petran66 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Την εβαλα κι εγω(Darky 3.3)και πραγματικα σφυριζει!!Και σαν θεμα,πολυ ωραιο!Οντως ειναι η καλυτερη,μεχρι στιγμης...! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Κρατηστε ''καβα'' αυτη την εφαρμογη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Οποιοδηποτε ics build (που ερχετε) περασετε και δειτε κιτριγωνο, μπορειτε ευκολα να το αφαιρεσετ και το συμαντικοτερο να μηδενισετε τον μετρητη σας...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Θελω να κανω ROOT το κινητο μου για να παιξω με τις συχνοτητες. Εχω το kernel XXLA4 και κατεβασα αυτο το αρχειο απο τους XDA -> CF-Root-SGN_XX_OXA_LA4-v5.0-CWM5 Κανω την διαδικασια, αλλα οταν ανοιγω τα προγραμματα διαχειρησεις συχνοτητων δεν με αφηνει να πειραξω συχνοτητες γιατι δεν ειναι ROOT. Τα προγραμματα που εχω ειναι τα SetCpu και Tegrak Ultimate. Τι παιζει παιδια ? ....help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Θελω να κανω ROOT το κινητο μου για να παιξω με τις συχνοτητες. Εχω το kernel XXLA4 και κατεβασα αυτο το αρχειο απο τους XDA -> CF-Root-SGN_XX_OXA_LA4-v5.0-CWM5 Κανω την διαδικασια, αλλα οταν ανοιγω τα προγραμματα διαχειρησεις συχνοτητων δεν με αφηνει να πειραξω συχνοτητες γιατι δεν ειναι ROOT. Τα προγραμματα που εχω ειναι τα SetCpu και Tegrak Ultimate. Τι παιζει παιδια ? ....help!!! Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει root?? Εχεις το εικονιδιο superuser στις εφαρμογες σου?? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει root?? Εχεις το εικονιδιο superuser στις εφαρμογες σου?? Oχι φιλε μου δεν το βλεπω το εικονακι που μου λες. Δεν θα επρεπε να ειχε γινει root ? πατησα το -> not-rooted-yet εχω κανει κατι λαθος ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Θελω να κανω ROOT το κινητο μου για να παιξω με τις συχνοτητες. Εχω το kernel XXLA4 και κατεβασα αυτο το αρχειο απο τους XDA -> CF-Root-SGN_XX_OXA_LA4-v5.0-CWM5 Κανω την διαδικασια, αλλα οταν ανοιγω τα προγραμματα διαχειρησεις συχνοτητων δεν με αφηνει να πειραξω συχνοτητες γιατι δεν ειναι ROOT. Τα προγραμματα που εχω ειναι τα SetCpu και Tegrak Ultimate. Τι παιζει παιδια ? ....help!!! Κι εγώ τα ίδια φίλε μου με XXLA3... δες τον οδηγό παρακάτω που μου έστειλε ο Elthis και θα το δω κι εγώ μεσημεράκι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Edited February 17, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Oχι φιλε μου δεν το βλεπω το εικονακι που μου λες. Δεν θα επρεπε να ειχε γινει root ? πατησα το -> not-rooted-yet εχω κανει κατι λαθος ? :wacko: Οταν γινεις rooted θα πρεπει να εχεις αυτο το εικονιδιο... Αρα κατι δεν εγινε καλα.Δες τον αναλυτικοτατο οδηγο απο κατω που ποσταρε ο φιλος. Κι εγώ τα ίδια φίλε μου με XXLA3... δες τον οδηγό παρακάτω που μου έστειλε ο Elthis και θα το δω κι εγώ μεσημεράκι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 Επισης κι ενα βιντεο με αναλυτικες οδηγιες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Φιλε τιποτα δεν γινεται... απλα δεν κανει root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Φιλε τιποτα δεν γινεται... απλα δεν κανει root! ειμαι δουλεια και δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο...:( Ισως καποιο παιδι που το εχει κανει προσφατα και μπορει να βοηθησει... Παντως, εχεις κατεβασει το kiss πρωτα στο pc σου???(Βασικα χρειαζομαστε τους samsung drivers απο το kies και καλο ειναι να το απεγκαταστησουμε το προγραμμα μολις το κατεβασουμε αφηνωντας μονο τους drivers). Εχεις επιλεξει στις εφαρμογες-αναπτυξη-εντοπισμος σφαλματων usb??? Παντως κοιτα τον παραπανω οδηγο απο τους xda.Ολοι το εχουν καταφερει.Θα το καταφερεις κι εσυ, μην απογοητευεσαι...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδιά ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ics wallpapers σε καλη ανάλυση??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδιά ξερει κανεις να μου πει που θα βρω ics wallpapers σε καλη ανάλυση??? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20471702&postcount=28 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ειμαι δουλεια και δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο...:( Ισως καποιο παιδι που το εχει κανει προσφατα και μπορει να βοηθησει... Παντως, εχεις κατεβασει το kiss πρωτα στο pc σου???(Βασικα χρειαζομαστε τους samsung drivers απο το kies και καλο ειναι να το απεγκαταστησουμε το προγραμμα μολις το κατεβασουμε αφηνωντας μονο τους drivers). Εχεις επιλεξει στις εφαρμογες-αναπτυξη-εντοπισμος σφαλματων usb??? Παντως κοιτα τον παραπανω οδηγο απο τους xda.Ολοι το εχουν καταφερει.Θα το καταφερεις κι εσυ, μην απογοητευεσαι...;) Μα δεν εχω κανει κατι λαθος αυτο ειναι το αστειο. Εαν εχεις χρονο και διαθεση το παμε βημα βημα το μεσιμερακι... Το Kies δεν το εχω στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Μα δεν εχω κανει κατι λαθος αυτο ειναι το αστειο. Εαν εχεις χρονο και διαθεση το παμε βημα βημα το μεσιμερακι... Το Kies δεν το εχω στο pc Θα θελα πολυ να βοηθησω αλλα δυστυχως σχολαω αργα το βραδυ...:( Πρεπει να εγκαταστησεις το kies μιας και χρειαζονται οι drivers! Εγκατεστησε το λοιπον, βαλε το Note να συνδεθει, στη συνεχεια απεγκατεστησε το kies αλλα οχι τους SAMSUNG USB DRIVERS, και δοκιμασε παλι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Method 2: Root + CWM recovery Souce : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1331784 Big Thanx to ChainFire - Donate chainFire Here simplified Rooting and CWM recovery for Galaxy Note N7000 - Download Root package, see at end of post - There are three folder 1. Initial CFroot flasher 2. Two other folder having zImage file , you need one only Which file do I use ? Listen closely, for I will say zis only once! Go to Settings -> About phone -> Kernel Version. Note the string present there: 2.6.35.7-N7000XXKJ4-CL641703 What matters most (KJ4) in this case, is in bold. Try to find the matching file e.g. CF-Root-SGN_XX_XEN_KJ4-v5.0-CWM4.zip) so choose accordingly - Place the zImage file accordingly in folder 1.initial CFroot flasher /zImage folder - Start "already-rooted.bat" and follow the instructions If you are Rooted already OR - Start "not-rooted-yet.bat" and follow the instructions. κατεβασα το δικο μου για το ΧΧLA4 Εδω δεν μπορω να καταλαβω τι παiζει με τους φακελους Edited February 17, 2012 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Method 2: Root + CWM recovery Souce : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1331784 Big Thanx to ChainFire - Donate chainFire Here simplified Rooting and CWM recovery for Galaxy Note N7000 - Download Root package, see at end of post - There are three folder 1. Initial CFroot flasher 2. Two other folder having zImage file , you need one only Which file do I use ? Listen closely, for I will say zis only once! Go to Settings -> About phone -> Kernel Version. Note the string present there: 2.6.35.7-N7000XXKJ4-CL641703 What matters most (KJ4) in this case, is in bold. Try to find the matching file e.g. CF-Root-SGN_XX_XEN_KJ4-v5.0-CWM4.zip) so choose accordingly - Place the zImage file accordingly in folder 1.initial CFroot flasher /zImage folder - Start "already-rooted.bat" and follow the instructions If you are Rooted already OR - Start "not-rooted-yet.bat" and follow the instructions. κατεβασα το δικο μου για το ΧΧLA4 Εδω δεν μπορω να καταλαβω τι παζει με τους φακελους Καταρχην ποια εκδοση kernel εχεις τωρα στη συσκευη σου??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καταρχην ποια εκδοση kernel εχεις τωρα στη συσκευη σου??? Ο Kernel μου ειναι ο XXLA4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ο Kernel μου ειναι ο XXLA4 :) Με τη συγκεκριμενη rom δεν μπορεις να γινεις direct root.Πρεπει να πας σε πιο παλια rom για να γινεις root (πχ xxk9).Το προβλημα σου ειναι το root.Εχω καταλαβει σωστα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ο Kernel μου ειναι ο XXLA4 :) Για αυτη λοιπον την εκδοση γραφει: Below mentioned are Non Rootable(to use for CWM only), so you wont get Root from here, Read this thread, Post # 2 n 3. ΑΝ λοιπον ουτε και με αυτο τον τροπο το καταφερεις μας λεει: When No Any other method works to Root your device, use this --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Note that, this will downgrade your ROM to KJ1, after that you can update it. Download: http://www.multiupload.com/YB9EL8D8O3 - Make sure your SGN is NOT connected to your computer - Reboot your SGN into "download mode" (Vol Down + Home + Power) - Start ODIN - Click the PDA button, and select the "SGN_XX_OXA_KJ1_FACTORYFS.tar" file - Connect the SGN to your computer - Make sure "repartition" is NOT checked - Click the START button - Wait for the phone to reboot TWICE - Done. Now you have your device Rooted, Install Mobile Odin Pro n update your device to any new ROM with Mobile Odin Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ναι... αρα τι κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ναι... αρα τι κανω ? Ο,τι σου ειπε ο Ηλιας.Να κατεβασεις την πιο παλια rom (σου δινει το link στο ποστ του) φλασαρεις με odin και επειτα με mobile odin pro να περασεις την xxla4 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 τοσο μπλεξιμο για να ξεκλειδώσω τις συχνότητες του cpu ? ....κατι αλλο πιο ευκολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 τοσο μπλεξιμο για να ξεκλειδώσω τις συχνότητες του cpu ? ....κατι αλλο πιο ευκολο ? Οχι.Αυτο απαιτει δικαιωματα root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Οχι.Αυτο απαιτει δικαιωματα root. Παιδια κερδιζω τιποτα γενικα ? Δινει στα games ? αξιζει γενικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Παιδια κερδιζω τιποτα γενικα ? Δινει στα games ? αξιζει γενικα ? Αν είναι ο μοναδικός λόγος που θες να κάνεις root, μη μπείς στο κόπο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Sebastian γενικά κάνει μόνο καλό να root-αρεις και θα καταλάβεις στην πορεία... κι εγώ αυτό ήθελα στην αρχή να παίζω με το CPU speed αλλά μετά το ξέχασα και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα και τελικά πέρασα και μια πολύ ωραία ROM (StratosGR υποκλίνομαι!! ). Δεν θα το μετανιώσεις.... Παιδιά κατεβάζω την XAKJ1 την περνάω με odin, μετά κάνω ροοτ και μετά τι? Περνάω την παλιά δικιά μου ή να προτιμήσω κάποια άλλη? Πχ να βάλω κάποια από τις τελευταίες όπως ΧΧLA1? Εσείς τι προτείνετε??? Αντε να τα κάνω όλα αυτά γιατί αλλιώς δεν μπορώ να το χαρώ και να το συνηθίσω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts