εσείς τι κάνατε όταν ήσαστε παιδιά?Τι θέλατε να κάνετε στη ζωη σας?Τι θέλατε να κάνετε? Εγώ όταν ήμουν παιδί...Cu in 10 years .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Διαιτητής! Μέχρι που μου ήρθε ένα δοχείο φέτα στο κεφάλι... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 ...........Ηθελα να...μεγαλωσω....... (σαν παιδι και εγω)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Μάι. 2004 , 23:29) Διαιτητής! Μέχρι που μου ήρθε ένα δοχείο φέτα στο κεφάλι... :whistle: AXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΘΕΙΚΟ! :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Εγώ πάλι ήθελα να γίνω (αχεμ) δελφίνι :o Μέχρι που κολύμπησα μια φορά και έπεσα σε έναν βράχο και έσπασε ο βράχος Εκτός απο αυτό...είχατε τπτ περίεργες συνήθεις μικροί? Εγώ έτρωγα τα τριχάκια απο τις γόμες στο σχολείο που σβήναμε σαν τρελοί και μένανε αυτά για μάσα... Κολλάγαμε τα δάχτυλα μας με κόλλα μέχρι που μια στην τάξη πήγε νοσοκομείο να κάνει εγχείρηση...της είχα αλλάξει την κόλλα με αυτή που κόλλαγε μέταλλα η πλαστικά δεν θυμάμαι :o και έτρωγα μυρμήγκια με την κολλητή μου :wacko: ναι δεν πήγαινα καλά τότε... :whistle: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Μήπως θες να σου στείλω εναν παπα για εξομολόγηση!!!Μπαντ μπόυ!!!Δεν ένοιωθες τύψεις βρε?Εγω μια κλωτσια και μια μπουνια δίνω και μετά νιωθω τύψεις(που δεν εδωσα κι άλλες :p :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 7 Μάι. 2004 , 14:46) Μήπως θες να σου στείλω εναν παπα για εξομολόγηση!!!Μπαντ μπόυ !!!Δεν ένοιωθες τύψεις βρε?Εγω μια κλωτσια και μια μπουνια δίνω και μετά νιωθω τύψεις(που δεν εδωσα κι άλλες :p :p) Καλύτερα bad girl θα έλεγα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 όταν είμουν παιδί ήθελα να γίνω ναυαγοσώστης ναι μάλιστα έβλεπα μπέιγούοτσ. Ακόμα μου άρεσαν πάρα πολύ τα κινητά!! Μου άρεσαν τα ωραία οπίσθια με ότι συνεπάγετε αυτό (α συγνώμη ήταν τυχαίο) χι χι χι! Και γύριζα την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μου άρεσε να κολυμπάω και να κάνω βουτιές από τον μόλο. Ακόμα μου άρεσαν τα σκυλιά όσπου ένα με δάγκωσε όταν το χαίδεψα, και μετά πήρα τον κανέλο μου και ησύχασα!! Αυτά!!!!!!!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 εγω παντως οταν ημουν μικρη περιμενα ενα dim dim dim να ερθει στη ζωη μου... και επισης επιανα ποντικια και σαυρες και βατραχια και σκουληκια και νεκρα ζωα και τα πεταγα σε οποιον τα φοβοταν! μετα μεγαλωσα και αρχισα να πεταω κακιες σκετα !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 7 Μάι. 2004 , 14:46) Μήπως θες να σου στείλω εναν παπα για εξομολόγηση!!!Μπαντ μπόυ!!!Δεν ένοιωθες τύψεις βρε?Εγω μια κλωτσια και μια μπουνια δίνω και μετά νιωθω τύψεις(που δεν εδωσα κι άλλες :p :p) Καλύτερα να στείλεις εξορκιστή... :p :p Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 6 Μάι. 2004 , 23:32) ...........Ηθελα να...μεγαλωσω....... (σαν παιδι και εγω)! Ποιος είπε οτι τα παιδιά θέλουν να μεγαλώσουν;;; Πριν 3 μήνες που έγινα 15 ήμουν, λες και μου είχαν σκοτώσει την μάνα... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Όταν ήμουν παιδί, πριν 10-15 χρόνια, 1. ήθελα υπολογιστή 2. είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με σχολείο, αγγλικά και πιάνο 3. χρειαζόμουν δίαιτα Τώρα, που είμαι 25, 1. θέλω καινούργιο υπολογιστή 2. έχω πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με το διδακτορικό μου και το μαγαζί των γονιών μου 3. χρειάζομαι δίαιτα Σαν να μην άλλαξαν και πολλά πράγματα. Τι ήθελα και μεγάλωσα; :D Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 egw pali oute pou 8umame pote hmoun pedi :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Εγώ ακόμα θέλω να απολαμβάνω τα εφηβικά μου χρόνια !!!!!!!!!!! c u in 8 years :) ;) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 ego san paidi latreva na miso to sxoleio k na kano sinexeia kopanes k genika na kano oso ginete pio diskoli tin zoi ton allon petaga giaourtia k diafora alla zarzavatika apo to balkoni stous perastikous k to agapimeno mou itan na giaourtono ta mixanakia pou pernagane :blink: a.. ekana k lazer sta moutra aftonon pou kathodousan sta balkonia tous amerimnoi mexri pou mou ferane tin astinomia k isixasa :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imela Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 6 Μάι. 2004 , 23:29) Διαιτητής! Μέχρι που μου ήρθε ένα δοχείο φέτα στο κεφάλι... :whistle: - ΚΩΣΤΑΑΑΑΚΗΗΗΗ!!!!!..... Παράθεση http://img299.imageshack.us/img299/9159/dsc004803bs.jpg God is a DJ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 ήθελα να γίνω προγραμματιστής. Δυστυχώς, ακόμα θέλω να γίνω :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 6 Μάι. 2004 , 19:25) Εσείς τι κάνατε όταν ήσαστε παιδιά?Τι θέλατε να κάνετε στη ζωη σας?Τι θέλατε να κάνετε? Εγώ όταν ήμουν παιδί...Cu in 10 years .......... να ρωτήσω κάτι? Είσαι 11 χρονών και μπαίνεις εδω? Κανονικά σύμφωνα με τους ΟΠΧ, πρόσβαση έχουν όσοι είναι άνω των 13 :!: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s ( 8 Μάι. 2004 , 21:06) να ρωτήσω κάτι? Είσαι 11 χρονών και μπαίνεις εδω? Κανονικά σύμφωνα με τους ΟΠΧ, πρόσβαση έχουν όσοι είναι άνω των 13 :!: Τι να σου πω ρε Αποστόλη, επειδή δεν είχα υπ'όψιν κάτι σχετικό έριξα μια προσεκτική ματιά στους ΟΠΧ (ξανά) και δεν βρήκα τπτ που να λέει ότι απαγορεύεται η πρόσβαση σε κάτω των 13 χρονών... Βρήκα όμως κάποια άλλα ενδιαφέροντα... :whistle: Αλλά ας μην βγω και άλλο οφ-τόπικ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 όταν ήμουν μικρό παιδάκι ήθελα να γίνω δασκάλα :p μετά που πήγα γυμνάσιο ήθελα να γίνω καθηγήτρια ( σιγά μην γινόμουν δασκάλα να έκανα τόσα μαθήματα σκέφτηκα :D :lol: ) μετά στο λύκειο σκέφτηκα να γίνω ή ιστορικός ή φιλόλογοσ ή δημοσιογράφος ή ψυχολόγος ( σε αυτό θα ήμουν καλή :cool: :p ):rolleyes: βέβαια ήθελα να γίνω και αστρονόμος , αλλά δεν ήμουν ποτέ καλή στα μαθηματικά και φυσική :whistle: όμως δεν ασχολήθηκα με τίποτα από όλα αυτά ας όψονται οι πανελλήνιες :blink: :confused: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_s ( 8 Μάι. 2004 , 21:06) να ρωτήσω κάτι? Είσαι 11 χρονών και μπαίνεις εδω? Κανονικά σύμφωνα με τους ΟΠΧ, πρόσβαση έχουν όσοι είναι άνω των 13 :!: Γκουουουουουουχχχχχχχχχ Γκουχχχχχχχχχχχχχχχχχχ... Επεσε μια γριπη τώρα τελευταία βρε παιδιά.... Τι λέγαμε.....?????Οποιος θελει απαντήσεις ας μου στειλει pm να τα πούμε...Κι ο admin σας το ξέρει αλλά δεν το θεωρεί κάτι κακό(για να μην έχω φάει ban ακόμη)... Και προσωπικά ούτε κι εγώ το θεωρώ κατι κακό γιατί δεν βρισκόμαστε σε κανένα σκυλο-φόρουμ με διάφορα (ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζ)...... Σε εκείνα τα φόρουμ τα σκυλο-φορουμ θα με βρειτε σαν DrJustMe με ηλικία 26... :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 evge paidi mou :p min tous akous k go mazi sou sorry dld alla to ksaderfaki mou einai 12 xronon k exei poli pio poli mialo k apo 25ari opote aksia eisai edo mesa k oute gia ban eisai oute gia tpt :) alloste d nomizo na leme tpt sokin edo mesa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Δεν υπάρχει καμια απαγόρευση για 11 χρονών, απλώς αν είσαι κάτω από 13 ακολουθείται μια διαφορετική διαδικασία εγγραφής που νομίζω θέλει έγκριση. Ας επανέλθουμε on topic. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Κι εγώ ξέρω "μικρά" με πολύ περισσότερο μυαλό από πολλούς 20ρηδες ;) :) :p Επομένως ας μην υπερβάλλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snatch Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 οταν ημουν παιδι Γ δημοτικου,προ αμνημονευτων ετων,κλειδωσαμε μαζι με 2 φιλους την πορτα της εκκλησιας ενω ειχε εσπερινο με αποτελεσμα να ωγαζουν τις κακομηρες τις γιαγιαδες απ το παραθυρο εκεινο το απογευμα αφου δεν μπορουσαν να ανοιξουν.Το γελιο το πληρωσαμε ακριβα την επομενη μερα αφου ο παπας ηρθε και μας ρουφιανεψε στον διευθηντη του σχολειου.και εκεινα τα χρονια επιτρεποταν ο ξυλοδαρμος.. :( Παράθεση Dust in the wind http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Otan eimoun paidi i8ela na gino gynaikologos meta sexologos kai meta na paro tin epixirisei tou patera mou! :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts