xenon2010 Δημοσιεύτηκε November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά, εχω ενα παλιο υπολογιστη που φοράει windows xp. Ξαφνικα μια μερα- και ενω ανοιξε κανονικα (περασε bios χωρις κανενα μπιπ) με το που πηγε να περασει το λογοτυπο των windows εκλεισε η οθονη... Απο τοτε δεν μπορω να μπω με τιποτα στα windows: εκανα φορματ, περασα καινουργιους drivers αλλα ξανα τα ιδια.. Ο μονος τροπος να μπω στα windows ειναι απο safe mode και οταν ανεβαζω αναλυση και εκει μου κανει παλι τα ιδια. Το ερωτημα μου: ειναι σιγουρα θεμα της καρτας (ατι radeon 9600) η παιζει να φταιει και τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Καλησπέρα παιδιά, εχω ενα παλιο υπολογιστη που φοράει windows xp. Ξαφνικα μια μερα- και ενω ανοιξε κανονικα (περασε bios χωρις κανενα μπιπ) με το που πηγε να περασει το λογοτυπο των windows εκλεισε η οθονη... Απο τοτε δεν μπορω να μπω με τιποτα στα windows: εκανα φορματ, περασα καινουργιους drivers αλλα ξανα τα ιδια.. Ο μονος τροπος να μπω στα windows ειναι απο safe mode και οταν ανεβαζω αναλυση και εκει μου κανει παλι τα ιδια. Το ερωτημα μου: ειναι σιγουρα θεμα της καρτας (ατι radeon 9600) η παιζει να φταιει και τιποτα αλλο? δοκιμασε να τον ανοιξεις με αλλο τροφοδοτικο...το εχω συναντισει και εγω αυτο το προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Βέβαια μπορείς να αφαιρέσεις την κάρτα σου και να ανοίξεις τον υπολογιστη σου. εάν ανοίξει και κάνει μπιπ τότε η κάρτα γραφικών σου τα έχει παίξει απλά Εαν δεν κάνει μπιπ, γιατί οθόνη δεν θα δεις τίποτα, τότε δοκίμασε να αφαιρέσεις και να τοποθετήσεις μνήμες, να τσεκάρεις καλώδια, να το καθαρίσεις από σκόνη - χνούδι, να δεις σκληρό δίσκο και στο τέλος το τροφοδοτικό Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts