Jump to content

[KERNEL] siyah+ v2.0 - the good becomes better

pan24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η stable ειναι ενας very optimized siyah v2.1.1 η unstable ειναι βασισμενη σε 2.2 b15 αλλα η stable θα βγει μολις ο gokhan βγαλει τα sources για να μπορω να εχω πληρη ελεγχο

η stable ειναι ενας very optimized siyah v2.1.1 η unstable ειναι βασισμενη σε 2.2 b15 αλλα η stable θα βγει μολις ο gokhan βγαλει τα sources για να μπορω να εχω πληρη ελεγχο

Οκ κομπλε ειμαστε...

Τσεκαρε λιγο το changelog της b16 του

Voodoo colour support...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα ρε Αγορινααααα.....!!!!

Το "ΒLN" στις αναπαντητες {Led on} γιατι δεν μπορω με τιποτα να το εφαρμοσω....!!!

Και ξερεις οτι σε αυτο το κομματι οι δοκιμες τσακιζουν ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ....:!: Και κανουν τον χρονο να κυλαει ποταμι σαν ενα τιποτα......:mad:

Εχω φτασει να εχω αφαιρεσει οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο.... Και να μην το αφηνει... ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ...!!!!

Τι δεν κανω σωστα....{???:worry:???}

Με αλλη "rom" μου δουλευε κανονικα... Τι παιζει...???

ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕ..... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....!!!!!!!

Edited by gorgiosalon

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα ρε Αγορινααααα.....!!!!

Το "ΒLN" στις αναπαντητες {Led on} γιατι δεν μπορω με τιποτα να το εφαρμοσω....!!!

Και ξερεις οτι σε αυτο το κομματι οι δοκιμες τσακιζουν ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ....:!: Και κανουν τον χρονο να κυλαει ποταμι σαν ενα τιποτα......:mad:

Εχω φτασει να εχω αφαιρεσει οτι μπορει να σχετιζεται με αυτο.... Και να μην το αφηνει... ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ...!!!!

Τι δεν κανω σωστα....{???:worry:???}

Με αλλη "rom" μου δουλευε κανονικα... Τι παιζει...???

ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕ..... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....!!!!!!!

ειναι θεμα kj3.δοκιμασαμε και με αλλους kernel και δεν δουλεψε στις αναπαντητες.αρα κατι γινεται.οποτε αγορινα μου μην κανεις τσαμπα δοκιμες.οταν βρουμε τι φταιει θα ανακοινωθει

ειναι θεμα kj3.δοκιμασαμε και με αλλους kernel και δεν δουλεψε στις αναπαντητες.αρα κατι γινεται.οποτε αγορινα μου μην κανεις τσαμπα δοκιμες.οταν βρουμε τι φταιει θα ανακοινωθει

Ειχε αρχισει να με πιανει νευρικος κλωνισμος....!!!! :cry::cry::cry:

"17{New & old versions} SUPPORT KERNEL BLN" στην συσκευη μου.... Και συντριμια τα παντα μεσα σε αυτην...:!:

Και να μην γινεται με τιποτα εδω και ωρες....!!!!

Και με αλλη "Rom" να μου δουλευει κανονικα...!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....!!! ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ....!!!!

ΑΡΕΕΕΕΕ.... Γιανννναρεεεεε ΙΟΑΤΗΕΕΕΕΕΕ.....!!!!!!! ΤΙ μου κανειςςςςςςς....!!!!!!!! :mad:

Edited by gorgiosalon

Παναγιωτη κατι ολιγα για την πολυ αξιολογη προσπαθεια σου..

Unique Transaction ID # 19653484S1611073A

Ευχαριστω!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

σχολια και ερωτησεις:

user customizable charging speed (use at your own risk). you have to echo AC, MISC and USB charge currents to a misc device.

θελει εντολη ή script

GPU clock and voltage control interface (thanks to netarchy).

θελει εντολη ή script

Automatic backup of efs partition. You will have the files in your sdcard as well as /data/.siyah directory. copy them to a safe location in case you may need them later.

δεν εγινε αυτοματα

Increased charging speed.

μονο σε 3rdparty αξεσουαρ νομιζω

CIFS, SLQB, NTFS and several others that I forgot..

ακομα δεν δουλεψε το cifsmanager και δεν εχω βρει τι φταιει

ολα τα υπολοιπα μου φανηκε πως παιζουν σωστα.

δεν εχω δει ακομα καταναλωση μπαταριας και θερμοκρασιες ομως.

οι υπολοιποι τι λετε;

Edited by Phoenix

τα clock και τις τασεις τα αλλαζεις με το voltage control.η charging speed αλλαζει με script αλλα δεν το συστηνω γιατι θα μειωθει η διαρκεια ζωης της μπαταριας.για το efs backup δεν ξερω τι εγινε.μαλλον κατι δεν εγινε καλα στη διαδικασια

εννοειται.τωρα κανω το τεσταρισμα

Ωραιος ο πανος...

Edit

Τον περασα και ειναι κομπλε με το auto mount ntfs ομως δε μπορω με τιποτα να το κανω να διαβασει

Edited by mantzaros

σταματησε να λειτουργει το callrecorder (skvalex) και πιστευω πως φταιει ο kernel.

Εχει αλλος προβλημα; εχει διορθωθει με τον πιο καινουριο;

Παναγιώτη το automounting ntfs κάλο είναι να το αφαιρέσεις από το πρωτο post σαν δυνατότητα του kernel γιατί δεν δουλεύει και μπερδεύονται ο αγαπητοί φίλοι :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παιδια αυτος ο kernel ξερει κανεις αν λειτουργει με chekrom hd v4; Και οι οποιες βελτιωσεις εχουν γινει στον αρχικο kernel του siyah, εχουν γινει ωστε να υπαρχει βελτιωση στην omega rom ή τα ιδια αποτελεσματα θα εχω και στην checkrom;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Παιδια αυτος ο kernel ξερει κανεις αν λειτουργει με chekrom hd v4; Και οι οποιες βελτιωσεις εχουν γινει στον αρχικο kernel του siyah, εχουν γινει ωστε να υπαρχει βελτιωση στην omega rom ή τα ιδια αποτελεσματα θα εχω και στην checkrom;

Λειτουργει οκ