Leolipop Δημ. August 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 Καταλαβα, πραγματικα το Mode του drift και το drag ηταν πρωτογνωρα για παιχνιδια αγωνων και νομιζω οτι αυτα ηταν που συνεβαλαν στην μεγαλη απηχηση που ειχε ο συγκεκριμενος τιτλος. Να δουμε το Νο 2 τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Παιδιά μήπως γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορήσει; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 17/11 εχει ανακοινωθει (νομιζω) αλλα μπορει και νωριτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos (23 Ιούλ. 2004 , 09:17) re paidia exo kolisi stin 105 tipota kolpakia pou tha vro? eimai kolimenos edo k 2 mines den mporo me tipota na tin peraso i 105 einai mia me 7 girous Και εγω ακριβως το ιδιο κολλημα εχω!!!Ενα μηνα κολλημενος σε αυτη την πιστα!!!Εχω σπασει ολο το δωματιο απο τα νευρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Επιμονη θελει, την 4 φορα την περασα. Με το Mazda MX-5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Leolipop ( 8 Αύγ. 2004 , 22:29) Επιμονη θελει, την 4 φορα την περασα. Με το Mazda MX-5. :D Γνωστό πασπαρτού αυτοκίνητο (στο NFS: Underground πάντα)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts