mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Εγω παιρνω απο το co.uk πανω απο 25 λιρες τα μεταφορικα ειναι δωρεαν(με free super save delivery).Εγω παραγγελνω μονο οταν βλεπω οτι λεει sold by amazon.3-4 φορες εχω αγορασει μια χαρα ολα,τωρα αν καποιο παιδι ξερει παραπανω πραγματα θα σου τα πει.Ελπιζω να βοηθησα καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Το ebay είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Στο Amazon.co.uk τα πάντα είναι πολύ απλά. Βρίσκεις-Δίνεις διεύθυνση και κάρτα-πληρώνεις τέλος. Και ισχύει και αυτό που έγραψε ο mihalis13 για δωρεάν αποστολή πάνω από 25 λίρες. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 thanx, αλλά που θέλω δε κοστίζουν πάνω από 25 λίρες. που θα δω τα μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 thanx, αλλά που θέλω δε κοστίζουν πάνω από 25 λίρες. που θα δω τα μεταφορικά; Εγώ αυτό που κάνω είναι να φτάνω τη διαδικασία μέχρι το τέλος και εκεί πριν πατήσεις το "order now" σου γράφει τα μεταφορικά σε λίρες και ευρώ. Αλλιώς, μπορείς να κοιτάξεις στο Help για τις χρεώσεις, αλλά το πρώτο είναι πιο εύκολο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εγώ αυτό που κάνω είναι να φτάνω τη διαδικασία μέχρι το τέλος και εκεί πριν πατήσεις το "order now" σου γράφει τα μεταφορικά σε λίρες και ευρώ. Αλλιώς, μπορείς να κοιτάξεις στο Help για τις χρεώσεις, αλλά το πρώτο είναι πιο εύκολο. Αυτο ακριβως που λεει το παιδι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Μετά. Αλλά είσαι ΟΚ. Το Amazon δεν είναι ένα όποιο να'ναι site. Δε διατρέχεις κίνδυνο να σε χρεώσουν χωρίς λόγο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 να στε καλά παιδιά! θα το κοιτάξω ξανά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Ουτως ή αλλως το amazon σε χρεωνει αφοτου φυγει η παραγγελια σου.οποτε και λαθος καμμια φορα να κανεις μπορεις να την ακυρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Ταχυδρομείο. Εκτός και αν επιλέξεις αποστολή express (ή όπως το λένε, τέλος πάντων). Για τα λεφτά δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι αν πληρώσεις με πιστωτική απλά τσεκάρουν με την τράπεζά σου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 χρεωστική έχω(τρ πειραιώς) όχι, απλή αποστολη θέλω :) btw χρόνια σου πολλά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 χρεωστική έχω(τρ πειραιώς) όχι, απλή αποστολη θέλω :) btw χρόνια σου πολλά :D Ε τότε ναι, νομίζω στα δεσμεύει. Χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια. Thanks ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Εγω ειχα κανει ενα παιχνιδι(το Batman) προπαραγγελια τον αυγουστο και δεν ειχα καθολου λεφτα στη χρεωστικη μου, μια χαρα μου δεχτηκαν τη παραγγελια.Την προηγουμενη βδομαδα εβαλα τα λεφτα στη καρτα σημερα εφυγε η παραγγελια απο Αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ήθελα να πάρω 3 προ'ι'όντα από amazon.com. το κόστος αυτών γύρω στα 5€. τελική τιμή με μεταφορικά περίπου 100€! και όλα αυτά με standar αποστολή. στο ένα από τα 3 έβαλα εξπρες αποστολή και το τελικό ποσό εκτοξεύθηκε στα ~180€ τι δεν έκανα καλά;;; ebay και πάλι ebay :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ήθελα να πάρω 3 προ'ι'όντα από amazon.com. το κόστος αυτών γύρω στα 5€. τελική τιμή με μεταφορικά περίπου 100€! και όλα αυτά με standar αποστολή. στο ένα από τα 3 έβαλα εξπρες αποστολή και το τελικό ποσό εκτοξεύθηκε στα ~180€ τι δεν έκανα καλά;;; ebay και πάλι ebay :D Θέλεις να μας πεις ποιά προϊόντα ήταν για να σου εξηγήσουμε τι συνέβη; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 α) dvi i to hdmi adaptor β) hdmi cable γ) κάτι ακουστικά ψείρες (και καλά apple :p) θέλεις λινκς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Αν θες. Σε ρωτάω για να καταλάβω αν είναι από Amazon ή από resellers του Amazon. Στη δεύτερη περίπτωση είναι ξεχωριστά τα μεταφορικά. Φαντάσου το σαν να είσαι στο ebay και να αγοράζεις τρια πράγματα από 3 διαφορετικούς πωλητές. Πληρώνεις 3 φορές τα μεταφορικά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 αν βρω τα ίδια(λινκς) θα τα ποσταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 αν βρω τα ίδια(λινκς) θα τα ποσταρω είναι σίγουρο οτι είναι από 3 διαφορετικούς πωλητές και πληρώνεις τριπλά κόστη αποστολής.... η διαφορά του amazon με το ebay είναι οτι στην ίδια σελίδα ενός προιόντος σου βγάζει διαφορετικούς προμηθευτές (ενώ στο ebay πας ανά πωλητή και προιόν).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 είναι σίγουρο οτι είναι από 3 διαφορετικούς πωλητές και πληρώνεις τριπλά κόστη αποστολής.... η διαφορά του amazon με το ebay είναι οτι στην ίδια σελίδα ενός προιόντος σου βγάζει διαφορετικούς προμηθευτές (ενώ στο ebay πας ανά πωλητή και προιόν).... Εμένα με εκνευρίζει που για να υπολογίσεις τα κόστη πρέπει να πας στο επόμενο βήμα, ενώ στο eBay τα βγάζει κατευθείαν ή στη χειρότερη τα γράφουν στην περιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εμένα με εκνευρίζει που για να υπολογίσεις τα κόστη πρέπει να πας στο επόμενο βήμα, ενώ στο eBay τα βγάζει κατευθείαν ή στη χειρότερη τα γράφουν στην περιγραφή. Οχι μόνο αυτο υπαρχει περίπτωση να φτάσεις στο τελος για να πληρώσεις και τοτε να σου πει οτι αυτο το προϊόν δεν το στέλνω Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οχι μόνο αυτο υπαρχει περίπτωση να φτάσεις στο τελος για να πληρώσεις και τοτε να σου πει οτι αυτο το προϊόν δεν το στέλνω Ελλαδα. Φαντάσου να μπαίνεις και από το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 για το αμαζον λέτε; αν ναι, για να βρω αυτά που ήθελα έψαχνα αρκετή ώρα (μη πω ώρες-για αυτό δε μπορώ να βρω τα λινκς τώρα). τελευταία στιγμή μου εμφάνιζε ότι δεν έρχεται ελλάδα... ενώ στο ebay ολα είναι μια χαρά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts