Jump to content

Unofficial "Thank you MsK & Myphone Staff" Thread

shodanjr_gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είπα να κάνω ένα thread όπου όλοι θα μπορούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον admin, τους moderators, τους co-mods, τις οικογένιες των mods κλπ κλπ για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν στο site.

Ξεκινάω εγώ λοιπόν:

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του myphone.gr που εργάζεται σκληρά ώστε να μου παρέχει καθημερινά και δωρεάν το online ναρκωτικό μου. Ευελπιστώ πως η community θα συνεχήσει με τους ίδιους ή και μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης και θα γίνει η μεγαλύτερη στην Ελλάδα.

Keep up the good work people!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αφού έκανε την αρχή ο τζορνταν να συνεχείσω εγώ. Θέλω να ευχαριστήσω ολη την ομάδα διαχείρησης για την ανεκτίμητη συνησφορά της στο φορυμ. Ακομα:θέλω να ευχαριστήσω τον Μάνο που ακομα ανέχετε τις μλκίες μου και δεν έχω φάει ακομη μπαν.Και επίσης με έχει συμβουλέψει πολλές φορές.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επίσης,θέλω να ευχαριστήσω το βασίλη(μπίλ_βάιπερ) που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα με το π900. Ακομα θέλω να ευχαριστήσω τον κώστα ρ.ι.π. που με βοήθησε να ξεπεράσω μία κατάσταση και να επανέλθω στο φορουμ.Ολους σας ευχαριστώ γιατί ολοι με βοηθήσατε απο λίγο.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πολύ καλή η εικονα σου αλλά οχι έχεις άδικο. Αν κάποιος θέλει να γίνει κάτι σε αυτο το φορουμ το μονο πραγμα που δεν πρέπει να κάνει είναι να γλήψει.Αν είσουν περισσοτερο καιρο εδώ θα καταλάβαινες αλλά τι να κάνουμε.....

Ούστ ρε φάλτα-μαν θες και σιντί τα τραγούδια σου είναι για την χωματερή Α.Λιοσίων. :lol: :lol: :lol: Πάλι το $£±=*+-^~#%:;'.,@{{}} ;) το θρέντ!! αχχχχ

Λοιπόν,

εγώ θα διαφωνήσω με την ύπαρξη αυτου του thread για τον λόγο ότι έγινε μόνο για μόστρα..έαν κάποιος θέλει πραγματικά να ευχαριστήσει οποιονδήποτε για οτιδήποτε μπορεί ευκολότατα να του στείλει ένα p.m http://www.myphone.gr/forum/image/sendpm.gif.

Η γνώμη/'αποψη μου είναι αυτή.

Να μοστράρουμε τι δηλαδή;

Από την στιγμή που το φόρουμ είναι δημόσιο, μας δίνει και την δυνατότητα να εκφράσουμε δημόσια ευγνωμοσύνη. Ο MsK δεν είναι διευθυντής πολυεθνικής για να τον γλύφουμε ώστε να πάρουμε προαγωγή...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO ( 2 Μάι. 2004 , 22:42)

Λοιπόν,

εγώ θα διαφωνήσω με την ύπαρξη αυτου του thread για τον λόγο ότι έγινε μόνο για μόστρα..έαν κάποιος θέλει πραγματικά να ευχαριστήσει οποιονδήποτε για οτιδήποτε μπορεί ευκολότατα να του στείλει ένα p.m http://www.myphone.gr/forum/image/sendpm.gif.

Η γνώμη/'αποψη μου είναι αυτή.

Το σκέφθηκα. Το σκέφθηκα μετά ξανά. Το σκέφθηκα περισσότερο. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις δίκιο. Μετά σκέφθηκα ότι αν ισχύει αυτό, τότε όταν έχουμε παράπονο ή όταν θέλουμε να πούμε κάτι αρνητικό και όχι κάτι θετικό, πραγματικά, τότε μπορούμε ευκολότατα επίσης να στείλουμε ένα PM. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν αυτά ισχύουν θα πρέπει πραγματικά να κλείσουμε το σχολιασμό. Μετά σκέφθηκα ότι ο σχολιασμός καλό είναι να υπάρχει. Τελικά κατέληξα σε αδιέξοδο και δεν κάνω απολύτως τίποτα, πέρα από το να αφήσω τους πάντες να γράψουν ότι θέλουν.

Ευχαριστώ shoda... για τα καλά σου λόγια, αλλά και όσους επέλεξαν να στείλουν τις ευχαριστίες, τις κριτικές τους, τις κακίες τους ή οτιδήποτε άλλο με αυτόν τον τρόπο. Ο αποδέκτης αποδέχεται μηνύματα με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους και το εκτιμά ιδιαίτερα αυτό :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 3 Μάι. 2004 , 00:24)

Το σκέφθηκα. Το σκέφθηκα μετά ξανά. Το σκέφθηκα περισσότερο. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις δίκιο. Μετά σκέφθηκα ότι αν ισχύει αυτό, τότε όταν έχουμε παράπονο ή όταν θέλουμε να πούμε κάτι αρνητικό και όχι κάτι θετικό, πραγματικά, τότε μπορούμε ευκολότατα επίσης να στείλουμε ένα PM. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν αυτά ισχύουν θα πρέπει πραγματικά να κλείσουμε το σχολιασμό. Μετά σκέφθηκα ότι ο σχολιασμός καλό είναι να υπάρχει. Τελικά κατέληξα σε αδιέξοδο και δεν κάνω απολύτως τίποτα :)

:wacko: :blink: :wacko: :blink:

Ένα καλό λόγο βγήκε να πει ο άνθρωπος και πέσατε να τον φάτε μερικοί. Ήμαρτον.

PS. Μερικοί τείνουν να γίνουν γραφικοί εδώ μέσα...

λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί του γραφικός

(προσοχή, δεν ταιριάζουν όλες σε κάθε περίπτωση):

• τυπικός
  • συνηθισμένος
  • συμβατικός
  • τετριμμένος
  • κοινότοπος
  • καθόλου πρωτότυπος
  • φθαρμένος
  • πεπαλαιωμένος
  • μπανάλ
  • πεζολογικός
  • πεζός
  • ευτελής
  • καθημερινός
  • μέσος
  • συνήθης

Tο νόημα παραμένει το ίδιο πάντως, σε όλες τις περιπτώσεις. :whistle:

γραφικός : (μτφ.) παραστατικός, που γοητεύει ως θέαμα, που χαρακτηρίζεται από ιδιότυπη συμπεριφορά ή εμφάνιση: γραφικός τύπος
[sIGPIC][/sIGPIC]

και... ο MsK δηλαδή... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK ( 3 Μάι. 2004 , 00:24)

Το σκέφθηκα. Το σκέφθηκα μετά ξανά. Το σκέφθηκα περισσότερο. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις δίκιο. Μετά σκέφθηκα ότι αν ισχύει αυτό, τότε όταν έχουμε παράπονο ή όταν θέλουμε να πούμε κάτι αρνητικό και όχι κάτι θετικό, πραγματικά, τότε μπορούμε ευκολότατα επίσης να στείλουμε ένα PM. Μετά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αν αυτά ισχύουν θα πρέπει πραγματικά να κλείσουμε το σχολιασμό. Μετά σκέφθηκα ότι ο σχολιασμός καλό είναι να υπάρχει. Τελικά κατέληξα σε αδιέξοδο και δεν κάνω απολύτως τίποτα, πέρα από το να αφήσω τους πάντες να γράψουν ότι θέλουν.

Ευχαριστώ shoda... για τα καλά σου λόγια, αλλά και όσους επέλεξαν να στείλουν τις ευχαριστίες, τις κριτικές τους, τις κακίες τους ή οτιδήποτε άλλο με αυτόν τον τρόπο. Ο αποδέκτης αποδέχεται μηνύματα με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους και το εκτιμά ιδιαίτερα αυτό :)

Σχολιασμός: σύνταξη ερμηνευτικών ή άλλων σχολίων, υπομνηματισμός κειμένου.(Δεν βλέπω την/το λέξη/ρήμα "ευχαριστώ") :alien: :alien: :lol: