vega2003 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μπορεί σε μερικά βιβλία να είναι πιο φτηνό. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με το Play.com είναι γιατί με εμπιστεύεται σαν πελάτη βιβλίων των π.χ. 100 ευρώ και δεν με εμπιστεύεται σαν πελάτη ηλεκτρονικών ειδών της ίδιας αξίας. Έχω βαρεθεί να δέχομαι email με προσφορές ηλεκτρονικών ειδών που απλά δεν τα στέλνει Ελλάδα....:wacko: Οπότε ένα μεγάλο Χ από μένα μέχρι να αποφασίσει να με εμπιστευτεί για πελάτη του σε όλα τα είδη!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μπορεί σε μερικά βιβλία να είναι πιο φτηνό. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω με το Play.com είναι γιατί με εμπιστεύεται σαν πελάτη βιβλίων των π.χ. 100 ευρώ και δεν με εμπιστεύεται σαν πελάτη ηλεκτρονικών ειδών της ίδιας αξίας. Έχω βαρεθεί να δέχομαι email με προσφορές ηλεκτρονικών ειδών που απλά δεν τα στέλνει Ελλάδα....:wacko: Οπότε ένα μεγάλο Χ από μένα μέχρι να αποφασίσει να με εμπιστευτεί για πελάτη του σε όλα τα είδη!:mad: Στείλε τους ένα mail, δε νομίζω να θέλουν να σε χάσουν από πελάτη. Ακόμα καλύτερα μίλησε απευθείας μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 (edited) Δεν ξέρω εάν γνωρίζετε κάθε πότε κάνει update το skroutz ? για νέες παραλαβές & αλλαγές τιμών , διότι εμείς έχουμε περάσει τις τιμές και τα προιόντα στο site της εταιρίας μας . Edit : Βρήκα την απάντηση στο ερώτημα που έκανα και είναι η εξής: <<Κάθε 2 μέρες επισκέπτεται τις σελίδες των καταστημάτων & τσεκάρει τις τιμές κλπ>> Edited September 27, 2011 by vakon_ ενημέρωση στοιχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 http://www.simplyelectronics.net/index.php η γνώμη σας για το παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δεν ξέρω εάν γνωρίζετε κάθε πότε κάνει update το skroutz ? για νέες παραλαβές & αλλαγές τιμών , διότι εμείς έχουμε περάσει τις τιμές και τα προιόντα στο site της εταιρίας μας . Edit : Βρήκα την απάντηση στο ερώτημα που έκανα και είναι η εξής: <<Κάθε 2 μέρες επισκέπτεται τις σελίδες των καταστημάτων & τσεκάρει τις τιμές κλπ>> Σου φαίνεται λογικό αυτό που λες; Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάλληλος του skroutz επισκέπτεται κάθε μέρα όλα τα καταστήματα που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό; Με xml κώδικα γίνεται προφανώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σου φαίνεται λογικό αυτό που λες; Πιστεύεις δηλαδή ότι υπάλληλος του skroutz επισκέπτεται κάθε μέρα όλα τα καταστήματα που είναι εγγεγραμμένα σε αυτό; Με xml κώδικα γίνεται προφανώς... Ναι έτσι γίνεται.Τώρα κάθε πότε γίνεται η ανανέωση δεν το ξέρω ακριβώς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 To e-shop.gr παντως παιδες επιασε πατο τελειως! Περιμενουν μαλλον να ξεπουλησουν οτι εχουν stock στα καταστηματα και να βαλουν λουκετο. Κριμα πηγα σε 3 (μεγαλα) καταστηματα του e-shop και δεν ειχαν ουτε εναν σκληρο δισκο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 To e-shop.gr παντως παιδες επιασε πατο τελειως! Περιμενουν μαλλον να ξεπουλησουν οτι εχουν stock στα καταστηματα και να βαλουν λουκετο. Κριμα πηγα σε 3 (μεγαλα) καταστηματα του e-shop και δεν ειχαν ουτε εναν σκληρο δισκο. εγω ξερω οτι απο το ε-σηοπ τωρα αγοραζεις με προ-παραγγελια.τα καταστημα σχεδον σε ολη την ελλαδα τα εχουν για "κραχτη".τιποτα δεν εχουν διαθεσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 εγω ξερω οτι απο το ε-σηοπ τωρα αγοραζεις με προ-παραγγελια.τα καταστημα σχεδον σε ολη την ελλαδα τα εχουν για "κραχτη".τιποτα δεν εχουν διαθεσιμο. Και με προπαραγγελειες τα ιδια κανει. 4 φορες εχω ακυρωσει γιατι περασαν 2+ βδομαδες και οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ελεγαν αν ηθελα κατι αλλο, δεν ξερουν ποτε θα το φερουν κλπ. Ενταξει το ξερουμε οτι παει να βαρεσει κανονι, αλλα οχι και ετσι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ναι έτσι γίνεται.Τώρα κάθε πότε γίνεται η ανανέωση δεν το ξέρω ακριβώς. Κάθε μέρα αν θυμάμαι καλά κάνει ανανέωση της βάσης δεδομένων του. Βέβαια θα πρέπει και το εκάστοτε site να στείλει το xml για να γίνει η ανανέωση. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Εγω παιρνω απο το co.uk πανω απο 25 λιρες τα μεταφορικα ειναι δωρεαν(με free super save delivery).Εγω παραγγελνω μονο οταν βλεπω οτι λεει sold by amazon.3-4 φορες εχω αγορασει μια χαρα ολα,τωρα αν καποιο παιδι ξερει παραπανω πραγματα θα σου τα πει.Ελπιζω να βοηθησα καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 θέλω να αγοράσω κάτι απο amazon. να προτιμήσω com ή co.uk; τα μεταφορικά που τα βλέπω; (μου φαίνεται περίπλοκο ή έχω συνηθίσει το ebay; ) Το ebay είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Στο Amazon.co.uk τα πάντα είναι πολύ απλά. Βρίσκεις-Δίνεις διεύθυνση και κάρτα-πληρώνεις τέλος. Και ισχύει και αυτό που έγραψε ο mihalis13 για δωρεάν αποστολή πάνω από 25 λίρες. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 thanx, αλλά που θέλω δε κοστίζουν πάνω από 25 λίρες. που θα δω τα μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 thanx, αλλά που θέλω δε κοστίζουν πάνω από 25 λίρες. που θα δω τα μεταφορικά; Εγώ αυτό που κάνω είναι να φτάνω τη διαδικασία μέχρι το τέλος και εκεί πριν πατήσεις το "order now" σου γράφει τα μεταφορικά σε λίρες και ευρώ. Αλλιώς, μπορείς να κοιτάξεις στο Help για τις χρεώσεις, αλλά το πρώτο είναι πιο εύκολο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εγώ αυτό που κάνω είναι να φτάνω τη διαδικασία μέχρι το τέλος και εκεί πριν πατήσεις το "order now" σου γράφει τα μεταφορικά σε λίρες και ευρώ. Αλλιώς, μπορείς να κοιτάξεις στο Help για τις χρεώσεις, αλλά το πρώτο είναι πιο εύκολο. Αυτο ακριβως που λεει το παιδι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Μετά. Αλλά είσαι ΟΚ. Το Amazon δεν είναι ένα όποιο να'ναι site. Δε διατρέχεις κίνδυνο να σε χρεώσουν χωρίς λόγο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 να στε καλά παιδιά! θα το κοιτάξω ξανά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 α, μπορώ και έτσι; δε το ήξερα. αυτό γίνεται πριν δώσω αριθμό κάρτας ή μετά; Ουτως ή αλλως το amazon σε χρεωνει αφοτου φυγει η παραγγελια σου.οποτε και λαθος καμμια φορα να κανεις μπορεις να την ακυρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Ταχυδρομείο. Εκτός και αν επιλέξεις αποστολή express (ή όπως το λένε, τέλος πάντων). Για τα λεφτά δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι αν πληρώσεις με πιστωτική απλά τσεκάρουν με την τράπεζά σου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 χρεωστική έχω(τρ πειραιώς) όχι, απλή αποστολη θέλω :) btw χρόνια σου πολλά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 χρεωστική έχω(τρ πειραιώς) όχι, απλή αποστολη θέλω :) btw χρόνια σου πολλά :D Ε τότε ναι, νομίζω στα δεσμεύει. Χωρίς να είμαι και σίγουρος βέβαια. Thanks ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 φαντάζομαι οτι δεσμεύει τα χρήματα μέχρι να φύγει η παραγγελια, ε; επίσης με τι στέλνουν; ταχυδρομείο ή κάτι άλλο; Εγω ειχα κανει ενα παιχνιδι(το Batman) προπαραγγελια τον αυγουστο και δεν ειχα καθολου λεφτα στη χρεωστικη μου, μια χαρα μου δεχτηκαν τη παραγγελια.Την προηγουμενη βδομαδα εβαλα τα λεφτα στη καρτα σημερα εφυγε η παραγγελια απο Αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts