Mr_Comple Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) μια χαρα εκανε..τι καιρο ειχε οταν αργουσε; Το έχω δοκιμάσει με ηλιοφάνεια! Πριν λίγο τώρα το άνοιξα στο δρόμο έβρισκε μέχρι 6 αλλά δεν κλείδωνε! Αυτό πού καταλαβαίνω είναι ότι είναι με τα φεγγάρια του! Αλλά αν είναι hardware to θέμα λογικά δεν θα έβλεπε και κανένα δορυφόρο.πιστεύω. Ορίστε σε περίπτωση που φοβάσαι ότι δεν θα δεχτούν για την εγγύηση!!! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20843237&postcount=1 Έχει όλες τις ρομ yakjuxx κλπ κλπ κλπ Σε ευχαριστώ φιλέ μου εγώ μια χαρά το βλέπω το gps σου. Γενικά εγώ με το GPS του Nexus είμαι ευχαριστημένος, δεν θα το χαρακτήριζα καθόλου μέτριο. Δεν με έχει απογοητεύσει ακόμα, αν και παίζει ρόλο και τι εφαρμογή χρησιμοποιεί κανείς. Βλέπω ότι έχεις περάσει την rasbeanjelly, με stock σου έκανε τα ίδια; Δεν το δούλεψα ποτέ με στοκ το κινητό! Αλλά θυμάμαι από την Google branded πού έβαλα για λίγο όταν άνοιγα GPS δεν έδειχνε το εικονίδιό να αναβοσβήνει :-\ Edited September 30, 2012 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Cna 3.6.5 με τρελά features :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 παιδια εχω την Black beam 3.2 με trinity kernel oc 1342 αν θυμαμε καλα οριστε μπαταρια πολυ καλη 2ωρες και 10 λεπτα περιπου και ειμαι στο 60% με wifi ανοικτα ολη μερα και κλησεις κανα 15λεπτο και google play internet κλπ http://imageshack.us/a/img203/6482/20120930011355.png Uploaded with ImageShack.us πες μας λιγο αν θες ετσι τις εντυπωσεις σου απο την συγκεκριμενη.... :) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 πες μας λιγο αν θες ετσι τις εντυπωσεις σου απο την συγκεκριμενη.... :) μια χαρα φενεται η ρομ κανενα προβλημα 1 1/2 μερα μονο την εχω βεβαια αλλα μεχρι τωρα ολα καλα και ειναι φουλ στην παραμετροποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Κάποιο link για την rom και τον kernel μπορείς να μας δώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Cna 3.6.5 με τρελά features :cool: εγω ειμαι με cna 3.6.0.ποτε βγηκε η 3.6.5? μολις την ειδα..κατεβαζω κ φλασαρω απευθειας.ποιον kernel προτεινετε για αυτγην τη rom?εχω milestone5 Edited September 30, 2012 by rs280ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Κάποιο link για την rom και τον kernel μπορείς να μας δώσεις; rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748823 kernel http://www.derkernel.com/jb-tuna.php παιδια απο οτι φενεται δεν μας τα λεει καλα η ρομ!! δειτε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748823&page=131 ισως βεβαια και να λεεν βλακειες! Edited September 30, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Και εγω εκανα scan και παλι μου εβγαλε malware... Οποτε μαλλον ακυρη η ρομ... Παντως μεχρι στιγμης εχω την official rom με kernel franco milestone 5 και ειναι απιστευτα γρηγορη... Παντως θα ηθελα να μαθω αν μπορουμε να ξαναβαλουμε την Google bar στην ras jellybean η οποια φαινεται πολυ καλη ρομ. Κάποιος που χρησιμοποιεί την RasJellyBean μπορεί να μου πει που μπορώ να βρω την Google Bar (αφού χωρίς αυτή και την δυνατότητα να καλύψεις το κενό είναι άσχημο) και πώς μπορώ να κάνω την homescreen να μην περιστρέφεται αλλά να περιστρέφονται όλα τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ πολύ! Edited September 30, 2012 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) nova ή apex βαλε o nova ειναι σε προσφορα 0,25 euro Edited September 30, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παντως θα ηθελα να μαθω αν μπορουμε να ξαναβαλουμε την Google bar στην ras jellybean η οποια φαινεται πολυ καλη ρομ. Κάποιος που χρησιμοποιεί την RasJellyBean μπορεί να μου πει που μπορώ να βρω την Google Bar (αφού χωρίς αυτή και την δυνατότητα να καλύψεις το κενό είναι άσχημο) Απλά εγκαθιστάς το google search απο το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Καλημέρα! Χθες το βράδυ δοκίμασα την CNA 3.6.5 σε συνδυασμό με τον kernel του franco r277 gpu 384 και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την ταχύτητα του αλλά κυρίως με την αυτονομία του με απενεργοποιημένο το 3G αφου μεχρι στιγμης απο χθες το βραδυ μεχρι αυτη την στιγμή που γράφω (12 ώρες δηλαδη) με ανοιχτό όλη την νύχτα το wifi με συγχρονισμούς καιρού και των email μου, 15-20 λεπτά κλήσεις αλλα και εγκατάσταση 8 εφαρμογών από το play store και σήμερα το πρωί 15 λεπτά sygic έχω χάσει 20% μπαταρία! Την προτείνω σε όλους να την δοκιμάσουν! Edited October 1, 2012 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έβαλα τη factory rom είναι ίδια με τη cna3.6.5 μόνο που αλλαζουν κάποια εικονίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Έβαλα τη factory rom είναι ίδια με τη cna3.6.5 μόνο που αλλαζουν κάποια εικονίδια Μόνο που έχει απείρως περισσότερη παραμετροποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μόνο που έχει απείρως περισσότερη παραμετροποίηση! οταν λεω οτι ειναι ιδια τι καταλαβαίνεις? λεω ολόιδια και στην παραμετροποίηση και σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdouker Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλημέρα! Χθες το βράδυ δοκίμασα την CNA 3.6.5 σε συνδυασμό με τον kernel του franco r277 gpu 384 και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την ταχύτητα του αλλά κυρίως με την αυτονομία του με απενεργοποιημένο το 3G αφου μεχρι στιγμης απο χθες το βραδυ μεχρι αυτη την στιγμή που γράφω (12 ώρες δηλαδη) με ανοιχτό όλη την νύχτα το wifi με συγχρονισμούς καιρού και των email μου, 15-20 λεπτά κλήσεις αλλα και εγκατάσταση 8 εφαρμογών από το play store και σήμερα το πρωί 15 λεπτά sygic έχω χάσει 20% μπαταρία! Την προτείνω σε όλους να την δοκιμάσουν! Links φιλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλημέρα! Χθες το βράδυ δοκίμασα την CNA 3.6.5 σε συνδυασμό με τον kernel του franco r277 gpu 384 και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την ταχύτητα του αλλά κυρίως με την αυτονομία του με απενεργοποιημένο το 3G αφου μεχρι στιγμης απο χθες το βραδυ μεχρι αυτη την στιγμή που γράφω (12 ώρες δηλαδη) με ανοιχτό όλη την νύχτα το wifi με συγχρονισμούς καιρού και των email μου, 15-20 λεπτά κλήσεις αλλα και εγκατάσταση 8 εφαρμογών από το play store και σήμερα το πρωί 15 λεπτά sygic έχω χάσει 20% μπαταρία! Την προτείνω σε όλους να την δοκιμάσουν! Πόσα λεπτά χρήσης οθόνης? Εγώ μέχρι την 3.6 έβλεπα την μπαταρία να πέφτει ραγδαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τώρα μετά από 19 ώρες και με χρήση οθόνης 2ω και 44 λεπτά με όλα τα προηγούμενα και άλλα 30' τηλέφωνα, εγκατάσταση των Asphalt 7 και δοκιμή για 10' και του Navigon και κατέβασμα των χαρτών είμαι στο 42% και εκτός σπιτιού συνέχεια ανοιχτά τα data και εντός wifi... Πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 οταν λεω οτι ειναι ιδια τι καταλαβαίνεις? λεω ολόιδια και στην παραμετροποίηση και σε ολα η factory rom δεν ειναι γνωστη γενικα και με τον ορο factory, το πρωτο που ερχεται στο μυαλο μας αν δεν την ξερουμε, ειναι οτι αφορα stock rom...για αυτο και το σχολιο του παιδιου. δεν εδωσες καμια πληροφορια.. http://rootzwiki.com/topic/34563-rom09302012-factoryrom-v20-projectsweet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχει παρατήρηση κανεις να ανοιγοκλείνει η οθόνη στα καλά καθούμενα... (ανοίγει λέγοντας σαν να πατάω το power και εμφανίζει το κουμπί ξεκλειδώματος) η αλήθεια είναι ότι το έχω προσέξει από τότε που έχω ξεκινήσει και βάζω rom διαφορες και έχω παρατήρηση ότι μου το κάνει σε πολλές rom... δεν το έχω ψάξει να δω μήπως το κάνει κάποια εφαρμογή αυτό αλλα μου κάνει εντύπωση ότι μου το κάνει αν όχι σε όλες στις περισσότερες rom... έχει κανεις αλλα τέτοια συμπτώματα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχει παρατήρηση κανεις να ανοιγοκλείνει η οθόνη στα καλά καθούμενα... (ανοίγει λέγοντας σαν να πατάω το power και εμφανίζει το κουμπί ξεκλειδώματος) η αλήθεια είναι ότι το έχω προσέξει από τότε που έχω ξεκινήσει και βάζω rom διαφορες και έχω παρατήρηση ότι μου το κάνει σε πολλές rom... δεν το έχω ψάξει να δω μήπως το κάνει κάποια εφαρμογή αυτό αλλα μου κάνει εντύπωση ότι μου το κάνει αν όχι σε όλες στις περισσότερες rom... έχει κανεις αλλα τέτοια συμπτώματα? :lol: Φίλε μου κάποια εφαρμογή κάνει την "δουλειά". Αν θες εγκατέστησε το better battery stats και μπορείς να βρεις ποια εφαρμογή δεν αφήνει το κινητό να μπει σε deep sleep... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Φίλε μου κάποια εφαρμογή κάνει την "δουλειά". Αν θες εγκατέστησε το better battery stats και μπορείς να βρεις ποια εφαρμογή δεν αφήνει το κινητό να μπει σε deep sleep... ok το κάνω τώρα εγκατάσταση αλλα πως θα καταλάβω πια εφαρμογή είναι? Edit: ok κατέβασα αυτήν εδώ αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί και πως θα μου δείξει πια εφαρμογή δεν αφήνει το κινητό σε sleep Edited October 1, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ok το κάνω τώρα εγκατάσταση αλλα πως θα καταλάβω πια εφαρμογή είναι? Edit: ok κατέβασα αυτήν εδώ αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί και πως θα μου δείξει πια εφαρμογή δεν αφήνει το κινητό σε sleep Πήγαινε στο process και από κάτω since unplugged... Συνήθως είναι η πρώτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πήγαινε στο process και από κάτω since unplugged... Συνήθως είναι η πρώτη... ok φιλαράκι ναι το βρήκα thanks απλά όταν το πρώτο άνοιξα δεν έδειχνε κάτι στις μέτρησης πουθενά έκανα ένα reboot στο κινητό και λειτούργησε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 λοιπον παιδια πριν λιγες μερες ειχα αρχισει μια κουβεντα σχετικα με το gps στο nexus μου και πως δεν κλειδωνει κτλ...επειτα απο ατελειωτες ωρες στο xda και μην εχοντας τιποτα να χασω φλασαρα ενα αρχεια απο ενα αντιστοιχο thread το αρχειο θα το χαρακτηριζα σαν libs gia gps καπως... τα αποτελεσματα που ειδα μετα απο σχεδον μια βδομαδα ειναι..μετα απο επανακκινηση με δεδομενα και wifi κλειστα παιρνει μεσο ορο 3-4 λεπτα για να με κλειδωσει.. (τωρα χρησιμοποιει πιο γρηγορα δορυφορους ενω πριν απλα τους εβλεπα χωρις να γραφει in use -ολα αυτα με την εφαρμογη gps test app) να πω πως ημουν σε πρωτο οροφο πισω απο το παραθυρο...μολις εγινε το πρωτο κλειδωμα απενεργοποιω το gps κλειδωνω το τηλ. το ανοιγω παλι.τα επομενα κλειδωματα γινονται σε χρονο 17-30 αντε κοντα στο λεπτο.απλα το πρωτο μετα απο reboot με αργει.το εχω τσεκαρει. το κρινεται φυσιολογικο.? αυτα απο εμενα :) χρησιμοποιω ηδη την εφαρμογη faster gps :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να κανω root με το toolkit 7.8.Kανω ολα τα βηματα του οδηγου μετατροπης τουdjkostas αλλαζοντας μονο την επιλογη στο 4και μετα κανω τα ιδια βηματα μεχρι και το 9.Μετα απλα στο 10 παταω root και ειμαι ok,ή χρειαζεται και κατι αλλο?Ειμαι με 4.1.1 και JROOC. Edited October 2, 2012 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts