Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειτε εχεις κλειδωμενο bootloader ειτε οχι δε σε πειραζει στις official αναβαθμισεις.Ουτε το root σε πειραζει(απλα χανεται).Αυτο που σε νοιαζει ειναι να εχεις stock rom και stock recovery

Θα επρεπει να ανοιξουμε ενα thread Q&A για το nexus, θα βοηθουσε αρκετο κοσμο...

μου δινει επιλογη το toolkit για remove cmw ? οποτε να περασω την στοκ...οταν ερθει εκεινη η ωρα...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα...! μια ερωτηση λιγο χαζη ετσι για να παει καλα η μερα.... :P

ειμαι με στοκ yakju rom rooted και unlock boodloader. και βγαινει αναβαθμιση πχ 4.1.2

για να την παρω κατευθειαν απο google μιας και μπορω ;) κλειδωνω boodloaer και κανω ota...?

τα λεω καλα..; μπορω και χωρις να κλειδωσω boodloader..?

Αν είσαι εντελώς στοκ (το root και ο ξεκλείδωτος boodloader δεν παίζουν ρόλο) παίρνεις τις ΟΤΑ, απλά θα ξανακάνεις root γιατί χάνεται. Αν έχεις άλλη recovery, kernel δεν μπορείς να πάρεις ΟΤΑ, μόνο manual.

Αν είσαι εντελώς στοκ (το root και ο ξεκλείδωτος boodloader δεν παίζουν ρόλο) παίρνεις τις ΟΤΑ, απλά θα ξανακάνεις root γιατί χάνεται. Αν έχεις άλλη recovery, kernel δεν μπορείς να πάρεις ΟΤΑ, μόνο manual.

ωραια...σε ευχαριστω...!! και τωρα μια τελευταια ερωτηση το google voice, εδω στην ελλαδα, δεν δουλευει οπως στα βιντεακια στο youtube e...? χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου δινει επιλογη το toolkit για remove cmw ? οποτε να περασω την στοκ...οταν ερθει εκεινη η ωρα...;

Εχει επιλογη για να φλασαρεις stock recovery.Δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα θεωρητικα αν περασεις τη stock δε θα εχεις προβλημα. Στη χειροτερη παιρνεις ενα καλo backup εφαρμογες, φωτο κτλ κτλ(με titanium backup,mybackup....) και περνας ολη τη stock rom απο πανω.

edit:για το google now αν του μιλας αγγλικα κανει αυτα που βλεπεις αλλα εμενα δε με βολευει(μαλλον η προφορα φταιει...)!Προσωπικα πιστευω πως θελει δουλεια ακομα

Edited by agekalp

Εχει επιλογη για να φλασαρεις stock recovery.Δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα θεωρητικα αν περασεις τη stock δε θα εχεις προβλημα. Στη χειροτερη παιρνεις ενα καλo backup εφαρμογες, φωτο κτλ κτλ(με titanium backup,mybackup....) και περνας ολη τη stock rom απο πανω.

edit:για το google now αν του μιλας αγγλικα κανει αυτα που βλεπεις αλλα εμενα δε με βολευει(μαλλον η προφορα φταιει...)!Προσωπικα πιστευω πως θελει δουλεια ακομα

ρωτησα πχ ποσο ψηλος ειναι ο obama και ενω στο yt δειχνει την φωτογραφια του κτλ..εμενα που πεταει απλα αποτελεσματα αναζητησης..γενικα σε οτι ζηταω. σε στοκ ρομ αυτα..:./

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομζω δεν πρεπει να εχεις custom recovery

Αυτο... το μόνο που σε νοιάζει είναι να έχεις stock recovery! Όλα τα άλλα δε σε νοιάζουν... Επίσης θα χαθεί το root εκτός και έχεις τη εφαρμογή rootkeeper που νομίζω ότι στο κρατάει

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι μου το ειχε κανει και εμενα αυτο. Δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα καποιες φορες μου λειτουργουσε με καρτες και καποιες με απλη αναζητηση.

Αυτο αλλαζε αναλογα αν εκλεινα και ξανανοιγα το google now ή αν γυριζα απο τα ελληνικα στα αγγλικα.Οπως ειπα δεν το εψαξα πολυ οποτε δεν παρατηρησα καποιο μοτιβο επαναληψης. Ψαξε στο forum, μπορει να υπαρχει thread για το google now(δε το γνωριζω)

edit:

Παντως Mr_Comple για την ερωτηση σου περι αναβαθμισης δε μπορεις να πεις....σου απαντησαμε τεσσερα ατομα το ιδιο πραγμα.... :p

Edited by agekalp

Ναι μου το ειχε κανει και εμενα αυτο. Δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα καποιες φορες μου λειτουργουσε με καρτες και καποιες με απλη αναζητηση.

Αυτο αλλαζε αναλογα αν εκλεινα και ξανανοιγα το google now ή αν γυριζα απο τα ελληνικα στα αγγλικα.Οπως ειπα δεν το εψαξα πολυ οποτε δεν παρατηρησα καποιο μοτιβο επαναληψης. Ψαξε στο forum, μπορει να υπαρχει thread για το google now(δε το γνωριζω)

edit:

Παντως Mr_Comple για την ερωτηση σου περι αναβαθμισης δε μπορεις να πεις....σου απαντησαμε τεσσερα ατομα το ιδιο πραγμα.... :p

χαχαχαχα! δεν μου απαντησατε απλα χαλι γίνατε...!:up::up::up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν βγει ΟΤΑ 4.1.2 θα εχει ηδη βγει custom 4.1.2 :grin:

Edited by nikoskat

ρωτησα πχ ποσο ψηλος ειναι ο obama και ενω στο yt δειχνει την φωτογραφια του κτλ..εμενα που πεταει απλα αποτελεσματα αναζητησης..γενικα σε οτι ζηταω. σε στοκ ρομ αυτα..:./

Για να λειτουργεί σωστά το Google Now πρέπει η γλώσσα του κινητού να είναι σε English US

Για να λειτουργεί σωστά το Google Now πρέπει η γλώσσα του κινητού να είναι σε English US

πριν λιγο το συνειδητοποιησα και εγω ευχαριστω...!

παιδια απο οτι βλωπε mods για στοκ ρομ μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν βγει ΟΤΑ 4.1.2 θα εχει ηδη βγει custom 4.1.2 :grin:

Σωστό!!! Εδώ βγήκε το rev6 JRO03R και αμέσως το έβαλαν όλοι! χαχαχαχα

Με το καλο να μας έρθει και το 4.1.2...

Έτσι είμαστε εμείς εδώ... Όλοι βοηθάμεεεε!!! :D :D :D

πριν λιγο το συνειδητοποιησα και εγω ευχαριστω...!

παιδια απο οτι βλωπε mods για στοκ ρομ μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ε?

Το πρόβλημα δεν είναι τα mod αλλά το ότι χρειάζεται η ρομ να είναι deodexed γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μοντάρεις πράγματα. Όμως η στοκ είναι odexed οπότε γίνεται πολύ πιο δύσκολα το μοντάρισμα και δεν ασχολούνται... Στη χειρότερη μπορείς να βάλεις την στοκ deodexed που είναι και pre-rooted και τα περισσότερα βασικά mod(π.χ. battery %) θα παίζουν κανονικά 100%

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Σωστό!!! Εδώ βγήκε το rev6 JRO03R και αμέσως το έβαλαν όλοι! χαχαχαχα

Με το καλο να μας έρθει και το 4.1.2...

Έτσι είμαστε εμείς εδώ... Όλοι βοηθάμεεεε!!! :D :D :D

Το πρόβλημα δεν είναι τα mod αλλά το ότι χρειάζεται η ρομ να είναι deodexed γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μοντάρεις πράγματα. Όμως η στοκ είναι odexed οπότε γίνεται πολύ πιο δύσκολα το μοντάρισμα και δεν ασχολούνται... Στη χειρότερη μπορείς να βάλεις την στοκ deodexed που είναι και pre-rooted και τα περισσότερα βασικά mod(π.χ. battery %) θα παίζουν κανονικά 100%

και που μπορω να την βρω....;

[sIGPIC][/sIGPIC]

και που μπορω να την βρω....;

xda... δεν έχω λινκ! Ψάξε 4.1.1 deodexed

Γενικά το 110% που λέμε εδώ το έχουμε διαβάσει στο xda οπότε βάλτο στο ρεπερτόριο παρακολούθησης σου. Ναι ΟΚ είναι αγγλικά αλλά εκεί θα βρέις τα πάντα που θες και με σαφείς απαντήσεις και σε μαγαλύτερο αριθμό. Εδώ είμαστε 100 ονοματαίοι εκεί θα βρείς χιλιάδες! Θα γίνει πιο εύκολη η ζωή σου αν διαβάζεις και εκεί...

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

σε ευχαριστω....παιδια εχω δει thread και thread αλλα στο συγκεκριμενο οι απαντησεις ειναι αμεσοτατες...!

τι εγινε το γυρισαμε σε live chat..? :P

xda... δεν έχω λινκ! Ψάξε 4.1.1 deodexed

Γενικά το 110% που λέμε εδώ το έχουμε διαβάσει στο xda οπότε βάλτο στο ρεπερτόριο παρακολούθησης σου. Ναι ΟΚ είναι αγγλικά αλλά εκεί θα βρέις τα πάντα που θες και με σαφείς απαντήσεις και σε μαγαλύτερο αριθμό. Εδώ είμαστε 100 ονοματαίοι εκεί θα βρείς χιλιάδες! Θα γίνει πιο εύκολη η ζωή σου αν διαβάζεις και εκεί...

αχω ανοιξει και στο xda κιταπια... ;)

απλα εκει πρεπει να εισαι απο πανω γιατι διαφορετικα χανεσαι....!!

Edited by Mr_Comple

[sIGPIC][/sIGPIC]

όσοι έχουν την rasbeanjelly και θέλουν να την παραμετροποιήσουν και άλλο ας δουν αυτό το θέμα

Καλοοο!!!..Ευχαριστουμε.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

εχω προβλημα με το gps. φοραω την rasbeanjelly.εχω κατεβασει εφαρμογες τυπου fastergps που ψαχνει σε ελλαδα εξ αρχης.αλλα τιποτα σε ανοιχτο χωρο και αργει πολυ να με δει κλειδωνει μετα απο 2 λεπτα. να πω οτι εχω κλεστα δεδομενα και χρησιμοποιω δικτυο 2g δεν ξερω αν παιζει ρολο. ειτε δοκιμαζω με χαρτες ειτε με to ndrive το απο τελεσμα ιδιο. δειχνει πανω δεξια το εικονιδιο και αναβοσβηνει αλλα δεν κλειδωνει..με το gps test app ειδα πως βλεπει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει.... καποιες φορες σε 2 λεπτα αλλες.....χρονο να χεις..!

εκανα clear kai update agps οταν ημουν στο δικτυο αλλα δεν βοηθησε...το arc s που ειχα το πολυ σ ενα λεπτο με ειχε βρει...

λετε να ειναι hardware...? ακομα για ποιο λογο να ενεργοποιησω δεδομενα αφου και στ παλιο κινητο χωρις την ρυθμιση αυτα το gps τα καταφερνε μια χαρα... :/ δεν ξερω τι να πω τοσο γκαντεμια.

βοηθεια παρακαλωωωω..:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει καποιος βαλει στην rasbeanjelly το mod με την μπαταρια που φενεται το ανθρωπακι android το ψαχνω αλλα τιποτα

εχω προβλημα με το gps. φοραω την rasbeanjelly.εχω κατεβασει εφαρμογες τυπου fastergps που ψαχνει σε ελλαδα εξ αρχης.αλλα τιποτα σε ανοιχτο χωρο και αργει πολυ να με δει κλειδωνει μετα απο 2 λεπτα. να πω οτι εχω κλεστα δεδομενα και χρησιμοποιω δικτυο 2g δεν ξερω αν παιζει ρολο. ειτε δοκιμαζω με χαρτες ειτε με to ndrive το απο τελεσμα ιδιο. δειχνει πανω δεξια το εικονιδιο και αναβοσβηνει αλλα δεν κλειδωνει..με το gps test app ειδα πως βλεπει δορυφορους αλλα δεν κλειδωνει.... καποιες φορες σε 2 λεπτα αλλες.....χρονο να χεις..!

εκανα clear kai update agps οταν ημουν στο δικτυο αλλα δεν βοηθησε...το arc s που ειχα το πολυ σ ενα λεπτο με ειχε βρει...

λετε να ειναι hardware...? ακομα για ποιο λογο να ενεργοποιησω δεδομενα αφου και στ παλιο κινητο χωρις την ρυθμιση αυτα το gps τα καταφερνε μια χαρα... :/ δεν ξερω τι να πω τοσο γκαντεμια.

βοηθεια παρακαλωωωω..:(

Νομίζω ότι για google maps απαιτεί data... Σε εφαρμογή GPS δεν θέλει και του αρκεί το GPS... Οπότε πρέπει να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι έχεις data κλειστά. Εμένα με το fasterGPS και rasbean κλειδώνει σε 5 sec!!!

Αυτό με το data νομίζω ίσχυε πάντα!

Google Pixel 9 Pro XL

Νομίζω ότι για google maps απαιτεί data... Σε εφαρμογή GPS δεν θέλει και του αρκεί το GPS... Οπότε πρέπει να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ότι έχεις data κλειστά. Εμένα με το fasterGPS και rasbean κλειδώνει σε 5 sec!!!

Αυτό με το data νομίζω ίσχυε πάντα!

ΟΟΟΟΧΙ !

υπαρχει επιλογη να αποθηκευεις στη μνημη της συσκευης σου το κομματι χαρτι που θες και να κανεις offline χρηση του ;)

δεν θελει (απαραιτητα ) data για να χρησιμοποιεις τους χαρτες

τωρα αν εννοεις για να κλειδωσει πιο γρηγορα σημα, αυτο ισχυει για οποιαδηποτε εφαρμογη που κανει χρηση του gps

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1860545

και εδω αρκετα Mods

δοκιμασα 2-3 στην ras και δουλευαν

καντε πρωτα ενα nandroid backup για καλο και για κακο

καλησπερα παιδια....ψαχνω ενα keyboard με την διαταξη που ειναι στην φωτο...αυτη την στιγμη χρησιμοποιω αυτο γιατι με βολευει τρομερα και το ειχα συνηθισει στο arc s , με χαλαει ομως το γκρι...μηπως γνωριζουμε κατι που να ειναι σε holo ics σε αυτη την διαταξη? ευχαριστω παιδες.... (σας ζαλισα σημερα... :P )

[sIGPIC][/sIGPIC]