Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το clockwork mod είναι το custom recovery.Το μενού δηλαδή που μπαίνεις για να κανείς instal μια custom rom, έναν kernel και τα λοιπα.

Φυσικά και με το ροοτ θα μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι θες, με λίγο προσοχή όμως

φιλε elthis συγνωμη αν σε πριζω.... βρηκα καπου μεσα στο forum και κατεβασα ενα αρχειο ( CWM Manager v3.0 apk) δεν ειμαι root δεν ειμαι τιποτα οπως το πηρα ειναι... αμα το περασω δεν θα κανει τιποτα?

kTm Duke 690

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε elthis συγνωμη αν σε πριζω.... βρηκα καπου μεσα στο forum και κατεβασα ενα αρχειο ( CWM Manager v3.0 apk) δεν ειμαι root δεν ειμαι τιποτα οπως το πηρα ειναι... αμα το περασω δεν θα κανει τιποτα?

Καλημέρα, δεν θα κάνει τίποτα πρέπει να είσαι root για να δουλέψει.

Εχοντας την ρόκετ δύο τρείς μέρες και μετα απο κατι μικρο σκαλοματάκια και κατι επανεκκινήσεις γύρισα σε μαμα..και περιμένω μια ρομ που θα δω ουσιαστική διαφορά..αντε να δούμε
100years alfa romeo

Παιδιά σε ποιο πάνω μήνυμα είπα ότι ίσως σήμερα ανεβάσω ένα μικρό Mixed Theme...

Ξεχάστε το κ εξηγούμε...

Τελικά παρατήρησα κάτι κ ξαναφτιάχνω όλα τα εικονίδια του statusbar κ των menu από την αρχή ένα-ένα...

Ακούστε λοιπόν...

Και οι 2 ROMs που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι (rocket και darky) είναι ψιλόthemed (τα frameworks δηλαδή μόνο). Οι τύποι λοιπόν έχουν μαζέψει εικονίδια από δεξιά αριστερά (για την statusbar πιο πολύ) κ αρκετά δικά μου από το Mixed Theme μου κ τα έχουν βάλει μέσα στα frameworks...

Έλα όμως που οι τύποι κάνανε την εξής "εξυπνάδα"... Βάλανε τα ίδια εικονίδια και στους hdpi και στους xhdpi φακέλουςτων apks, δηλαδή όλα τα themed statusbar εικονίδια είναι 38x38px ενώ στους φακέλους των apk από όπου διαβάζει το Note (με τέτοια αναλυσάρα) θα έπρεπε να είναι 50x50px... Για αυτό κ όσοι είστε root κ χρησιμοποιείτε μια από αυτές τις ROM τα εικονίδια στην statusbar πρέπει να σας φαίνονται πολύ μικρά... Κ είναι κρίμα με τέτοια οθονάρα...

Αφού λοιπόν παρασύρθηκα και τα είχα φτιάξει όλα καλά και όλα ωραία 38x38px τώρα πρέπει να τα αλλάξω όλα...

Και επειδή όποιος ξέρει λίγο από εικονίδια, όταν πας να κάνεις resize προς τα πάνω, χάνεις σε resolution και τα εικονίδια γίνονται blurry, τα ξαναφτιάχνω από την αρχή γιατί η οθόνη είναι πολύ υψηλής ανάλυσης κ όποιος προσπαθήσει να κάνει εξυπνάδες με τα theme για το Note, μπορεί να εκτεθεί πολύ εύκολα...

Καλά ήτανε μέχρι τώρα με τις ανάλυσεις 800x480 κλπ, τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ για τους themers...

Και εκτός των εικονιδίων των statusbar και τα εικονίδια που φαίνονται όταν πατάς το κουμπί menu θέλουν αλλαγή όλα, από 72x72px σε 96x96px... Άλλο μεγάλο πρόβλημα πάλι εκεί... Από την αρχή και αυτά...

Και φανταστείτε ότι π.χ. στο DesireHD είχα αλλάξει πάνω από 5000 συνολικά σε πάνω από 100 εφαρμογές... Φανταστείτε λοιπόν για τι δουλειά μιλάμε...

Δεν καθόμουνα στο Sensation που τα είχα όλα έτοιμα από το DesireHD...

Άντε καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε κ εύχομαι υγεία κ ευημερία σε όλους... Αλλά πάνω απ'όλα υγεία παιδιά, όλα τα άλλα έρχονται με πολύ προσπάθεια...

Sent from DHD with Mixed Theme

Πως πάμε φίλε μου???Βρήκες άκρη????Να περιμένουμε κατι συντομα???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οποιος θελει μπορει να περασει την KL8 του Chris X. (abyssnote kernel dev.)

Μολις τη περασα και φαινεται πολυ καλη...;)

Φυσικα προτινεται full wipe απο προηγουμενη βαση (πχ KL7)

Τελικά αυτή η ρομ του chris ερχετε παρα πολύ κοντα στην στοκ και είναι πραγματικά πολυ καλή...

Γρηγορη και με παρα πολυ καλη μπαταρια...

Τελικά αυτή η ρομ του chris ερχετε παρα πολύ κοντα στην στοκ και είναι πραγματικά πολυ καλή...

Γρηγορη και με παρα πολυ καλη μπαταρια...

Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ.Έβγαλε και update που θέλει όμως full wipe λόγω των αλλαγών που έχει.

Να σε ρωτήσω; αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μάρκετ.όταν επιλέγω να δω τις εφαρμογές μου μου βγάζει σφάλμα διακομιστή.έκανα clear data,cache τις εφαρμογής αλλά δε βοήθησε...εσένα όλα οκ;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ.Έβγαλε και update που θέλει όμως full wipe λόγω των αλλαγών που έχει.

Να σε ρωτήσω; αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μάρκετ.όταν επιλέγω να δω τις εφαρμογές μου μου βγάζει σφάλμα διακομιστή.έκανα clear data,cache τις εφαρμογής αλλά δε βοήθησε...εσένα όλα οκ;

Σε μένα δουλεύει κανονικά...αλλα την ρομ την πέρασα με fullwipe...

Σε μένα δουλεύει κανονικά...αλλα την ρομ την πέρασα με fullwipe...

Κι εγώ το ίδιο...δε ξέρω μπορεί να φταίει...

Follow me on XDA

Κι εγώ το ίδιο...δε ξέρω μπορεί να φταίει...

http://www.pocketpc.ch/galaxy-note-root-rom/151038-rom-02-01-12-kl8-root-cwm-su-deodexed-zipalign-uvm-chris-x-v1-1-a.html#post1288002

Εδω στο τελος του πρωτου ποστ υπαρχει το νεο μαρκετ...περασετο...

http://www.pocketpc.ch/galaxy-note-root-rom/151038-rom-02-01-12-kl8-root-cwm-su-deodexed-zipalign-uvm-chris-x-v1-1-a.html#post1288002

Εδω στο τελος του πρωτου ποστ υπαρχει το νεο μαρκετ...περασετο...

Ευχαριστώ πολύ...:)

Δε το είχα προσέξει.Όλα οκ τώρα...

Να σαι καλά φίλε μου..

Follow me on XDA

η κl8 με την kl7 τι διαφορές εχει ρε παιδιά εσείς που την περάσατε ??? αξίζει η δεν θα δούμε διαφορα ??

εβαλα την ics αλλα ειναι μονο για να πάρεις μια γέυση ,δεν ειναι λειτουργική ακόμα , ουτε τα βιντεάκια που ειχα τραβηξει δεν μπορούσε να παίξει αλλα εχει smooth που δεν το εχει καμιά rom μεχρι τωρα οποτε στο μέλλον θα γίνει η καλύτερη rom.

Εβαλα την romow v5 (καλή φαίνεται και εχει πινελιές απο ics )και αν μεχρι το βραδι δεν με αφήσει ικανοποιημένο αλλαγη στην kl8 του chris.

edit :εβαλα την kl8 του chris x γιατι ηταν λιγο αργη η romow.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

συντομη ερωτηση :

δεν ξερω πως μπηκε στο κινητο , μια εφαρμογη που λεγεται "crayon physics". θελω να την απεγκαταστησω και δεν μπορω ( δεν δινεται η δυνατοτητα αυτη). Επιπλεον, νομιζω οτι αυτη η εφαρμογη ειναι υπευθυνη για αλλα notification που βγαινουν στο notification bar σχετικα με παιχνιδια και αλλες αχρηστες εφαρμογες.

τι πρεπει να κανω?

μηπως χρειαζεται να κανω root για να βαλω καποια εφαρμογη που να το "καθαρισει" ????

ευχαριστω πολυ

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

συντομη ερωτηση :

δεν ξερω πως μπηκε στο κινητο , μια εφαρμογη που λεγεται "crayon physics". θελω να την απεγκαταστησω και δεν μπορω ( δεν δινεται η δυνατοτητα αυτη). Επιπλεον, νομιζω οτι αυτη η εφαρμογη ειναι υπευθυνη για αλλα notification που βγαινουν στο notification bar σχετικα με παιχνιδια και αλλες αχρηστες εφαρμογες.

τι πρεπει να κανω?

μηπως χρειαζεται να κανω root για να βαλω καποια εφαρμογη που να το "καθαρισει" ????

ευχαριστω πολυ

Είναι προεγκατεστημενη. Πρέπει να είσαι root για να την βγάλεις.

Αυτή υπάρχει και σε μένα και δε φαίνεται στις εφαρμογές αλλά δεν έχει επηρεάσει σε κάτι το τηλέφωνο.

παιχνιδι ειναι φιλε Κωστα εγω το εχω αλλα δεν εχω καποιο προβλημμα

kTm Duke 690

ευχαριστα νεα !!! αλλος ενας αξιολογος dev ερχεται στο note jkay !!!!!

η δουλεια του ειναι το μονο που μου λειπει απο το sgs2 !!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278&page=621

Ανέβηκε πάλι η darkyrom 2.1 με κάποια tweaks στο theme και με FM kernel αντί του abyssnote.

Για τώρα προτιμώ προσωπικά abyssnote για το λόγο ότι υποστηρίζει το voodoo louder που κάνει αρκετά καλή δουλειά στην ενίσχυση των ήχων..;)

Αλλά οποίος δοκιμάσει τη darky, ας πει εντυπώσεις...

Follow me on XDA

το voodoo louder υποστηριζει αυξηση εντασης ηχου στο bluetooth??????

Έχω δει κάποια βελτίωση και στο bluetooth, όχι πολύ αισθητή βέβαια.Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι ασύρματα.

ευχαριστω αδερφε ,λυθικαν πολλλλλες αποριες μαζεμενες εδω και καιρο ...μακαρι να ηταν ετσι και η κοινωνια μας

Μπααααα..δυστυχώς μόνο στο myphone θα το συναντήσεις αυτό...:p

Edited by elthis

Follow me on XDA

θελοντας να κανω CF ροοτ το κινητο κολλησα λιγο στην διαδικασια ..δεν ξερω ποια απο τις 3 διαδικασιες να ακολου8ησω ..φοραω ΚΚ5

θελοντας να κανω CF ροοτ το κινητο κολλησα λιγο στην διαδικασια ..δεν ξερω ποια απο τις 3 διαδικασιες να ακολου8ησω ..φοραω ΚΚ5

Η διαδικασία που προτείνεται μιας και είσαι στην kk5, είναι αυτή που βρίσκεται στη πρώτη σελίδα μας, με cf root δηλαδή..

Follow me on XDA

Για τώρα προτιμώ προσωπικά abyssnote για το λόγο ότι υποστηρίζει το voodoo louder που κάνει αρκετά καλή δουλειά στην ενίσχυση των ήχων..;)

Αλλά οποίος δοκιμάσει τη darky, ας πει εντυπώσεις...

Στην έκδοση 3.0.1 που τώρα βρίσκεται σε closed beta, θα πάει πάλι σε abyssnote. Επειδή δεν έχει το note βασίζεται στο feedback των testers και πάει από τον ένα kernel στον άλλον. Κατεβασα την 2.1 μάλλον το βραδάκι θα την δοκιμάσω.

παιδια εγω εχω στο κινιτο μου εκδωση 2.3.6 xxxkl7 μπηκα στο πρωτο post που λεει για ROOT και μου ανοιξε ενα νεο παραθυρο... κατεβαζοντας την σελιδα προς τα κατω βρηκα ενα αρχειο που ελεγε Odin3-v1.85.zip συνεχιζοντας πιο κατω βρηκα αυτο InitialCFRootFlasher.zip και ακομα πιο κατω βρηκα αυτο εδω που πιστευω κολαει με την δικη μου εκδωση CF-Root-SGN_XX_DBT_KL7-v5.0-CWM5.zip .... ειμαι σωστος?
kTm Duke 690

Η διαδικασία που προτείνεται μιας και είσαι στην kk5, είναι αυτή που βρίσκεται στη πρώτη σελίδα μας, με cf root δηλαδή..

EKEI μπηκα στο xda και δινει 3 διαδικασιες ,root ,unroot αναλογα το firmware ,ποια απο τις 2 na παρω