valerio Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Πώς μπορεί κάποιος που κάνει bid να γνωρίζει την επιθυμητή τιμή που έχει ορίσει ο πωλητής; Για το δεύτερο ερώτημα μου; Δεν την γνωρίζει. Εκτός κι αν έχει προσθέσει κουμπί Buy Now. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Σε πολλές δημοπρασίες αναφέρει και "Reserve not met", που πάει να πει ότι τα bids δεν έχουν φθάσει ακόμη την επιθυμητή τιμή πώλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εχει κανει κανενας συναλλαγες με το Gameexpress.com ? Ειναι μεσα στα κορυφαια της λιστας της Yahoo.Εκανα εγγραφη μονο σημερα και μου εκανε εντυπωση ο τροπος πληρωμης που εχει, το λεγομρνο WireTransfer, τι ακριβως ειναι αυτο? Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? :rolleyes: Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εχει κανει κανενας συναλλαγες με το Gameexpress.com ? Ειναι μεσα στα κορυφαια της λιστας της Yahoo.Εκανα εγγραφη μονο σημερα και μου εκανε εντυπωση ο τροπος πληρωμης που εχει, το λεγομρνο WireTransfer, τι ακριβως ειναι αυτο? Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? :rolleyes: Αν δεν κάνω λάθος με τον όρο Wire Transfer συνήθως εννοούν αυτό που εμείς λέμε έμβασμα. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Αν δεν κάνω λάθος με τον όρο Wire Transfer συνήθως εννοούν αυτό που εμείς λέμε έμβασμα. Αυτη την στιγμη εχω παραγγειλει ενα προιον και μου εχει εκδοσει ενα λογαριασμο(invoice) με τα στοιχεια της εταιριας, τα δικα μου καθως και αναλυτικα την τιμη του προιοντος(ολα αυτα . Τι ακολουθει? :happy: Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Αυτη την στιγμη εχω παραγγειλει ενα προιον και μου εχει εκδοσει ενα λογαριασμο(invoice) με τα στοιχεια της εταιριας, τα δικα μου καθως και αναλυτικα την τιμη του προιοντος(ολα αυτα . Τι ακολουθει? :happy: Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει το Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού στον οποίο πρέπει να κάνεις από την τράπεζά σου έμβασμα το ποσό που αναγράφετε στο τιμολόγιο που σου στείλανε. Προσοχή! Αυτά που σου γράφω είναι γενική απάντηση στην ερώτηση που κάνεις. Για σιγουριά δες τις οδηγίες πληρωμής που έχει το site. Αν και πάλι δεν είσαι σίγουρος στείλε email στο customer service τους να σου εξηγήσουν. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει το Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού στον οποίο πρέπει να κάνεις από την τράπεζά σου έμβασμα το ποσό που αναγράφετε στο τιμολόγιο που σου στείλανε. Προσοχή! Αυτά που σου γράφω είναι γενική απάντηση στην ερώτηση που κάνεις. Για σιγουριά δες τις οδηγίες πληρωμής που έχει το site. Αν και πάλι δεν είσαι σίγουρος στείλε email στο customer service τους να σου εξηγήσουν. Σε ευχαριστω για χρονο σου, εστειλα τις ερωτησεις μου και περιμενω feedback τους το συντομοτερο! :D Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Λοιπόν αγόρασα παπούτσια από το Pickyourshoes.com (Nike Air Max 97). Το κατάστημα είναι ΗΠΑ. Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και νούμερα, ενώ οι τιμές είναι αρκετά έως πολύ φθηνότερες από ότι εδώ. Τα συγκεκριμένα μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν μόλις 125Ε. Ήρθαν 10 ημέρες μετά τη παραγγελία μου με κούριερ και πλήρωσα με paypal. Καλό θα ήταν να έχουμε δοκιμάσει πρώτα το νούμερο που μας ενδιαφέρει και μετά να το παραγγείλουμε. Το προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδια να ρωτησω, οταν αγοραζεις εισητηρια μεσω ιντερνετ π.χ. απο το σαιτ της ΕΠΟ, πως τα παιρνεις? στα στελνουν σπιτι ή πρεπει να τα παραλαβω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Λοιπόν αγόρασα παπούτσια από το Pickyourshoes.com (Nike Air Max 97). Το κατάστημα είναι ΗΠΑ. Έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και νούμερα, ενώ οι τιμές είναι αρκετά έως πολύ φθηνότερες από ότι εδώ. Τα συγκεκριμένα μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν μόλις 125Ε. Ήρθαν 10 ημέρες μετά τη παραγγελία μου με κούριερ και πλήρωσα με paypal. Καλό θα ήταν να έχουμε δοκιμάσει πρώτα το νούμερο που μας ενδιαφέρει και μετά να το παραγγείλουμε. Το προτείνω. θα ρωτησω κατι ασχετο, στο εφεραν κατευθειαν η courier???? με το τελωνειο τι εγινε? γιατι εχω διαβασει οτι τα πραγματα απο αμερικη σταματανε στο τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 θα ρωτησω κατι ασχετο, στο εφεραν κατευθειαν η courier???? με το τελωνειο τι εγινε? γιατι εχω διαβασει οτι τα πραγματα απο αμερικη σταματανε στο τελωνειο Στάλθηκε από εκεί με USPS (United States Parcel Service). Ήρθε με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Κούριερ δηλαδή) σπίτι μου. Τελωνείο απότι είδα στο online tracking έμεινε απλά 8 ώρες. Προφανώς δε τους ενδιαφέρουν δέματα τόσο μικρής αξίας (100-150 ευρώ), και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με δέματα από ΗΠΑ τέτοιας αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια κάρτα, η οποία να είναι χρεωστική VISA και όχι Electron VISA; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια κάρτα, η οποία να είναι χρεωστική VISA και όχι Electron VISA; Όλες οι χρεωστικές Visa είναι Electron. Η (προπληρωμένη) Giftcard της Αττικής και η χρεωστική Visa Electron των Alpha Bank και Πειραιώς έχει αναφερθεί ότι σε αγορές από το Internet είναι αποδεκτές όπου και οι Visa. Γιατί δε σου κάνουν αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Όλες οι χρεωστικές Visa είναι Electron. Εννοείς ότι όλες οι χρεωστικές είναι Electron VISA; Δεν υπάρχει κάποια χρεωστηκή που να είναι σκέτο VISA; Η (προπληρωμένη) Giftcard της Αττικής και η χρεωστική Visa Electron των Alpha Bank και Πειραιώς έχει αναφερθεί ότι σε αγορές από το Internet είναι αποδεκτές όπου και οι Visa. Γιατί δε σου κάνουν αυτές; Αυτές δεν μου κάνουν, γιατί δεν γίνονται αποδεκτές απο ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία υποστηρίζουν ΜΟΝΟ VISA. Τις δέχονται μόνο καταστήματα που υποστηρίζουν Electron VISA. Μιλάω πάντα για την Giftcard, την οποία και έχω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Εννοείς ότι όλες οι χρεωστικές είναι Electron VISA; Δεν υπάρχει κάποια χρεωστηκή που να είναι σκέτο VISA; Αυτό εννοώ. Οι χρεωστικές είναι "Electron Visa" γιατί πρέπει να πάρουν ηλεκτρονική έγκριση ότι υπάρχει το ποσό στο λογαριασμό προτού ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Οι "απλές" Visa λειτουργούν και χωρίς ηλεκτρονική έγκριση. Αυτές δεν μου κάνουν, γιατί δεν γίνονται αποδεκτές απο ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία υποστηρίζουν ΜΟΝΟ VISA. Τις δέχονται μόνο καταστήματα που υποστηρίζουν Electron VISA. Μιλάω πάντα για την Giftcard, την οποία και έχω. Ποιο κατάστημα δεν σου δέχεται την Giftcard? Όπως σου έγραψα, "Η (προπληρωμένη) Giftcard της Αττικής και η χρεωστική Visa Electron των Alpha Bank και Πειραιώς έχει αναφερθεί ότι σε αγορές από το Internet είναι αποδεκτές όπου και οι Visa" (ακόμα και σε sites που γράφουν ότι δέχονται μόνο Visa). Ίσως να μην ισχύει παντού αυτό, αλλά στις περιπτώσεις που είχα διαβάσει εγώ ίσχυε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αυτό εννοώ. Οι χρεωστικές είναι "Electron Visa" γιατί πρέπει να πάρουν ηλεκτρονική έγκριση ότι υπάρχει το ποσό στο λογαριασμό προτού ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Οι "απλές" Visa λειτουργούν και χωρίς ηλεκτρονική έγκριση. Οκ, τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί... Ποιο κατάστημα δεν σου δέχεται την Giftcard? Όπως σου έγραψα, "Η (προπληρωμένη) Giftcard της Αττικής και η χρεωστική Visa Electron των Alpha Bank και Πειραιώς έχει αναφερθεί ότι σε αγορές από το Internet είναι αποδεκτές όπου και οι Visa" (ακόμα και σε sites που γράφουν ότι δέχονται μόνο Visa). Ίσως να μην ισχύει παντού αυτό, αλλά στις περιπτώσεις που είχα διαβάσει εγώ ίσχυε. Ένα απο τα site που δεν μου την δέχτηκαν είναι αυτό. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Στάλθηκε από εκεί με USPS (United States Parcel Service). Ήρθε με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Κούριερ δηλαδή) σπίτι μου. Τελωνείο απότι είδα στο online tracking έμεινε απλά 8 ώρες. Προφανώς δε τους ενδιαφέρουν δέματα τόσο μικρής αξίας (100-150 ευρώ), και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με δέματα από ΗΠΑ τέτοιας αξίας.[/quote ok thanks θα το επιχειρησω και οτι γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Μετα από 4 χρονια χρησης και αγορων εφτασε και η σειρα μου να αντιμετωπισω προβλημα. Λοιπον 25-2 αγορασα (200 ευρο περιπου) και μετα απο 4-5 μερες ο seller επαψε να ειναι registerd member. Προιον δεν εστειλε βεβαια, και στα mail απαντα καθολου. (ειχε θετικες κριτικες και γενικα δεν ηταν καθολου υποπτο εξαρχης) Άνοιξα dispute από το paypal (απο εκει πληρωσα) αλλα καμια απαντηση. Λοιπον το ερωτημα τωρα ειναι: 1. Συνεχιζω τη διαδιακασια από το paypal? 2. Ενημερωνω την τραπεζα για τη συναλλαγη? (Αν αναι τι να της πω της τραπεζας ? οτι βλεπω συναλλαγη που δεν εκανα ή ότι θελω να ακυρωσω μια συναλλαγη? 3.Και τα δυο παραπανω? Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. (Το ονομα που εχει δηλωσει στο paypal o seller το ξερω αλλα μπορει αυτό να βοηθησει σε κατι?) Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Στάλθηκε από εκεί με USPS (United States Parcel Service). Ήρθε με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές (Κούριερ δηλαδή) σπίτι μου. Τελωνείο απότι είδα στο online tracking έμεινε απλά 8 ώρες. Προφανώς δε τους ενδιαφέρουν δέματα τόσο μικρής αξίας (100-150 ευρώ), και γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με δέματα από ΗΠΑ τέτοιας αξίας. λοιπον φιλε μου την εκανα την αγορα και αυτη τη στιγμη αναμενω. μηπωσ πρεπει να του στειλω email για να μου στειλει το tracking number?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 παιδια τα http://www.expansys.com.gr είναι αξιοπιστα? θέλω να παραγγειλω τα ακουστικα νόκια Nokia HS-20, AD-41 καθώς και το Nokia GPS Module. Ειναι το μονο e-shop που εχει διαθέσιμα και τα δυο. Ειναι καλά,ή υπάρχει περίπτωση να μην είναι αξιοπιστα και να τα εχει φέρει απο άλλες χώρες και να μην ειναι γνήσια? γιατι κατι ειχα ακουσει για τα expansys............ thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ένα απο τα site που δεν μου την δέχτηκαν είναι αυτό. Το site που δίνεις δέχεται Paypal. Οπότε χρησιμοποίησε την κάρτα σου μέσω Paypal. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Το site που δίνεις δέχεται Paypal. Οπότε χρησιμοποίησε την κάρτα σου μέσω Paypal. :) Έτσι είχα κάνει τελικά την παραγγελία, με Paypal. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 παιδια τα www.expansys.com.gr είναι αξιοπιστα? θέλω να παραγγειλω τα ακουστικα νόκια Nokia HS-20, AD-41 καθώς και το Nokia GPS Module. Ειναι το μονο e-shop που εχει διαθέσιμα και τα δυο. Ειναι καλά,ή υπάρχει περίπτωση να μην είναι αξιοπιστα και να τα εχει φέρει απο άλλες χώρες και να μην ειναι γνήσια? γιατι κατι ειχα ακουσει για τα expansys............ thanks. Δεν τίθεται ερώτημα..από τα πλέον δημοφιλή και αξιόπιστα sites του χώρου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Έκανα παραγγελία ένα usb stick απο το e-shop.gr επιλέγοντας αντικαταβολή και παραλαβή από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Θα πρέπει να περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο και μετά να πάω να το πάρω; Στην εξέλιξη παραγγελίας έχει 7 βήματα μέχρι να ολοκληρωθεί: Υποβολή Παραγγελίας 15/03/07 03:00 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας σε εξέλιξη Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων - Συγκέντρωση Προϊόντων - Τιμολόγηση Παραγγελίας - Συσκευασία Προϊόντων - Αποστολή - Θα πρέπει να περιμένω να γίνουν όλα και μετά να πάω να το πάρω; help πρώτη φορά αγοράζω από e-shop! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 όταν στο στέλνουν ναι πρέπει να περιμένεις όλα τα βήματα. τώρα για παραλαβή από σένα δεν ξέρω. Πάρτους ένα τηλ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts