bekatakis Δημοσιεύτηκε December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2011 Γεια σας, θα ηθελα να με βοηθησετε να συνδεσω το router της forhnet που μου εχει μεινει απο παλαιτοτερη συνδεση στην υπαρχον συνδεση που εχω σπιτι και ειναι wind. Το ρουτερ ειναι το λευκο της thompson tg585 και οπως καταλαβαινεται με το που το εβαλα στη πριζα για να εχω συνδεση δεν......συνδεεται (λογικο θα πουν πολλοι εδω μεσα..) Επομενως, ποιος ειναι ο τροπος για να αλλαξω τις οποιες ρυθμισεις στο ρουτερ και να συνδεθει κ αυτο στο ιντερνετ. Ο λογος που θελω κατι τετοιο ειναι γιατι θελω να συνδεση σε αυτο το ρουτερ τον αποκωδικοποιητη για να εχω δορυφορικη...αν με καταλαβαινεται... ;);) Επομενως, η οποια βοηθεια ειναι παραπανω απο επιθυμητη, ευχαριστω προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 έδωσες username και password της wind στο router? η γραμμή σου είναι isdn/pstn? το router??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 έδωσες username και password της wind στο router? η γραμμή σου είναι isdn/pstn? το router???A Aυτο πως περιπου το κανω? Και μετα ποια ειναι η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 για δες εδω απλα στα πεδία username και password βάζεις αυτά που σε δωσε η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Δεν χρειάζεται username και pass για να παίξει το ρούτερ πια στην Wind. Το βάζεις πάνω και παίζει μόνο του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts