StathisR86 Δημοσιεύτηκε November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2011 (edited) Καλησπερα..Πρωτη φορα γραφω εδω. Πριν 2 χρονια πηρα αυτο το PC: System Information ------------------ Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 CPUs), ~2.3GHz Memory: 4096MB RAM --------------- Display Devices --------------- Card name: ATI Radeon HD 4650 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) Display Memory: 2809 MB Dedicated Memory: 1018 MB Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz) ------------------------------------------------------ Πιο πολυ παιζω games, και συγκεκριμενα επαιζα το COD4 online.Φουλ γραφικα και ποτε δεν μου κολλαγε..Μετα απο καιρο(κανα χρονο) αρχισε να μου κολλαει,οχι απο θεμα ιντερνετ απο το PC και αναγκαζομαι και τα εχω ολα low και απο 1680x1050 που επαιζα,εχω κατεβασει την αναλυση στα 1280x720 (νομιζω) και ακομα μου κανει κατι κολληματακια! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! Το PC μου το ειχα παρει με windows vistax32..Μου το εκανε και στα vista και τωρα στα 7..Πλεον παιζω BTF3 παλι ολα σε χαμηλη αναλυση για να μην μου κολλαει τρελα! Σε κατι φασεις μεσα στο game, οταν εχει εστω και λιγο καπνο καπου..ΠΑΕΙ!Χανονται οπλα,σκοπεφτρα δεν βλεπω το παιχτη μου καν! και κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!Και γραφω εδω να μου πειτε τι να κανω η τι μπορει να φταιει..το σιγουρο ειναι οτι θελω αλλη καρτα γραφικων,μια πολυ καλυτερη για BTF3 αλλα γιατί δεν μου παιζει το COD4..Κατι φταιει!Ηταν ο λογος που ειχα κανει φορματ και εβαλα τα 7 αλλα τίποτα! Εχω κανει update την καρτα γραφικων..Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε απαντηση :worry: :worry: :worry: Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Edited November 22, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To COD4 που πας να παίξεις είναι αυθεντικό ή κατεβασμένο; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. November 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) To COD4 που πας να παίξεις είναι αυθεντικό ή κατεβασμένο; Κατεβασμενο φιλε μου με αυθεντικό κωδικό επαιζα online και παιζω παντα.. με update το PunkB.. και χωρις update.. ειχα διαβασει σε site να σβησω το punkB και το ειχα κανει..Ολα σχετικα με το game τα εχω δοκιμασει. Το COD4 σαν παραδειγμα το ειπα και οτι μου το κανει ακομα αν παω να το παιξω..Απλα αν βρω την λυση σε αυτο ισως βρω και στα υπολοιπα..Αν και δεν πιστευω πως παιζει ρολο αν ειναι αυθεντικο η οχι..Τι να πω δεν ξερω!Γι'αυτο θελω βοηθεια.. :blink: :) Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Edited November 22, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Φίλε μου με 4650 δεν πρόκεται να παίξεις σωστά κανένα παιχνίδι με απαίτηση γραφικών. Είναι πολύ χαμηλή σε δυνατότητες. Κοίτα για καμιά 5850 ή 68χχ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. November 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Φίλε μου με 4650 δεν πρόκεται να παίξεις σωστά κανένα παιχνίδι με απαίτηση γραφικών. Είναι πολύ χαμηλή σε δυνατότητες. Κοίτα για καμιά 5850 ή 68χχ. Σε ευχαριστώ πολύ..! Κάποια τέτοια λέω να πάρω.. Αλλά εμένα η απορία μου είναι γιατί μου έπαιζε παλιά το COD4 κ μετά από καιρό πάπαλα.. :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
david5 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 μετα το φορματ εφοσον ξαναδοκιμασες να πεξεις και σου κανει παλι τα ιδια, μπορει να φταει κατι αλλο σε θεμα hardware, θερμοκρασιες δοκιμασες να δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 μετα το φορματ εφοσον ξαναδοκιμασες να πεξεις και σου κανει παλι τα ιδια, μπορει να φταει κατι αλλο σε θεμα hardware, θερμοκρασιες δοκιμασες να δεις? Ναι φίλε μου.. Τώρα κοίταξα κ στις CPU έχω 38 εως 41% θερμοκρασία.. κ στην κάρτα γραφικών 46%.. Τι να κάνω? PLZ HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Help γιατί πράγμα? Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Η vga μπορεί να παίζει και στους 80-90 βαθμούς χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα σου ή μήπως είχες χαμηλώσει settings παλιότερα στο παιχνίδι και έπαιζε καλά, ενώ τώρα μετά το φορμάτ τα έχεις αφήσει όλα στο default και για αυτό ζορίζεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Help γιατί πράγμα? Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Η vga μπορεί να παίζει και στους 80-90 βαθμούς χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers για την κάρτα σου ή μήπως είχες χαμηλώσει settings παλιότερα στο παιχνίδι και έπαιζε καλά, ενώ τώρα μετά το φορμάτ τα έχεις αφήσει όλα στο default και για αυτό ζορίζεται. Help για να το λύσω μόνος μου το θέμα με την βοήθεια σας.. Τους τελευταίους drivers exw βάλει αλλά πως μπορώ να χαμηλώσω τα settings? Από το catalyst control center? Το πατάω αλλα δεν μ ανοίγει με τίποτα! Μπορώ να κατεβάσω από κάπου ΜΌΝΟ το catlyst control center? Κ ενωεις από εκεί μέσα να τα βάλω όλα low? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers με Catalyst, τότε θα έπρεπε να σου ανοίγει το Control Panel και να δεις τα settings της κάρτας. Αν δεν ανοίγει, τότε έχουν πρόβλημα οι drivers σου. Για το παιχνίδι, εγώ ρωτούσα μήπως εκεί είχες μπει στα settings και τα είχες χαμηλώσει, ώστε να πάιζει πιο άνετα με αυτή την κάρτα. Για να κατεβάσεις τους drivers, μπαίνεις στο http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx και βρίσκεις τους αντίστοιχους για την κάρτα σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. November 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers με Catalyst, τότε θα έπρεπε να σου ανοίγει το Control Panel και να δεις τα settings της κάρτας. Αν δεν ανοίγει, τότε έχουν πρόβλημα οι drivers σου. Για το παιχνίδι, εγώ ρωτούσα μήπως εκεί είχες μπει στα settings και τα είχες χαμηλώσει, ώστε να πάιζει πιο άνετα με αυτή την κάρτα. Για να κατεβάσεις τους drivers, μπαίνεις στο http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx και βρίσκεις τους αντίστοιχους για την κάρτα σου. Οκ το έφτιαξα κ μου λειτουργεί το Catalyst.. Ευχαριστώ.. Καμία κάρτα(γραφικών) προτείνεται? Να παίζει άνετα πχ ένα παιχνίδι με απαιτήσεις όπως το BTF3.. Το πολύ 160 ευρώ θα έδινα για κάρτα.. Όχι παραπάνω.. Ευχαριστώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
david5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ενα σου λεω εγω ειχα ati 4850 και μετα μεταφερθηκα στην nvidia σε gts250 τωρα gts450 και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος για λογους drivers στην αρχη βεβαι απο τι ξερω τωρα εχουνε φτιαξει παρα πολυ αλλα ειμαι φαν της nvidia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Οκ το έφτιαξα κ μου λειτουργεί το Catalyst.. Ευχαριστώ.. Καμία κάρτα(γραφικών) προτείνεται? Να παίζει άνετα πχ ένα παιχνίδι με απαιτήσεις όπως το BTF3.. Το πολύ 160 ευρώ θα έδινα για κάρτα.. Όχι παραπάνω.. Ευχαριστώ. ;) Φίλε μου το ίδιο πράγμα είχα και εγώ στο μυαλό μου!! :) Κοιτούσα την Sapphire 6870.Μιλάμε είναι καρτάρα!Θα παίζει σίγουρα ότι βγαίνει για 3 χρόνια!Στα 169€ στο Πλαίσιο.Μόλις βρω κάτι που με την 4850 δεν παίζει καθόλου, την έχω τσιμπήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisR86 Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Φίλε μου το ίδιο πράγμα είχα και εγώ στο μυαλό μου!! :) Κοιτούσα την Sapphire 6870.Μιλάμε είναι καρτάρα!Θα παίζει σίγουρα ότι βγαίνει για 3 χρόνια!Στα 169€ στο Πλαίσιο.Μόλις βρω κάτι που με την 4850 δεν παίζει καθόλου, την έχω τσιμπήσει. Αυτά είναι! Ευχαριστώ φίλε μου.. Θα ψαχτω για αυτή που λες! :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts