Angie16 Δημοσιεύτηκε December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν ξέρει, αν μπορώ να δω τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει σε ένα αρχείο ή γενικά σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ. αντιγραφές - επικολλήσεις αρχείων κ.λ.π.)?? Με λίγα λόγια ,έχω την υποψία ότι κάποιος έχει αντιγράψει από τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο αρχεία αλλα δεν είμαι 100% σίγουρη και θα ήθελα να δω τι κινήσεις έχουν γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία? Μπορώ με κάποιο τρόπο ή από τις ιδιότητες των αρχείων? Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: Χρόνια πολλά κιόλας!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει αν ξέρει, αν μπορώ να δω τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει σε ένα αρχείο ή γενικά σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (π.χ. αντιγραφές - επικολλήσεις αρχείων κ.λ.π.)?? Με λίγα λόγια ,έχω την υποψία ότι κάποιος έχει αντιγράψει από τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο αρχεία αλλα δεν είμαι 100% σίγουρη και θα ήθελα να δω τι κινήσεις έχουν γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία? Μπορώ με κάποιο τρόπο ή από τις ιδιότητες των αρχείων? Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: Χρόνια πολλά κιόλας!!!!:D σε συγκεκριμένα αρχεία...δεξί κλικ με το ποντίκι ιδιότητες...και βλέπεις πότε δημιουργήθηκε ένα αρχείο και πότε τροποποιήθηκε...για κάτι άλλο πας σε πρόγραμμα. ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angie16 Δημ. December 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 σε συγκεκριμένα αρχεία...δεξί κλικ με το ποντίκι ιδιότητες...και βλέπεις πότε δημιουργήθηκε ένα αρχείο και πότε τροποποιήθηκε...για κάτι άλλο πας σε πρόγραμμα. ;) Σε ευχαριστώ πολύ sv2evs! Αυτό ισχύει & αν κάποιος έχει μόνο αντιγράψει το συγκεκριμένο αρχείο? Ξέρω ότι αυτό ισχύει οταν κάποιος πάει και ανοίξει και δει το συγκεκριμένο αρχείο (π.χ. εικόνα, βίντεο κ.λ.π.), γίνεται και απλά αν το αντιγράψει & το πάρει στο δικό του δίσκο? Όταν λες πρόγραμμα ποιο εννοείς?? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ sv2evs! Αυτό ισχύει & αν κάποιος έχει μόνο αντιγράψει το συγκεκριμένο αρχείο? Ξέρω ότι αυτό ισχύει οταν κάποιος πάει και ανοίξει και δει το συγκεκριμένο αρχείο (π.χ. εικόνα, βίντεο κ.λ.π.), γίνεται και απλά αν το αντιγράψει & το πάρει στο δικό του δίσκο? Όταν λες πρόγραμμα ποιο εννοείς?? :rolleyes: Αμα ψαξεις στο google για PC activity monitoring θα βρεις αρκετα προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια. Αλλα μην μπεις σε αυτη τη λογικη, γνωμη μου! Αν δεν θελουμε καποιος να εχει προσβαση στα αρχεια μας για τον Α ή Β λογο τοτε ψαχνουμε τροπο "απαγορευσης" και οχι "φακας". Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angie16 Δημ. December 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Αμα ψαξεις στο google για PC activity monitoring θα βρεις αρκετα προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια. Αλλα μην μπεις σε αυτη τη λογικη, γνωμη μου! Αν δεν θελουμε καποιος να εχει προσβαση στα αρχεια μας για τον Α ή Β λογο τοτε ψαχνουμε τροπο "απαγορευσης" και οχι "φακας". Σ' ευχαριστώ Manolog3, Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Απλά το ρωτάω γιατί έχω την υποψία ότι μπορεί ήδη κάποιος να έχει αντιγράψει κάποια από τα αρχεία μου, μπορεί και όχι, απλά αυτο θα ήθελα να δω τώρα.. Αν ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που ''απαγορεύει'' την αντιγράφη των αρχείων (για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ τώρα) θα αναμένω αν μπορείς να μου το πεις.. :D & παλι ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts