adams25 Δημοσιεύτηκε November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2011 καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο φορουμ γιαυτό που ψάχνω...γνωρίζει κάποιος ένα δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης διαφημιστικών φυλλαδίων για απλά φυλλάδια Α4 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το photoshop εννοειται (torrent it) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ωραία ευχαριστώ θα το ψάξω αν έχεις και τίποτα άλλο κατά νου πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ACDSee σα το photoshop είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καταλληλότερο για αυτή τη δουλειά είναι συνήθως ένα software σελιδοποίησης, όπως π.χ. το Indesign. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) το photoshop τώρα η είναι πολύ δύσκολο και δεν βγάζω άκρη η κατέβασα ότι νάνε το Indesign είναι trial version Edited December 1, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Print Μaster.. Εγώ έχω την έκδοση Gold, πανεύκολο στη χρήση.. (Ψάξε στο google με τα κατάλληλα keywords) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 το photoshop τώρα η είναι πολύ δύσκολο και δεν βγάζω άκρη η κατέβασα ότι νάνε το Indesign είναι trial version ελεύθερο λογισμικό...gimp (με δυνατότητες σαν του photoshop). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ελεύθερο λογισμικό...gimp (με δυνατότητες σαν του photoshop). To gimp από όσο ξέρω δεν έχει CMYK οπότε δεν "κάνει" για εκτυπώσεις. Όπως αναφέρθηκε indesign ή illustrator ή Corel για σωστά αποτελέσματα. Φυσικά κανένα από αυτά δεν είναι δωρεάν αλλά οι trial εκδόσεις είναι μία χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts